335
NHL2005
  • Etelkozi Vata
    OFF
    Próbáltam. Nem megy, na! Pes3 után ez kevés.
    ON
  • tartuffe
    OFF
    Fifa-ról nem csodálom, hogy leszoktál, tényleg szarok voltak mostanában, de ez a 2005-ös nagyon nagy lett. Beszartak a fiúk, hogy konami teljesen lemossa őket és egy valóban jó foci game-et dobtak össze idén. Szerintem mindenképpen adj neki egy esélyt.
    ON
  • Etelkozi Vata
    Megszívatott ez a szemétláda. Így elcseszerinteni valamit!
    Véget ért az első szezonyom, szereztem jó draft pickeket, majd draftoltam.
    Mikor vége lett, egy opció volt: sim to new season.
    megnyomtam: erre 5 másodperc alatt leszimulálta az off-seasont, majd egy e-mailben közölte, hogy ne felejtsem el a rookiekat október 7-ig leigazolni, különben elvesztem őket.
    na és mennyit mutatott ekkor a calendárium?: október 11-et. fasza.
    se rookie igazolás, se free agent igazolás, semmi.
    csak a nagy szar.

kb. ennyit tud ez a játék, megy a levesbe.
    lassan le fogok szokni az easports játékokról.
    NBA, sose játszottam vele, fifa, már 3 éve leszoktam róla, nhl, mostantól nem érdekel, MVP baseball sose volt jó.
    Egyedül a madden jöhet még.
  • tartuffe
    hali! megy vkinek rendesen saitek gamepaddel? az enyém p2500-as és csak áll a játékosom egyhelyben, eltartja magától a korongot (2004-ben analóggal lehetett ezt csinálni, nagy jóindulattal nevezhető cselnek ) és nem reagál semmire. aztán ha elvesztem a korongot akkor működik, de csak amíg vissza nem szerzem. találkozott már vki hasonlóval, esetleg megoldást is tud rá?
  • grebber
    Na kiszenvedtem egy logot.
    Most már a gamet is ki kéne probálni.
  • M.A.D.
    A magyar bajnokság, ha nem is gyorsan, de egyre jobb lesz.
    Álmomba nem mertem volna gondolni 10 évvel ezelőtt, hogy Kanada egyáltalán szóba áll velünk válogatott szinten. :) Persze, aki most még csak tizenéves-f@szvakaró, az nem értheti.

Hungary IceHockey Team Rulez!

• antijedi
    gyakorloj...
  • grebber
    Szerinted ha megtudnám csinálni beirtam volna.Hülye vagyok én ilyenekhez.
  • antijedi
    kivágod normálisan és PS-el kiszeded a hátteret, ennyi...
  • grebber
    Ezt most csak gyorsan kivágtam.
    Kérdésem az lenne hogy nem tud valaki ilyan NHL 2005-ös logot de normálisat??Ilyen kéne normálisba
  • Etelkozi Vata
    Jó lenne, ha lenne NHL mi meg bambulnánk a sport1-en, meg kettőn, meg ahol csak adják!
    Még a Leventét is, ha befér valahova!
  • dirty dogg
    http://www.origo.hu/sport/csapat/20041006szuper.html
    "Szuper a 187. "észak-amerikai" profi, aki Európában kezdi meg a 2004/05-ös szezont." - azért ez is komoly....szerintem. jó lenne ha a szlovákoktól jönne m.o.-ra 1-2 jobb játékos (akik hozzánk képest jobbak, de ott kiszorulnak a visszatérő nhl-esek miatt), és akkor egész jól megerősödhetne a magyar liga....
    vélemény?
  • examinee
    High!!

Valaki ha tud olyan oldalt vagy valami ahol a billkombinációk vannak meg a lövés irányítás és egyebek??
  • destroyerxxx
    Milyen a játék?
  • Istencsászár
    hi all!
    Lehet jelentkezni Ea Sports 2005 NHL, TIGER WOODS (Illetve fifa 2005 amint kijön) a http://onlinegames.uw.hu fórumába valamint ha jönnél akkor gyere fel a mirc csatinkra is #multiplayer.hu (Quakenet server).
  • Rossi1
    Csaó!

