41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#9493 Kitalálom, vámpír lettél... az elmúlt 400 hozzászólásból 300 erről szólt :pp -
BlitzFiles #9492 nekem is segítség kéne!
Kérdés:
5 db Grand soul gem kéne nemmondom miért, hogy ne legyen spoiler.
Melyik vidéken találok, vagy kinél lehet venni?
Köszi!
-
#9491 Ok, jó indokot mondtál, elfogadom! Te vezeted az oldalt? Mert 1ébként nagyon jó. -
#9490 Hogy, hogy hova? Leírtam. -
#9489 ahaaaaaaam, köff, megpróbálom :D -
#9488 Hogy a vampirjaidat megtalald.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kicsit alldogalj a temple districtben este fele, mindjart jon egy eleg vampir kinezetu no, akit a gazdaja kuldott, hogy adna a szamodra egy munkat es aki a Vampirolok tarsasaganak a tagja, a tovabbi questben szereplo fordulatokat viszont mar nem irom le..... :P -
Crazy Mate #9487 Akkor hova menjek? -
#9486 Jóvan, a játék mellett az ember elfelejt dolgokat ;] -
ToMaX #9485 Sztem teis abba a hibába esel mint anno én estem, hogy nehezebb záraknál egyszerre akarod felnyomni azokat a kis zárakat:).Csinald ugy h pl jobbrol kezded és amikor 1 kicsi zárat felnyomsz csutkoig akkor katt az egérrel és akkor az ottmarad.És igy tovább a többivel és láss csodát kinyílok za ajto:P
Remélem sikerált segitenem:D -
#9484 Haha nem is tudtam hogy ma péntek van (Oblivion HQ) -
#9483 köszi :) -
#9482 #9477
De, de! Nagyon is. -
#9481 bár én még csak most ötltöm a játékot:) de szerintem a FAQba mehetne egy minimum-ajánlott gépigény is.. vagy ez hülyeség? -
o.san #9480 király ,én is mindjárt kipróbálom! -
Newfronter #9479 Csak az a gond, hogy ő Írországban él. -
#9478 megpróbálom kideríteni, de ha csak úgy fejlődik a skillem, ha eltörik a pick lock, akkor honnan szerzek megint olyat? xD -
#9477 Hülye vagyok
-
#9476 Nem erdekel senkit a lejjebb emlitett mod?
Mar keszül a morrowind fontos mod is, ami meg szebb lesz.
Ez a modrol egy kep. En felraktam, mert nagyon jo!
-
#9475 Biztos lesz valami különbség, hogy milyen skillnél milyen gyorsan "csúszik vissza", vagy ilyesmi. Én is gondolkodtam már ezen ;] Meglájuk.. -
#9474 ismerem a WoW-ot elég közelről, de sajna nem voltam még egyszer se rogue :D
én azt nem értem, hogy hogyan tolok fel egyszerre több ilyen kis zárat?
mert ugye easy-ben egyet kell csak feltolni és click, de a hardoknál már többet, és egyszerre csak egyet enged :(
vagy csak akkor tudok egyszerre többet, ha fejlesztem a skillemet? -
o.san #9473 segíteni nem tudok, de nekem egy agyoninstallt gépem van, sp2 ffdshow és semmi gondom vele, dűpedig csak egy P4 2,4ghz, 2Gbram, ati radeon9600-as van benne! nem tudom hogy segíthet-e de én megpróbálnám az sp2, baj nem lehet belőle! vagy igen??? próba! -
#9472 Nekem úgy tűnt az alkímia nem rossz bevételi forrás, de többen is írták már itt az Arenat is(még nem próbáltam). Amúgy a megvett ház berendezhetőségétől nem vagyok elragadtatva. -
#9471 Irigykedve nézem, hogy majdnem mindenkinek jól megy nekem meg a szabadban még mindig fagy mint állat. Teljesen rendszertelenül csinálja, van, hogy megy 3-4órát van, hogy 10perc alatt 2x megfagy. Ilyenkor szépen kikapcsolja a monitort és csak a reset segít rajta.
Teljesen új WinXp SP1, semmilyen codec nincs fent és „mpeg2dmx.ax” sem, nincs nyomtatóm. A ffdshow –ot nem tudom micsoda(codec?), de ilyet sem találtam.
bDSoundHWAcceleration=0 átírtam, de ez sem segített. Szerencsére itt van most még egy gép úgyhogy próbaként a tápot és a ramokat is kicseréltem de ez sem segített.
Több videó kártya drivert kipróbáltam eredménytelenül.
