Scrapland
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honosítás készül végigjátszás a cdgames 2005/2 számában
1195ft a cdgames
1195ft a cdgames
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
magyarítást vagy végigjátszást honnan szedhetek??????????
egyébként simán fordítható a játék, egy kb 300 kb txt fájlba vannnak a szövegek - símán átíhatóak...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Elméletileg vhogy eliminálni kéne, de nekem az ilyen altatásra, vakításra, stb túl hamar felébredt. Én speciel balhéztam a teremben egy keveset, sok nagydarab állat került oda, azok meg folyton lövöldöznek, poénból és nem egyszer eltalálták a polgármestert, így gyors átváltozás és beszélni a rendõrfõnökkel.
Az sztem egy elég rosszul megoldott része a játéknak. :/
Az sztem egy elég rosszul megoldott része a játéknak. :/
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Tudja valaki, hogy a rendõrfõnöktõl hogyan kell kiszedni a bizonyítékokat? Azt írja a gép, hogy menjek polgármesterként, de épp azzal dumál és sehogy sem tudom megcsinálni a feladatot.
Hát, nagy kár ezért a játékért... Marha jó ötlet, gyönyörû megvalósítás, kitûnõ design, jópofa karakterek, viszonylag érdekes sztori, remekül mûködõ motor. Na de a játékmenet??? Kábé háromféle dolgot kell az egész játékban csinálni, és állandóan ezek ismétlõdnek. Egy idõ után pedig már rohadt unalmas ugyanazokat a hajókat lelövöldözni hatszázhuszonkétszer. Elõbb-utóbb pedig az ember sajnos már nem tud elámulni a szép grafikán, akkor már a játékmenettõl várja az új élményeket, izgalmakat, és azt itt nem kapja meg. Fél-háromnegyed óránál többet nem tudok már vele játszani, mert egyszerûen megunom. Nagy kár, mert nagyon ígéretesen indult a dolog. Egy kis erõfeszítéssel klasszikust lehetett volna csinálni belõle, de így sajna maximum a középmezõnyig juthat. Komolyan sajnálom, sokkal több lett volna benne.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Nah, játszottam vele egy kicsit, nekem eddig tetszik. 😊
Most ott vagyok, hogy a rendörfõnökhöz kéne menni a polgármester képében, mert, hogy csak benne bízik feltétel nélkül... A gond, hogy a polgármesterrel beszélget éppen... 😊
Most ott vagyok, hogy a rendörfõnökhöz kéne menni a polgármester képében, mert, hogy csak benne bízik feltétel nélkül... A gond, hogy a polgármesterrel beszélget éppen... 😊
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nincs meg senkinek magyarúl?
A SeVeN M-nél jelent meg magyarítva. www.sevenm.hu
Megjelent nálunk? A CD Galaxis oldalán nem láttam...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Jopofanak tunik a game. Bar az 'autos' lovoldozes eleg gyenge, a karakterek helyszinek tokjok. Story az elejen meg semmi, talan majd lesz azis.
tényleg nagyon király játék
Úgy tudom nálunk magyarúl jelent meg a game. Nincs meg valakinek a magyar verzió? Ha meglenne valakinek akkor megköszönném, ha el tudná kûldeni a telepített Scrapland Language könyvtárának tartalmát (nem nagy).
Köszi.
JohnnyG
[email protected]
Köszi.
JohnnyG
[email protected]
Next PC upgrade: 2022
Tudnál nekem egy címet mondani ahonnan le tudom tölteni?
THX!
THX!
Van egy számomra ismeretlen csapattól.
2005-04-08 Scrapland (c) Enlight Interactive DIE 102x15 MB 8.2
2005-04-08 Scrapland (c) Enlight Interactive DIE 102x15 MB 8.2
van hozzá végre törés?
jó a game?
jó a game?
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Kössz szépen!!!
A Starfuck 0.83-ast azt honnan tom leszedni?
A Starfuck 0.83-ast azt honnan tom leszedni?
Hali Mindenkinek!
Honnan lehet ezt a Starfuck nevû progit letölteni?
Elõre is THX!
Honnan lehet ezt a Starfuck nevû progit letölteni?
Elõre is THX!
és mondom, a desktopra kirakott ikont jelöld meg célnak a link generálásnál, mert ha a sima exe-t futtatod, úgy nem lesz jó (emlékeim szerint).
hû, ennyire azért nem ismerem a program szerkezetét, de szerintem csinál azért mást is. ugye be lehet állítani, hogy melyik Starforce ellen szeretnél védekezni, illetve azt is, hogy milyen virtuális meghajtóról mountolod (Daemon Tools vagy Alcohol - ha Alcohol, akkor szerintem 1.9.2 verzió kell neki ha Daemon Tools, akkor 3.47)
ennél több ötletem már nincs ^^
ennél több ötletem már nincs ^^
Ja, amúgy köszömöm, hogy próbálsz segíteni
Ja, amúgy köszömöm, hogy próbálsz segíteni
ÉRTEM ÉN, de szerintem a starfuck lényege is az, hogy elrejti a meghajtókat (mintha nem lennének), hogy a progi ne érzékelje.
Szerintem. Vagy csinál mást is????
Ha azonban csak ez a lényege akkor a játéknak lehúzott meghajtó mellett mûködnie kellene. Ha így ment volna, akkor tényleg valami beállítást csesztem el, de sajna így sem ment.
