335
NHL2005
  • moor09
    #335
    nincs v mi honlap ahol kiegésuzitések és egyebek vannak hozzá mint pl a fifához
  • zoli
    #334
    Segitsetek pls!!!!!! Milyen bill kombinácioval lehet lefordulos cselt csin....?????
  • Morrow
    #333
    Hali, segítség kellene:

    Első évben járok playoff-ban dinasty módban. És a csapatom sorai teljesen tök maguktól elkefélődtek. Nem azokat hozza fel, amiket beállítok. Első sorom így néz ki: Morrow, Modano, Guerin. Helyette ezeket hozza fel ebben a sorrendben: Guerin, Modano, Gaborik. (pedig Gaborik 2-es sor). Amint elkezdődik egy mecs és az egyes sor kezd, akkor még jó, de rögtön az első játékállásnál, legyen az bármi (faceoff, icing, fight...) amikor odakoriznak a bulihoz, már teljesen szétcseszi a soraimat és összevissza játszatja az embereimet. Morrow-t és Barnes-t egyáltalán fel se hozza. A hero line-ba meg berakja Young-ot. Hiába megyek az edit lines menübe akár mecs közbe is, ott úgy mutatja a line-jaimat, ahogy a dinasty főmenüben beállítottam...akkor hol a baj??? Pecseljem, vagy dobjam ki???? Pedig úgy örültem ennek a rohadt playoff-nak...
  • Morrow
    #332
    Szerintem akkor nemjó, de próbáljátok ki a free4all-t multiba!
  • tgabri
    #331
    Hi all!
    A helyzet a köv:
    2en leülünk 1 gép elé!
    Próbálunk vb-t játszani ezért mind2en kiválasztunk1-1 csapatot..
    Megvannak a csapatok(pl. usa és kanada), a csoportok
    Próbálunk egy meccset játszani..de...usa játszik pl csehországgal
    namost...usa az én csapatom a másik játékos viszont kanadával van de ezen a meccsen ő szeretné a cseheket dirigálni ellenem.. a gép irányította csapatot nem lehet kiválasztani?? remélem érthető a problémám...egyszerüen nem lehet a cseh csapat felé mozgatni a kiválasztásnál sem a gamepadot sem a bill-t!
    Van ewrre peccs?? vagy ennek annyi??
    HELP
    üdv
    tg
  • Morrow
    #330
    Hali

    Forest!
    A program sokat csal, vedd le easy-re először. Vannak helyzetek, amik szinte 100%al belőhetők ezen a fokon. Vidd be a pakkot szélen az ellen támadóharmadába és ahogy alig elhagytad a harmad kezdővonalát passzold oldalra a veled párhuzamosan berobannó társadnak és one-timer-rel küldd rá! Ez szinte mindig beakad, mert ilyenkor még nem vagy elég közel és az ellenfél kapusa nagyon kinn van. Az auto shoot aim pedig akár hiszed akár nem, sokat segít, ha nem megy a játék, rakd auto-ra.
  • ChevyG #329
    nézzetek ide!
  • Torry
    #328
    Hi all!

    Lenne nekem egy nagy problémám.
    A játék állandóan kifagy, azzal az üzenettel hogy hibát csinált az NHL2005.exe.

