41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#10895 Nmit. :) -
#10894 OFF
Nagyon így van
ON -
#10893 ilyássz! :_D -
#10892 OFF:
Én neten nagyritkán írok csak helyesen ... "játszik"-ot se "játszik"nak írom, hanem jáccik -nak. És így tovább. Rászoktam :) (ettől még tudok helyesen írni - ha akarok :P)
ON:
Random Item Level - próbáltátok már? -
#10891 Akkor már azt is tegyük hozzá, hogy hosszú "í"!!!!
Tehát mégegyszer:
ÍJÁSZ
DB -
#10890 senki nem tudja a fehér képernyő okát? -
CsőKujts #10889 Amúgy nem szóltam hanem kérdeztem.. De mindegy. Téma lezárva. :) -
neménvoltam #10888 nagyon köszönöm! -
CsőKujts #10887 Thx! Mire nem jó az internet... :) -
#10886 Ok után , van. -
#10885 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahhoz négy varázslat kell. Tűz, fagy, mana damage és manaregen. Ott van egy láda az npc közelében, abban van mindkét mana varázslatból egy-egy tekercs. Azokat használd (de persze ments előtte) :) -
CsőKujts #10884 Ok én kérek elnézést! :) -
#10883 Hehe. :)
Én kényes vagyok az ilyesmire, de nem szoktam beleszólni, ha valaki rosszul ír le valamit. Csak most, hogy te szóltál, hogy a helyeset javítsa ki rosszra. :)
OFF vége. :) -
#10882 -
#10881 Tsiztázzuk...pontos j -vel kell irni és 1db bőven elég belőle.
Nem:
ily
illy
ijj
ilyj
ijly
tiszta? -
CsőKujts #10880 Hehe látom van olyan akit viszont érdekel... Bocs góré Jövő órán felelhetek vagy ki vagyok rúgva? -
neménvoltam #10879 senki? #10862
-
#10878 iLLYász -
CsőKujts #10877 Szerintem nem árt mellé ez a szimpátia skill sem. Bár igazad van én is próbáltam és írta, hogy most fejlődött ez a skill de nem adott többet a cumóért. Érdekes.. -
#10876 Ha a neve is Legolas lett, akkor... -
#10875 Ülj le, egyes!
Íjász egy J!
-
CsőKujts #10874 Amúgy én Legolas miatt csináltam egy ilyen karit már egyből az elején. :) -
#10873 valakit = valamit -
CsőKujts #10872 Nekem is van ám egy ilyenem. ;) -
#10871 Én amit nem értek még az a a kereskedés (merchant skill).
Azt elmagyarázhatná valaki hogyan működik.
Bemegyek a boltba el akarok adni valakit és van az a csúszka amivel állíthatom a %ot, de eladásnál akárhova állítom a csúszkát ugyanannyiért akarja a boltos megvenni. + Itt fejlődik a Merchant skill is és később jobban tudok alkudni? Vki magyarázza el pls, tudom, hogy ez sokaknak alapdolognak számít de nekem nem nagyon megy a dolog :) -
CsőKujts #10870 Off Tisztázzuk. Az íjjász az szerintem két jj :) bár tőlem akárhogy írhatjátok nem zavarnak a helyesírási hibák, csak érdekel. -
#10869 Nem kell kigyogyito kuldi, csak a vampir harapas utan 3 napon belul menj el egy templomba, es igyal a szenteltvizbol. Wyon megteszi peldaul. -
#10868 ATI Radeon 9250 256 Mb -
CsőKujts #10867 Van olyan az itt lévők közül aki full nehéz szinten nyomul és még egyszer sem nyúlt a difficulity csúszkához? Én most háromnegyedes erősségen viszem de mit mondjak nem könnyű. -
CsőKujts #10866 Jaja bocs ha félreérthető voltam de én is azt írtam, hogy van heavy armor meg armorer. Király akkor nem is olyan rossz az a karim. :) Jaja én is arra törekedtem minél sokoldalúbb legyen kivétel kotyvasztás az nincs mert gyűjtögetni vhogy nincs türelmem. -
#10865 Én is wood elf ijász/tolvaj karit csináltam legutóbb mert az első kreált karim(paladin szerű)nehézvért,kard,restoration,stb vámp lett azt meguntam a kigyógyulós küldit-majd lehet visszatöltöm egyszer :)
Szóval az elf ijászomat jobban élvezem mert nagyon jó sniper :) sneakba oneshootolom a legtöbb enemyt.Amelyiket meg nem,abból tűpárnát csinálok mire közelebb érne.
90%-ban sneakban mozgok de igy is kb olyan mint amikor simán mozogtam a lovag karimmal.
Simán kirabolok bárkit nappal is utcán 2 őr között akár szal zárfeltörést se kell nagyon csinálnom mostmár mert midnenkitől elszedem-boltosok-nappal a háza kulcsát és éjjel szépen belopózom a saját kulcsával azt ami csillog azt viszem :P -
#10864 Ezen ircn jót nevettem :)
[10:39] <reewt> is there many ways go back from vampire to normal?
[10:39] <Spike> One, afaik
[10:40] <Orkel> Reloading a previous save? :) -
CsőKujts #10863 Ok. :) Az biztos, hogy nagyon ütős! -
neménvoltam #10862 helló! járt mostanában vki az akadémia(mágus) 2. küldetésénél? amikor le kell menni egy barlangba és négy varázslatot kellene ráküldeni az oszlopra. ebből kettő megvan: tűz és jég. a másik kettőnél már gondban vagyok, egyrészt mert nem tudom pontosan hogy mik is azok(vmi olyasmit olvastam hogy az egyik a Magicka növelése a másik meg a csökkentése), másrészt meg nincs birtokomban ilyen varázslat, és azt sem tudom, hogy tudnám beszerezni őket. 5letek? :) -
CsőKujts #10861 Mega thx! :) Szerintem simán eladtam volna. -
#10860 Nekemis Dark elf van viszont én heavy armorozok/armorerezek is, sőt még kotyvasztok is löttyöket. Az én karim mindent csinál, harcol, varázsol , íjaz, soul trapol stb :) -
MrAndree #10859 Egyáltalán nem. Mondjuk alapvetően íjász beállítottságú vagyok, szinte az összes rpg-ben amit eddig végigvittem mindig íjásszal voltam. Persze ha tetszett a játék akkor kipróbáltam más karakterrel is utána. Ahogy majd az olbivionnal is fogom egyszer. -
CsőKujts #10858 Tegnap amúgy csak azzal szórakoztam, hogy különféle custom karaktereket próbálgattam. Arra jutottam, hogy egy Dark elf combat/intelligence,willpower/meg mindenféle varázslattal kapcsolatos dolog a bluntot és heavy armort és armorert kivéve lesz a legjobb választás. Már élvezeti szempontból. Ha elfogy a manam jöhet a közelharc... Bár lehet hüleség. -
#10857 Milyen vga-d van? -
#10856 Azok a kövek nem quest itemek. A sigil köveket viszont ha eladod(mint én hülye az elsőt(eddig 2 gatet csináltam meg)) akkor óriási bakit követsz el mert azzal tudod felvértezni a fegyvereidet / péncélaidat mágikus tulajdonságokkal.
Szóval akármennyit is adnak érte a boltban NE ADD EL.