Ha vannak még 5letek szívesen veszem. THX! -
#9470 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj az arénába (fő város), ott a gladiátoroknál lesz egy ork, aki az apját keresi, küldetésként elfogadod és travel...mint kiderül a fater vámpír és nem érdekli a fia, a véred viszont annál inkább
azért engedj neki egy harapást, mielőtt levágod :) -
cuccok #9469 bocs most olvastam kössz -
cuccok #9468 oblivion kapujánál mit kell csinálni valami olyasmit ír hogy segítenem kell ostromolni de nem tudom hogy csináljam ????? -
Crazy Mate #9467 Ja,rakd bele a vámpíros részt. -
#9466 Jajjj ... elmentem vmilyen questre és már órák hosszat azzal küzdöttem. Tiszta horror környezet, mikor lent harcolgatok a csontvázakkal ... nomeg az a zene ... ez a rész nem a legkedvesebb számomra, de csak túlleszek rajta. Bele is fájdult a fejem. Szóval kikapcsolódásként kicsit csinosítgattam a FAQ.
Szerintetek a vámpíros dolgokat beletegyem (ugyanis elég sokan kérdezték)? És ha igen, írna össze vki egy kis szösszenetet? Én még egy vámpírral se találkoztam, így félek nem lennék hiteles :). -
Crazy Mate #9465 Akkor mondd azt a helyet,már szeretnék vámpír lenni! -
#9464 Thx :)
Még mindig kérdezem (főleg a profiktól): ha mondjuk szeretnék pénzt (házat akarok venni :), akkor mi a legális módja a meggazdagodásnak? Nem akarok lopni, mert állandóan őrökbe botlok mindenhol :)
Na és ha megvan a lóvé és mondjuk veszek házat, akkor ha ott tárolom az éppen nem használt cuccokat, akkor azt ellopják onnan? :)) -
#9463 A haggle az alkudozás minél feljebb húzod annál jobb áron adhatod el és veheted meg a cuccokat a valós értékük százalékos arányában. Ha túlzottan felhúzod akkor ugyanaz van mint a morroban : nem adja oda vagy nem veszi meg annyiért és esik egyel a viszony. Minden kereskedő karakter személyre szabottan megjegyzi a hozzá tartozó általad már beállított értéket. -
#9462 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én Chorrelben vettem, a templomban. Asszem attól a női orktól. Rámmosolygott a drága, aztán kirázott a hideg :D Ott vettem a healt is. Van ott paralízis, poison is, de azokra nem volt pénzem. -
o.san #9461 ok, köszi -
#9460 Most akarok majd modokat keresni, láttam már ezt a "nincs quest irányzékot" valaki linkjét követve. De előbb tesztelni akartam a játékot, hogy mit bír és mit nem, addig nem kockáztatta meg a plusz modokat. Egyébként eddig sosem fagyott, nem lépett ki, nem lassult be, semmi a világon nem volt vele. Csinálok is egy ghostot hamarosan, biztos ami biztos :D -
#9459 Várd meg míg kinyitnak... és akkor beszélj a bent lévő boltossal. -
#9458 Nem tudom, votmá?
Egy mod, ami a menüt kicsinyiti...azaz 12 sort ad a 6 helyett, igy pl az inventory jobban attekinthetö:
UI-mod.rar
Egyszerüen csomagold ki az Oblivion/Data mappaba es inditsd a jatekot.
Egy menü mappanak kell megjelennie a data könyvtarban amiben xml fajlok vannak.
readmeben bent van az info. -
#9457 Cure Desease SPELL? Tehát nem ital, hanem rendes spell, amit megtanulsz és folyamatosan tudod használni? Hmm :) Ilyeneket hol lehet? Szóval az a gondom, hogy nem játszottam még ilyen stílusú játékkal és azt sem tudom, hogy hol érdemes keresni, vagy csomó mindennek hogy kezdjek neki :) -
#9456 #9452
Többnyire mágia guilderekben simán feltöltik... hm...az ár változó: általában 1000 aranytól a csillagos égig
jobban jársz, ha saját magadnak töltögeted soulgemekkel -
#9455 Ha elfogy a blotban a CE akkoris megtart néhányat sztem az Automex. Ha hozzájuk elmész ott kapsz, én is ott vettem tegnap délután. -
#9454 Szerintem még tegnap elkapodták az összeset, legalábbis hallva a fórumozókat, főleg a csalódottakat... Az hogy DB kommentjében te mit láttál nagyképűnek, azt nemtudom. Aki idejében rendelt CEt, az kapott. Aki jó magyar szokás szerint az utolsó napra hagyta, az így járt. Tudható volt hogy mi lesz, mindig ez történik, kár ezt tovább ragozni. A rutinosabbak kaptak, a többiek pedig simán megrendelhetik külföldről, még olcsóbb is lesz a vége mint itthon.