21
  • Flashy
    hát ebben a sötét színben a kinézete még nem is akkora gáz. de ez az EMOTY ez nocomment, a push to talk meg egy újabb kezdeményezés az előfizető megfejésére, talán ha nem kell mindig tárcsázni hanem csak nyomod a gombot akkor nem ér el az agyadig hogy most épp hány perces impulzust számláznak egyszerre és mennyiért :)
  • AlexX
    Menő a Nokia 6600? Siemens szerint nagyon úgy néz ki hogy igen, ezért csináltak egyet ők is.
  • Sliders
    Szerintem pedig a decemberben megjelenő nokia 6630-as magasan veri. Jahh és amiket most mutatott be a nokia az design telefon. De szerintem a nokiák eddig is királyak voltak. Az új Kommunikátor sem elhanyagolható! Igy vagy úgy a Siemens nem tud valami igazán csúcsot alkotni!
  • BubaMester
    Akkor tökéletes egyetértés van.
  • Dr DeViLKiNG
    nalátod, de teljesen más a kettő nem? :D
    erre gondoltam :D
  • BubaMester
    Épp ezt mondom..
  • ThomasTheKoRner
    Megelőztek :)
  • [HUN]PAStheLoD
    hát aztkell mondjam jobb mint a vadiúj nokiák .. de attól még broáf!
  • ThomasTheKoRner
    "cxv65 nem összekeverendő cx65 el, mert a 2 teljesen más"

Elárulom neked hogy a kettő teljesen ugyanaz,csak a külsejük különbözik a cxv65 egy undoritó kinézetü a cx 65 meg egy gyönyörű előlappal forgalomba hozott telefon!
  • BubaMester
    Én úgy tudom ,hogy a cxv65 és a cx65 között az a különbség ,hogy az egyik sima siemenses a másik meg vodás előlapos és livos menüje van...
  • Dr DeViLKiNG
    CX65
  • Dr DeViLKiNG
    másik meg h a tré nél sincs sima cx65...
  • Dr DeViLKiNG
    cxv65 nem összekeverendő cx65 el, mert a 2 teljesen más (tre mobilt meg vegyen aki akar...)
  • BubaMester
    Nem tagadom ,hogy siemens 4ever de sztem nem lesz olyan drága ahhoz képest ,hogy mit tud...
  • Mice
    szép de 50 drága érte
  • Mice
    kinézetre engem eddig még egy siemens sem fogott meg, de ez a 6600-ásra egy picit hasonlító kinézet kifejezetten tetszik, csak hát biztos hogy kis hazánkban csak még egy jódarabig nem lesz emberi áron
  • BubaMester
    Nem elég nektek a tudás? 11 MBos intéző + memória kártya, VGA kamra (videó hang és fénykép), 3D-s java játékok és még egy csomó minden... Amúgy a T-mobilnál nem lehet kapni.. És nemtom ,hogy a CX65ért miért lenne sok 45.000 kártyásan. (a cx65 kb. ugyan ennyit tud csak ez a 3d-s java nincs benne)
  • Anee
    cx65 vodánál már papiron van egy ideje és már van tfosnál is....
    de amúgy tudása miatt tényleg halálra van itévle...:)
  • Dr DeViLKiNG
    főleg majd az ára miatt... meg hogy mikor fog megjelenni...
  • RangeR
    miért van halálra ítélve?
  • Dr DeViLKiNG
    kár hogy itthon még a jó "öreg" cx65 t se kapni... ez meg kimondottan halálra van ítélve :(