NHL 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó lenne, ha lenne NHL mi meg bambulnánk a sport1-en, meg kettõn, meg ahol csak adják!
Még a Leventét is, ha befér valahova!

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

dirty dogg
http://www.origo.hu/sport/csapat/20041006szuper.html
"Szuper a 187. "észak-amerikai" profi, aki Európában kezdi meg a 2004/05-ös szezont." - azért ez is komoly....szerintem. jó lenne ha a szlovákoktól jönne m.o.-ra 1-2 jobb játékos (akik hozzánk képest jobbak, de ott kiszorulnak a visszatérõ nhl-esek miatt), és akkor egész jól megerõsödhetne a magyar liga....
vélemény?

If it ain\'t broken, don\'t fix it.

examinee
High!!

Valaki ha tud olyan oldalt vagy valami ahol a billkombinációk vannak meg a lövés irányítás és egyebek??

destroyerxxx
Milyen a játék?

Istencsászár
hi all!
Lehet jelentkezni Ea Sports 2005 NHL, TIGER WOODS (Illetve fifa 2005 amint kijön) a http://onlinegames.uw.hu fórumába valamint ha jönnél akkor gyere fel a mirc csatinkra is #multiplayer.hu (Quakenet server).

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Csaó!

Passz aztán lövés, közben irány...Legalább is nekem így megy...Bár úgysem fog bemenni, mert szar a gém!:))

Hallottátok?L?? Szuper aláírt a DAC-hoz...Na ennyit arról, hogy lesz magyar kapus az NHL-ben...:((( Nem hiszem el, hogy ebben az országban nem élnek normális managerek!!!!!!???
Sulthal
Üdv!
Ha valaki leírná nekem, hogy pontosan melyik gombokat nyomkodja sorban egy one-timer kivitelezésénél annak nagyon hálás lennék. Egyszerûen képtelen vagyok rájönni, hogy hogy is kell ilyet csinálni.

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

dirty dogg
...na, majd ha egyszer én is ott leszek...

Csak annyit még ehhez az off témához, hogy a 0,2 milliót keresõ, újonc, vagy harmatgyenge játékos pont a 4-5-szörösét keresi évente, mint az egyszeri amcsi dolgozó, tehát az is k€rva nagy lové.

Gyerekek, rájött má valaki, hogyan lehet ezt a rohadt nhl2k5-öt lelassítani, mint gameplay? Így szinte játszhatatlan.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Giovanni Gatto
Persze, valahol mindenkinek igaza van, mégsincs igaza egyiknek sem. Egyfelõl a tulajdonosoknak tudniuk kéne, hogy egy hokicsapatra kemény pénzeket kell áldozni és benne van a pakliban az is, hogy veszteséges lesz a dolog. (A Carolina igazgatója egyébként tényleg egy nagy fütyi.) Másfelõl viszont abszolút igaza van Etelközi kollégának:) Amit a játékosok mûvelnek, azt magyarul sz*rrágásnak hívják. Sokszoros milliomosok (ne gondolja senki, hogy a 0.2 milliót keresõ töltelékjátékosok hadakoznak a salary cap ellen), és mégis azon balhéznak, hogy 5 millió helyett 5,5-öt tehessenek zsebre évente. Röhej! Arról nem is beszélve, hogy ha bevezetik a salary cap-et, akkor sokkal kiegyensúlyozottabb lesz a mezõny. Nem 3-4 bajnokesélyes csapat lesz minden évben, hanem 10-12, ez pedig a szurkolóknak csak jó.

Én mint ultracsóró dógózó egyébként nehezen értem, hogy miért baj az, ha egy profi sportoló adott esetben csak 8 millió dollárt kereshet egy évben, és mondjuk 12-t nem.
Komoly probléma ez ám. 10-15 év alatt így is "összehokizik" 50-100 millát, aztán, miután visszavonul, majd éhezik szegénykém.

De mondom, sose voltam gazdag, ezeket én nem érthetem.

