41716
  • grebber
    Mingyárt linkelem a videomat amiben a lóva a vizalatti úszás rejtelmeibe vezet minket:D
  • BEAST #12259
    csak irigy vagy , tudom :P
  • Strahd_
    de randa vagy biszt :)
  • Babylon56
    hogy lehet harcolni az arénába Imperial city-ben?
    nem enged átmeni a kapukon!!!
  • ati2002
    Attól a fickótól, aki bekísér (és elveszi a cuccodat). Öld meg és/vagy lopd vissza a cuccaidat.
  • DonnieBrasco
    Omega Drivers 3.8.231 (Catalyst 6.3)

DB
  • Lacee
    és hogyan?
  • CUCLI
    vissza lehete szerezni.
  • Lacee
    áááá, kicsit mérges lettem... végre sikerült összeszedni egy rendes light armor szettet (elven-glass ), plusz egy egész jó akavari sunblade-et (100 pt armor és weapon damage ütésenként, 9-es sebzés), nem is beszélve a DB itemekről. Erre a mythic dawn questnél elveszett minden cuccom: amikor a szentélybe kell bemenni, akkor ugye elszedik minden tárgyad, utána meg lehet menekülni egy szál tőrrel, köpenyben. van esély arra, hogy visszaszerzem a cuccaim?
  • CUCLI
    ez nem chat. próbáld meg egy üzibe írni amit akarsz.
  • dervis_
    Azoknak akiknek régi videókártyájuk van:
    Nekem Radeon 9200 videókártyám van és azzal ugyebár nem müködik a játék.
    Az alábbi oldalon lévő cuccokkal viszont egész jól fut, csak idővel belassul, de ez valószínüleg csak a gépem kevés memóriája miatt van:
    http://oblivionorama.tripod.com/

Előnye:
    - Fut régi kártyákon is a játék :)
    - van külön watershader package, amivel a víz ugyan nem mozog, de ez még mindig jobb, mint az eddigi régi videókártyákhoz kreált package a lila folyóival. :lol:

Hátránya:
    - Gondolom nem olyan szép, mint jó videókártyával :)
    - Néha kissé furcsák a szinek, de ez nem nagyon zavaró
    - Nálam a fák textúra nélküliek voltak, kékes foltnak látszott a levelük de az oldalon ott van a segítség, "setfog 15000 20000" konzolparanccsal már jól néznek ki.

Ajánlom még ezt az oldalt (majdnem ugyanaz mint az előző), főleg a fórum részét:
    http://gamingsupport.sunrisetechnicalgroup.com/
  • Árnyvadász
    Vagy igen. Megelőztél. Bár azért 9600-9600XT és 2GHz-2.4Ghz van azért különbség rendesen. De a Ram sokat számít az biztos.
  • cuccok
    már a banyánál vagyok és ezeket kéri
  • cuccok
    grand
  • Goth
    szerintem még egy 512 ramot vegyél mindenképp.
    nekem 9600xt van 1 giga ram meg 2.4 proci és 800x600-ba médiumon megy jól.
  • cuccok
    gran soul gems
  • cuccok
    hol lehet találni grand solu gems-eket ??please help ez kell hogy kigyógyuljak a vámpírságból
  • Árnyvadász
    Remélem nem haragszol meg, ha azt mondom: Mindegyik. Tényleg nem szenyózás miatt írtam, egyszerűen ez gyak. a minimuma a játéknak.
  • Takimate
    rendes p4
  • CUCLI
    rendes pentium vagy celeron?
  • Takimate
    Sziasztok ! Tegnap tettem fel a drágát...
    640*480-ban teljesen butítva minden, és még így is be-be szaggat néha, mikor nagyobb grafikai falat jön.
    Szerintetek melyik a konfigomban ezért a leginkább felelős elem ?
    p4 2.00Ghz......512RAM/266Ghz......Radeon 9600.
  • Tomi2345
    Hát csak kérdeztem :) de nem fogom kipróbálni, mert nem szeretek cheatelni :)
  • MerlinW
    Lényeg hogy akkor van értelme ha a játék 60fps felett fut. De ha már azt kérded hogy gyorsit e vagy sem, akkor kétlem:D
  • MerlinW
    a vsync azt csinálja, hogy nem enged a frissítési frekvenciánál több fps-t a monitorra, vagyis ha 60hz-en megy, akkor 60fps-re limitálja a játékokat, mert ha mondjuk 120fps-el menne, akkor valóban szétesik a kép, hiszen a monitor még javában rajzolja a képet, amikor már egy másikat kellene megjelenítenie, tehát a szétesős játékok esetén érdemes a vsync-et bekapcsolni.
  • Fritz Von...
    Ez ugyanaz, mintha beírod cheatben. :)

Annyi azért mégis a javukra szól, hogy egy ilyet megtalálni nagyon sok és nagyon aprólékos munka, nem hiszem, hogy én bemászkálnék így a házakba. :)
  • Halfer
    A "Vertikális szinkronizálás mennyit nyom fel illetve le a grafikából? Jelentős annyira a teljesítménykülönbség, hogy helyette mást húzhatok feljebb?
  • Tomi2345
    Akkor nem is gondolok rá :)
  • BEAST #12233
    exploit , nem szép dolog , és ha már a gondolat megfordul a fejedben hogy használni szeretnéd nem leszünk jóban xD
  • BEAST #12232
    csönd :D
  • Tomi2345
    Sziasztok!
    Szerintetek mennyire számit csalásnak az ami abban a videoban, ami megmutajta hogy lehet 500 000 aranyat szerezni?
  • BEAST #12230
    énis 23as vagyok , most kezdem el a fősztorit , szerintem minden mást meglestem , házasodni nem lehet :)

amúgy 20 felett még izgalmasabb a főszál , amikor lvl13as szinten fejeztem be , élveztem meg minden , de 20 feletti daedra hordák ellen még jobb :)
  • Pukkka
    Köszike neophunk =)
  • BEAST #12228
    amire rávésték hogy created by Beast :p ... heavy armorban a daedric , light armorban a glass , az hogy milyen mágikus tulajdonságaik vannak már random , egyszerübb ha egy alap cuccot te enchantolsz olyanra amilyenre szeretnéd
  • Babylon56
    hogy lehet harcolni az arénába Imperial city-ben?
    nem enged átmeni a kapukon
  • Lyan Kyj
    Ha van házam, lehet házasodni a játékban?
    Már 23-as szintű Nord War vok, de a főküldibe bele se néztem^^
  • Pukkka
    Azt lehet tudni mik a legjobb megszerezhető cucock a játékban?
  • BEAST #12224
    olyat csak Jagi tud :P
  • littleNorbi
    Úgy nézed a karakteredet mint a Gothic 2-ben?
  • Apus
    gyerekek árulja már el valaki hogy kell snake-ben lenni, mert én csak sneak-et találtam
  • BEAST #12221
    Arcane University-n csinálhatsz saját fegyvereket