41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#8836 Szedd le az összes catalystot, főként a control panelt. -
donpedro #8835 Valaki itt érdeklődött, hogy mekkora a bejárható terület a Morrowindhez képest. Pontos adatom nekem sincs, de érzésre nekem nagyobbnak tűnik az Oblivion. Pláne, ha arra gondolok, hogy kb. 25 óra tiszta játékidő alatt sikerült nagyjából bejárnom 2 várost (van vagy 20), a főküldetésben lényegében sehol sem tartok (a legelső feladatot csináltam meg - Jauffre), egy városok közötti utat jártam végig.
A Fighters Guildben tanonc vagyok, a varázslócéhben még az se, a tolvajokhoz meg be se léptem. Az Arenában asszem 6 meccsem volt eddig.
Erre volt elég 25 óra. Ergo, a teljes játékidőt ilyen tempóban kb. nettó 7-800 órára saccolom. Szvsz ez elég sok... -
#8834 Lejött. Fölraktam. Kijutottam a szabadba. Nem szép, de 9600Xt-től ne várjunk csodát.
Fölrakom az omega drivert.
Mielőtt felrakom, a régi catalistot leszedjem vagy csak simán mehet rá? -
#8833 Elég szomorú, ha PC-re meg késni fognak a modok. -
#8832 csak az a gond hogy mire nyitnának a boltok már süt a nap és én szépen meghalok:P -
#8831 xboxra igérték villámgyorsan, a pcről nem volt ilyen info, csak hoyg ott is lesz hamar ;] -
#8830 Még a végén előbb kapod meg, mint én (még mindig semmi, de ma tuti meg kell jönnie!!!!)
DB -
#8829 Naná, minden harcmodor megengedett. Mindegy, hogy most kaszabolod vagy megsütöd. -
Newfronter #8828 Mage-eknek is érdemes Arénázni? :) -
#8827 Hm, vajon merre késnek már a hivatalos modok? Mikor legutoljára szó volt róla úgy volt, hogy már rögtön megjelenéskor lesz minimum a lópáncél... -
#8826 Nagyon egyszerű. A lockpickkel pöcögteted a zárnyelvet felfelé és amikor a felső pontban van, akkor egér katt. A very easy zárakat 99%-os hatékonysággal ki lehet nyitni. A nehezebbekhez már kell a skill :) -
#8825 Leírnád pontosabban , hogy mi van ott? Akkor talán beugrik valakinek. Milyen questnél tartasz ? Legalább írd körbe legyen annyi agyad. -
#8824 Akinek nem lenne elég a mani, annak javaslom az arénát. Cím, rang, jó felszerelés és mani jár a győzteseknek. :) -
spatrik #8822 he vki.amikor Kvatch/n'l 't kell menni oblivionba ott mi a q***a vmit kell csinalni -
#8816 LOL. Akkor sietnie kell, hogy felvásárolja azt a 10 db-ot. :P -
#8810 Becsben 80 euro az angol CE a Maria-Hilfer Strassen
(Lassan reszesedest kerek az üzlettöl a reklamert...) -
rage at work #8808 Mondom, ha 10-et elad, megvan a játék ára :) -
#8807 Szerintem annyira égő manapság 2000,-Ftért ilyen üzletet csinálni. Inkább nevetséges. Bazeg, ha keresni akarsz, akkor ne 20000-ért hirdesd. Bár többért meg még szánalmasabb lenne.
Ehh. Az ilyenek sose halnak ki...
És mire elég az a szaros 2000,-Ft amit ezen keresel? 3 üveg sörre? -
#8805 Thief guilddel nem halad senki? 2 napja nem jovok ra, hogy hol lehet ez a "pale lady (Mina)" -
djcom #8802 A zombikat hogy kell megölni a vár pincéjében?
