Programhiba miatt perlik be a McAfee vírusirtót?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gz8
Ó igen, anno az F-Prot jött ki egy új dizájnnal: 4 vagy 5 lekerekített sarkú téglalap virított a színes háttér elõtt. Aztán megtalálta a rart, és azt mondta rá: Ez egy destruktív program. Kérdés nélkül úgy lepucolta, hogy semmivel nem tudtam visszaállítani. Pár perc múlva maga az F-Prot is erre a sorsra jutott...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Régebben a legtöbb virusrtómotor veszélyesnek itélte a winrar 2-es verzióját, még a telepítõformájában.Gondolom egyes másoló rutinjai miatt.
Innen nézve felesleges perelni.

Morgen.

A 4388 jelzésû definíciós állományuk sok telepítõcsomagban Bancban vírust jelzett, szintén tévesen, ebben érintett volt az Apeh adóbevallás-nyomtatványok javarésze, ezen kívül számos más program is, így például egyes Win32re írt PGSQL telepítõkészletek. Nállam az automatikus vírusvédelem tönkretette mind a helyben tárolt telepítõkészleteket, mentésbõl kellett visszaállni. Néhány évvel ezelõtt a VirusScan egyik változata a keresõmotor frissítést követõen bizonyos körülmények között tönkretette az NTFS filerendszert. Igaz, a motor nem támogatta már azt a VirusScan verziót, de ha komoly szintû károkozásra képes, akkor miért volt hajlandó megfrissülni? Ekkor a gyártó azt kérte a póruljártaktól, hogy õrizzék meg a nyugalmukat..:-D

Mindezektõl függetlenül a McAffee termékeit megfelelõnek tartom, szerintem másutt is elõfordulnak hibás kiadások. Sajnos a vírusvédelem is kétélû fegyver.

További kellemest.
Hát ja. De azért tesznek egy próbát, hátha sikerül valamit kiperelni...

De valahogy az ilyet én "gagyi"-ként tartom számon, szolgáltatóként erre nem lennék büszke.

formatuq
beloled is csak ugy sut

Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX

Nem feltétlenül kell egy programnak a system dial-jét használnia, de ha igen, akkor is lehet hogy elött egy másik progi hívja meg, és akkor ott a bibi. A DPG-nél hiába dupla klikk a dialup ikonon, nem fog felcsatlakozn, mert maga a program adja át a user:pass-t párost, sõt talám még a telefonszámot is, így ha a progiból szüksége file törlõdik nincs kapcsolat.

Miért van az hogy az ilyen forumokon minden hozzá nem értõ osztja az észt?
"és az automatikus védelem révén azonnal eltávolította a rendszerbõl, aminek következtében számos felhasználó nem tudott felcsatlakozni a világhálóra."

Merhogy? törölte a "dial" gombot?

Az lenne a szép, ha az isten barma perelne, és meg is nyerné...

Macc
Nem nagyon van helye itt pereskedesnek...

JZO
hát ez SUX... fejlesztõ létére gondolhatott volna erre.
SoDI---
LOL

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.