Kicsit komolyabban: a piac kell, hogy diktáljon, ha a kluboknak nem fussa 10 milliós évi gázsikra, akkor nem kell ilyen szerzõdéseket megkötni, a nagyágyuk meg majd csak lejeeb adnak az igényeikbõl. Perzse, ez valszeg nem ilyen egyszerû, hiszen a közönség miattuk megy ki a meccsre.
A kör bezárult.

B@SSZÁKMEG!

Slow
az hol van? mommeg ;)

egyébként, ha vita van, ha nincs, egy tulajdonosnak nem kellene ilyen gyík módon nyilatkoznia...

dirty dogg
szerintem nem lehet olyan túl nagy különbség, mert ez a 8,5 kimagaslóan jelenik meg a csapattásakhoz képest. a 2. helyen 6,5m $ral áll az ember,de szerintem a 60-75%-uk "alig" 0,2-2m $-t keresnek.
na mindegy, ebbõl ne csináljunk ügyet. játszanak má azt kész. viszont érdekes, h egy "csomó" európai játékos a kinti fizetésének a töredékéért jött ide játszani.
@Giovanni Gatto: minden vasárnap AstraZeneca csarnok 20:30tól 1,5 óra. majdnem úgy nyomjuk mint az nhl-ben a skacok!

Giovanni Gatto
Az igaz, hogy a 8,5 millió dollár nem sok mondjuk egy NBA-sztár fizetéséhez képest, csak az a gond, hogy egy NBA csapat fizet úgy kb. 15-16 játékost (12-t lehet nevezni egy meccsre), egy NHL csapat pedig kb. 30-32 játékos bérét állja (20 nevezhetõ egy meccsre). Ez azért nagy különbség. A legnagyobb vita egyébként a fizetési sapka (salary cap) bevezetésén megy, vagyis a tulajdonosok azt szeretnék, ha maximalizálva lenne az egy csapatra jutó bérek összege. A játékosok meg persze nem akarják ezt. A salary cap egyébként az összes amerikai profi bajnokságban (NBA, NFL, MLB) mûködik már rég, csak az NHL-ben nem. És még valami: az elmúlt 10 évet nézve a 30 NHL csapatból 17 veszteséges volt. Valahol tehát érthetõ a tulajdonosok álláspontja, csak ez engem speciel nem érdekel. Én hokit akarok látni!!! GO BRUINS :)

Az miért van,hogy a játék a második harmad vége felé mindig kivág a desktopra?Minden cracket kipróbáltam ami a gamecopyworld-on volt,de egyikkel sem jó.Nem melegszik a gép,meg legújabb nvidia-s driver van fenn.Van valakinek valamilyen ötlete a problémára?Elõre is köszi!

Slow
"a Carolina Hurricanes tulajdonosa hangoztatta, hogy minden egyes nap pénzt takarít meg, mióta csapata nem játszik"

ez egy akkora blöff hogy fáj...
biztos játék, meg játékosok nélkül meg tudja majd tartani a befektetõit, meg a reklámfelületeit, közvetítési díjait...
mekkora egy p*cs, juj...

dirty dogg
aki nem akar ideges lenni a Carolina tulajdonosára az ne olvassa el.
http://www.nhl.hu/hir.php?hirID=az2004-9-24%205:06:27&t=C

én személy szerint korcsolyát adnék rá és úgy felb@sznám a palánkra, hogy öröm lenne nézni.
szóljatok hozzá!

dirty dogg
assezm a 94/95ös szezon volt ilyen, ha jól emlékszem 48 meccs volt lejátszva.
viszont itt európában tényleg jó kis móks össezejöhet. Satan is hazajött szlovákiába! lehetne szemezgetni a jó meccsek között, de szerintem a sport1 már lecsúszott ezekrõl a közvetítõi jogvita témákról. bár errõl dunsztom sincs.
amúgy az NHL-ben meg nem tudom mit kell ennyire szívózni a csapattulajdonosok részérõl. a Toronto-ban a legtöbbet keresõ ember kap 8,5m $-t, ami ha azt nézzük jóval kevesebb mint a többi "amerikai" sportban. Szerintem...

Fõleg most, hogy pl. Forsberg is ott játszik, de még sorolhatnám, hányan, és milyen játékosok.

