41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#10855 hali
mikor azt akarom kiválasztani h milyen fajjal legyek meg h nézzen ki az arca meg ilyenek akkor csak egy fehér képernyő van és nem látom a lény arcát
meg utána mikor kiírja h milyen billentyűkkel kell mozogni akkor is csak fehér képernyő látszik... MIÉRT?
vki help pls thx -
Prof William #10854 Románcozni lehet? (Jólvan tudom telhetetlen vagyok. :) ) -
CsőKujts #10853 Nem zavar, hogy csak az íjjat használod? -
CsőKujts #10852 Azok a stone-k a ciklámenszínű :) világító kövek? Azokat nem gáz ha eladod?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugyanis már a játék elején tekintélyes summát lehet belőlük összehozni. Mégpedig amint kijössz a csatornából ugye szemben a folyón túl vannak azok a romok neve most nem ugrik be. No annak az alján van egy rejtett labirintus és ha azon végigfutsz akkor 3500 pénzzel mész el az első kereskedőtől -
MrAndree #10851 Hát ja én se álltam neki még a főszálnak, ott tartok, hogy az emperor odaadta az amuletet amit el kéne vinnem jauffre-nak. De előbb még kalandozni akarok, a világ sorsa várhat. :)
Amúgy wood elf tolvaj-íjász vagyok ami igencsak bejön. Amit lehet ellopok, aki beszól lelövöm. Meg is keresett a Dark Brotherhood hamar. :) -
CsőKujts #10850 Thx. Amúgy azon filóztam, hogy nem is az fps mérgezett meg :) Hanem csak egy hatásos tolvajt akartam és azt gondoltam mint a való életben ha nincs bounty-d akkor hatásosabb tolvaj vagy és több helyre bemehetsz gyanú nélkül. Ez nem így működik? -
#10849 Én úgy akarom, hogy a legdurvább lények majd a főszálban legyenek, az Oblivion Gateket is csak a sigil stonek miatt kell látogatnom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Remélem bezárhatom mind a 16 ot, nem csak 9et. -
#10848 Ha mar ultel bortonben, akkor megkeresnek, es elmondjak, hogy ejfelkor legyel a megadott helyen, es ott mondjak el, mirol is van szo.
Mindenkeppen oda fox eljutni, meg ott adnak feladatokat is majd, de az "utja", lehet lopas, bortonben ules... -
#10847 Fővonalat a legvégére kell hagyni, én felvittem Martint a Blades Guildes hegyre azóta nem néztem oda sem :) -
CsőKujts #10846 Csak kiváncsiságból, ha megcsinálod a fő vonalat az nem öli meg egy kicsit a gamet? Legalábbis én most úgy állok hozzá, hogy mindig előbb a mellékküldiket próbálom. -
#10845 :( Halvány -
#10844 Jááááááááááááááá! Asszem meg van az első mentésem még a sitten! EGY HALVÉNY REMÉNY!
A Questeket meg a játszott időt nem sajnáltam volna a karit annál inlább... Szerintem szép lett. -
#10843 Én mióta Dark Brotherhoodnak csinálom a küldetéseket nem túl jó a népszerűségem :) De kit érdekel. -
#10842 Megcsináltam. Rövid kard íj de, a marksmant nem vettem fel :(
Megint megszivattam magam...
-
#10841 Nemtom, én miután megcsináltam a fő questeket, mindenki segget nyalt, ha szóba álltam velük, aztán kiraboltam az arána ládáját, de elmenekültem :) Másnap visszamentem, nem akartak kinyírni de pár őrnél (gondolom akik üldöztek) 0 lett a népszerűségem. Igaz azóta már ment feljebb... :) -
CsőKujts #10840 Nem rég jutottam el angolból arra a szintre, hogy szerepjátékozzak úgy tűnik megmérgezett a sok fps. :) -
#10839 Nézd nappal mentem a házukba(nem piros volt az ajtó) és minden szó nélkül ki akart az egyik zavarni. Kb "Go out you are not welcome here" dumával, odamegyek a nőcihez, kicsit bribeolni akartam, mondom bevágódok a cuncinál ilyen fajta lénnyel még úgyse dugtam, befejezem a körcikkelyezést erre rámtámad a férjével(?) együtt.
