335
NHL2005
  • CzKaresz22
    Amit én nem találtam az a hálózat!Az van benne ????
  • CzKaresz22
    Szerintem is jó a hame!No cd crackel nyomom de ilyen hibák mint Nektek Nekem nincs a gameban!pl amikor akar 2 gólt üt a game!!! Csehekkel 4-2 ide az első harmad!Teljesen változatosan.....

(kövezést vállalom)
  • ChevyG #173
    mekkora xar!!! itt se lehet beállitani, hogy merre jáccak
  • Rossi1
    Figyu, szerintetek ez nem irreális???

Difficult-on nyomom a dinasty-t a Phily-vel és Esche 18 meccs után 9 shotout-al büszkélkedik...És nem a baromi jó védelmem miatt..:) Én ezt nem értem ezek a programozók tiszta őrültek!!!
  • Forrest Gump
    Megy, csak nagyon laggol.
  • joe69
    megy crackelt gameval is?
  • Petya777
    vki multy?
  • Mr Manson
    Hali!
  • Mat
    hmm látom sokaknak nem tetszik a játék. Sztem egy remek kis jégkorongos gémet hoztak össze. Nekem bejön! (lehet ebből kövezés lesz?! Sebaj!)
  • joe69
    (f)eljebb szot hogy lehet lejjebbnek olvasni?
  • joe69
    hat menj a faszba, nagyon nem beszelek hulyeseget, az ilyen megnyilvanulasokra csak hasonlokeppen tudok reagalni
    ha a feljebb szobol hianyolod az f betut akkor meg menj a f@szba, nem tudom te azt minek olvasod
    a vilag elitje pedig fenyevekre van tolunk, ezt minden epelmeju ember tudja
  • braincruiser
    sziasztok,
    vasárnap jutottam hozzá a gamához, van itt közületek olyan akinek már megvan? szívesen játszanék online mint a "buta botok" ellen:)

• M.A.D.
    Azt nem tudom, hogy ebben már benne vagyunk e. Még nem vittem haza a progit.
    De, mivel az olaszok és a sziegtországiak már vagy 3 éve benne vannak...
  • dirty dogg
    most elkeseredtem.....ezek szerint még ebben sem vagyunk benne? ...mondjuk, ha azt nézem a shop.nhl.com ról sem lehet hozzánk cuccot rendelni pedig szlovákiába, csehországaba és ausztriába is lehet. jó, hogy ők A csoportosak, de nem hiszem, hogy ez a postát rohadtul érdekelné.
  • M.A.D.
    Így igaz! Ott a pont. :)
    A magyar jégkorong válogatott már évek óta erején felül teljesít. Ez a csapat pár év alatt több boldogságot okozott, mint a magyar labadarúgó válogatott 1982 óta. Mivel azóta követem a sport eseményeit. 12 éves korom óta. Azért emlékszem még élénken az 1983-as vébére. Nagyszerű volt. 11.000 ember...stb.. :)
    Szóval, nincs értelme összehasonlítani Kanadával a mi kis csapatunkat. Ellenben Az NHL-ben már évek óta benne van Nagy-Britannia. És tudvalevőleg már jobbak bagyunk nálunk: :)
  • winnie
    ja, amikor sorbanálltak a cspaatok, hogy a pólus center kis jégpályáján eddzenek.

amúgy joe69 frankón hülyeséget beszél, hiszen a régi nagy csapatunk akkor volt, amikor megnyertük a c-csoportos világbajnokságot, azóta nemhogy gyengébbek lettünk, hanem felkúsztunk a kétcsoportos b-vébére, és ha nem lennének a tagállamok (belorussza, szlovákia, kazahsztán), akkor már a magyar csapat is a-csoportos lehetne. ami a világ elitje. az más kérdés, hogy a finn-svéd-usa-kanada-cseh-szlovák-orosz hetes szuperelitjétől messze van, de már ezeket a cspatokat is verte/szorongatta meg az elithez tartozó svájci-francia-lengyel-orosz-osztrák-japán-német(+ tagállamok) csapat.