Slow
faca...
akkor legalább skandináv hokit adhatna a sport1... az se rossz azért...:)

Sajnos ez tényleg így van, és nemcsak, hogy lehet, hogy elmarad, hanem szinte biztos is. Olyan távol állnak még az álláspontok, hogy már csonka szezon lejátszására sem lesz idõ és lehetõség.

Giovanni Gatto
Nem indul az NHL október végén, mert lejárt a kollektív munkaszerzõdés a játékosok és a liga között. Amíg nem egyeznek meg az új szerzõdés részleteiben (magyarul a pénzben), addig az NHL jogilag nem is létezik! Lehet, hogy az egész szezon elmarad:(

examinee
:)))

Ramore
Indul az NHL bajnokság, sport1 tv október vége! :)
Itt is indul NHL 2005 bajnokság!
http://highscore.uw.hu

examinee
Sziasztok!

Hamarosan Bajnokság indul NHL 2005!! Jelentkezni -> onlinegames forumában lehet!

Megbeszélések: mirc (quakenet server) ; csati #multiplayer.hu

Sziasztok!

Hogy lehet beállítani ,hogy lehessen manuálisan sorokat cserélni ? Joypaddal játszom de ha be van állítva a manual semmivel lse lehet cserélni... Kontrolsban sincs benne...

Megoldás ?????

Minimumra levéve is túl gyors.
Próbálkoztam még az NHL view-val, hogy az 50-99 sáv helyett 20-69-re redukálom a speedet, meg accelerationt, de nem sikerült.

Igaza van Vata-nak...Szerintem is baromivgyors, de ezt már írtam is. Én levvettem minimumra, de még így is olyan mint qa tavalyi maxon...:)
Vedd le a game speedet az opciok kozott, ha ez a gondod :)

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Szerintem minden problema forrasa az, hogy a jatek tul gyors.
Nincs idod semmire, azonnal jon a hook meg a bodycheck.
A cpu reakcioideje viszont hozzank kepest tul gyors.
Fele ilyen gyors jatekban az iranyitas is sokkal konnyebb lenne, es kevesbe arcade, SZVSZ.

Forrest Gump
Gondolod, hogy egy patch megoldja? Bár igazad lenne!
Igazán jöhetne az elsõ peccs, mert a direct ip-s játék enyhén szólva... szar.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Nyomon követem a játékot már a 98-as óta, de az irányítás egyre rosszabb. A külsõ az nagyon csicsás, de azért az ea-nál a nagyfejûek odafigyelhetnének az irányításra is mert elmegy az embernek a kedve a játéktól.

miért nincs pl. interliga? :)) lehetne pl. az eu-s verzióba. :))

ja----pesti vagyok-----

jaj! ne már. nyáron elszállt 8. idényem dinasztia-mód....
kiugrom az ablakon.
nem. iszom valamit. :)

2004-nél még igy is jobb sokkal... :)

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ajaj! maradok a 2004-nél. ezek után.

nekem is ez sajna... :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

A két lövés között pont ez a különbség... Az egyik húzott a másik lendített, bár ez utóbbi is tud húzott lenni, csak az baromi gyenge...:) De ez igazán nekem sem tiszta! Van benne egy csomó jó dolog, de a játszhatóság realitása csapni való...Ha a gép azt akarja az istennek sem tudok gólt ütni, ha meg az ellenkezõjét akkor meg mindenhonnan betalálok...:( Semmi következetesség nincs a játékban ha a kialakított szituációkat vagy a játékosok értékeit nézzük...És ez lenne a lényege a dolognak. A billentyûzetkiosztás szerintem is botrányos és pl. az is, hogy egy-két igen fontos gombot nem is lehet benne átállítani!!!!!:( ja és kapáslövés is gáz. Mi az, hogy a hokiban pl:20 kapáslövésbõl néha bemegy 1-2.....??? Hiába jó a kapus ha ki van játszva akkor annak be kell menni, de itt mellé lövi vagy kapuvasra vagy hirtelen megnõ a kapus és visszaér a cserepadról... Szóval az ilyenek botrányosak benne...És ez elcseszi az egészet, mert hiába jó a körítés és nagyon eltalált a hangulat meg a palánkraszorítások meg a mozgások, ha a játékélményt elb...sszák!!!! Szóval nagyon szomorú vagyok, mert állati jó játék lett volna így meg maradt egy tucat arcade hoki ahol gépiesen játszva lehet majd gólokat lõni...És semmi realitás vagy kreatívság...De inkább hagyjuk! Nekem ez a véleményem...Remélem nektek más, mert akkor én csináltam valamit rosszul..:))))
Slow
nem tudtok valami külsõ progit a gombok állításához?
a space-t se fogadja el (lövésnek), meg a modifier.. P betûre... ezt kinek az ötlete volt? bravo :)