Kb 10mp alatt lepihentek + megtöltődött az egyik soulgemem is :) -
CsőKujts #10838 Az lehet, de a bounty-t is... :)) -
#10837 Ha visszatölti, akkor még lopás előtti allást hoz vissza zéró bountyval szerintem...(megöli a szerepjátékot:D) -
CsőKujts #10836 Úgy értem visszatöltöm azt az állást mielőtt elkövettem a bűntettet. -
#10835 Nono, Argonianokat nem bántani :D -
CsőKujts #10834 Legalábbis ez az én véleményem... lehet ha pakolsz védelemre akkor jó... -
#10833 Nem érdemes mindig visszatölteni mert a végén akkora bounty lesz a fejeden, hogy nem fogod tudni kifizetni. Mindig fizesd ki az őröket ha valamit elcsesztél, mert később csak gondod lesz belőle. -
#10832 Télleg? Ehh... Ha új karit indítok majd legyakom akkor énis :) -
CsőKujts #10831 Hehe ezt nem gondoltam volna. Én nem hagyom hogy leültessenek, mindig visszatöltöm. -
CsőKujts #10830 Amúgy szerintem az íjjász elf egyszerű mint egy pohár víz. Már ha erdei elfet választasz. Ugyanis nagyon erős íjjal ezért a többit el is felejtheted. Végülis fps-nek nem rosz. :) -
#10829 LOL! Én nem csináltam meg neki a kért küldetést (hogy ki az apja) és harcolt mint állat. De hát, sajna... :) -
#10828 Ez is egy módja... Engem csak simán elkaptak egyszer, és börtön után kaptam egy üzenetet, a többi már ment magától :D -
CsőKujts #10827 Biztos vagy benne?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Lentebb azt írták valami koldust le kell fizetni és az mondja meg hol a góré, plusz éjfélig várni kell a helyen és akkor jelenik meg 3 NPC, állítólag velük kell beszélni.. Ezekszerint így lehet bekerülni korábban?
-
#10826 Eredetileg "legnagyobb" kard lett volna a kezében csak meggondoltam magam... -
#10825 LOL! akkor kezdhetem előröl...
-
#10824 Ha sokat lopsz automatikusan megkeresnek téged mégcsak keresned sem kell őket. Csak nem kell a játék legelején már arra várni, hogy minden guild tagja legyél.
Én miután kinyírtam egy nem éppen vendégszerető paraszt gyíkfejcsaládot(mittomén mi a faj neve) aznap este megjelent a Dark Brotherhood vezetője az ágyam mellett, azzal a dumával, hogy látja a sorsomat. Há mondom csak nem ellenkezek ha ilyen biztos benne :) -
#10823 Pedig annyira egyértelmű, hisz csak lopni kell... :D -
#10822 Iszonyú vicces jelenetet sikerült a minap összehoznom:
Az volt a küldi, hogy valakit figyeljek meg. Ok mondom lopakodni fogok(halva született ötlet nehézvértben és lovag karakterrel:D, fingja nincs a lopakodásról). Na észrevettek persze, mondom kicseszek én velük, felveszem a láthatatlanná tevő gyűrűmet valamint biztos a nehézvértem miatt nem tudok jól lopakodni, mert csörög, vagy valami. Hát levettem és alsógatyában, láthatatlanul nyomultam az utcán settenkedve:D DE íGY IS ÉSZREVETTEK!!! Na mondom hagyjuk:D -
CsőKujts #10821 Nem azért, hogy okosítsak de ha valamit be kéne rakni faq-ba akkor az a tolvaj guildbe bekerülés.. Szerintem még páran meg fogják kérdezni. -
#10820 Lassabban fejlődik szerintem, és mivel nem major nem számít bele lvl up-ba... Én nem indítanék így ijász elfet... -
#10819 Egy kérdés, mert kicsit bizonytalan vagyok:
Nyilaznék (elf), de nem vettem fel (sztem) se minornak se majornak, de attól még ugyanolyan tempóban fejlődik csak alacsonyabb szintről? Vagy a major és minor skillek gyorsabban lépnek szintet mint az általános? -
#10818 Az biztos hogy nem recommendationos quest... -
CUCLI #10817 huh már nem emlékszem mikor kaptam. majd ha hazamegyek megnézem. -
#10816 A mage guild recommandationhoz kell ez a quest neked? Vagy mihez kaptad?