41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#8452 :D :D Lehet, hogy én is beöltözök battlemage-nek, mert a cucc meg van hozzá, de amúgy a verseny nagyon tetszik :D. -
#8451 NA az biztos valami ferdeszemu "keleti" karakter lesz az tuti. :P -
#8450 Köszi, igen Soundstormos, de most, hogy visszaraktam defaultra(az egész ini-t, mert valami ott állítódott el), megjavult. -
#8449 de ha már itt vagy lenne egy kérésem...mivel te vagy az egyik legnagyobb Elder Scrolls fan, szívesen látnék egy shotot a holnap kézhez kapott játékoddal csinált első karakterről... -
#8448 CS@ mester, megnézted már a videón levő hajót? Összkomfortos? ;] -
Mr. Perfect #8447 Ezzel csak egyetérteni lehet!!!!! -
#8446 Proci necces lehet, de egy próbát megér... De készülj fel a legrosszabbra sajnos. -
#8445 bocsánat, csak már az idegaimre ment a szitu...pláne hogy csak technikai ismertetővel van tele a topic... -
Mr. Perfect #8444 Hát köszi ezt a linket, régen röhögtem ilyen jól :)))))))))))) -
Mr. Perfect #8443 Hát ez a verseny ez nagon LOL. :)))))))))))))))))) pl. EZ a csávó nagyon odab@sz :)))) -
#8442 a gépigénnyel még nem vagyok tisztában:
Intel Celeron 1,7 GHz, 2 x 512 DDR-SDRAM, ATI Radeon 9600 128MB-n eldöcög? :\ -
#8441 Hát nem az, hogy 10 perceként szpemmelsz ;] Ebben a játékban istenkáromlás végigjátszást vagy segítséget kérni küldetések miatt. Ez benne a lényeg. Amikor már véresre vered a fejed a monitorban, akkor jössz rá, hogy pofonegyszerű a megoldás, és totál hülyének érzed magad. Majd pedig gyors megoldod, és mennyei örömök közepette folytatod. Ez az az érzés, amely a játék egyik lényeges pontja.
Ha most válaszol valaki neked, és az alapján oldod meg, hidd el, megölsz egy részt a játék hangulatából, és annál hamarabb fogod az egészet megunni és egy gyors walktrough alapján hack-n-slashsé degradálni.
(mindez persze egyéni vélemény, 0 percnyi Oblivion játék, de soksok korábbi TES kaland után...) -
#8440 Akkor ismét elmondom: nincsen 85.24-es nVidia ForceWare driver, csak 84.25-ös. -
#8439 bocs...(Driver 84.25) -
#8438 Nekem is volt Nforce2-es lappal ilyen problemam regen, amig nem csereltem le a drivert.
Megadhatnad a lap tipusat, hogy Soundstormos e.
Mert az en lapom Abit NF7-S volt. Es a 3Ds hangokkal volt ilyen bibi szinten.
Ha nem Soundstormos hanem sima ALC650 az mas drivert is igenyelhet.