nem tudom még, hogy a két lövés (A és D) között mi a különbség? A-nál mintha csuklóból lõné el, de ha D-t csak leütöm, nem tartom, akkor mintha ugyanaz lenne...

szerintem jobb a gamma, mint a 2k4-es, jobbak az ötközések, palánkraszorítás, jó a "clear the way" funkció is (bár néha nem azt csinálja, amit gondolok..:))
szerintem fejlõdött valamit...;)

Vanek
van értelme az erõs lövésnek? mármint ha sokáig ajtatartjuk a lövésen?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Rendszeresen, szélsõ oldalt el, visszafordul, védõnek visszapasszol, aki kapásból bombáz.
Remélem, egyszer gól is lesz ilyenbõl.

Sulthal
E-mailokat kapsz, abban vannak leírva, a sérülések streakek, tradek.
Nekem a one-timer nem megy. Hiába nyomom a passz után a lövést elõbb lekezeli és csak utána lövi el a korongot. Valakinek sikerült már ilyen kapáslövést csinálni?

It\'s my life and I\'ll do what i want / It\'s my life and I\'ll say what I want Its my life and I\'ll do what I care / It\'s my life and I\'ll shave my hair

Na jó, annyira öreg nem vagyok, az 1994-essel kezdtem! :)

En az 1194-es verzióval kezdtem, azóta mindegyik rész megvolt.
94, 95 ûberfasza volt
96 volt az elsõ 3d-s, nekem nagyon bejött
97, 98, 99, 00, 01, 02, mind szarok voltak 3d játékban, de köritésben tetszettek
03, 04 köritésben volt szar, de 3d meccs kafa volt.
05, hát ezt még szokni kell.

dirty dogg
én talán 4-5 meccset nyomtam még csak az idénybõl, de a hot-colt streak-el már találkoztam!

Asszem tökéletes reply volt a játék jelenlegi "állapotáról".
Sajna sok mindent elszúrtak, a 97-es rész óta játszom, de sztem romlik a minõség...

Kicsit belemélyedtem a progiba.
Nekem tetszik. Bar a sok gomb, amivel irányítani kell, eléggé megnehezíti, különösen, hogy sorcserét csak a p+egyéb kombinációval lehet csinálni, amihez természetesen 4 kéz kell.
Ami nagyon nem tetszik, az a franchise mód.
A sorösszeállítás az kritikán aluli. Régebben órákat tököltem az általam megfelelõnek vélt sorok összeállításával, most azonban 2 perc után elment a kedvem, annyira rosszul (konzolosan) van megoldva.
Pedig a line chemistry dolgot nagyon jó újitásnak tartom, de így ki a fene fogja próbálgatni az egyes játékosokat az egyes sorokban.
Aztán most már olyan sincs, higy kik sérültek a ligában, milyen eredmények születtek a többi meccsen, ki van hot, meg cold streaken, milyen transferek történtek, stb.
Egyszerüen semmit nem lehet megtudni a bajnokságról, csak a saját meccseidet.
Még a saját csapatom sérültjeit is csak a standings, team infonál nézhetem meg, ami botrányos.
Mé kellett így elb@szarintani?

(bocs, hosszú voltam és unalmas)

Hi!

Modifier gombot "P"-rõl nem tudom átállítani. Valaki megoldást rá? :)