Akármit csinálok mindíg kinyírnak:(
-
#8800 sziasztok, bocsi a lámaságért, de még az elején vagyok a börtön után közvetlen - vannak ott ládák, meg 3 kulcsom is lesz, de a zárnyitást nem értem, mindig eltörik az összes kulcs. Leírná vki, hogy is kell - előre is köszi... -
#8799 Hát remélem hogy az én verzióm lesz az igaz, mert ha nem, akkor tényleg bosszantó bug. De modderek és peccsek javíthatják ;] -
#8794 Na megjött a mail a CDGből, hétfőre itt a CE ;] Addig már csak kibírom valahogy... -
kropotkin #8792 http://www.driverheavendownloads.net/omegadrive.htm
omega driver Atihoz -
#8791 Ha valaki szervez majd tömeges CE vásárlást külföldről (lehetőleg angolt) akkor légyszi írjon privit, mert a dvd tokos putriváltozathoz nagyon nem fűlik a fogam. -
#8789 Hat azert a napon ne szaladgaljanak ennyire. -
#8786 Elég baj az hogy ez feature... -
#8785 Azért mert a balkánon élünk, még nem kell támogatnunk a rablókat. Angliából (game.net) 40 fontért bármikor rendelhető, postaköltség olcsóbb mint itthonról. Az egész kijön max. 15eFt-ból sztem. -
#8784 Majd ha hosszabb ideig leszel vámpír, akkor te is tapasztalod, hogy a vámpíroknak is lesz egykét "special feature"-ük ;] És akkor talán változik ez a véleményed, legalábbis mérséklődik a "baromságból" "érdekességnek". -
djcom #8783 A zombikat hogy kell megülni a vár pincéjében? -
#8782 640x480 minimum? -
#8781 Javaslat Oblivion FAQ-ba.
ATI kártya tulajoknak NE ajánljátok azt az NGO drivert, mert SOKKAL rosszabb lesz tőle az Oblivion.
Helyette az Omega driverhez kéne link.
Köszi!
DB -
#8780 Meglepődnél, de 17-18 FPS körül mozgott elég stabilan a Doom3 :) -
#8779 Ezt én is így gondolom, bár az is fontos szerepet játszik benne hogy a Quake + Fear stb. unalmas grafikájúak sztem. Bár én szeretem mindet, de ez nem ide tartozik. -
rage at work #8778 Szerintem sem, nálam is hasonlóan néz ki.
Ha Photoshopot ráengedték volna, akkor még sokkal szebb lenne :) -
#8777 Általában a vámpíroknak vannak szektáik. Morrowindban három nagy vámpír család volt, írtották is egymást keményen, itt Cyrodiilben is tutira van pár klán, akik befogadnak, küldetéseket adnak, javíttathatsz náluk, stb. Mivel a Telvannik errefelé már nem nagyon élnek - max túristák - ezért keresni kell olyan népeket, akik nem félnek a vámpíroktól, és ők is segíthetnek. Ez biztos hogy nem a főváros lesz, erre látatlanban is meg merek esküdni.
Vagyis vámpírként keresd meg saját klánodat, ne járj a főúton és forgalmasabb helyeken, került a Légiót, stb. Játssz úgy, mintha Duskwoodból mennél BBbe, lev20asként, és el akarod kerülni a hordát és kempelést ;]
Ja, és hagyd otthon a napszemüvegedet, ezúttal nem lesz rá szükség. -
rage at work #8776 Ez jó, vegyünk 10 darab CE verziót, majd adjuk el 20-ért,
s máris egy ingyen megvan :) -
#8775 Ez nem bug, hanem feature.
Azer forognak, hogy mindig lombnak hasson. Ha a textura elet latnad, akkor bizonyos szögböl nem latszodna a fel lombozat.
Keresztbe rakott texturak ( X ) meg hülyen neznenek ki levelnel...
Igy mindig minden level lapjaval van feled es a teljes latvanyt nyujtja. -
#8774 Nálam simán néz ki így...Nem kell ehhez photoshop. -
#8773 Ezt orommel hallom, akkor nalam csak jobb lesz :D (x850xt ^_^')