NHL 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Jimi Hendrix
Next PC upgrade: 2022

OPEN ICE:
Na ez nekem is talány...Elvileg arra jó, ha jól olvastam, hogy valami csapatmunka szerûséget csemõpésszenek a játékba. KÉT módja van, amikor te irányítod a korongos játékost ilyenkor a megfelelõ gomb benyomása után a gép autómatikusan kijelöl egy játékost, aki "megtisztítja" elõtted az utat.ez tök jó ötlet, de néha a leghülyébbet sikerül megnyernem és semmit nem csinál vagy csak azt nem takarítja el, akit igazán kéne...:)Szóval szerintem az AI itt ne valami jó, aztán lehet, hogy csak én vagyok béna.A másik módját leginkább a FIFA 2004-ben az Off the Ball Control-hoz tudnám hasonlítani, sõt tisztára olyan. viszed a korongot->gomb->átveszed az irányítást egy másik játékos felett, helyezkedsz->megfelelõ gomb és a korongos passzol neki, vagy lõ...Csak az a baj, hogy mindehhez kicsit gyors a gém, mire helyezkedek már rég leszerelték a korongos játékosom..:( Hát én ezt hámoztam ki az Open Ice-ból, de lehet, hogy más is van benne, vagy nem így kell...
nyugi gyerekek, azért ennyire vitatkozni nem kell. ez van ami van. mind2õtökenk igaza van valahol...az élvonaltól messze vagyunk, de azért nem vagyunk annyira gyengék...meg mostanában én személy szerint látok némi javulást ezen a téren. reméljük tarós lesz.
na!!! 100szónakisegyavége!: nyomjatok egy online békegémet aztán kész! pontot a végére!
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
(kövezést vállalom)

Difficult-on nyomom a dinasty-t a Phily-vel és Esche 18 meccs után 9 shotout-al büszkélkedik...És nem a baromi jó védelmem miatt..:) Én ezt nem értem ezek a programozók tiszta õrültek!!!
Sebaj!) 
ha a feljebb szobol hianyolod az f betut akkor meg menj a f@szba, nem tudom te azt minek olvasod
a vilag elitje pedig fenyevekre van tolunk, ezt minden epelmeju ember tudja
vasárnap jutottam hozzá a gamához, van itt közületek olyan akinek már megvan? szívesen játszanék online mint a "buta botok" ellen:)
\"amibõl lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
De, mivel az olaszok és a sziegtországiak már vagy 3 éve benne vannak...
A magyar jégkorong válogatott már évek óta erején felül teljesít. Ez a csapat pár év alatt több boldogságot okozott, mint a magyar labadarúgó válogatott 1982 óta. Mivel azóta követem a sport eseményeit. 12 éves korom óta. Azért emlékszem még élénken az 1983-as vébére. Nagyszerû volt. 11.000 ember...stb.. :)
Szóval, nincs értelme összehasonlítani Kanadával a mi kis csapatunkat. Ellenben Az NHL-ben már évek óta benne van Nagy-Britannia. És tudvalevõleg már jobbak bagyunk nálunk: :)
amúgy joe69 frankón hülyeséget beszél, hiszen a régi nagy csapatunk akkor volt, amikor megnyertük a c-csoportos világbajnokságot, azóta nemhogy gyengébbek lettünk, hanem felkúsztunk a kétcsoportos b-vébére, és ha nem lennének a tagállamok (belorussza, szlovákia, kazahsztán), akkor már a magyar csapat is a-csoportos lehetne. ami a világ elitje. az más kérdés, hogy a finn-svéd-usa-kanada-cseh-szlovák-orosz hetes szuperelitjétõl messze van, de már ezeket a cspatokat is verte/szorongatta meg az elithez tartozó svájci-francia-lengyel-orosz-osztrák-japán-német(+ tagállamok) csapat.
a körülményekhez képest nagyon is jók vagyunk
azért csak nem kéne szerény hazánkat KANADÁhoz hasonlítani! ha ekkora nagy fanok vagytok biztosan tisztába vagytok vele, hogy mi ma a helyzet a jégkoronggal idehaza. ha nem, akkor írnék 1-2 példát! az embereknek saját pénzbõl kell pályát bérelni az edzés idejére, mert a szövetség nem tudja biztosítani! és mikkorra kap idõpontot? pl. csütörtök 24:00ra, mert korábbi idõpontok mind foglaltak! és miért van ez? mert az egész országban van 5 db jégcsarnok! így lehet az, hogy nem a tehetséges csemete megy el jégkorongozni, hanem sík paralízises falábú (bocs, ha van itt ilyen), akinek az apukája meg tudja fizetni! amíg ott bármikor kimegy a tóra vagy a 200 fõs falucska saját pályájára és nyomják a gémet!
most úgy felhúztam magam ezen a témán, hogy nem bírok többet írni.....! !!!!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
http://wandoo.try.hu/
(fizetõsek)
Én ezeket tudom, de biztos van még vagy 400...:)
bocs, ezt nem hagyhattam ki :)
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Így nem kapsz 6000 spamet. Akkor plz küld el újra!
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
es hogy hol vagyunk mi a vilag elitjetol?errol a magyar-kanadai meccs jut eszembe, amikor is Heatley egy az egyben lecselezett egy magyar vedot, ami hokiban a legnagyobb szegyen manapsag.Heatley utana persze golt utott.
??????HOL LEHET UJ JATEKOST CSINALNI??????
újváros,volán,fradi,ute,gyõr,miskolc.... de jó lenne..
icehockey hungary!!!
icehockey.hu