41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#10775 Ma egész nap toltam. Arch-mage lettem, enyém az egész arcane university. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akik esetleg pénzhiányban szenvednek, azok ha elérik az Arch mage szintet, kapnak a szobában egy enchanted ládát. Ez azért van ott, mert a sztori szerint az arch mage, hogy tudjon tanulni, a guild tagokkal szedet virágokat miegymást. A lényeg az, hogy ebbe a ládába be lehet tenni EGY fajta komponenst (alchemy) és az megsokszorozódik. Én betettem egy vámpír port, és 24 óra múlva 11 lett belőle. Egy darabért adnak 150 vagy 250 goldot. :) -
#10774 Na akkor az más. Köszi. És hogy múlik el a varázslat? :) -
#10773 minden élőt így érzékelsz, detect life varázslat teszi (tárgyban is lehet, nekem nyakláncom van). -
#10772 Pls help. Miért látok mindenkit így: ilyen lila ködben??? Remélem nem azért mert vámpír lettem???!!! Azóta van, hogy kimenekültem a barlangokból, fenn a hegyekben. (Nem harapott meg senki.... elvileg...) ÁÁÁ, tiszta ideg lettem!
Mindenki ilyen: minden ember, ló, farkas... Aludtam is most 24 órát, de ugyanaz. -
#10771 Volt valakinek olyan, hogy a legtöbb betöltésnél mindent tud a kari csak menni
nem, ritka esetben viszont ok? Nem a FAQ-ban is leírt cucceldobós a probléma, meg nem is grafbeáll. 9800 Pro-m van (2800+Barton,1GB) asszem 6.2 Catalyst-al. -
#10770 Vagy a telefonom tette meg a jótékony hatást délután... pedig nem is voltam ideges, tök kedvesen kérdezgettem őket, hogy mégis mikor jön már... :)
DB -
#10769 :)
Bocs, hogy csak most reagálok de meg kellett néznem az extra DVD-t. 40 perc, de nem rossz :)
DB -
#10768 ettől féltem Lehet tenni valamit ellene? -
Thanatos #10767 találgass :) -
#10766 mondjuk mert vámpír lettél...? -
#10765 Megváltozott a karakterem arca, vörös lett a szeme, és az utolsó alvásom óta néha lemegy egy kicsi az energiámból. Vámpírokkal álmodtam. Miért lehet ez szerintetek? -
#10764 az egyik mage guildben mintha láttam volna kettőt is, esetleg nézz körül azokban (az asztalokon persze, nem megvételre ;)) -
donpedro #10763 Imperial Cityben a Mystic Emporiumban 5-öt is árultak amikor utoljár arra jártam. Azt mondjuk nem tudom, hogy üres volt-e, vagy sem. -
#10762 volt vagy 1 :( -
#10761 Barlangok, romok lootjai? Ott sincs? -
#10760 sehol az ég világon nem találok Grand Soul Gem-et csak 1 árusnál volt 1db ,help mert már a tököm tele van a vámpirkodással... -
#10759 Lehet a UPS PR osztály olvassa az SGt ;] -
#10758 Erre én is rájöttem (ahogy beszél..kiderül belőle), csak előbb tduni akartam biztosra, hogy igazam van e. Egyébként nem örültem neki. Azt vártam, hogy valami iszanyat nagy harc lesz, aztán :((( -
#10757 szellemek után marad, én például egy Bravil városából származó küldetés után szereztem párat (forlorn watchman) -
MrAndree #10756 Igen. Haverom most csinálta meg és neki is ez volt. -
MrAndree #10755 Menj le valami dungeonba és öljél ghostot. Azok hagyják el. -
#10754 ez normális az arénás orknál:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!annyira elkedvetlenedik a hír miatt, hogy a faterja igazából vámpír volt, hogy meg akar halni: ezért nem harcol ellened. -
Goth #10753 egy fighters guild küldetéshez kéne ectoplasm. Nem tudjátok olyat hol találok? -
#10752 Nekem is ezt csinálta. Megcsináltad neki a küldijét ugye? Elhoztad az apja naplóját? -
Mr. Perfect #10751 Hehe, van már olyan mod amivel visszahívhatod magadhoz a pacit, ha elkóborolna :)))) akit érdekel: ITT -
#10750 egy fej karalábét esetleg :D -
#10749 Ez de király. Mit veszel abból az egy septimből? :D -
#10748 Sziasztok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na a lélekkövek használata már világos azzal fel tudom tölteni a fegyvereket, de mágikus tulajdonságot hogy tudok hozzáadni egy sima dwarven fegyverhez pl? Mikkel lehet? -
#10747 Nyamm:D -
#10746 Akkor neked még jó esélyed is volt rá hogy viszonylag menjen. Nekem Cele2.4/GeF FX5200/512RAM kombóval enyhén durva tweakelést kellett csinálnom hogy egyáltalán 2 FPS fölé menjen -
#10745 Nem fake, de tényleg :))
DB -
#10744 akartam is mondani h azért nem szar cég a UPS :) -
#10743 De a közelben nincs senki akkor minek lopakodjak?? -
#10742 Gyerekek!
Minden visszavonva!!!!
Helyi idő szerint 22:13 perckor MEGJÖTT A CE!!!! Na ilyet még nem láttam!!
Itt a kezemben, vigyorgok mint a vadmalac :)))))
DB -
Dant0r #10741 Ha sneak módban vagy, nem fogják tudni:)
Ha meg látnak BEMENNI, látnak KIJÖNNI és közben eltűnt valami, jóhogy fogják tudni, ha logikusan végiggondolod. -
MrAndree #10740 Érdekes én is lopok és nekem nem tudják. Ügyesen kell csinálni. :) -
#10739 Nagyon über a game csak az nem tetszik hogy ha lopk senki sem lát és mégis tudják hogy loptam :( -
CUCLI #10738 menj a nyanyához aki a széken ül. lehet trollok és egyéb finom lények ellen kűzdeni :) -
TEJA #10737 Verd meg az orkot és te vagy a grand champion, onnantól kezdve meg dughatsz medvéket meg trollokat. Mármitn az arénában. -
#10736 Championként számomra bezár a bazár az arénába?
A fekete srác nem akar felengedni az arénába, azt mondja, hogy championként nincs mit keresnemn itt :(