6
-
Piscator #6 Amikor otthonra kaptam gépet, Doomot, 1-2 hétig rendesen stresszelt, nem voltam épp egy mindenre edzett, fakir pofájú, persze, rendesen beidegesített a vesztés, rózsaszín szörny. -
#5 veszíteni is tudni kell ........ de attól függetlenül mindenki nyerni akar , vagy ha nem akkor meg hülye :PP
-
#4 Nem igazán izgat, ha veszítesz? Nem lennék a helyedben! Még szerencse, hogy nem is vagyok! -
#3 Ja, nekik eleg:) -
Cat #2 a játékok a nagy tömegnek készülnek, mivel onnan lehet sok pénzt kaszálni, tehát ha az ő igényeiket tudják az bőven elég -
#1 "A legfőbb kérdés az, hogy a legsikeresebb játékok alapján részletesen kimutathatjuk-e azokat a tényezőket, amelyek a felhasználóra hatást gyakorolnak, képesek leszünk-e ezeket profilokká alakítani, és ezáltal gondoskodni arról, hogy a jövőben kifejlesztésre kerülő játékok is ugyanezeket a reakciókat váltják majd ki a játékosokból" - ezt a kerdest tudosok teszik fel??? Hat nem semmi.
En mar most megmondom ra a valaszt: NEM. Most kepzeljuk el, hogy van egy nagyon sikeres jatek. Csinalunk belole egy klont, ami minden parametere alapjan passzol az adodd profilba, es megis bukas, mert mindenki csak az latja, hogy a temarol lehuztak megegy bort. Az emberek emocionalis lenyek, nem ertem miert akarnak egyre tobb mindent szabalyokkal leirni. Nem lehet. Raadasul egyik ember ilyen, masik olyan.
"A játék elkedvetleníti a vesztest, ugyanakkor aktív, készenléti állapotba hozza a résztvevőt"... hat ezt is jol kitalaltak:))) Ez is embere valogatja dolog. Es mi az hogy elkedvteleniti? Peldaul ha a baratnommel jatszunk ugyanazzal a jatekkal, o ideges lesz 2 percig ha veszit, utana ujult erovel ujra belevag es 10-edik nekifutasra lehet vegervenyesen lealaz:) Ezzel szemben engem nem igazan izgat, ha vesztek. Ujrakezdem. Viszont ha folyamatosan nyerek is valamiben az X. ujrajatszasnal megunom es kesz. Es nem lebegek eufuriafelhoben es nem is leszek depresszios. Ha vege van a jatekmatinenak, akkor folytatom az eletemet. Ez en vagyok, nyilvan mas teljesen mashogy eli meg, esetleg hasonloan. De megint kapunk majd egy szuper statisztikat, aminek az lesz a vege, hogy a "buta tomeg atlag" lesz a kiindulopont, es ennek eleg sokteren megtapasztaltuk a hatranyait. Ha mast nem mondjak, ott van a tomegnek celzott (gyartott) popzene. azismilyenjougye???? ehhhhh