21
-
Flashy #21 hát ebben a sötét színben a kinézete még nem is akkora gáz. de ez az EMOTY ez nocomment, a push to talk meg egy újabb kezdeményezés az előfizető megfejésére, talán ha nem kell mindig tárcsázni hanem csak nyomod a gombot akkor nem ér el az agyadig hogy most épp hány perces impulzust számláznak egyszerre és mennyiért :) -
AlexX #20 Menő a Nokia 6600? Siemens szerint nagyon úgy néz ki hogy igen, ezért csináltak egyet ők is. -
#19 Szerintem pedig a decemberben megjelenő nokia 6630-as magasan veri. Jahh és amiket most mutatott be a nokia az design telefon. De szerintem a nokiák eddig is királyak voltak. Az új Kommunikátor sem elhanyagolható! Igy vagy úgy a Siemens nem tud valami igazán csúcsot alkotni! -
#18 Akkor tökéletes egyetértés van. -
Dr DeViLKiNG #17 nalátod, de teljesen más a kettő nem? :D
erre gondoltam :D -
#16 Épp ezt mondom.. -
ThomasTheKoRner #15 Megelőztek :)
-
#14 hát aztkell mondjam jobb mint a vadiúj nokiák .. de attól még broáf! -
ThomasTheKoRner #13 "cxv65 nem összekeverendő cx65 el, mert a 2 teljesen más"
Elárulom neked hogy a kettő teljesen ugyanaz,csak a külsejük különbözik a cxv65 egy undoritó kinézetü a cx 65 meg egy gyönyörű előlappal forgalomba hozott telefon!
-
#12 Én úgy tudom ,hogy a cxv65 és a cx65 között az a különbség ,hogy az egyik sima siemenses a másik meg vodás előlapos és livos menüje van... -
Dr DeViLKiNG #11 CX65 -
Dr DeViLKiNG #10 másik meg h a tré nél sincs sima cx65... -
Dr DeViLKiNG #9 cxv65 nem összekeverendő cx65 el, mert a 2 teljesen más (tre mobilt meg vegyen aki akar...) -
#8 Nem tagadom ,hogy siemens 4ever de sztem nem lesz olyan drága ahhoz képest ,hogy mit tud... -
Mice #7 szép de 50 drága érte
-
Mice #6 kinézetre engem eddig még egy siemens sem fogott meg, de ez a 6600-ásra egy picit hasonlító kinézet kifejezetten tetszik, csak hát biztos hogy kis hazánkban csak még egy jódarabig nem lesz emberi áron -
#5 Nem elég nektek a tudás? 11 MBos intéző + memória kártya, VGA kamra (videó hang és fénykép), 3D-s java játékok és még egy csomó minden... Amúgy a T-mobilnál nem lehet kapni.. És nemtom ,hogy a CX65ért miért lenne sok 45.000 kártyásan. (a cx65 kb. ugyan ennyit tud csak ez a 3d-s java nincs benne) -
Anee #4 cx65 vodánál már papiron van egy ideje és már van tfosnál is....
de amúgy tudása miatt tényleg halálra van itévle...:) -
Dr DeViLKiNG #3 főleg majd az ára miatt... meg hogy mikor fog megjelenni... -
#2 miért van halálra ítélve? -
Dr DeViLKiNG #1 kár hogy itthon még a jó "öreg" cx65 t se kapni... ez meg kimondottan halálra van ítélve :(