41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
Lager #11220 Aid for bruma quest bebugosodott. a vámpír gróf /skingrad/ nem beszél velem csak annyit mondd hogy "please go". Ezzel lehet valamit csinálni? -
#11219 Fix, hogy utána egy átlátszó páncél/pajzs modért epekedtél volna :) -
#11218 te is egy elvetemult alak lehec, ha ienkor is ezen problémázol -
#11217 Csiterség...áááhh...pedig reménykedtem a modban :o) -
#11216 dede -
MrAndree #11215 És mi tartja az íjat meg a tegezt a hátán. Hozzáragadt? :) -
CUCLI #11214 photoshop szerintem :)
vagy nem? -
#11213 Amcsiknak is mutasd meg a békás dolgot, azok raknak oda mindent, boldog boldogtalan oda tölti fel a hülyeségeit ;] -
#11212 jaja most jól néz ki, mert felemelte kezét ... ilyen akkor is ha leengedi? :) -
Cat 02 #11211 áá thnx :D cool gém :D -
#11210 Most alapból nincs melltartó vagy ez vmi nude mod? :)
Ha mod akkor linkt pls :D -
#11209 Itt a kép -
#11208 Hát az én nőcim teste olyan randa, hogy félek levenni róla a ruhát :) Pedig a feje jól sikerült, s a legfiatalabb kiadás ... lehet azé rossz me' nem imperial-t választottam.
amúgy jó kis kép! ;) -
Cat 02 #11207 OFF:
OFF -
Cat 02 #11206 ne lehet linkelni :D -
#11205 Hmhm.... :D
#szerk: így már jó lesz -
Cat 02 #11204 vazze örülj neki hogy elindul nekeD :D -
#11203 "az őrök átlátnak a falon (királyáság)" erre melyik mod a jó?
/me vaksi, nem találja -
#11202 Ahh mostmár értem miről bazseváltatok,én tök máshogy értettem.
Elnézést ha akaratlanul is durva voltam de elogult vagyok a gameval mert a Morrowind-t anno végigtoltam+kieg-k de ez igy tényleg gáz ezzel a szörny-szint-hozzáigazitással...
Ehh de szopás azt hiszem inkább a warriort visszatöltöm mert azzal 3/4 rsz megvan a főszálból és az úgy arányos is volt de igy... -
CsőKujts #11201 Valaki legyenszives mondja meg, hogy itt is a végére mindenhez értő isten szintű karakterek születnek mint a Morrowindbe vagy már kijavították ezt a blődséget. -
CsőKujts #11200 Szerintem ezekből felesleges a blade, már ha nehezebb szinten nyomulsz... -
#11199 bizonyos emberekkel beszélve lehet, azaz van egy ikon és úgy, de nem mindenkinél. Ráadásul szó szerint arany áron mérik :D -
atkaq #11198 Elég tályékozatlan vagyok de nem tudom hogy hol van a mage guildbe ahol fel lehet tölteni a mágikus fegyvereket. -
#11197 de :D -
Drizzthsz #11196 Snake? Nem Sneak? -
#11195 hát ja :) -
#11194 Az lenne a jó, ha egy adott kategórián belül (spellek, fegyverek, páncélok, stb.) lenne egy "kedvencek", meg egy "összes töbi" fülecske és így lehetne csoportosítani a nálad lévő cuccokat. Esetleg egy ilyen mod is születik majd valamikor :) -
BBalee #11193 Sikerült rájönni a törlésre?
Tényleg hasznos lenne ha a spelleket ki lehetne törölni, van egy rakás felesleges spellem, és az igazán ütőseket már alig találom közöttük... -
#11192 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha ott vagy ahol gondolom, hogy vagy :), akkor a lebegő fényeket kell leütni, majd felvenni azt, ami utánuk marad. Megvárni a hajnalt / naplementét és akkor tudsz a szoborral beszélni... -
atkaq #11191 Abban kérem még a segitségeteket hogy mit kell csinálni a nöi szobornál ahol van 3 csávó. -
ShaiHulud #11190 #11112 -
#11189 htx -
#11188 Na, ez 5letes logó :P -
#11187 IC ben kapod a questet egy árustol h van egy arc aki tönkreteszi a biznisszt.. nos ennek a küldinek a végén benntvagyok a kriptában és aztírja h még átkéne néznem hátha találok valamit.. hát én nem találok semmit :D -
#11186 Ly-nal írják a csuk(j)lyát? -
#11185 Szerintem nem kell annyira sok ram a játéknak. Nem nagyon vágom, mert nálam a Windows szerint a FIZIKAI (tehát NEM virtuális) 2GB ramomból 1,4GB szabad volt, miközben futott a game... Fura. -
#11184 Városban csak csukjával a fején közlekedj :DDDDD -
csgj #11183 ez nem atkaq-nak szólt -
csgj #11182 pff..voltam már ott, de nemtom mit kellett csinálni.. nézd meg a küldetésekben mit ír... -
atkaq #11181 Valaki segitsen nekem még csak most kezdtem el játszani a játékkal de nem tudom hol lehet a mágikus fegyvereket újratölteni.Köszi