141
Mercurysteam: Scrapland
  • Rickee01
    Na figyi én írtam a sevenm kiadónak akik kiadták itt magyarországon a gémet. Vagyis annak a hölgynek aki foglalkozik a magyarításokkal. És azt válaszolta hogy találnak valami mindenkinek megfelelő megoldást. Úgyhogy addig is várunk
  • Rickee01
    Vagyis inkáb úgy mondom, hogy akinek megvan magyarul az legyen olyan szíves és küldje el nekem a langauge mappából a hungarian nyelvfájlt. Léccilécci

[email protected]
  • Daweskie
    Vki dobja már el nekem is a magyarítást...
    [email protected]
    THX
  • Rickee01
    Legyetek szívesek küldjetek nekem magyarítást hozzá!!!!!

[email protected]

köfi fépen
  • lmarko
    Nekem is lenne 1 bajom ezzel a gameval ezt írja ki: File could not be opened: '2d/fonts/Terminal8.alpha.MST' mit csináljak?
  • Rip
    Sziasztok!

Hátha valaki még játszik ezzel, vagy emlékszik:
    Kérdésem az, hogyan lehet fényképeket csinálni? Mármint akkor, amikor nem direkt ez a cél (pl. még az elején a bizonyítékok lefényképezése). Egyszer valahogy véletlenül lefényképeztem egy rendőrt, és kaptam 4000$-t. Azóta sem sikerült.

Előre is köszi!

Rip
  • Mustang2005
    Elakadtam:egy olyan fazonnal kéne beszélni aki a mayorral beszélget, de elküld!?

HELP!!!
  • Voltan
    Heh, csak most látom, hogy kb mindezt már leírtam... Sorry.
  • Voltan
    Emlékszem, mikor először fölraktam. El voltam ájulva tőle, a grafika nagyon ott volt, a hangulat és a sztori is, de ahogy elmélyedtem benne, kiderült, hogy a játékmenet sajnos meglehetősen egyszerű és pokoli monoton... Nagy kár ezért a cuccért, igazi klasszikus lehetett volna egy kicsivel több energiával, így viszont csak közepes. Mindenesetre a Stapler-eket imádom benne, nagyon aranyosak :)
  • steweee
    néha ha van rá időm megcsilok egy egy küldit.inkább a grafika és az ötletes sztori a jó benne,maga a játék csak a körítés mellé, míg mondjuk egy autóversenyesnél vagy lövöldözősnél nem ez a helyzet
  • Mustang2005
    SENKI SEM JÁTSZIK EZZEL A JÁTÉKKAL???
  • Mustang2005
    MI EZ A PANGÁS????
  • Mustang2005
    Honosítás készül végigjátszás a cdgames 2005/2 számában

1195ft a cdgames
  • evil 007
    magyarítást vagy végigjátszást honnan szedhetek??????????
  • tomsolo
    egyébként simán fordítható a játék, egy kb 300 kb txt fájlba vannnak a szövegek - símán átíhatóak...
  • Malakai
    Elméletileg vhogy eliminálni kéne, de nekem az ilyen altatásra, vakításra, stb túl hamar felébredt. Én speciel balhéztam a teremben egy keveset, sok nagydarab állat került oda, azok meg folyton lövöldöznek, poénból és nem egyszer eltalálták a polgármestert, így gyors átváltozás és beszélni a rendőrfőnökkel.
    Az sztem egy elég rosszul megoldott része a játéknak. :/
  • Gareth
    Tudja valaki, hogy a rendőrfőnöktől hogyan kell kiszedni a bizonyítékokat? Azt írja a gép, hogy menjek polgármesterként, de épp azzal dumál és sehogy sem tudom megcsinálni a feladatot.
  • Voltan
    Hát, nagy kár ezért a játékért... Marha jó ötlet, gyönyörű megvalósítás, kitűnő design, jópofa karakterek, viszonylag érdekes sztori, remekül működő motor. Na de a játékmenet??? Kábé háromféle dolgot kell az egész játékban csinálni, és állandóan ezek ismétlődnek. Egy idő után pedig már rohadt unalmas ugyanazokat a hajókat lelövöldözni hatszázhuszonkétszer. Előbb-utóbb pedig az ember sajnos már nem tud elámulni a szép grafikán, akkor már a játékmenettől várja az új élményeket, izgalmakat, és azt itt nem kapja meg. Fél-háromnegyed óránál többet nem tudok már vele játszani, mert egyszerűen megunom. Nagy kár, mert nagyon ígéretesen indult a dolog. Egy kis erőfeszítéssel klasszikust lehetett volna csinálni belőle, de így sajna maximum a középmezőnyig juthat. Komolyan sajnálom, sokkal több lett volna benne.
  • Malakai
    Nah, játszottam vele egy kicsit, nekem eddig tetszik. :)

