335
NHL2005
  • Slow
    próbáld meg ezeket, hátha segítenek...
  • radeer
    Nekem olyan gondom van, hogy Joypad jól be van kalibrálva ( software + minden fenn), de ahogy belépek a játékba a menühöz ( igaz felismeri ) elkezd szaladgálni, mintha folyamatosan nyomnám a lefelé gombot. Sehogy sem tudtam beállítani. A controller mondjuk nem márkás A4Tech, de eddig semmi ilyen dolgot nem csinált játékban sosem....Valami ötlet, más nem járt így más?
  • Multimax
    Király a játék?
  • polak
    sziasztok! csináltam 1 csapatot de sehol se tudom kiválasztani hogy azzal játszak! hogy mint van a dolog? lehet olyan egyszerű hogy észre se veszem! pls valaki azért segitsen:)
  • lee86
    Hi! van az a Free4All játékmód, amiben elvileg (v legalábbis ha jol értettem) 4 haver mérheti össze erejét! de h a rákba lehet 4 játékost kiválasztani? mer eljutok az első emberig, de utána bármit is nyomok (a player info, és a back gomb kivételével) továbbtölti a menüt, tehát marad az 1 játékos, a maradék hárommal meg már megin nem tuttam mit kezdeni... vagy ez is ujabb bug a játékból? (Reloaded verióm van pedig.. :()
  • braincruiser
    engem érdekelne ez a dolog, de hol lehet jelentkezni?
    tournament/JacksonHungary??? ezt hol találom??

vki egy onlány gama?
    MSN: [email protected]
  • joe69
    nem
  • Jackson
    Ha valakinek van kedve egy induló bajnokságba beszállni az regezzen a Tournaments/JacksonHungary.Vasárnap indul!
  • braincruiser
    üdv valaki egy onlány gamát? now?
    MSN: [email protected]
  • Spy Hun
    Így van ez a fifánál is szerintem....!!!Elrontották!!!
    Szerintem az nhl-ek közül a 2003 volt a legjobb
  • Grave Digger
    Lehet benne játékost is csinálni, vagy nem?
  • Rossi1
    Szerintem ne fizess érte, annyit nem ér...:( A világ legjobb hoki játéka lenne, ha nem ba....ták volna el ennyire a jűátszhatóságot...Ezer gomb mindenfelé és egyszerűen a kapusnak alig lehet valós gólokat lőni(márha lehet). Az élethűség nagyon hiányzik a játékból, nekem ez a legnagyobb bajom...
  • dirty dogg
    nem én még nem szereztem be a gémet....csak érdekelne, hogy miért fogok annyi $-t kiadni! remélem mennek ezek a dolgok. mondjuk nekem a neten keresztüli nem smakkol mert modemmel nyomom (otthon).
  • CzKaresz22
    Probáltad már onlineban ?
  • CzKaresz22
    Majd hétvégén
  • dirty dogg
    és valaki már próbálta nem neten keresztül, hanem LAN ba?
  • CzKaresz22
    Onlineban bajnkságot is lehet nyomni ?
  • Etelkozi Vata
    Most asszem világ kupa van benne (ami most volt élőben nemrég) és nem vébé.
  • CzKaresz22
    Erre ment!
  • CzKaresz22
    Nem ugy megy ,hogy ha nincs egymás elleni meccs akkor csak leszedi a másik a meccsét tölled...Bont kapcs !Lejátsza megint adatcsere!Így ment a 2002-nél is azt hiszem!Ehhez meg elég a modem!Persze ha egymás elleni a meccs akkor vili,hogy elösebb kell s nem elég a modem...

Ebben is így vala ?
  • Forrest Gump
    Direct IP-én keresztül úgy kell, hogy a főmenüben kiválasztod a gamesmodes-t, azon belül a Play Online-t.Fenn megjelenik az IP címed, az ellenfeled a Create server-t átváltja Join Server-re, beírja az IP címedet, ha akartok beírtok chat nevet, password nem kötelező és nyomtok mindketten egy entert. Ennyi. Hozzáteszem nálam nagyon laggolt. (512/128 ADSL)
  • M.A.D.
    Ezért szoktam én minden játéknál várni 1-2 hónapot, mert tuti kijön valami patch. Addig meg mindek idegeskedjek feleslegesen???
  • CzKaresz22
    Hol ?Online gameban kell keresni!

Még egy kérdés!VB-n csak 2 4-es csoport van ?Nem úgy volt az eddigiekben,hogy 2 8-as s az első 4 ment tovább ???
  • antijedi
    van
  • CzKaresz22
    Sziasztok

Valaki mondja már meg!Van benne hálózati rész? Valaki azt is elmondhatná,hogy kell neten nyomni!Hogy kell csatlakozni a másikhoz neten keresztül???
  • KeKKSZike
    Hááát... Akkor azt hiszem, hogy maradok a 2002-nél! :)
  • Rossi1
    A mostaniban ezt már javították, ott mást csesztek el....) De azt nagyon...Tényleg előre legyártott forgatókönyvek vanak és bármit csinálsz nem tudsz rajtuk változtatni...:(((Ez így pocsék!!
  • KeKKSZike
    Szóval akkor ezzel nem lehet mit csinálni... Én a 2003-al nem játszottam, de a 2002vel hatalmasakat játszottam! Ott összevissza tudtam menni a játékosokkal és épp ez volt benne a szép! Ez így élvezhetetlen számomra... ;(
  • Rossi1
    Hátha arra gondolsz amire én ,nevezetesen, hogy iszonyat lassan fordulnak és inkább hátrálnak, mint megforduljanak, akkor nem...:( Engem is nagyon piszkált...

