Milyen magas vagy?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fiftyjoe
175^^

sz4bolcs
19x, x nem > 5 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Zillo
168

Alah Alik Ya Sidi!

Nekem inkább az tûnt fel hogy a tényleg sok magas (185+) fiatal mellett kezdenek megjelenni a kimondottan alacsonyak is (~165) méghozzá tömegesen.

Ja, magasból viszont "normális" testalkatú alig van, a legtöbb szerintem még 70 kiló sincs :/

Punker
jaja évrõl évre nõ az emberek magassága mindenhol.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

hykao
Nem biztos. Én úgy vettem észre, hogy a mai fiatalok valahogy egyre magasabbak...jobban mondva egyre több a magas ember. Ahogy nézem, ide pedig jórészt fiatalok írkálnak...
[ACP]aSSault
Kicsit naív vagy ember.<#nevetes1>

akkor én most jól beírom hogy 187 😊

There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don`t!

Templar75
Hogy mi az atlagos? Google a baratod 😉 1. link
Az atlag: 2. link link
Amugy meg 185 cm 😉

akkor ha én most beírom ide, hogy 192 cm vagyok, akkor hazudok? 😊
Lazarus
Szeretnéd tudni miért? Aki magas beírja, aki alacsony vagy átlagos magasságú inkább elhallgatja...
Rapp3r
<#eljen>

[ACP]aSSault
Ilyen jót már régen röhögtem. Valami fura oknál fogva szinte az összes fiú/férfi azt vallja magáról itt hogy minimum 185 centi magas. Szerintem aki ide beír, azoknak minimum a fele hozzácsap jópár centit a valós magasságához. Magyarországon ugyanis a férfiak átlagos testmagassága 176-180 cm. Hozzáteszem, az utcán sem látni túl sok 185cm+ magas férfit. Nem vágom mi értelme van itt kamuzni, talán ha 190 helyett 180-at írna valaki, akkor rosszul érezné magát? Beszarás értelmetlen ez a topic így.

Mirtil
169 cm

Nem vagy pici, én is ekkora vagyok, ez az átlag magasság 😊

Nem õk picik, te vagy magasabb 😊

neevous
178-pici vagyok

H0ri
187 8)

eddig az összes csajom felnézett rám 8)) 😄DD mondjuk nálam magasabb csajt nem is sokat láttam Oo és nem is akarok ^^ maradjanak csak picik ^^ 😊

lol!
lol?

bocsi
http://www.extendedgalleries.com/girls/jordan/images/videos/Jordan_Capri-petting_on_bed-1.wmv
189
ennek van 1 elõnye, a csajnak nem kell lehajolnia ha .... a pasit😛
az én haverom nem 130kg, kosaras😛 ifi válogatott a nõvére a mizo pécsben játszik😛
tegnap láttam egy párt, a csaj kb 156 volt, a csûvó meg kb 190 😊 volt köztük rendesen különbség 😊

Nem 😊

hykao
Miért, a csajnak akkorának kell lenni, mint a manusznak? 😮
annyi aids-es van a világban, hogy én megyek össze serdülõ koromban egészségesen?😊

Mr Csé
😮 ez az aids miatt lehet

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

énmeg kb 185 cm vagyok. emléxem, h általános iskola nyolcadikban megmértek, aztán középsuli elsõben is, és azt állapították meg, h 3 centivel kisebb lettem. lol?😄

A 178cm a alacsony? 😞

Az én haverom meg 200cm és 130kg 😊

Én örülök hogy 178cm magas vagyok, mert aki már 190cm, az nehezen talál magának akkora csajt 😊

haverom 16 és 205cm😛 a vállam könyöktámasznak használja😛 én 170vok
170 cm
hnoemi
178 cm

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

LédA
164,5 cm
és nem vagyok kicsi!!!

\"Számodra mit sem ér az élet, ha másképpen álmodtad és másképpen éled!\"

Hali! Olyn magas vagyok hogy sámliról nézek a szekrény alá. De amúgy 182kb., de ehhez képest nem vagyok jó sulyba sajna, kéne még egy 10kg vagy 20. De a nõk így is imádnak!!!! 😊 😊

190 cm vok...
Lazarus, a bkv már engem is idegesít
Subw00fer
legalább könnyen eléred majd a kötelet 😄

Szívünk Zöld-Fehér, mindennél többet ér!

Lazarus
186, nem kell több már így is folyton lefejelem a villamos fogókáját
PíszLávJuniti
majd megnõsz ha nagy leszel 😛

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Dragooon
186.. na igen ám de 14 leszek 😄D
nem én vagyok a legmagasabb a környezetemben, az velem egyidõsek közül -.- istenem.. felkötöm magam ha elérem a 210et 😄

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

krisztike
Bocs ,nem néztem meg ,hogy lány vagy ... egy nõtõl a 164cm átlag magasságnak szokták mondani ...nem vagy alacsony akkor 😊
De igaz ,akkor húzós lenne elérned a szekrényed tetejét ...😄DD

A szekrényem majdnem a plafonig ér, szóval húzós lenne felérnem... 😄

krisztike
Nem volt meglepõ ,mert attól függ ,hogy mekkora a szekrényed ...😊
alacsonyabb vagy nálam ...,ha magassarkú cipõt húzok pont mellig érnél ...<#papakacsint><#hehe>

krisztike
mit mértél ?
És véletlenül nem írtál 1db 0-val többet ...? Mert akkor eltudom képzelni ,hogy mi akkora ...😊))

Senki sem lepõdött meg? Na mind1.
Amúgy igazából 164 cm vagyok és csak szeretném felérni a szekrény tetejét.<#vigyor>

280 cm minimum