Programhiba miatt perlik be a McAfee vírusirtót?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ó igen, anno az F-Prot jött ki egy új dizájnnal: 4 vagy 5 lekerekített sarkú téglalap virított a színes háttér elõtt. Aztán megtalálta a rart, és azt mondta rá: Ez egy destruktív program. Kérdés nélkül úgy lepucolta, hogy semmivel nem tudtam visszaállítani.
Pár perc múlva maga az F-Prot is erre a sorsra jutott... 
Pár perc múlva maga az F-Prot is erre a sorsra jutott... 
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Régebben a legtöbb virusrtómotor veszélyesnek itélte a winrar 2-es verzióját, még a telepítõformájában.Gondolom egyes másoló rutinjai miatt.
Innen nézve felesleges perelni.
Innen nézve felesleges perelni.
Morgen.
A 4388 jelzésû definíciós állományuk sok telepítõcsomagban Bancban vírust jelzett, szintén tévesen, ebben érintett volt az Apeh adóbevallás-nyomtatványok javarésze, ezen kívül számos más program is, így például egyes Win32re írt PGSQL telepítõkészletek. Nállam az automatikus vírusvédelem tönkretette mind a helyben tárolt telepítõkészleteket, mentésbõl kellett visszaállni. Néhány évvel ezelõtt a VirusScan egyik változata a keresõmotor frissítést követõen bizonyos körülmények között tönkretette az NTFS filerendszert. Igaz, a motor nem támogatta már azt a VirusScan verziót, de ha komoly szintû károkozásra képes, akkor miért volt hajlandó megfrissülni? Ekkor a gyártó azt kérte a póruljártaktól, hogy õrizzék meg a nyugalmukat..:-D
Mindezektõl függetlenül a McAffee termékeit megfelelõnek tartom, szerintem másutt is elõfordulnak hibás kiadások. Sajnos a vírusvédelem is kétélû fegyver.
További kellemest.
A 4388 jelzésû definíciós állományuk sok telepítõcsomagban Bancban vírust jelzett, szintén tévesen, ebben érintett volt az Apeh adóbevallás-nyomtatványok javarésze, ezen kívül számos más program is, így például egyes Win32re írt PGSQL telepítõkészletek. Nállam az automatikus vírusvédelem tönkretette mind a helyben tárolt telepítõkészleteket, mentésbõl kellett visszaállni. Néhány évvel ezelõtt a VirusScan egyik változata a keresõmotor frissítést követõen bizonyos körülmények között tönkretette az NTFS filerendszert. Igaz, a motor nem támogatta már azt a VirusScan verziót, de ha komoly szintû károkozásra képes, akkor miért volt hajlandó megfrissülni? Ekkor a gyártó azt kérte a póruljártaktól, hogy õrizzék meg a nyugalmukat..:-D
Mindezektõl függetlenül a McAffee termékeit megfelelõnek tartom, szerintem másutt is elõfordulnak hibás kiadások. Sajnos a vírusvédelem is kétélû fegyver.
További kellemest.
Hát ja. De azért tesznek egy próbát, hátha sikerül valamit kiperelni...
De valahogy az ilyet én "gagyi"-ként tartom számon, szolgáltatóként erre nem lennék büszke.
Nem feltétlenül kell egy programnak a system dial-jét használnia, de ha igen, akkor is lehet hogy elött egy másik progi hívja meg, és akkor ott a bibi. A DPG-nél hiába dupla klikk a dialup ikonon, nem fog felcsatlakozn, mert maga a program adja át a user:pass-t párost, sõt talám még a telefonszámot is, így ha a progiból szüksége file törlõdik nincs kapcsolat.
Miért van az hogy az ilyen forumokon minden hozzá nem értõ osztja az észt?
Miért van az hogy az ilyen forumokon minden hozzá nem értõ osztja az észt?
"és az automatikus védelem révén azonnal eltávolította a rendszerbõl, aminek következtében számos felhasználó nem tudott felcsatlakozni a világhálóra."
Merhogy? törölte a "dial" gombot?
Az lenne a szép, ha az isten barma perelne, és meg is nyerné...
Merhogy? törölte a "dial" gombot?
Az lenne a szép, ha az isten barma perelne, és meg is nyerné...