141
Mercurysteam: Scrapland
-
#141 Valakit érdekel egy eredeti magyar feliratos kiadás? -
ngabi05 #140 Valaki tudna küldeni magyarosítást?
KÖSZI
[email protected] -
#139 Megkaptam a megoldást:
"I found out the fix, by the way.
In the install path, make a folder called Save.
Ie: C:\Program Files\Enlight\Scrapland\Save
Everything works. I was kind of curious if it would be something that simple.. Thankfully it was." -
#138 Hello.
Nem enged menteni.Mi van ezzel?Ezt dobja ki mentéskor:
-
sikerobi #137 Én is szeretném kérni a magyarosítást
[email protected]
Köszi -
baroo #136 Én is írtam mélt, kéne a magyarítás. :)
Köszönöm!
Csá! -
#135 Írtam e-mail-t, kellene a magyarítás. -
richard092 #134 Ha kell a magyarítás akkor ne a régi címre küldjétek hanem amit később írtam.
[email protected] -
richard092 #133 Én ingyen elküldöm!
[email protected] -
zserrbo #132 ittlátok egyet de pár száz forintba kerül
jobban nem kerestem -
steweee #131 elakadtam a vége előtt. játszik még vele vki, mert végigjátszást még angolul sem talok hozzá ! -
richard092 #130 Hello
Ha valakinek kell a magyarítás írjon és elküldöm.
[email protected] -
zserrbo #129 A mostani 7. számban megtalálható a játék magyarosítása. Nem egészen teljes mint a készítője írja, jómagam még nem próáltam, de fogom.
Akinek kell elküldöm, csak dobjon meg egy privivel egy mailcímmel és küldöm. -
#128 -.-
Régen ezt úgyanígy kiírta csak csináltam valamit és elindult, csak már nem emlékszem mit!
De azért kösz! -
Deajka #127 Az van ,hogy integralt alaplapi video kártyád van és az jó szar így a játéknak kevés. A játék setupban vegyél le mindent az alapra.
Jó tanács:
Vegyél 1 videókártyát. Kis pénzből már lehet egészen jókat kapni. -
#126 Figyeljetek!
Nekem sajna nem indul, fojton ez jön ki!
Mit tegyek? -
Torlof #125 nekem is pc guru-ból van meg -
Torlof #124 szóval ne álljatok le a kérdésekkel -
Torlof #123 mert nekem megvan és már végig is vittem -
Torlof #122 mi a téma? -
Torlof #121 SZASZTOK!! -
#120 ja és a régi gép egy celeron 2,6; geforce mx 4; 512 ram, az enyém meg itt van alul
a régin se és ezen se fut már -
#119 nekem a pc guru ból van meg csak az a baj hogy amikor indítom fekete lessz a képernyő és valami intro hangja megy
aztán megnéztem a feladatkezelőben és nem válaszol
régebben még simán ment
mit tegyek? -
dragon215 #118 Legyen már meg vkinek!!!!! -
nod32 #117 nincs meg senkinek?? :( -
dragon215 #116 Nekem is küldje már el vki, plz,
címem:[email protected]
naon megköszönném -
gyonax #115 nekem is küldje már el valaki a magyar fájlokat, please
[email protected] -
nod32 #114 nekem is küldje már el valaki
[email protected]
címre, előre kösz -
#113 [email protected] -ra is küldhetnétek egyet ,ha megkérem -
steweee #112 RoboBlitz
ha jól látom a képek alapján ennek amilyen folytatása, ha nem is sztori szerint -
Bask #111 Sziasztok!
Ha már így küldözgettek a a [email protected] ra
nyomhatnátok egyet.
Köszi Batuk
-
nflash #110 Hi! Valaki nekem is küldje el a magyarosítást lécci az [email protected] címre! Köszi! -
#109 Hali!Nekem is kellene a Magyarítás mert a PC Guru angolul adta!Légyszi valaki küldje el nekem. [email protected] előre is köszi -
alt23 #108 Nekem is jól jönne a magyarítás lécci vki küldje el amúgy a tempeben mit kell csinálni h elindúljon a teleport??? [email protected] köszi -
titan gyerek #107 valaki nekemh is elkuldhetne a magyarítást.nagyon megkoszonném .Ja és amikor a rendorfonok pokerezik le kell fényképezni amikor csalés akkor hozzaszolsz es vége .e-mail cimem:[email protected]. és kérlek kuldjétek el . lécci -
nagyesz #106 Üdv Mindenkinek! Örülnék, ha valaki elküldené a magyar nyelvi fájlokat a következő címre: [email protected]!
Előre is köszönöm! -
#105 Sziasztok! Tudja valaki mit kell csinálni, amikor a rendőrfőnök pókerezik? Előre is kösz. -
diesel710413 #104 Sziasztok!!! Megköszönném ha valaki nekem is elküldené a magyarosítását ide [email protected] -
gyuri1980 #103 Sziasztok!Ha valakinek meg van a játék magyarul,és nem nagyon megterhelő neki,akkor nekem is elküldhetné a magyar nyelvi fájlt!Előre is köszönöm,ha megszán vele valaki!Címem:
[email protected] -
Kiru #102 Ez az üzenet nálam is jelentkezett, he az LG íróba tettem, a Toshiba olvasóban nem. Egyébként ott is fut, csak az autostart nem működik. Nem tudom mi lehet az oka.