41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#10935 Ma addig nem fekszem le amíg meg nem csináltam a recommandation questeket. Mostmár idegesít hogy nálam is bugos lesz e.:) -
DieHard #10934 hi. olvastam hogy a mágus mágiával tud nagyobb sulyt cipelni. melyik ez a force? -
#10933 Hehe, most nézem ki vagy:D
LOL
mértnem hívtál telefonon? -
#10932 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahol felvetted a küldit a gróftól(count) lent a hallban áll egy orc picsa, ő tudja merre induljatok. Csak előbb meg kell neki is csinálni egy küldit, ha még nem tetted volna. -
#10931 Nekedis a Mágus küldik között volt a "Rat Problem" quest? -
Kalmika #10930 Sziasztok!
A gondom az, h felvettem egy feladatot a a Leyawiin Court tól, a lényeg, h lovaggá utnek, ha megtalálok egy ORC ot és megolom, Black Brugot. Csak a gond, h ugye a terkep nem jelol semmit - persze ezt ertem, mert akkor nem kellene keresni - de nem tudom , h induljak el.
Gondoltam, h emberekkel szoba elegyedek és hátha a nevére rá tudok kérdezni, de nem ajánlja fel, aztán kerestem Orcokat, hátha azok, de ott sem...
Hogy lehet? Szoval hiaba aktiv, nincs semmi a terkepen, es senkivel nem tudok rola beszelni...
Koszi
-
CsőKujts #10929 Úgy látom a smile skillemet még fejlesztenem kell. :) sry. -
CsőKujts #10928 Nem hülyeség csak ez jutott eszembe. -
MrAndree #10927 Majd este mert megyek haveromhoz akinek kicsit jobb a gépe aztán majd nála lopok képet és feldobom. -
#10926 Szoval akkor hulyeseg? :)
Jolvanna, csak megkerdeztem :) -
CsőKujts #10925 LOL lenne valami szerkezetet ráállítani akkor az egérre azt otthagyni. :)) -
#10924 Megcsináltam az összes Mage Guild recommendation küldetést, de ha aktív questnek veszem fel, akkor még mindig jelöli nekem a Chorrol városi Mage Guildot, holott a teljesített küldetések között ott van annak a mágusnak a neve aki abban a városban adja a recommendationhoz szükséges küldetést és írja is hogy megkaptam. De a fővárosban mégis azt mondják, hogy nincs meg az összes, pedig a mapon sehol máshol nem jelöli a quest célját csak Chorrolban.
Ez valami bug??? -
CsőKujts #10923 Rátoltam háromnegyedesre azt had szóljon. Mondjuk ez az első szerepjátékom de íjásszal határozottan jól nyomom a sok elfogyasztott fps-nek köszönhetően. -
#10922 Nem tudjatok, Arenaban szalmababun pl nem lehet fejleszteni a Blade skillt?
(Meg celtablan a Marksmant pl), szoval ilyen lehetoseg van benne? -
Drizzthsz #10921 Enchantolásról nem tudna valaki írni a faq-ba? Ahhoz, hogy olyan tárgyat csinálj, ami lassan visszatöltődik mi kell? Én a Morrowindben anno csináltam ilyet, de nem emlékszem, hogy hogyan.... -
CsőKujts #10920 Király! :) -
CsőKujts #10919 Hehe, ugyanebben a betegségben szenvedek! -
#10918 Nem, sőt! Nekem jobban tetszenek a mellék küldetések. Sokkal jobban, mint a fővonal :) -
#10917 mindegy nem nyúltam hozzá, engem nem érdekel, ha heteket töltök egy ellennel akkor is levágom 1x :DDDD -
CsőKujts #10916 Azon gondolkodtam, hogy ha valami megöli a szerepjáték feelenget akkor a difficulity csúszka állítási lehetősége. Szerintem azt elhagyhatták volna. -
#10915 Én min.be játszok és feltettem... tedd fel te is kíváncsi vagyok rá! -
CsőKujts #10914 Okés majd figyelem, meg berakom az enyémet is merthát ugye az is erdei elf csajszi.. -
MrAndree #10913 Majd rakok róla képet a karakteres topicba amint olyan géphez jutok amin nem csak egy pacát lehet látni. -
#10912 Mi a romnak a neve, ahol a csókát találtad? -
CsőKujts #10911 Hiába veszik észre ha elmenekülsz mire az őrök odaérnek, gondolom ha mondjuk ruhát cserélsz csak nem adnak 1 perc alatt személyleírást ráadásul úgy hogy bármelyik őr tud róla... De ne legyünk telhetetlenek. -
CsőKujts #10910 Pld. Próbáld meg a flavius vagy milyen testvéreket a paranoia küldiben 3-as szinten... -
CsőKujts #10909 Szerintem az se mindegy kit nyírsz ki és hol. -
#10908 (az már akkor szar volt mikor még ki sem találták...) -
CsőKujts #10907 Na ja, ez egy tökéletes alkalom a mentegetőzésre :) Mellre ne szívd csak viccelek. -
#10906 Nálam meg olyan volt, hogy tök egyedül voltam egy szobában (egy palival). Legyilkolásztam s a kapunál ott vártak az őrök ... Amúgy a házban lakó emberkék nem vettek észre semmit. Ráadásul az NPC kulcs-NPC volt, szóval csak elalélt, nem is halt bele. (lehet emiatt tudták meg az őrök) -
CsőKujts #10905 Kiváncsi lennék milyen a pofikája. ;) -
BladeW #10904 Ti vagytok a bizonyitek a magyar oktatasi rendszer totalis csodjere -
#10903 Muti meg -
CsőKujts #10902 Hát életszerűbb az biztos.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az ideg elkapott amikor a paranoia nevű küldiben emiatt nem sikerült megkapnom az 1000 aranyamat, no persze 3-as szinten próbálkoztam... -
MrAndree #10901 Na igen ezzel én is így vagyok. Kreáltam is egy aranyos lánykát. Nem csak szép de mestertolvaj is a drága. :) -
Birdwatcher #10900 Cserélj videokártyát, a radeon 9250 kevés -
#10899 ööö... én már több embert is kinyírtam a városban és az őröknek egy rossz szavuk nem volt még:P -
CsőKujts #10898 Ráadásul nőnemű, vhogy erdei elf férfiak nem szimpik.. -
#10897 No Psychic Guards
No ... nem rossz kis mod. Ha megölsz vkit a városban (NPC) és sehol senki sincs a környezetében, az őrök akkor is tudni fognak róla. Az őrök ezen képességét próbálja kiiktatni a mod.
(Egy mage guild -os küldi során találkoztam ezzel a problémával személyesen) -
CsőKujts #10896 Isten ments! Tamria.. Saját magam által kitalált név és szerintem tök jó. Csak az első részben nagy hatással volt rám...