NHL 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még a Leventét is, ha befér valahova!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
"Szuper a 187. "észak-amerikai" profi, aki Európában kezdi meg a 2004/05-ös szezont." - azért ez is komoly....szerintem. jó lenne ha a szlovákoktól jönne m.o.-ra 1-2 jobb játékos (akik hozzánk képest jobbak, de ott kiszorulnak a visszatérõ nhl-esek miatt), és akkor egész jól megerõsödhetne a magyar liga....
vélemény?
If it ain\'t broken, don\'t fix it.
Valaki ha tud olyan oldalt vagy valami ahol a billkombinációk vannak meg a lövés irányítás és egyebek??
Lehet jelentkezni Ea Sports 2005 NHL, TIGER WOODS (Illetve fifa 2005 amint kijön) a http://onlinegames.uw.hu fórumába valamint ha jönnél akkor gyere fel a mirc csatinkra is #multiplayer.hu (Quakenet server).
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Passz aztán lövés, közben irány...Legalább is nekem így megy...Bár úgysem fog bemenni, mert szar a gém!:))
Hallottátok?L?? Szuper aláírt a DAC-hoz...Na ennyit arról, hogy lesz magyar kapus az NHL-ben...:((( Nem hiszem el, hogy ebben az országban nem élnek normális managerek!!!!!!???
Ha valaki leírná nekem, hogy pontosan melyik gombokat nyomkodja sorban egy one-timer kivitelezésénél annak nagyon hálás lennék. Egyszerûen képtelen vagyok rájönni, hogy hogy is kell ilyet csinálni.
It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair
Gyerekek, rájött má valaki, hogyan lehet ezt a rohadt nhl2k5-öt lelassítani, mint gameplay? Így szinte játszhatatlan.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Komoly probléma ez ám. 10-15 év alatt így is "összehokizik" 50-100 millát, aztán, miután visszavonul, majd éhezik szegénykém.
De mondom, sose voltam gazdag, ezeket én nem érthetem.
Kicsit komolyabban: a piac kell, hogy diktáljon, ha a kluboknak nem fussa 10 milliós évi gázsikra, akkor nem kell ilyen szerzõdéseket megkötni, a nagyágyuk meg majd csak lejeeb adnak az igényeikbõl. Perzse, ez valszeg nem ilyen egyszerû, hiszen a közönség miattuk megy ki a meccsre.
A kör bezárult.
B@SSZÁKMEG!
egyébként, ha vita van, ha nincs, egy tulajdonosnak nem kellene ilyen gyík módon nyilatkoznia...
na mindegy, ebbõl ne csináljunk ügyet. játszanak má azt kész. viszont érdekes, h egy "csomó" európai játékos a kinti fizetésének a töredékéért jött ide játszani.
@Giovanni Gatto: minden vasárnap AstraZeneca csarnok 20:30tól 1,5 óra. majdnem úgy nyomjuk mint az nhl-ben a skacok!
ez egy akkora blöff hogy fáj...
biztos játék, meg játékosok nélkül meg tudja majd tartani a befektetõit, meg a reklámfelületeit, közvetítési díjait...
mekkora egy p*cs, juj...

http://www.nhl.hu/hir.php?hirID=az2004-9-24%205:06:27&t=C
én személy szerint korcsolyát adnék rá és úgy felb@sznám a palánkra, hogy öröm lenne nézni.
szóljatok hozzá!
viszont itt európában tényleg jó kis móks össezejöhet. Satan is hazajött szlovákiába! lehetne szemezgetni a jó meccsek között, de szerintem a sport1 már lecsúszott ezekrõl a közvetítõi jogvita témákról. bár errõl dunsztom sincs.
amúgy az NHL-ben meg nem tudom mit kell ennyire szívózni a csapattulajdonosok részérõl. a Toronto-ban a legtöbbet keresõ ember kap 8,5m $-t, ami ha azt nézzük jóval kevesebb mint a többi "amerikai" sportban. Szerintem...
http://highscore.uw.hu
Hamarosan Bajnokság indul NHL 2005!! Jelentkezni -> onlinegames forumában lehet!
Megbeszélések: mirc (quakenet server) ; csati #multiplayer.hu
Hogy lehet beállítani ,hogy lehessen manuálisan sorokat cserélni ? Joypaddal játszom de ha be van állítva a manual semmivel lse lehet cserélni... Kontrolsban sincs benne...
Megoldás ?????
Próbálkoztam még az NHL view-val, hogy az 50-99 sáv helyett 20-69-re redukálom a speedet, meg accelerationt, de nem sikerült.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
Nincs idod semmire, azonnal jon a hook meg a bodycheck.
A cpu reakcioideje viszont hozzank kepest tul gyors.
Fele ilyen gyors jatekban az iranyitas is sokkal konnyebb lenne, es kevesbe arcade, SZVSZ.
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
ja----pesti vagyok-----
kiugrom az ablakon.
nem. iszom valamit. :)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
a space-t se fogadja el (lövésnek), meg a modifier.. P betûre... ezt kinek az ötlete volt? bravo :)
nem tudom még, hogy a két lövés (A és D) között mi a különbség? A-nál mintha csuklóból lõné el, de ha D-t csak leütöm, nem tartom, akkor mintha ugyanaz lenne...
szerintem jobb a gamma, mint a 2k4-es, jobbak az ötközések, palánkraszorítás, jó a "clear the way" funkció is (bár néha nem azt csinálja, amit gondolok..:))
szerintem fejlõdött valamit...;)
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Remélem, egyszer gól is lesz ilyenbõl.
Nekem a one-timer nem megy. Hiába nyomom a passz után a lövést elõbb lekezeli és csak utána lövi el a korongot. Valakinek sikerült már ilyen kapáslövést csinálni?
It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair
94, 95 ûberfasza volt
96 volt az elsõ 3d-s, nekem nagyon bejött
97, 98, 99, 00, 01, 02, mind szarok voltak 3d játékban, de köritésben tetszettek
03, 04 köritésben volt szar, de 3d meccs kafa volt.
05, hát ezt még szokni kell.
Sajna sok mindent elszúrtak, a 97-es rész óta játszom, de sztem romlik a minõség...
Nekem tetszik. Bar a sok gomb, amivel irányítani kell, eléggé megnehezíti, különösen, hogy sorcserét csak a p+egyéb kombinációval lehet csinálni, amihez természetesen 4 kéz kell.
Ami nagyon nem tetszik, az a franchise mód.
A sorösszeállítás az kritikán aluli. Régebben órákat tököltem az általam megfelelõnek vélt sorok összeállításával, most azonban 2 perc után elment a kedvem, annyira rosszul (konzolosan) van megoldva.
Pedig a line chemistry dolgot nagyon jó újitásnak tartom, de így ki a fene fogja próbálgatni az egyes játékosokat az egyes sorokban.
Aztán most már olyan sincs, higy kik sérültek a ligában, milyen eredmények születtek a többi meccsen, ki van hot, meg cold streaken, milyen transferek történtek, stb.
Egyszerüen semmit nem lehet megtudni a bajnokságról, csak a saját meccseidet.
Még a saját csapatom sérültjeit is csak a standings, team infonál nézhetem meg, ami botrányos.
Mé kellett így elb@szarintani?
(bocs, hosszú voltam és unalmas)
Modifier gombot "P"-rõl nem tudom átállítani. Valaki megoldást rá? :)