Egyébként OPEN ICE:
    van, hogy te vszed a krongot és a gép tisuztít előted, nos, nemcsak tisztít, hanem helyezkedik is, hogy játékba hozd. Úgy vettem észre, hogyha csatárt jelöl ki a gép, akkor inkább helyezkedik, míg védő inkább tisztogat..)
  • KeKKSZike
    Sziasztok!
    Tudom, hogy nem ide tartozik, de itt talán válaszol nekem valaki. Azt szeretném megkérdezni, hogy... A 2004-ben nekem azt csinálják a játékosok, hogy... Hogy van amikor nem mennek jobbra vagy éppen balra. Olvastam egy olyat, hogy ezzel akarták realisztikusabbá tenni a játékot, de sajnos szörnyűre sikeredett. Ezt nem lehet vhogy átállítani?! Mert nagyon idegesítő, amikor egy méterre van tőlem a korong, de nem tudok érte menni, mert nem megy érte a játékos!? Előre is köszi a segítséget! ;)
  • grebber
    Na már megvan a probléma ez segit rajta: NHL 2005 v1.0 ENG *PROPER WORKING*
  • Alblink
    Huzd ki az egeret eleg hozza bill.
  • grebber
    NHL 2005 VENGEANCE leszedtem és feltettem ugrál a menüben a kurzor mint az állat most mivan???
  • Forrest Gump
    Na mi a helyzet, senki nem multizik?
  • Forrest Gump
    Ha valaki kipróbálta már a direct ip-ét, mondja már el a tapasztalatait. Laggol, nem laggol és milyen nettel! Előre is köszönöm
  • Rossi1
    peugeot 205-el..:)))csak elragadtattam magam..:)
  • Rossi1
    Ja és a magyar hokisokat aranyba kéne önteni, mert bár nem kanada szintüek, de évek óta magasan a maximum felett teljesítenek és sokkal többet érdemelnének, mint egyes favorizáltabb sportágak képviselői!!!!(pedig én focizom)És még csak annyit, hogy ők törekednek rá, hogy a maximumot hozzák ki magukból és hogy minnél jobbak legyenek!!!És le a kalappal, hogy képesek voltak már egyesek felnőtt korban is ennyit fejlődni, mert a mostani kicsiket már másként nevelik, mint 2-3 évvel korábban, de felnőtteknek 1-2 év alatt kellett felvenniük egy teljesen más ritmust és helyt állniuk!!! És ez a legnehezebb, szerintem ez sikerült!! Szóval rájuk inkább nem mondjon semmi rosszat!!!Isemrek egy válogatott hátvédet és csak annyit , hogy 2 éve még peugeot 2005-el járt , pedig akkor már nem voltak ismeretlenek és volt a hátuk mögött egy-két szép eredmény!!! SZóval ennyit a megbecsülésükről!!!Meg lehet nézni egy-két ifi focistát milyen autója van..Dehát inkább hagyjuk.Remélem idővel eljutnak oda ahová ma a vizilabdások, hogy viszonylag megfizetik őket a teljesítményükért! A focisták meg azért jussanak el oda, mert akkor profi sportolók lennének!!!
  • Rossi1
    A dinasty és a Season között annyi különbség, hogy az utóbbi egy szokványos szezon és semmi nem változik közben csak gamékat játszhatsz és szerződtethetsz...Az előbbiben pedig te manageled a csapatot.Te felelsz a pénzügyekért taktikáért csapatért. Te állítod be az edzéstervet, Szerződtethetsz fiatalokat, öregeket, És változnak az értékek, szóval valamilyen módon a döntéseidnek lesznek következmányei, persze azért nem olyanok, mint egy kifinomult manager játékban...)Azt hiszem ez a lényeges különbség, de lehet, hogy kifelejtettem valamit!:)

OPEN ICE:
    Na ez nekem is talány...Elvileg arra jó, ha jól olvastam, hogy valami csapatmunka szerűséget csemőpésszenek a játékba. KÉT módja van, amikor te irányítod a korongos játékost ilyenkor a megfelelő gomb benyomása után a gép autómatikusan kijelöl egy játékost, aki "megtisztítja" előtted az utat.ez tök jó ötlet, de néha a leghülyébbet sikerül megnyernem és semmit nem csinál vagy csak azt nem takarítja el, akit igazán kéne...:)Szóval szerintem az AI itt ne valami jó, aztán lehet, hogy csak én vagyok béna.A másik módját leginkább a FIFA 2004-ben az Off the Ball Control-hoz tudnám hasonlítani, sőt tisztára olyan. viszed a korongot->gomb->átveszed az irányítást egy másik játékos felett, helyezkedsz->megfelelő gomb és a korongos passzol neki, vagy lő...Csak az a baj, hogy mindehhez kicsit gyors a gém, mire helyezkedek már rég leszerelték a korongos játékosom..:( Hát én ezt hámoztam ki az Open Ice-ból, de lehet, hogy más is van benne, vagy nem így kell...
  • dirty dogg
    ...!© joe69 vs. winnie!...
    nyugi gyerekek, azért ennyire vitatkozni nem kell. ez van ami van. mind2őtökenk igaza van valahol...az élvonaltól messze vagyunk, de azért nem vagyunk annyira gyengék...meg mostanában én személy szerint látok némi javulást ezen a téren. reméljük tarós lesz.
    na!!! 100szónakisegyavége!: nyomjatok egy online békegémet aztán kész! pontot a végére!
  • Air
    Mi a kulonbseg a Dinasty es a Season mod kozott?? Es mi ez az uj Open Ice dolog??