19
  • lamase
    heheehe ez telleg vicces
  • lamase
    haha
  • Commandante
    A cracker az, aki crack-et szív. A hacker meg hack-et szív. Most mi ezen az olyan bonyolult?
  • tajfun
    Hihetetlen mennyien elnek fogalomzavarban...
  • tajfun
    Cracker az aki a crack.exet csinalja a gamezaidhoz.
  • lamase
    talan nem az a 'hacker' gepe volt, hanem egy feltort gep amit gw-nek hasznalt..
  • Zoldalma
    Ez kimaradt:
    http://www.wordspy.com/words/whitehathacker.asp
  • Zoldalma
    "Hacker az, aki betör a lakásodba és hagy egy cetlit a nappaliban, hogy szar a zárad, cseréld ki."

Ennek utananeznek a helyedben, ugyanis egy rendszeradmint is masneven hackernek neveznek. Viszont a joszandeku a "white hat" hacker. Akire altalanositottad a hacker szot az a "black hat" hacker, azaz rosszindulatu. Az elobbi szokta a hibakat jelenteni a keszitoknek es nem rosszindulatuan kihasznalni.
    A cracker meg megint kicsit mas, ennyi erovel a scriptkiddiek is hackernek nevezhetoek.
  • Garfield
    Az 1. ponthoz.

Hacker az, aki betör a lakásodba és hagy egy cetlit a nappaliban, hogy szar a zárad, cseréld ki.

Cracker az, aki betör, felforgatja a lakásod és még el is visz egy-két dolgot.

Az én álláspontom az, hogy mindkettő takarodjon a ká anyjába.
  • EarthQuake
    Hali!

Ezt csak azt értheti Ranger aki benne van, te hiába látod így, attól még nincs feltétlen igazad (ezzel nem a másik oldalt védtem).
  • Ph03niXx
    1. Hacker = nagytudású személy. Amiről itt szó van, az cracker (nagytudású személy, de tudását rosszra fordítja pl. számítógépek, szerverek feltörése, programok feltörése, stb.)

2. Ha már egyszer felderítették a szervert, akkor nem lehetett volna elkapni a csávót is aki mellette ült?
  • lamase
    neutanozza jova? :D
  • DOT
    Dehogy, Te egy nemzeti hős vagy, drága barátom. Remélem, érzed az iróniát, de legalább tanultad, mi az.
  • lamase
    te aztan hacker vagy jobaratom
  • [HUN]PAStheLoD
    háháháhá .. lál .. pff .. botnet-hálózat ? azaz bot-hálózat-hálózat ? legalább a címet írják meg rendesen ..
  • Lacc
    Gratulálok RangeR, ezt aztán jól megmondtad.
  • PetruZ
    Én csak azt nem értem, miért csak a szervert lőtték le, a zombi usereket miért nem derítették fel és miért nem szóltak nekik, hogy nem ártana gondolni a biztonságra, mert a gépük tudtuk nélkül nyitott kapu?
  • RangeR
    A hacker az fogalom? Az egy új szó, amit a fontosságukat túllihegő kis köcsöre pc buzik kreálnak, hogy tudja már meg mindenki, hogy ők annyira machók, hogy jajj! Persze, a karját kitépném 4 másodperc alatt mindnek és a klaviatúrájával megtörölném a manduláját, bár amilyen korcs lehet egy ilyen senki, a manduláját már gyerekkorában ki kellett venni, annyira el volt gennyesedve, így maradt neki a szoba-hero szerep, ott annak érezheti magát a pc-jét nyalogatva.
  • Alien_AM
    nevetseges, mi az hogy hacker? nincsenek tiszaban a fogalmakkal, naponta lehet latni hogy 13 evesek botnetet epitenek akkor ok hekkerek? bar nekem csak eddig 300-as sikerult osszehozni akkor en is hekker vagyok?