Passz aztán lövés, közben irány...Legalább is nekem így megy...Bár úgysem fog bemenni, mert szar a gém!:))

Hallottátok?L?? Szuper aláírt a DAC-hoz...Na ennyit arról, hogy lesz magyar kapus az NHL-ben...:((( Nem hiszem el, hogy ebben az országban nem élnek normális managerek!!!!!!???
  • Sulthal
    Üdv!
    Ha valaki leírná nekem, hogy pontosan melyik gombokat nyomkodja sorban egy one-timer kivitelezésénél annak nagyon hálás lennék. Egyszerűen képtelen vagyok rájönni, hogy hogy is kell ilyet csinálni.
  • dirty dogg
    ...na, majd ha egyszer én is ott leszek...
  • Etelkozi Vata
    Csak annyit még ehhez az off témához, hogy a 0,2 milliót kereső, újonc, vagy harmatgyenge játékos pont a 4-5-szörösét keresi évente, mint az egyszeri amcsi dolgozó, tehát az is k€rva nagy lové.

Gyerekek, rájött má valaki, hogyan lehet ezt a rohadt nhl2k5-öt lelassítani, mint gameplay? Így szinte játszhatatlan.
  • Giovanni Gatto
    Persze, valahol mindenkinek igaza van, mégsincs igaza egyiknek sem. Egyfelől a tulajdonosoknak tudniuk kéne, hogy egy hokicsapatra kemény pénzeket kell áldozni és benne van a pakliban az is, hogy veszteséges lesz a dolog. (A Carolina igazgatója egyébként tényleg egy nagy fütyi.) Másfelől viszont abszolút igaza van Etelközi kollégának:) Amit a játékosok művelnek, azt magyarul sz*rrágásnak hívják. Sokszoros milliomosok (ne gondolja senki, hogy a 0.2 milliót kereső töltelékjátékosok hadakoznak a salary cap ellen), és mégis azon balhéznak, hogy 5 millió helyett 5,5-öt tehessenek zsebre évente. Röhej! Arról nem is beszélve, hogy ha bevezetik a salary cap-et, akkor sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a mezőny. Nem 3-4 bajnokesélyes csapat lesz minden évben, hanem 10-12, ez pedig a szurkolóknak csak jó.
  • Etelkozi Vata
    Én mint ultracsóró dógózó egyébként nehezen értem, hogy miért baj az, ha egy profi sportoló adott esetben csak 8 millió dollárt kereshet egy évben, és mondjuk 12-t nem.
    Komoly probléma ez ám. 10-15 év alatt így is "összehokizik" 50-100 millát, aztán, miután visszavonul, majd éhezik szegénykém.

De mondom, sose voltam gazdag, ezeket én nem érthetem.

Kicsit komolyabban: a piac kell, hogy diktáljon, ha a kluboknak nem fussa 10 milliós évi gázsikra, akkor nem kell ilyen szerződéseket megkötni, a nagyágyuk meg majd csak lejeeb adnak az igényeikből. Perzse, ez valszeg nem ilyen egyszerű, hiszen a közönség miattuk megy ki a meccsre.
    A kör bezárult.

B@SSZÁKMEG!
  • Slow
    az hol van? mommeg ;)

egyébként, ha vita van, ha nincs, egy tulajdonosnak nem kellene ilyen gyík módon nyilatkoznia...
  • dirty dogg
    szerintem nem lehet olyan túl nagy különbség, mert ez a 8,5 kimagaslóan jelenik meg a csapattásakhoz képest. a 2. helyen 6,5m $ral áll az ember,de szerintem a 60-75%-uk "alig" 0,2-2m $-t keresnek.
    na mindegy, ebből ne csináljunk ügyet. játszanak má azt kész. viszont érdekes, h egy "csomó" európai játékos a kinti fizetésének a töredékéért jött ide játszani.
    @Giovanni Gatto: minden vasárnap AstraZeneca csarnok 20:30tól 1,5 óra. majdnem úgy nyomjuk mint az nhl-ben a skacok!
  • Giovanni Gatto
    Az igaz, hogy a 8,5 millió dollár nem sok mondjuk egy NBA-sztár fizetéséhez képest, csak az a gond, hogy egy NBA csapat fizet úgy kb. 15-16 játékost (12-t lehet nevezni egy meccsre), egy NHL csapat pedig kb. 30-32 játékos bérét állja (20 nevezhető egy meccsre). Ez azért nagy különbség. A legnagyobb vita egyébként a fizetési sapka (salary cap) bevezetésén megy, vagyis a tulajdonosok azt szeretnék, ha maximalizálva lenne az egy csapatra jutó bérek összege. A játékosok meg persze nem akarják ezt. A salary cap egyébként az összes amerikai profi bajnokságban (NBA, NFL, MLB) működik már rég, csak az NHL-ben nem. És még valami: az elmúlt 10 évet nézve a 30 NHL csapatból 17 veszteséges volt. Valahol tehát érthető a tulajdonosok álláspontja, csak ez engem speciel nem érdekel. Én hokit akarok látni!!! GO BRUINS :)
  • nutiform
    Az miért van,hogy a játék a második harmad vége felé mindig kivág a desktopra?Minden cracket kipróbáltam ami a gamecopyworld-on volt,de egyikkel sem jó.Nem melegszik a gép,meg legújabb nvidia-s driver van fenn.Van valakinek valamilyen ötlete a problémára?Előre is köszi!
  • Slow
    "a Carolina Hurricanes tulajdonosa hangoztatta, hogy minden egyes nap pénzt takarít meg, mióta csapata nem játszik"

