48
  • Luminas
    @traxion: Úgy, ahogy a holdraszállás történt: megkerülik...
    @Decens (#4) & [NST]Cifu: "So they can all just die" - End of Evangelion
    Szerintem egyébként inkább azzal kéne törődni, hogy ne következzen be példáúl auomkatasztrófa. A meteoritbecsapódásokhoz meg annyit, hogy a dinók se abba haltak bele, hogy rájukesett egy "kő", hanem abba, hogy megváltozott a klíma. Ebben az esetben meg akár 100* is újraklónozhatják őket, mindig meghalnak...
  • [HUN]PAStheLoD
    a katasztrófa .. itt ír 2félét , egy atomháborút és egy sokkal pusztítóbbat , az atomháború esetén szvsz marad lakható földrész .. valahol valamennyi , így végülis nem olyan nagy gond ... de ha jon egy meteorit es talal , akkor tobb szaz evig semmi nem terem meg a foldon ... addig a holdiaknak tul kene elniuk , hogy aztan lejohessenek es ujra letrehozzak amit tudnak ... csakhat eleg sok minden kene ahhoz hogy egy onellato bazist lehessen letrehozni a holdon ...
  • DecenS
    Gondolom ez már csak részletkérdés egy ilyen volumenű elképzelésnél :)))
  • traXion
    Én azt sem értem, hogy hogy a faszba akarják ezt fellőni a Holdra, ha közben a Föld körüli sugárzásnak vannak kitéve a DNS minták?
  • DecenS
    Amúgy nem vágom: "Ha a dinoszauruszok kihalását előidéző erőhöz hasonló pusztítana, akkor szinte semmi sem maradna bolygónk sokszínűségben gazdag életéből".

Na és? Majd szépen újragenerálná magát a természet. Ahogy a dinók kipusztulása után is tette.
  • DecenS
    Ez neked rend?
  • Anee
    Jó de ha majd mind elpusztulna, akkor vissza lehetne állítani pár száz év alatt a rendet...mint egy WinXP visszaállítás:D
  • [NST]Cifu
    Miért igyekeznek mindig állandónak tekinteni az ökoszférát egyesek. A fajok létrejönnek és elpusztulnak, ez a természet rendje...