41716
  • reaper4
    wazz teljesen félreértettelek :) sorry . az üveg bor megtette a hatását :)
  • ZsZso
    köszi a linket. Lefordítottam, s most már a is.FAQban van a "sűrű leállás" is.
  • [Jakuza]
    Szerintem, akinel a hangnal problemak vannak, azok probaljak meg az .ini fajlban a
    bDSoundHWAcceleration=1
    erteket
    bDSoundHWAcceleration=0
    ertekre allitani.
  • Kiru
    Én csak most kezdem, de már is lenne egy kérdésem. Mivel lehet cuccot ledobni?? (túl sok felesleges kacatom van)
  • Looserke
    naná, de eddig sehol semmi segítség, pedig még eléggé az elején vagyok a főküldinek...
  • bepe79
    Látom, te is párhuzamosan írod ugyanazokat a HWSW-re is.
  • Looserke
    Kiderítettem annak a mysterius klánnak a búvóhelyét.Egy tó mellett van egy barlangban. Bementem és le kellett adnom a cuccaimat és kaptam csuhát helyette. A főmufti eltűnt egy portálban a keresett amulettel de ott hagyta a könyvét ami kellene nekem. Hogy lehet megszerezni mert mindig legyaknak...

• Dns5000
    mier nem ez a foruma? csak kepket lehet kuldeni, meg driver prblemakat?
    nekem most ez a problemam. Ha valaki talat mar akkor megmondhatnal.
  • bepe79
    85.24-es? :) Én azt hittem, hogy 84.25 beta a legújabb. :)
  • bepe79
    A 84.25 Oblivion Optimized ForceWare driverrel gyorsult a játék, és nem is keveset a 6600-on nálam. Az már más kérdés, hogy hogyan nézett ki. De nyilván azért volt olyan gyors vele, mert rútul lebutították a grafikát az ocsmány szint közelére. Lentebb raktam be képeket a 84.25-el, és észrevehető a minősége. Meg az is példaértékű, hogy nálam a 84.25-el a 6600-on 1024-ben néhol 109 FPS-el futott az Obli.
  • bazza
    kinti placcon is csinálj már egy-két shotot.
  • reaper4
    sajna én nem tudom (csak h ne hidd h lesz@rnak :) )
  • Dns5000
    baszus pedig annyi lopott cuccom van mint a szemet :/
    El kene mar adni nagyon. Az elso varost mar elegge bejartam de nem talatam sehol. Meg az a furcsa hogy kuldik is nagyon ritkak. Elmeletileg a guld fonokkel kene beszelni, hogy belepjek. De a magus guild fonoknel nem lehet belepni :/.
  • Drizzthsz
    Emberek, hogy lehet világosítani? Brightness maxon, monitoron is felcsavarva, driverben beállítva, hogy alt+F1-gyel növelje, de Oblivion alatt hatástalan... :S Másban működik. Este meg fáklyával se látok semmit. Aludni lehet valahogy?
  • ZsZso
    FAQ
  • kill3r22

Gyerekek asszem rájöttem a 85.24 es driver "titkára"....
    1024x768 HDR ON Shadows OFF Kinti placcon fasza 25fps....
    1024x768 HDR OFF 4xAA Shadows OFF Kinti placcon fasza 30-35fps,ha felteszem 1280X1024re akkor is 30fps és brutélul néz ki...ennyit nekem megér a HDR kikapcsolása....Szerintem ezt a drivert a AA ra optimalizálták.....
    A kép ijen beállitásokkal klészült:
    1280x1024 HDR OFF 2xAA Shadows OFF és látni 111 FPS....:P amugy benti oplaccon simán 60-70 fps ezzel a beállitással kinti plaxccon 25-30fps
    Gépem h teljes legyen a leirás:
    Abit AN7,Amd Sempron 2800+, Inno 3D 6600GT 128mb,1 GB DDR400!!!!
  • Looserke
    #8357???
  • reaper4
    szerinted :)
  • reaper4
    most ezt komolyan itt kérdezed??
  • Dns5000
    hat ez igy nem igaz, de jatekoknal nem sokat/semmit javit ha huzod a procit. Ha videokartyat huzod az sokkalt tobbet.
  • CarajoEsp
    Gyorsult vmit normál felhasz alatt az Oblivion az új Driverrel?
  • bepe79
    Azt nem tudom, hogy hol lakozik ilyen kereskedő, de a Game FAQ szerint ez a helyzet.
  • Dns5000
    nem mondod bazze de hol talalok olyat?
  • bepe79
    Olyan kereskedőnél, aki fekete cuccokat is vesz. A "sima" kereskedő becsületes, és a lopott cumót nem veszi meg. :)
  • Dns5000
    hol lehet eladni a lopott cuccokat????
  • bepe79
    A proci alapon megy, 2.53-on. Annyi eszem azért van, hogy ilyeneket ne húzott proci mellett teszteljek. Jah, és ha másik három fórumtársnál a SWAT4 alatt ugyanaezek a gondok jelentkeztek szóról szóra a 84.xx-es ForceWare-ekkel, akkor biztos nálam van a gond, meg biztos az én win-em van sz@rrá vágva.. Az egy dolog pl., hogy a 84.25-el az Oblivion jó. Te pl. próbáltad vele a SWAT4-et is? Nem? Na látod.. Neked valószínűleg ezért nem jelentkezett ez a probléma. Nyilván, ha az Oblivionon kívül mással nem játszanék, akkor nekem sem lenne ilyen, és ehhez hasonló driver gondom.
  • homeless
    Nem kell naponta új drivert felrakni. Nekem a 81.85-ös van fent, amit akkor raktam fel amikor a kártyát vettem, és semmi gond nincs vele azóta. A másik meg, hogy tök fölösleges a procit húzni. Lófaszt se számít az órajel!!! Teljesen más dolgok befolyásolják a processzor teljesítményét.(pl cache memória) Az órajel a legutolsó szempont.
  • Gelli
    Ott még nemtartok, de valszeg igen: )
  • Sheltem
    Sry 8381 re írtam.
  • Kandurex
    Próbáld ki.
  • Sheltem
    Miért nem próbálod ki ?
  • homeless
    pfff ennyi az utazás??? Én meg keresem itt a mage guildes teleportot, stridert, az istallósnál a "travel" válaszlehetőséget de semmi:DDD

