Milyen magas vagy?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, magasból viszont "normális" testalkatú alig van, a legtöbb szerintem még 70 kiló sincs :/
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!
eddig az összes csajom felnézett rám 8)) 😄DD mondjuk nálam magasabb csajt nem is sokat láttam Oo és nem is akarok ^^ maradjanak csak picik ^^ 😊
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
„Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.” Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?
és nem vagyok kicsi!!!
\"Számodra mit sem ér az élet, ha másképpen álmodtad és másképpen éled!\"
Lazarus, a bkv már engem is idegesít
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nem én vagyok a legmagasabb a környezetemben, az velem egyidõsek közül -.- istenem.. felkötöm magam ha elérem a 210et 😄
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
De igaz ,akkor húzós lenne elérned a szekrényed tetejét ...😄DD
alacsonyabb vagy nálam ...,ha magassarkú cipõt húzok pont mellig érnél ...<#papakacsint>#papakacsint><#hehe>#hehe>
És véletlenül nem írtál 1db 0-val többet ...? Mert akkor eltudom képzelni ,hogy mi akkora ...😊))
Amúgy igazából 164 cm vagyok és csak szeretném felérni a szekrény tetejét.<#vigyor>#vigyor>