A kérdés tehát az, hogy a starfuck mást is csinál, minthogy a meghajtókat elrejti?? - mert az mûködött! - de a táték nem indul 😞(((
Szerintem. Vagy csinál mást is????
Ha azonban csak ez a lényege akkor a játéknak lehúzott meghajtó mellett mûködnie kellene. Ha így ment volna, akkor tényleg valami beállítást csesztem el, de sajna így sem ment.
A kérdés tehát az, hogy a starfuck mást is csinál, minthogy a meghajtókat elrejti?? - mert az mûködött! - de a táték nem indul 😞(((
NEM KELL SEMMIT LEHÚZNI, SZÉTSZEDNI!
minden meghajtóm be van üzemelve, amikor játszom, kizárólag a Starfuckot kell normálisan beállítani.
minden meghajtóm be van üzemelve, amikor játszom, kizárólag a Starfuckot kell normálisan beállítani.
Bár nem akartam, de szétkaptam a gépet:
- IDE2 kábel le (ezen van 2 DVD) - újraindít - DaemonIMini image - NEM MEGY !!!!
Mi a fene lehet????
- IDE2 kábel le (ezen van 2 DVD) - újraindít - DaemonIMini image - NEM MEGY !!!!
Mi a fene lehet????
ja és semmi mást nem kell beállítani a Starfuck-ban, CSAK a link generator-t (tehát nem kell külön disable-ölni a meghajtókat).
nem tudok pontos infót adni, de ha elindítod a starfuck-ot, abban van egy LinkGenerator nevû gomb, abba menj bele, és értelemszerûen válaszd ki a megfelelõ file-okat, meg a többit, a legalsó sorba ne írj semmit (a Starting params-hoz), és a desktopra hozd létre a hivatkozásod. nekem így ment.
Kösz😊, de lásd 3. bekezdés:
- leszedtem a starfucker v0.82, beállítottam, meghajtók eltüntek - NEM MENT 😞((
- leszedtem a starfucker v0.82, beállítottam, meghajtók eltüntek - NEM MENT 😞((
használj starfuck-ot, nekem azzal indult el!
de azt már keresd meg hogy tudod használni, sok topikban le van írva.
de azt már keresd meg hogy tudod használni, sok topikban le van írva.
Senki???
Hát megpróbáltam elindítani:
1, A DVD meghajtók(2 db) a IDE2-õn vannak:
- letiltottam BIOS-ból, de a win felismerte - nem ment
- letiltottam win alól, meghajtók eltüntek - nem ment
- leszedtem a starfucker v0.82, beállítottam, meghajtók eltüntek - nem ment
2, regisztribe mit kell buherálni? - ezt még nem próbáltam
Segítsetek 😊
1, A DVD meghajtók(2 db) a IDE2-õn vannak:
- letiltottam BIOS-ból, de a win felismerte - nem ment
- letiltottam win alól, meghajtók eltüntek - nem ment
- leszedtem a starfucker v0.82, beállítottam, meghajtók eltüntek - nem ment
2, regisztribe mit kell buherálni? - ezt még nem próbáltam
Segítsetek 😊
Hali neked a gépedbe hogy vannak a vinyok+meghajtok kötve hogy megy a starfucker-el???
Mert nekem beöli a gépet.
Mert nekem beöli a gépet.
Mindent úgy kell csinálni, ahogy JohnnyG írta lejjebb, olvassátok el. Gondosan át kell olvasni. A starfucker-t innen szedjétek le hozzá http://spacetarget.com/games/pc_scrapland.shtml, le van minden hozzá írva, igaz angolul, de nem vészes.
Köszi JohnnyG a segítséget!!!
Köszi JohnnyG a segítséget!!!
de mit kell a registríbe turkálni, mondjuk nekem nem az a gondom elindulna, csak azt írja nem jó a serial írjam be újra...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Jó az regturka nélkül is 😊
De ezt a gamet inkább nem szedem le mert már unom a lehuzogatásokat.
A tetves riherongy életbe nem tudják feltörni ezt a szájbaba..ott SF3-at?Egyszer kivánhatnák 3-at elsõ kérésem az lenne minden gamet feltudjanak törni normálisan 😊
De ezt a gamet inkább nem szedem le mert már unom a lehuzogatásokat.
A tetves riherongy életbe nem tudják feltörni ezt a szájbaba..ott SF3-at?Egyszer kivánhatnák 3-at elsõ kérésem az lenne minden gamet feltudjanak törni normálisan 😊
Az jó mert a GTR-nél semmiféle regturkálás nem kellett legalábbis nálam.
A starfuck meg nem megbizható mert nem megy mindenkinél.
A starfuck meg nem megbizható mert nem megy mindenkinél.
Én egy hónapja játszok vele!
Megoldás: úgy kell csinálni mint ha a fiat gt racingot indítanád!
registry turkálás, miniimage,starfuck stb!
Megoldás: úgy kell csinálni mint ha a fiat gt racingot indítanád!
registry turkálás, miniimage,starfuck stb!
nekem megvan mind 2 1 hónapja de nem megy, mert serialt kér, és az nincs ha sikerült elindítani szóljatok...
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Sikerült.Már le is szedtem.Jobb oldalt felül kell bejelentkezni.
Usuario:scheri
Password:90431
Usuario:scheri
Password:90431