Most ott vagyok, hogy a rendörfőnökhöz kéne menni a polgármester képében, mert, hogy csak benne bízik feltétel nélkül... A gond, hogy a polgármesterrel beszélget éppen... :)
  • JohnnyG
    Nincs meg senkinek magyarúl?
  • JohnnyG
    A SeVeN M-nél jelent meg magyarítva. www.sevenm.hu
  • Voltan
    Megjelent nálunk? A CD Galaxis oldalán nem láttam...
  • Zsoldos
    Jopofanak tunik a game. Bar az 'autos' lovoldozes eleg gyenge, a karakterek helyszinek tokjok. Story az elejen meg semmi, talan majd lesz azis.
  • Kami
    A magyar fájlt én is kérném ha lehetséges. Előre is köszi!
  • steweee
    tényleg nagyon király játék
  • JohnnyG
    Úgy tudom nálunk magyarúl jelent meg a game. Nincs meg valakinek a magyar verzió? Ha meglenne valakinek akkor megköszönném, ha el tudná kűldeni a telepített Scrapland Language könyvtárának tartalmát (nem nagy).
    Köszi.
    JohnnyG
    [email protected]
  • grebber
    Torrent

Én sajna adnék jobbat is csak oda már nincs reglehetőség.
  • Rank
    Tudnál nekem egy címet mondani ahonnan le tudom tölteni?

THX!
  • grebber
    Van egy számomra ismeretlen csapattól.

2005-04-08 Scrapland (c) Enlight Interactive DIE 102x15 MB 8.2
  • Mihail
    van hozzá végre törés?
    jó a game?
  • dikki*yysw
    Hehe, most jött ki törve :)
  • Rank
    Kössz szépen!!!

A Starfuck 0.83-ast azt honnan tom leszedni?
  • musha
    http://starf.bestmedia.kiev.ua/new2downeng.htm
  • Rank
    Hali Mindenkinek!

Honnan lehet ezt a Starfuck nevű progit letölteni?

Előre is THX!
  • musha
    és mondom, a desktopra kirakott ikont jelöld meg célnak a link generálásnál, mert ha a sima exe-t futtatod, úgy nem lesz jó (emlékeim szerint).
  • musha
    hű, ennyire azért nem ismerem a program szerkezetét, de szerintem csinál azért mást is. ugye be lehet állítani, hogy melyik Starforce ellen szeretnél védekezni, illetve azt is, hogy milyen virtuális meghajtóról mountolod (Daemon Tools vagy Alcohol - ha Alcohol, akkor szerintem 1.9.2 verzió kell neki ha Daemon Tools, akkor 3.47)
    ennél több ötletem már nincs ^^
  • Kiru
    Ja, amúgy köszömöm, hogy próbálsz segíteni
  • Kiru
    Ja, amúgy köszömöm, hogy próbálsz segíteni
  • Kiru
    ÉRTEM ÉN, de szerintem a starfuck lényege is az, hogy elrejti a meghajtókat (mintha nem lennének), hogy a progi ne érzékelje.
    Szerintem. Vagy csinál mást is????
    Ha azonban csak ez a lényege akkor a játéknak lehúzott meghajtó mellett működnie kellene. Ha így ment volna, akkor tényleg valami beállítást csesztem el, de sajna így sem ment.

A kérdés tehát az, hogy a starfuck mást is csinál, minthogy a meghajtókat elrejti?? - mert az működött! - de a táték nem indul :((((
  • musha
    NEM KELL SEMMIT LEHÚZNI, SZÉTSZEDNI!
    minden meghajtóm be van üzemelve, amikor játszom, kizárólag a Starfuckot kell normálisan beállítani.