Ird meg es ha Soundstormos felteszem azt a drivert amivel nekem megjavultak az ilyen terhatasu hangok hangereje. -
#8437 Kiderítettem annak a mysterius klánnak a búvóhelyét.Egy tó mellett van egy barlangban, Lake Arrius Caverns a neve. Bementem és le kellett adnom a cuccaimat és kaptam csuhát helyette. Bevittek a Dagon Shrine-ba ahol a főmufti a magasztos dumája után eltűnt egy portálban a keresett amulettel de ott hagyta a könyvét ami kellene nekem. Fel kellett áldoznom egy foglyot, de nem jöttem rá hogy hogy lehet megszerezni az oltáron maradt könyvét mert mindig legyaknak...mi a megoldás? -
#8436 Noh, úgy néz ki igazad volt. Visszaraktam Defóltra:) És így már élvezhető, nem tökéletes, de jobb. Mindenesetre remélem ez lesz a legngyobb baj:D -
#8435 1280x1024 HDR OFF 2xAA Shadows OFF (NVIDIA 85.24) :
(jah amit elöbb elfelejtettem:)
View Distance Full
a Többi Grass,Trees,stbstb minden 60%
Elsö
második
harmadik -
#8434 Sima Nforce2-es alaplapi hangkártya van beüzemelve, de nagyon jó hangja van, csak az zavar, hogy pL:mikor az elején a testőrök beszélnek és le kell ugrani az emeletről, na ott, ha nem írná ki, hogy miről beszélnek nem hallanám. Magyarán, amit nem közvetlen nekem intéznek, azok a beszédek nagyon halkak.:( Nem értem miért. -
Drizzthsz #8433 Segítséééég! :DDD -
Drizzthsz #8432 Audioban ha mindent azonos szintre állítasz, akkor is? -
#8431 Megmondanad milyen alaplapod van, hatha egy alaplapi hangdriver csere megoldja a gondot.
Vagy esetleg milyen hangkartya. -
#8430 Ajánlom ezt a linket: Contest
A lényege az, hogy be kell öltözni valamilyen Elder Scrolls beli karakternek (a valóságban), a legjobbnak megitélt a verseny végén nyer. Nagyon király kosztümök vannak, a Khajiit az nagyon király. -
#8429 Turbo? -
#8428 Ja az egész „C” –t átnézettem, új win semmi codec nincs fent. -
#8427 Nincs semmilyen nyomtatóm. -
Drizzthsz #8426 A windows/systemben kerested? -
#8425 most épp a prince camarill tombjánál allok, nem tudja valaki mit kel itt keresnem? :) -
#8424 MEgnézné nekem valaki, akinek High Q.-ban megy, hogy az Ini-ben vagy egy "bHighQuality20Lighting=0", milyen értéken van? -
Drizzthsz #8423 Köszönöm szépen. Remélem ezzel nekem is sikerült egy picit segítenem, de ha jól látom, csak nálam, meg egy valaki másnál jött elő ez a gond. Úgy tűnik, hogy ez a file amúgy régebbi ace megacodecpakból került a gépemre. Amúgy letörölni is elég, de ez most lányegtelen. -
#8422 Hmmm...sajna nem segített. Olyan problémája van valakinek, hogy hiába húzza fel a hangot, a távoli beszédhang, szinte nem hallatszik, míg a közvetlen beszéd üvölt, mint állat, a fülem leszakad:D Mi lehet vajon?:D -
#8421 HP nyomtatód van? Azt írták az is lehet a probléma. FAQba leírtam hogy kell megoldani. -
#8420 Nem en a fagyasos problemara irtam, hatha esetleg ez segit, ha nem lenne a mpeg2dmx.ax fajl letorlese a megoldas. -
#8419 ok mindjárt meglesz -
#8418 Köszi az 5letet, de kikapcsoltam már mind2t és úgyis csinálja.
„mpeg2dmx.ax” –em pedig nincs úgyhogy nem tudom letörölni. -
Thanatos #8417 ha belépsz a thief guildba megmondják -
#8416 Amugy en a Forceware 81.98-at hasznalom VGA driverkent, ezzel nem volt semmifele fagyas. (Termeszetesen Nvidia kartyarol van szo) -
Kiru #8415 Bocs a F.A.Q.-ban megtaláltam. -
#8414 Bocsi, de az lenne a kerdesem, hogy ez arra ad megoldást, hogy a távoli beszédhangok, illetve "lépés", "effektek", hihetetlen halkan szólnak, szinte max hangerő mellett, viszont, ha közleről beszél pl.az elején a király, akkor meg a dobhártyám kiszakad.:D
Mindegy kipróbálom, remélem jó lesz. -
#8413 Lál ... ilyen amikor nem tudod megkülönböztetni a valóságot Obliviontól ? :)))