a körülményekhez képest nagyon is jók vagyunk
  • winnie
    csak nem találtam az ea site-on, valami pontosabb?
  • dirty dogg
    azt hiszem kicsit baj van a hozzáállásotokkal gyerekek!
    azért csak nem kéne szerény hazánkat KANADÁhoz hasonlítani! ha ekkora nagy fanok vagytok biztosan tisztába vagytok vele, hogy mi ma a helyzet a jégkoronggal idehaza. ha nem, akkor írnék 1-2 példát! az embereknek saját pénzből kell pályát bérelni az edzés idejére, mert a szövetség nem tudja biztosítani! és mikkorra kap időpontot? pl. csütörtök 24:00ra, mert korábbi időpontok mind foglaltak! és miért van ez? mert az egész országban van 5 db jégcsarnok! így lehet az, hogy nem a tehetséges csemete megy el jégkorongozni, hanem sík paralízises falábú (bocs, ha van itt ilyen), akinek az apukája meg tudja fizetni! amíg ott bármikor kimegy a tóra vagy a 200 fős falucska saját pályájára és nyomják a gémet!
    most úgy felhúztam magam ezen a témán, hogy nem bírok többet írni.....! !!!!
  • antijedi
    az interneten?
  • winnie
    a minimális gépigényét a progginak hol tudom megnézni?
  • winnie
    suprnova.org - nehogymár fizess értük
  • Rossi1
    http://dox.uw.hu/
    http://wandoo.try.hu/
    (fizetősek)
    Én ezeket tudom, de biztos van még vagy 400...:)
  • Grusi
    haLYhász? :DDDD
    bocs, ezt nem hagyhattam ki :)
  • CzKaresz22
    Nem tudtok olyan helyet ahonnan le lehet szedni a gamet? DC++ kivételével!Weboldal,ftp ?
  • joe69
    nem vagyok hulye...
  • GeneralsHungary
    mert az (a) helyére @-t kell írni nem tudtad?
    Így nem kapsz 6000 spamet. Akkor plz küld el újra!
  • antijedi
    énis rég ismerem az ea-t és én személy szerint időről időre csalodok benne, pénzhalyhász banda... :/
  • Rossi1
    Van a főmenüben egy create team vagy mi a ...sz...nos ha ott nincs akkó sehol%!
  • joe69
    hol vagyunk meg a vilag elitjetol? Lehet orulni annak, hogy eljebb kapaszkodtunk, de hokiban soha nem ogunk maradandot alkotni.
    es hogy hol vagyunk mi a vilag elitjetol?errol a magyar-kanadai meccs jut eszembe, amikor is Heatley egy az egyben lecselezett egy magyar vedot, ami hokiban a legnagyobb szegyen manapsag.Heatley utana persze golt utott.
    ??????HOL LEHET UJ JATEKOST CSINALNI??????
  • M.A.D.
    ....ma meg annak örülnék, ha 6! csapat lenne nagyon jó!
    újváros,volán,fradi,ute,győr,miskolc.... de jó lenne..
  • M.A.D.
    off:nálam jobban senki nem szereti a jégkorongot! ki fagyott meg mínusz 10 fokban, mikor -ladányiék még ifisták voltak? -itt lakom a kisstadion mellet, és -pesti vagyok, nem cigány jelszóval- próbált tudtára adni a sok hülyének, hogy bizony nagy csapat lesz itt. magyarországon. akkor cé csoportosok voltunk.

• M.A.D.
    még egyszer sorry! :)

icehockey hungary!!!
  • M.A.D.
    én a 2004-et is rohadt nehezen szerettem meg. a 2005 elvből nincs még meg. nekem azok a tizenéves ugatások nem tetszenek. én már az ea-féle nhl-t vagy 15 éve ismnerem...szóval..
  • M.A.D.
    sorry! igazad van! csak a sok hülye türelmetlent nem szeretem. még egyszer bocsánat.

icehockey.hu
  • antijedi
    mellesleg ha te szereted a scripteket akkor már msot is jó kell hogy legyen neked, nem tom mit pattogsz :)
  • antijedi
    miért is? tanulj meg gondolkodni és majd rájössz...
  • M.A.D.
    off:én speciel difficult level-en default-on a 12. idényemet kezdem az nhl2004-ben és nem rossz szerintem a game.
  • M.A.D.
    miért is?
  • antijedi
    akkor se lessz jó mert patchben nem fogják kivennni a scripteket...
  • M.A.D.
    Bírom minden évben a sok "csírát", ahogy rábukik az új dolgokra rögtön. Modnjuk, elhiszem, hogy tizenévesen még a szart is melegében...., de akkor is. Várni kell pár hetet, zat jó lesz a game.