11
-
#11 Ó igen, anno az F-Prot jött ki egy új dizájnnal: 4 vagy 5 lekerekített sarkú téglalap virított a színes háttér előtt. Aztán megtalálta a rart, és azt mondta rá: Ez egy destruktív program. Kérdés nélkül úgy lepucolta, hogy semmivel nem tudtam visszaállítani. Pár perc múlva maga az F-Prot is erre a sorsra jutott... -
Piscator #10 Régebben a legtöbb virusrtómotor veszélyesnek itélte a winrar 2-es verzióját, még a telepítőformájában.Gondolom egyes másoló rutinjai miatt.
Innen nézve felesleges perelni. -
Deus Ex #9 Morgen.
A 4388 jelzésű definíciós állományuk sok telepítőcsomagban Bancban vírust jelzett, szintén tévesen, ebben érintett volt az Apeh adóbevallás-nyomtatványok javarésze, ezen kívül számos más program is, így például egyes Win32re írt PGSQL telepítőkészletek. Nállam az automatikus vírusvédelem tönkretette mind a helyben tárolt telepítőkészleteket, mentésből kellett visszaállni. Néhány évvel ezelőtt a VirusScan egyik változata a keresőmotor frissítést követően bizonyos körülmények között tönkretette az NTFS filerendszert. Igaz, a motor nem támogatta már azt a VirusScan verziót, de ha komoly szintű károkozásra képes, akkor miért volt hajlandó megfrissülni? Ekkor a gyártó azt kérte a póruljártaktól, hogy őrizzék meg a nyugalmukat..:-D
Mindezektől függetlenül a McAffee termékeit megfelelőnek tartom, szerintem másutt is előfordulnak hibás kiadások. Sajnos a vírusvédelem is kétélű fegyver.
További kellemest. -
Laci #8 Hát ja. De azért tesznek egy próbát, hátha sikerül valamit kiperelni... -
Yv@n #7 De valahogy az ilyet én "gagyi"-ként tartom számon, szolgáltatóként erre nem lennék büszke. -
#6 beloled is csak ugy sut -
An-Dee #5 Nem feltétlenül kell egy programnak a system dial-jét használnia, de ha igen, akkor is lehet hogy elött egy másik progi hívja meg, és akkor ott a bibi. A DPG-nél hiába dupla klikk a dialup ikonon, nem fog felcsatlakozn, mert maga a program adja át a user:pass-t párost, sőt talám még a telefonszámot is, így ha a progiból szüksége file törlődik nincs kapcsolat.
Miért van az hogy az ilyen forumokon minden hozzá nem értő osztja az észt? -
Yv@n #4 "és az automatikus védelem révén azonnal eltávolította a rendszerből, aminek következtében számos felhasználó nem tudott felcsatlakozni a világhálóra."
Merhogy? törölte a "dial" gombot?
Az lenne a szép, ha az isten barma perelne, és meg is nyerné... -
#3 Nem nagyon van helye itt pereskedesnek... -
#2 hát ez SUX... fejlesztő létére gondolhatott volna erre. -
#1 LOL