41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#9079 a fegyverre pakolt sigilt folyamatosan fel kell tölteni , amit souls stone-okkal vagy a mage guildekben az npc-vel teheted meg ... ruhán/ékszeren folyamatos a hatás -
#9078 Na mentem jáccódni, bye all! -
#9077 Meglesz vajon ma a 10.000. hozzászólás? -
#9076 Játékon belül is ha jó lassan megyek fél nap, de megnézem ki tesz meg fél nap alatt 100 km-t. :D -
#9075 De remélem a Morrowindes 7:30-as végigjátszásrekordot itt nem lehet megdönteni. :D -
#9074 Már végig is nyomtad a főszálat? -
#9073 És ha rárakod, akkor az folyamatosan azzal a plusz tulajdonsággal bír utána?
Egy fegyverre / ruhafélére csak egy sigilt lehet rakni ha jól sejtem. És persze akkor arra is kell vigyázni, hogy ne veszítse / cserélje el az ember semmijét, inkább repair...? :) -
#9072 Én itt szenvedek a kis 3-as szintű karakteremmel :)
Amúgy meg:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Onnan, hogy az összes városból katonákat kell küldetni az egyik városba, mennyi küldetés van még a fő cselekmányből? -
#9071 minden sigil stone-nak van 2 "tulajdonsága" az egyik fegyverekre a másik ékszerekre/ruhadarabra rakható -
#9070 Ne a rendes időt nézd, hanem hogy a játékon belül mennyi idő gyalog... -
#9069 heh. -
#9068 13.?? Aztaqrva :) Az hogy lettél ilyen "gyorsan" ? :D -
#9067 Ezen poén h. a jelzett távolság alul 100 km, ami ha azt nézem Balmora és Vivec táv kb., de az sztem max. 10 perc gyalog. :D -
#9066 Descendent Sigil Stone-nal a fegyvereknek lehet speckó dolgokat adni? Vagy nem igazán értem :) Pedig van 5 ilyen stone... ) -
#9065 köszi, frissítettem a FAQ -t! -
#9064 Tudom de kb naponta ki kell szivni valakit, szerintem sokkal jobb hogyha meggyogyitom magam. -
#9063 Hmmm...valamit sikerült elállítanom, így most nem csinál Screenshotot, Print ScreeneL:D -
#9062 szomorú hogy a fő küldetés rész nem túl hosszú ... most itt vagyok egy 13as karakterrel , random rohangálok mellékküldik után meg bányákat , sírhelyeket fosztogatok
én -
Lysandus #9061 Akkor küld át nekem, mert nálam még mindig csak csorog...
Tényleg, most is benne vannak a játékban a régi jó artifactok? Gondolok az Azura's Starra, Auriel's Bowra... Egyáltalán most meg lehet majd idézni, szólítani a deadra princeket, egy jó kis itemért cserébe? -
#9060 keress egy embert aki alszik , katt és válaszd ki hogy feed , viszanyered az "életerődet" , megint mászkálhatsz a napon stb egy ideig , így nem olyan nehéz -
#9059 Ha valakinek kilép a Windowsba bizonyos időközönként,viszont nincs "mpeg2dmx.ax" file-ja, se HP nyomtatója (FAQ), az próbálja meg leszedni a codec-eket. Nálam Ffdshow volt fenn,és mikor kivágott Winbe, alul a taskbaron ott kandikált kifele az ikonja. Leszedtem, és már nem lépdel ki. -
#9058 fuh akkor jo ha birja a 6600 gt is...a jatek am nemteccik:s -
#9057 nahh valszeg ma este (v holnap reggel) belevethetem én is magamat az Oblivion világába! már nagyon várom. és a FAQ-hoz grat! -
#9056 :) -
djcom #9055 Válaszoljon már vki!!!!!!4
Pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiz -
#9054 Wow, ki volt irva, hogy nincs collectors, mondom ok, akkor sima, erre az meg 27.re lett kiirva, mondom any*d. Erre most visszajovok, es kint van, de mar 3 ora elmult, tehát hétfőre nem jon meg, kedden meg nem leszek, na majd kialakul. -
#9053 HA BÁRKINEK VAN 5LETE HOGY AZ SSE-T HOGY LEHETNE KIKERÜLNI PLS. SEGITSEN -
#9052 Nem jo a vampirsag.. emberekkel joforman nem talalkozol mer ugye nappal nem tudsz rohangalni, megszuntetni meg baromi draga, epp most probalom megszerzeni hozza a cuccot ami kell, hat eleg kellemetlen stuff.. -
#9051 Akkor mondd el pls, hogy hol találom meg azt aki téged megharapott :)) -
Minden maxon, hdr-el, 1024-ben. -
HRaVeN1 #9049 kösz :) -
djcom #9048 A zombikat hogy kell megölni a vár pincéjében?
Akármit csinálok mindíg kinyírnak:( -
#9047 jah az elsök között töltöttem le, de hiába ha nincs hozzá vas.. -
r3ga #9046 lol . inkább vedd meg (vagy töltsd le ) -
#9045 valaki csinálhatna screenshotot minden egyes másodpercről, és így én is játszhatnék vele az IrfanView segítségével
csinálok belőle egy lapozgatós játékot á lá "Kaland, játék, kockázat"... -
donpedro #9044 Szerintem te enchanted-ra gondolsz. (enchanted=megbűvölt, enchantable=megbűvölhető)
Ugyanis lényegében majdnem minden tárgy enchantable. :)
Ami az enchanted tárgyakat illeti, jobb kereskedőknél rendre van pár darab, de valami brutális árakon adják őket: 5-6000 körül.
Soultrapre nem emlékszem, valamelyik Mages Gulid épületben tutira van, csak nem tudom melyikben... A Guildek egyébként az Oblivionban specializálódtak, mindegyik városban más a specialitása a helyi Guildnek. -
r3ga #9043 de cép -
#9042 Geforce6 6600 + ForceWare 77.77:
1280x1024 + 4xAA + 4xAF + Bloom + High Textures + Grass/Trees Distance Max + Water Reflections&Details HIGH:
Így már csak 3-4-5 FPS-t nyögött ki magából a 6600. -
r3ga #9041 ki milyen felbontásban játsza ? -
#9040 Meg geyparat a questekben szereztem mint pl a Grey Prince.
Mondjuk a 90es Fertozes es a 75os meregellenalasom eleg brutal. :P