    Ti milyen crack-t használtok?
  • forestjr79
    #327
    Hi! Nemrég kezdtem el játszani az nhl2005-tel, tetszene, de... . Szóval a Nashville-el vagyok, és egyszerűen nem tudok gólt lőni. Mediumon nyomom, meccsenként rendszerint 2-3-szor többet lövök kapura, mint az ellen, mégis kikapok mindíg 4-5 nullra. Kapuralövés pedig ált. pl. 30-10 nekem. Azt hittem, én vagyok a béna, mondom bevetek egy kis cheatet, autora raktam a lövést. Sajnos így se változott semmi. Légyszi segítsetek, mert nem szeretném letörölni a progit, és kiosztani rá a "megtisztelő" legjobban csaló program címet:-). Előre is köszi!
  • BlackHawks
    #326
    Sovány vigasz, de nekem is gamepadot kellett cserálni az NHL miatt, hasonló volt a problémám. Mivel számtech boltban dolgozom, hazahoztam, vagy 6 fajta padot, és nekem a Saitek P880-as vált be, itt nem jelentkezett ez a hiba. Sőt nem csak a menünél ugrált, hanem játék közben is folyamatosan passzolt, és egy irányba korcsolyáztak a játékosok:(
  • Nortu
    #325
    Most már aztán már tényleg már segítsen vki,mit tegyek,hogy rendesen működjön a joy!
  • Nortu
    #324
    Sajna ugyanaz a helyzet a Vengeance-s version-al is,"fut" a menü ezerrel. Van vkinek 1éb 5lete?
  • gabber_saviola
    #323
  • Nortu
    #322
    Jajaja,ha kihúzom,akkor nem ugrál. Ez jó is volna,csak az a baj,hogy gamepad nélkül képtelen vagyok játszani akár FIFA-t,akár NHL-t.
    Már kalibráltam a Win-ban,de nincs változás.
    Viszont kösz(),hogy említetted a Vengeance-s version-t,letöltöm azt,és kipróbálom a PROPER-es exe-t. Egy próbát megér. Ha ugyanaz,akkor így jártam().
  • CS@
    #321
    Amúgy ha kihúzod a joy-t akkor nem csinálja ?
    Mert elvileg ez lehetne kalibrációs hiba is csakhogy a P220-on ha jól tudom nincs analóg.
    Azt meg nem tudom ,hogy a digitális rész elállítódhat e (szerintem nem de ez csak tipp).
    Ha nem lenne igazam akkor próbálj kalibrálni a windózban.
  • Nortu
    #320
    Köszi,de Reloaded. Próbáltam már az összes fellelhető exe-vel indítani. Találkozott vki ezzel a problémával a hogyismondjam, bolti "verziónál" is?
  • CS@
    #319
    Véletlenül nem a Venegance –s verziód van ?
    Ha igen akkor próbáld meg az PROPER-es exe-vel indítani.
  • Nortu
    #318
    Please!
  • Nortu
    #317
    Üdv!
    Tud vki konkrét megoldást arra,hogy a menükben ne ugráljon a kiválasztó sáv(mintha folyamatosan nyomnád a fel gombot)? Persze nem arra gondolok,hogy kihúzom a gamepad-ot,mert pont azzal akarok játszani. Egyébként Saitek P220-asom van. Thanx.
  • owen20
    #316
    valaki nemtudja véletlenül hogy lehet az NHL2005-tel online-ban játszani?elöre is köszi
    Hi
  • gabber_saviola
    #315
    hi all!

    nincs vmi skin a gémhez?
  • HellBurner
    #314
    Sziasztok! Nem tudna valaki megmondani, hogy xp alatt hogy lehet elinditani az NHL 2000-et?
  • Takigabi
    #313
    A WotB Multigaming klán embereket vár most alakuló NBA és NHL squadokba,akit érdekel a dolog keressen meg privátban
  • BlackHawks
    #312
    Egyetértek, bár nagyon sokat gyakoroltam, az igazi NHL hangulat csak emberelőnynél jön elő, akkor lehet igazán játszani, már amelyik csapat ezt engedi. A PK-m egyébként borzasztó 55% alatt van
  • Etelkozi Vata
    #311
    Én a sebességet inkább reakció időben mérem.
    A CPU egyszerűen azonnal és mindíg tökéletesen reagál az akciókra, emberi léptékkel követhetlen módon. Ő játszik veled, és nem te vele.
    Neked még meg sem mozdult az ujjad, hogy megnyomd a csel gombot, ő már réges-régen belepaszírozott a palánkba vagy a jégbe. Mire megmozdítod a kezed, addigra már öt akciót megcsinált a CPU, amivel meghiúsítja a tiédet. Védekezésnél ugyanez, csak fordítva.
    Ne abba mérd a sebességet, hogy hány másodperc alatt viszed ki a korongot a harmadodból, azt meg lehet tenni akár egy másodperc alatt is egy erős és hosszú passzal, itt nem ez a lényeg.
    Nézz meg egy hokimeccset és meglátod, hogy a játékosoknak igenis van idejük JÁTSZANI a hokit (igen, még az NHL-ben is), nem pedig vagdalkodni. Ebben a progiban ez, legalábbis számomra lehetetlen.

