NHL 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem hiszem el, hogy #&@|ðÄ meg, miert nem lehet valaszolni egy egyszeru kerdesre??
HOL LEHET UJ JATEKOST CSINALNI?

ilyen mailcim nem letezik, nekem visszajott a failure notice

GeneralsHungary
címem: cncgenerals(at)jatekok.hu

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

GeneralsHungary
Üdvözletem!

Küldétek el a Crackfixet mert ezt irja nekem ki.

Ha elküldtétek ígérem kiteszem a netre!

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

na ne legyetek mar ennyire segitokeszek:(

bon
Már megtaláltam a crackfix-et.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

bon
Üdv. Engem is érdekelen a CRACKFIX. Köszi

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

hol lehet uj embert csinalni?sehol sem talalom

hm érdekes, egyszer nekem is elkékhalálozot igaz kilépés közben de többet nem csinálta...
neked mindig ezt csinálja vagy csak egyszer volt?

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Bandee1987
Kéne egy kis segitség...
Felraktam az nhl 2005-öt, el is indult, bejött a menü is, majd mikor betöltödött a játék, és épp elindult volna hirtelen kilépett az asztalra, pedig még látszott is vmi az elõjövõ játékból. pls help!!! thx.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

az en mailemre is megtehetned, thx!

Tatyla
Átküldhetem e-mailben!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Forrest Gump
Na most akkor miért jobb a crackfixes verzio?
Köszi! Mondjuk ezt tudtam, de egy könyvtárnyi anyagért(kb(5 mb), nem szeretnék fizetni még 200-at sem. Nem beszélve arról, hogy a múltkor küldtem nekik SMS-t és azóta sem kaptam semmiféle belépési kódot vagy még ahsolnlót sem...szóval részemrõl ennyit róluk...De azért köszi...Valami ingyenes nincs,mert Dc-n még nincs fent.
Tatyla
Hát például innen innen is lehet!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
Akkor most a Vegence változathoz elég a CRACKFIX-et letölteni igaz?

Hát ez tök jó..:((( És honnan lehet leszedni ezt a crackfix könyvtárat???
nemtom csak ennyibõl áll a dir neve: CRACKFIX

Forrest Gump
Csak arra, hogy ne kérjen cd-ét?
van benn egy crack fix...hmmm

Forrest Gump
Pedig jó lenne tudni
most töltik wandoo-ra a propert..nemtom a mi a külömbség a kettõ között..

Forrest Gump
Egész pontosan, ez most mit jelent?
nem az 512 nem elég neki hanem a 128-as adsl feltöltés szerintem...
ha lenne egy szerver akinek jó a fel/letöltése akár több embert is elbirna...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

robotnyk
aminek az 512 nem elég, az szar
Forrest Gump
Én szívesen kiprobálnám, fõleg olyannal akinek gyorsabb a netje. Akkor kiderülne, hogy az 512 kevés neki, vagy úgy szar ahogy van.
hol lehet uj embert csinalni?sehol sem talalom

Forrest Gump
Elérhetõ törtteel is, csak nagyon laggol. Én már kiprobáltam a haverommal.Ott is 512adsl, nálam is, de szaggat, mint állat. Ha valaki ki szeretné probálni vagyok rá.
nemá vazz, akkor butktuk?
Szerintem a direct ip is csak eredeti játékkal érhetõ el.Jelszavat kér csatlakozásnál.Remélem rosszul tudom és csak béna vagyok hozzá...

Bár még csak most szedem, elõzetesen annyit, hogy 2002 óta minden évben szenteltem egy kis panasztopicot az EA fórumán az elõre scriptelt játékmenettel kapcsolatos véleményemnek, mert azóta minden EA Sports-os játék ezzel megy az agyamra. Tavaly az NHL, NBA, FIFA egyaránt tartalmazta ezt a marhaságot, és úgy tûnik, hogy idén is ragaszkodni fognak hozzá, akkor pedig gondok lesznek...

Forrest Gump
Games modes, play online.
Forrest Gump
Van dirct ip, csak isszonyatosan laggol. (512 adsl)
grayfox
Hi!
valami gaz lehet a jatek gamepad kezelesevel.
eddig ket teljesen kulonbozo gepen probaltam (raadasul oprendszer is mas)
1. gep: mar a menuben felfele megy magatol a kurzor ha be van dugva a gamepad
2. gep: meg a menuben mukodik kirajul de a jatek kozben neha kihagy es nem reagal. egy picit idegesito :D

valami megoldas esetleeg? (mindenfele driverfrissites, biosbeallitast mar probaltam)

koszi! (amugy szerintem nem lett rossz, nekem 2k3 volt a melypont a gagyi kartyakkal meg novekvo, osszemeno emberekkel lol)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

olvass vissza errõl volt szó (amugy nincs direct ip)

de lehet asszem, meg új csapatot is...

itt most nem lehet uj jatekosokat csinalni?

Egyébként milyen netes lehetõségek vannak benne? Van direct ip?
jah :)

hát igen ha úgy vesszük akkor minden arcade.az lenne a legjobb, ha elmennénk tényleg korcsolyázni és lehetne ütni a korongot vagy mit :)

olvass akkor vissza..., nekem se teccik csak azt modntma 2k4nél jobb egy fokkal de még igy sem tul jó..
2002 meg 2003 sokkal jobb volt...
amugy ha már itt tartunk összes sport game arcade ezért is nem preferálom õket csak nhl-t :)

lázas vagyok egy picit az igaz :-) de nhl2005 kicsit árkádra sikerült :-) ezért is volt del 5 perc után :)

ezt msot ide miért? te beteg vagy :P

látom te az arcade gameket szereted :-)

2004es már szar volt, annál még ez is jobb... :)
szvsz 2004 volt a mélypont, ez jobb egy foknál de az az leöttiek szintjét még mindig nem éri el :/

nekem még a 2004es nhl-el semmi problémám nemvolt, persze a scripteket félretéve :)

én pedig nhl-ért vagyok oda meg vissza, fifa nem érdekel... :P
régi nhl-ek jók voltak amugy nagyon de züllik lefele
madden-t meg épp msot szedtem le de nem nagyon vágom azt a game-t, alapjait tudom nagyábol de sokminden nem tiszta..., rendes rugby-t ugye meg nem nagyon csinál az ea :(

sajnos ez van :)valamiért nemjók az nhl gamek, valami hiányzik belõle. picit off lesz. legjobb a fifás részek és a madden amerikai rögbi. többi szerintem nagy rakás szar :)