41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#8612 sikerult kozben és mar a konyvet is leszallitottam:)
szuper jatek! -
#8611 Köszönömköszönömköszönöm!!!! :))
Neked is és a FAQ írójának is. Úgy néz ki, hogy ez az mpeg2 izé volt a baj, azt átneveztem és azóta megy rendesen. :) -
#8610 Nem vártam csodát.
Néha egy fél pillre beakad és annyi.
800x600-ban van és nem mindent vettem le benne így nem olyan randa.
Hétvégén majd csinálok képet és berakom. -
#8609 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Engem már szúrt meg ilyen, csak sebez egy kicsit de nem halálos -
haxoror #8608 Erről jutott eszembe a régi Summittal mi lehet, ők is kezdenek majd átállni :)
Oblivion Mods -
Drizzthsz #8607 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval mentem egy föld alatti katakombában, harcoltam egy csontvázíjásszal, s akkor egyszer csak amikor oldalra léptem, bezuhant velem a padló, annyit láttam, hogy mellettem hirtelen hatalmas tüskék meredeznek. Kb. fél centivel kerültek el, s szerencsére egy platform visszanyomott, de ez így nagyon parás volt. :D
Szóval semmi extra, csak a csapda, amit majdnem beszoptam. -
Drizzthsz #8606 Kettő, vagy 3 alkalommal játszottam klasszikus értelemben vett rpg-t összesen. Jó nekem ez így egyszírűsített formában kompjúteren. :) -
Miket nem találni egy elhegyatott kalózhajón.....nagyon zorall!!! :) -
#8604 Ez is igaz. -
#8603 (spoiler)Ide jön a szöveg(/spoiler)
Csak ezt [ ] <- ilyen zárójellel -
#8602 Ahhoz, hogy megtudd, hogy kell spoilert írni, kattints a makrók gombra itt feljebb! -
Drizzthsz #8601 Csapdával találkoztatok már? Én most találkoztam egyel, hát igencsk a mázlin múlott, hogy nem vesztem oda. Ha megtudom hogy kell spoilert írni, akkor megmondom milyen volt. De legyetek résen egy-két helyszínen nagyon. :P -
#8600 Ekkor látod meg
Ezt -
#8599 Pusztán csak azért mert Role Playing Gamenek hívják... Játszottál valaha lapozós RPG-vel (nem nem a kaland játék kockázat könyvekre gondolok)? -
#8598 Nos igen, igaz, de van aki szereti, ha élethűbb, mert ha valaki megkér, hogy keresd már meg xy-t abban a fogadóban, akkor általában az ember kérdezősködik, nem pedig egy iránytű mutatja a dolgokat :). Amúgy bizonyos szinten nem rosz dolog, de van aki nem szereti (elég sokan), embere válogatja. -
#8597 Van egy egyszerübb lehetőség elmész a fővárosba és ott a market részbe van ott egy kereskedő az árul ilyet 3 van nála megveszed aztán vársz egy napot és megint elmész hozzá megint lesz nála 3-ennyi az egész -
#8596 Hm, ezt a játékot elég nehéz abbahagyni :)
Kb olyan 4 óra tiszta játékidő volt eddig, némi kalandozás után
sikeresen visszatértem a fővárosba.
Azt írtátok, aludni kell, aztán lehet majd skill pontokat osztogatni,
hát eddig ilyesmit nem ajánlott fel a játék.
Pedig már nem egy questet megcsináltam a fő küldetéssorból.
Nagyon rabul ejtő ez a világ, szerintem a történet is érdekes, és
ez alatt a pár óra alatt igen változatos helyszínekre lehetett eljutni.
Valamiért, mikor visszatértem a városba, egyből letartóztattak,
pedig nem loptam el semmit, nem öltem meg senki olyat, amit büntetni kéne...
Na mindegy, legalább kipróbáltam, milyen a börtön :)
Most a következő quest kicsit várhat (úgyis itt a városban adják)
megyek, felfedezem a fővárost, meg az arénát, mert pénzem az aztán nincsen.