    Azt javaslom, ne győzzük meg egymást arról, amiről úgysem fog sikerülni.
    Megint csak azt mondom (őszintén), hogy jó játékot kívánok Neked.
  • CS@
    #310
    Azért az ,hogy a felével játszanák kicsit túlzás.
    Bár alapból szerintem is túl gyors a játék ezért én levettem a speedet minimumra. Ez így nem rossz a védő harmadból kb 5-6mp alatt ki lehet csiholni egy támadást ami a valóságban is kb ennyi időbe tellik.
  • M.A.D.
    #309
    Mi??? Nem lehet sebességet állítani rajta? :(
  • Etelkozi Vata
    #308
    Szia!
    Kb. annyira volt az én véleményem szubjektív, mint a tied.
    De ez már csak így van.
    Neked tetszik, nekem nem.
    Sajnos amit ebben a játékban kapok, az nem jégkorong, csak nyomokban.
    És túl gyors. Nekem túl gyors. A jégkorongot kb. ennek a sebességnek a felével játszák, így a játékban is ez lenne megfelelő.
    Én mégiscsak eltemetem.
    Neked pedig jó játékot kívánok.
  • Totya000
    #307
    NHL 2004. online ellenfelet keresek!
    [email protected]
  • NHLFAN
    #306
    Display settings-be lehet beállítani sajnos minden meccs előtt
  • Gykor
    #305
    Hello sziasztok Van egy kis problémám. Az előző NHL-es verzióknál a TAB gombbal lehetett 180 fokban elforgatni a kameraállást az NHL 2005-nél nem tudok rájönni hogyan lehet ezt megtenni ???? A válaszotokat előre is köszi
  • Bee
    #304
    Én nem temetném el a helyedben. A sebességet meg lehet szokni, én úgy csinálom, hogy ha az ellenfél elkezd "high pressure"-ben játszani, én ugyanúgy teszek. Ízirájder, öcsém, ízirájder! (Az is igaz viszont, hogy ilyenkor inkább hasonlít a játék egy Fradi-UTE meccs lelátóján megrendezett dulakodáshoz, mint jégkoronghoz) Difficult módban nyomom, a sebesség pont középen van, és simán élvezhető. Persze nem lehet játék közben megállni gondolkodni, de ha tartod magad a megválasztott stratégiádhoz, semmi baj nem lehet.
    Scriptelt események szvsz nincsenek. Direkt újrajátszottam néhány meccset, amikben 2 gólt kaptam az utolsó percekben, de másodszori próbálkozásra nem tudtak gólt ütni. Azon múlik a dolog, hogy hogyan használod a quick plays-t.
    Valaki kérdezte a one-timer lövést. Tök egyszerű, bár attól is függ, hogy hogyan helyezkedik a lövő és milyen a skillje. Nem akarom magam fényezni, de a Minnesotának a Conorado-val 15 gólt csaptam, abból kb. 10 kapáslövés volt. Jó ez a játék, csak gyakorolni kell.
    Ami viszont nem tetszik: volt olyan, hogy az ellenfél védője a gólvonal mödül kotorta ki a pakkot, és ment tovább a játék. Visszanéztem, és tényleg gól volt, de mégsem adta meg a gép. Pfffff...
    A másik, hogy a modifier gomb a lehető legtávolabb van az ujjaimtól, teljesen használhatatlan (nőgyógyászoknak tervezett), így nem tudok sem lefordulni, sem lövőcselt használni, a manuális sorcseréről már nem is beszélve. Pedig ez adná a sava-borsát a játéknak. Az auto sorcsere úgy szar, ahogy van. A negyedik soromat néhány meccsen fel sem hozza, helyettük inkább az épp az imént lekecmergett sort hozza vissza, persze szerencsétlenek ilyenkor az ütőt inkább mankónak használják. Irritáló még, hogy ha túl jól menetelsz a ligában, akkor elkezdenek a legjobbjaid lesérülni. Példa erre, hogy 21-0-0-0 - nál két első soros csatárom és egy első soros védőm hónapokra lesérült, a kapus meg elfáradt. Még szerencse, hogy a draftjogokkal lehet üzletelni, így pótolható a veszteség. Végül attól szoktam még a falra mászni, hogy néha az igen jól összerakott csapatom 40 kapuralövésből 3 gólt bír ütni egy közepes kapusnak, míg az ellenfél Luongo kapusomnak (gyk.: a liga egyik legjobbja, az első draft pickkembe került a régi kapusomon kívül) összesen 7 lövésből két gólt berámol. Idegesítő.
    De mindent összevetve: ez az eddigi legjobb NHL, amivel játszottam, a hibái ellenére. Itt végre nincsenek kártyák, amiktől egerekké válik az ellenfél, nem lehet hősöket készíteni editorral, hogy a saját nevünkkel fémjelezve minden kupát begyűjtsünk, hanem egy baromi jó, pörgős játékot élvezhetünk. Bocs a hosszú lére eresztett hozzászólásért, de ez a játék többet érdemel, mint az előttem hozzászólók nem mindig objektív megjegyzései.
  • Etelkozi Vata
    #303
    Na én ezt a gamét uninstalled.
    Játszahatatlan és élvezhetetlen. Kár, hogy az NHL széria is eljutott a FIFA által jó alacsonyra tett mérce szintjére.
    Olyan baszott gyors a játék, hogy totál irányíthatatlan. Minden esetlegesen történik, a gólókat, hogy hogy esett, általában nem is látom, csak a vagdalkozást a kapum előtt.
    Akkor elég élvezhető lenne, ha a különböző speed, meg acceleration értékeket egy editorral mondjuk a 50-99 sáv helyett 10-59-re át lehetne állítani. De nem lehet. 50-nél kevesebb nem lehet. Így viszont nem lehet elég nagy skálát létrehozni a lassú és gyors játékosok között.
    Nagy kár.

