Milyen magas vagy?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
curse the stars with vertigo!
War. War never changes.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
(de sok nõ szereti a magas hapsit és sok szereti az alacsonyt ,és sokan vannak ,akiknél nem számít a magasság - pl. az ágyban sem számít ...:-) )
Én nem azt nézem ,hanem ...<#awink>#awink><#ravasz1>#ravasz1><#hehe>#hehe>
Meghát ne intervallumozzunk már egy átlagértéknél. -.-
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Tudom ,tudom mérjem le én ...(?) <#awink>#awink><#hehe>#hehe>
Ez a harisnyás dolog izginek hangzik. <#gonosz1>#gonosz1>
Te ez alá vagy fölé esel ?😄
Mert ha fölé akkor fájdalmas lehet a szex ,fõleg ha a harisnyát is elfelejti a lány a nagy sietségben levenni ... és a fiú pedig megilletõdve örül ,hogy õ volt az 1. a lánynak ...:-DDD
jó vagy így <#eljen>#eljen>
rajta fiúk ,kezdjük elõlrõl és magasság/nagyság/vastagság beírása a helyes megoldás...<#ravasz1>#ravasz1><#eplus2>#eplus2><#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Sok csicska amerikául ír ide!!! Sztyupid köcsögögög!!!
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
És kedvencem a csapolt sör
Mert a bűn az csak bűn marad, kezükhöz vér tapad. Istentől embertől ne várjon irgalmat! Ezernyi áldozat most sírjából felmutat, gyilkos és áruló, szent földben nem nyughat!