192
John McClane kalandjai
-
#192 -
Sawyer2 #191 Hamarosan megjelenik a 3. rész is. Xpress adatlap Most hogy van forgalmazója, hátha kiadják esetleg díszdobozban a trilógiát, vagy akár a 4 részt együtt. -
#190 Ha tudja valaki hogy hol van fent az első rész eredeti magyar szinkronja,dobjon már egy privát üzit!Kösz! -
Csaba007 #189 msn:[email protected]
küldök torrentet ha kell valakinek!! -
Csaba007 #188 Orosházi vagyok:) warezról szedtem. kell oldal privben?? -
#187 Esetleg feltehetnéd valahova ha van rá módod. Esetleg ha Bp vagy, megoldhatnánk okosba... -
Csaba007 #186 Nekem mindhárom rész megvan "fabrikáált avi-ban" vagyis mostmár dvd-n is mert átkonvertáltam:D -
Quantumleap #185 A gáz csak az, hogy az első részre nem az eredeti szinkron került. Szerencsére én meg tudtam szerválni fabrikált aviban. -
Csaba007 #184 A 3. részt nemlehet kapni mert nemjelent meg!
Az első 2 őt meglehet venni (1 tokban a 2 film) 3000 valamennyiért a Tescoban vagy a médiában meg ilyen helyeken.vagy itt:www.xpress.hu
Az 1-2 őt kölün is lehet kapni de úgy drágább úgy darabja 2000 valamennyi!!
A multipackos(1 tokban 2 film) változatot én is megfogom venni a közeljövőben!! -
#183 Meg lehet venni valahol a trilógiát DVD-n? -
reanimator #182 úgy tudom az egy amerikai dalocska de nem együttes írta hanem olyan mint nálunk a népdalok.nem tudom a címét még általánosban tanultam de az utolsó sora így van ha ez segít: "and they all went into the ark / just to get out of the rain"
állatokról szól és minden versszakban egy másik állat szerepel.ha ezt egy angol tanárnak elmondod tudni fogja. -
Diamond500 #181 Hy Mindenki! Tudom hogy ez nem az a topic, de mégis hozzátok fordulok segítségért! DieHard 3-ban van egy dallam amikor "elfoglalják a bankot, és elkezdik feltörni akkor megy egy dallam a jelenet alatt! Valaki megtudná mondani mi lehet annak a dallamnak a címe, előadó stb.. (már sok Forumon és topic-ban kéreztem, eredménytelenül!) Hátha ti tudnátok ebben segíteni! Thnx! -
#180 ORTT sokszor megbüntette őket, ők meg így védekeznek (mármint a retekklubb) sztem. -
Boroskóla #179 Mintha még moziban benne lett volna az egésznek a levezetése, de azóta se láttam egyik verzióban se hogy végig magyarázták volna a folyamatot. -
#178 Csak egyszer találkoznék azzal a barommal aki kitalálta ezt a jelenetkivágós újraszinkronizálós baromságot!!! -
#177 Szívesen!!, egyébként meg tényleg nagyon sz*r az új szinkron!! -
#176 Jaj tényleg :D -
#175 má 3x
:) -
#174 xpressen is megy a hőbörgés... :D -
#173 Nem, azt mondta, hogy Tetü módon... :D -
#172 meg most a gyökér:-) "Fene módon hasogat a fejem egész nap", jól értettem? :D -
#171 nigger :) -
#170 Hülyénél volt csúnyább szó? :D -
#169 ...... nem szoktam kiakadni a retekklubbos változatokon, de ez durva volt. 1: nem mutatták azt a fickót, akit szétvágott a huzal (nemtudom, eredetiben mutatják-e, de nekem nagyon kivágott részlet-szagú volt a dolog); 2: amikor Simon meglövi Zeusz lábát, nem durrant a pisztoly..... tényleg nem durrant? nem hiszem el:D ez mindennek a legalja:D -
vLaDDD #168 de a legjobb szöveg az elején: "ide a sütit vagy ÁTÜTÖM a fejed a palánkon" :)) -
#167 és tényleg, akkor mostmár nem parázok, ha esetleg felakarnának robbantani! köszi! -
#166 Na szóval a gallonok:
Van egy 5 és 3 gallonos üveg
1. lépés
teletölteni a 3 gallonost
2. lépés
áttölteni az 5 gallonosba
3. lépés
ismét teletölteni a 3 gallonost
4. lépés
színig tölteni az 5 gallonost (az újból teletöltött 3 gallonosból)
így 1 gallon marad a 3 gallonos üvegben
5. lépés
ezután kiüríteni az 5 gallonost
6.lépés
áttölteni az 1 gallont
7. lépés
teletölteni a 3 gallonost
8. lépés
áttölteni az 5 gallonosba
ÉS TADAMmmm megvan a 4 gallon csak ezt egy kicsit leegyszerűsítették a filmben
Remélem érthető voltam -
#165 jaja.
Joe Cracker - Summer in the city
:)
Simonnak idióta hangja van. -
#164 én sem, ezen töröm a fejem már egy ideje. -
#163 Biztos én vagyok a hülye, de ezt nem értem meg sosem hogy jött ki nekik a 4 gallon... :D -
#162 elkezdi szájmon peter grúber, nem pítör, hanem peter
ennél már csak az lett volna jobb, ha péter-nek mondja :D -
#161 Addig örülj még nem kezdenek el új jeleneteket is forgatni a filmekhez!!! -
#160 de rohadt buzi ez az rtl, már nemcsak vágnak, hanem átszinkronizálnak is? -
#159 Én is :( És pont ezért bosszantü jaja :( És nemcsak az bosszantó, hogy egyes részeket átszinkronizáltak, hanem az is, hogy hiába uyganaz a hangjuk egyes szereplőknek mitn régen, mégis máshogy mondják a legtöbb szöveget, teljesen más hanghordozással, más stílusban. Áh nem is értem miért nézem csak felidegesitem magam. -
#158 Hát jah... főleg, hogy szinte kívűlről fújom a dumát, annyiszor láttam régen... -
#157 az -
#156 Ugye???:(((( Teljesen tönkreteszi a filmet :( Az eredeti szinkron sokkal jobb -
#155 Hát ez így borzalmas... :( -
#154 Kölyökklubbos változat! -
#153 MI EZ A SZINRKON MÁ MEGINT?