    Amúgy az NHL előzetes videójában, amit például a fifában az easports extrában megnézhettem, ott tök jó, reális a sebesség. Mire játék lett belőle, elbaltázták.
    Kár érte.
    11 szép közös év után mondtunk búcsút egymásnak az NHL-el.

    RIP!
  • Glasses
    #302
    Köszi megpróbálom majd leirom milyen sikerrel jártam.
  • CS@
    #301
    Ez egy remek kérdés mivel nálam eddig ki volt kapcsolva a bunyó.
    Viszont most felraktam maxra ,hogy kipróbáljam és meglepődve tapasztaltam ,hogy roppant hülyén van megoldva.
    Na mindegy a lényeg : Amikor a Fight megjelenik akkor ha nem mozdítom meg a ball oldali analóg kart hanem elkezdem befele nyomkodni akkor jó eséllyel megkezdődik a fight. Azért csak jó eséllyel mert ez csak 10ből 8X jön össze. Szóval nem teljesen értem én sem ,de próbálgasd így és menni fog(remélem).
  • Glasses
    #300
    Köszi!/Elkeseritettél/

    Csak az a baj,hogy nem tudom aktiválni amikor verekedés lenne mert nem osztott ki hozzá gombot,neked a 880-nál melyik aktiválja?
  • CS@
    #299
    Nem tudok segíteni.
    P880 –van nekem is van meg P750is ,meg Wingman is és alapból egyiken sem lehet átállítani se ezt se a modifiert se a pause-t (meg aszem a shoot on deke –t sem).
    Bár a joy hoz ugyi van egy szoftver ami képes emulálni gombok lenyomását ezzel az a gond ,hogy a játék alapból kiosztja ezt a joyon tehát a joynak saját magát kellene emulálnia sztem ez nem fog menni ,de ha gondolod próbálkozhatsz vele hátha összejön. Esetleg ha a windows registry(vagy ahol ezt tárolja) vizsgálgatása alatt ráakadhatsz a gombkiosztásra akkor nagyobb esélyed van ezt megváltoztatni.
  • Glasses
    #298
    S E G I T S E T E K !!!
  • Glasses
    #297
    Sziasztok!

    Tud valaki segiteni,hogy a kontroller beállitásnál én adjam meg a fight kijelölő gombot mert az sajna nem tudom változtatni/saitek 880/
  • dirty dogg
    #296
    NHL
    a tegnapi sportban csodák csodájára szó volt a hokiról is. egy csomó nhl-esről le van írva, hogy ki hova szerződött európába. szerintem azt a néhány forintot megéri kiadni érte. pl.: maxim afinyogenov bácsi a moszkvába, joe torton bácsi svájba jött stb., stb.
    ajánlom figyelmetekbe!