Az egyik questnél kisérgetni kell azt a papot(a császár fiát). Ha úgy utazok vele hogy a térképen a városra kattintok, akkor ő is jön velem?
  • matamm
    Nekem ati 9600prom van 1éve driver van fent és gond nélkül fut:)
  • mata
    Asszem most már el kell kezdenem nyomulni a Morrowinddal:D:D
  • Looserke
    VALAKIIIII PLZ HELP!
  • Kandurex
    Szerintem egyszerűen szarrá vágtad a windows -od. És ez nem a soft sé hard gyártók hibája. Érdekes, hogy a tapasztaltabb usereknek SOHA semmivel nincs problémájuk. Egy driver és kész.

A másik, látom húzod a procsszort. Váljék egészségedre, de ne csodálkozz, ha semmi nem fut a gépeden.
  • Gelli
    vannak a nagytérképen négyzetek, és ha azokra rányomsz 2x akkor megkérdezi, hogy elakarsz-e oda utazni, és nyomj igent
  • bepe79
    Ez ma már ami a videókártyák körül folyik egy vicc. Egy nagy-nagy vicc, és szégyen. Napok óta újabb kálváriát járok, hogy egy, azaz egyetlen normális drivert találjak, ami a gépemen lévő összes alkalmazással, gémmel normálisan működik. De ezidáig sajna hiába. Pedig nem várok túl sokat, és nem is nagyok az igényeim. Egy Inno3D GeForce6 6600-as kártya dohog a gépemben, és olyan drivert keresek napok óta, ami a SWAT4, SWAT4:Stetchkov Syndicate, és a The Elder Scrolls IV: Oblivion triumvirátussal együtt működik hiba nélkül. Ezidáig nem sikerült ilyet találnom. A 81.98-as a SWAT4 és a SWAT4 kieg tökéletes, bár néha a textúrák és egyéb dolgok mintha nem a legtisztábbak lettek volna. Az Oblivion pedig néha olyan grafikai hibát generált vele, hogy csak lestem ki a fejemből. Erre 81.98 WHQL leszed, 84.25 lehúz, felrak. 84.25 beta-val az Oblivion már jó, bár még ez alatt is találtam grafikai bugot (a berakott képemen látszik (ld. víz+sziget+stég...)), de a nagyobb, zavaró hibákat megoldotta, Oblivionhoz már jó. Ekkor SWAT4 és SWAT4 kieg kipróba, ugyanaz, mint más fórumtársaknál ezzel: indulásnál és töltésnél vázszerkezeteket mutat, és mindenféle hülye kockát. Ne hidjétek, hogy megőrültem, mert HWSW-s fórumtársamnál csontra ugyanez a hiba jött vele elő, csinált róla screenshotot, és csontra ugyanazt látja vele, amit én.. Na mondom, jó, egy fél órával ezelőtt 84.25 leszed, 84.21 WHQL certified letölt, fölrak. SWAT4 és a kiegje ugyanúgy f*s vele. Az Inno3D oldalán külön Inno-s driver nincsen, az nVidia drivereit linkelték a saját oldalukra. Szánalmas... Erre nézem az omegadrivers.net-et, hogy esetleg egy Omega driver. Hát a nagy büdös l*f@szt, csak az ATi Omega frissól, nV-hez a legutolsó Omega 2005 akárhanyas.. Most lehúztam az eddig a legtöbb fórumozó által javasolt, betonstabilnak minősített ForceWare 77.77-es drivert, most megy fel ez. Ha ezzel sem jó valamelyik a három játék közül, akkor az már no comment kategória.
  • homeless
    Nem tudtok valami gyors utazási módszert? Mert még a mage guildbe se találtam teleportot, és mindenhova lóval megyek. Az elején még jó volt mert gyönyörködtem a tájba, de már kigyönyörködtem magam és a lovam megőszül mire egyik városból átmegyek a másikba.
  • Drizzthsz
    Használt! Akkor akinek kilép, az ezt törölje le!!!