-
#8595 Szivesen :). -
#8594 Ah koszi!! -
fixpont #8593 Bemesz a "The Great Chapel of Zenithal" helyre, le a pincebe ott lesz par szellem, kinyirod oket, ami marad beloluk az az ektoplazma. -
#8592 mit?! -
#8591 Köszi
Asszem ezt engedelmeddel kihagyom. Nem hiszem, hogy sűrűn kérdeznének rá, hogy hogy lehet debug adatokat kiíratni :) De azért mégeccer köszi. -
#8590 ...meg -
#8589 Ma van a nagy nap! De csak a simát veszem meg. Aki meg warezol, az meg is érdemli... -
markastor #8588 Aki bérgyilkos (is) és túl jutott a 3. questen az írjon egy pm-et plz. Köszi -
#8587 Ha elöbb beirod a konzolba, hogy "setdebugtext 12" es egy entert nyomsz es utana irod be a "tdt" kodot, akkor csak az FPS-t irja ki a többi adat nelkül. A sima TDT-vel meg mindenfele queue meg ilyen-olyan szamertekek is kikerülnek.
A setdebugtext utan a 12 helyett irhatsz 1,2,3...34-et, ami mind különbözö adatokkal szolgal. En nem probaltam meg öket.
tehat:
setdebugtext 1
setdebugtext 2
setdebugtext 3
stb.
setdebugtext 34 -ig.
Remelem igy mar erthetö :-)) -
#8586 Sári, 100 -on, 3 kiló zabot eszik, van benne kipörgés gátló, abs, fizikai ablakemelő és lábemelő, kormány és gyepzár :)
-
#8585 Na csinaltam egy winfos friss telepitest (Acronis True Image fajl segitsegevel 3 perc alatt) es felraktam a jatekot ujra.
Lenyegesen jobban müködik most, mint azelött.
Valahogy a grafika is megszebbült. Elötte elallitgattam minden szart es utana mar nem tudtam visszarakni ugy, ahogy a jatek maga beallitotta.
Most meg fasza.
Es mar a grafikai hibakat sem csinalja.
Rajöttem, hogy elöbb huzni kell a video karit es utana telepiteni, nem pedig forditva :-)
Most odakint 15-20 FPS, bent pedig 30. En ezzel mar tökeletesen boldog vagyok. -
#8584 Valaki segitsen!!!! Hol lehet ECTOPLASM-ot talalni? Fighter guildses questhez kellene. -
#8583 Arra nem tudtam rájönni, hogy mi akar lenni abból amit leírtál :) vagy lehet kimaradtak az előzményei... -
#8582 Köszi!
Fasza!
Meg azt a debugtext12-s dolgot is beirhatod, ha akarod, bar az lehet, hogy tul komplikalt :-) -
#8581 Lopakodás igencsak fényérzékeny mulatság, lehet hogy lehet fáklyával, de az egészségre hosszú távon káros lesz ez a bátorság :D
Kösz a választ egyébként, erre kíváncsi voltam, hogy van e ilyen kölcsönhatás a víz+tűz között. -
#8580 ÁÁÁÁ lemaradtam a éjfélröl na itt is megjelent a game....:P:):D -
#8579 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na várj, a teleport kaput először be kell csukni, aztán jöhet Kvatch ostroma!
-
Drizzthsz #8578 Bót, vagy shift+leftklikk -
Drizzthsz #8577 Asszem én beleottyantam a vízbe fáklyával, mert nem láttam semmit, s elaludt, de lopakodni asszem lehet fáklyával a kézben. -
#8576 Reméljük most már megnézte, s nem tudja abbahagyni a játékot :) -
#8575 Na kérem, erről a helyről van szó:
Mit kell itt csinálni?
ja igen, és bemutatnám a kedvenc verdámat, Sárit:
-
Goth #8574 Túl sok cucc van nálam és nem bírok mozogni.
nem tudtam még rájönni, hogy lehet cuccoktól megszabadulni? :p -
Drizzthsz #8573 Speechcrafthoz simán szerzek 2-t fél perc alatt, s nem is kell túl gyorsan nyomkodni.