ez egy akkora blöff hogy fáj...
    biztos játék, meg játékosok nélkül meg tudja majd tartani a befektetőit, meg a reklámfelületeit, közvetítési díjait...
    mekkora egy p*cs, juj...
  • dirty dogg
    aki nem akar ideges lenni a Carolina tulajdonosára az ne olvassa el.
    http://www.nhl.hu/hir.php?hirID=az2004-9-24%205:06:27&t=C

én személy szerint korcsolyát adnék rá és úgy felb@sznám a palánkra, hogy öröm lenne nézni.
    szóljatok hozzá!
  • dirty dogg
    assezm a 94/95ös szezon volt ilyen, ha jól emlékszem 48 meccs volt lejátszva.
    viszont itt európában tényleg jó kis móks össezejöhet. Satan is hazajött szlovákiába! lehetne szemezgetni a jó meccsek között, de szerintem a sport1 már lecsúszott ezekről a közvetítői jogvita témákról. bár erről dunsztom sincs.
    amúgy az NHL-ben meg nem tudom mit kell ennyire szívózni a csapattulajdonosok részéről. a Toronto-ban a legtöbbet kereső ember kap 8,5m $-t, ami ha azt nézzük jóval kevesebb mint a többi "amerikai" sportban. Szerintem...
  • Etelkozi Vata
    Főleg most, hogy pl. Forsberg is ott játszik, de még sorolhatnám, hányan, és milyen játékosok.
  • Slow
    faca...
    akkor legalább skandináv hokit adhatna a sport1... az se rossz azért...:)
  • Etelkozi Vata
    Sajnos ez tényleg így van, és nemcsak, hogy lehet, hogy elmarad, hanem szinte biztos is. Olyan távol állnak még az álláspontok, hogy már csonka szezon lejátszására sem lesz idő és lehetőség.
  • Giovanni Gatto
    Nem indul az NHL október végén, mert lejárt a kollektív munkaszerződés a játékosok és a liga között. Amíg nem egyeznek meg az új szerződés részleteiben (magyarul a pénzben), addig az NHL jogilag nem is létezik! Lehet, hogy az egész szezon elmarad:(
  • examinee
    :)))
  • Ramore
    Indul az NHL bajnokság, sport1 tv október vége! :)
  • Jackson
    Itt is indul NHL 2005 bajnokság!
    http://highscore.uw.hu
  • examinee
    Sziasztok!

Hamarosan Bajnokság indul NHL 2005!! Jelentkezni -> onlinegames forumában lehet!

Megbeszélések: mirc (quakenet server) ; csati #multiplayer.hu
  • CzKaresz22
    Sziasztok!

Hogy lehet beállítani ,hogy lehessen manuálisan sorokat cserélni ? Joypaddal játszom de ha be van állítva a manual semmivel lse lehet cserélni... Kontrolsban sincs benne...

Megoldás ?????
  • Etelkozi Vata
    Minimumra levéve is túl gyors.
    Próbálkoztam még az NHL view-val, hogy az 50-99 sáv helyett 20-69-re redukálom a speedet, meg accelerationt, de nem sikerült.
  • Rossi1
    Igaza van Vata-nak...Szerintem is baromivgyors, de ezt már írtam is. Én levvettem minimumra, de még így is olyan mint qa tavalyi maxon...:)
  • Grusi
    Vedd le a game speedet az opciok kozott, ha ez a gondod :)