41716
| Oblivion HQ | href=\"http://www.elderscrolls.com/forums/index.php?showtopic=324335\" target=\"_blank\" class=\"menu\">MOD lista | | target=\"_blank\" class=\"menu\">Hivatalos oldal | | MIELŐTT KÉRDEZNÉL IDE KATTINTS! | |
-
#12260 Mingyárt linkelem a videomat amiben a lóva a vizalatti úszás rejtelmeibe vezet minket:D -
#12259 csak irigy vagy , tudom :P -
#12258 de randa vagy biszt :) -
Babylon56 #12257 hogy lehet harcolni az arénába Imperial city-ben?
nem enged átmeni a kapukon!!! -
#12256 Attól a fickótól, aki bekísér (és elveszi a cuccodat). Öld meg és/vagy lopd vissza a cuccaidat. -
#12255 Omega Drivers 3.8.231 (Catalyst 6.3)
DB -
#12254 és hogyan? -
CUCLI #12253 vissza lehete szerezni. -
#12252 áááá, kicsit mérges lettem... végre sikerült összeszedni egy rendes light armor szettet (elven-glass ), plusz egy egész jó akavari sunblade-et (100 pt armor és weapon damage ütésenként, 9-es sebzés), nem is beszélve a DB itemekről. Erre a mythic dawn questnél elveszett minden cuccom: amikor a szentélybe kell bemenni, akkor ugye elszedik minden tárgyad, utána meg lehet menekülni egy szál tőrrel, köpenyben. van esély arra, hogy visszaszerzem a cuccaim? -
CUCLI #12251 ez nem chat. próbáld meg egy üzibe írni amit akarsz. -
dervis_ #12250 Azoknak akiknek régi videókártyájuk van:
Nekem Radeon 9200 videókártyám van és azzal ugyebár nem müködik a játék.
Az alábbi oldalon lévő cuccokkal viszont egész jól fut, csak idővel belassul, de ez valószínüleg csak a gépem kevés memóriája miatt van:
http://oblivionorama.tripod.com/
Előnye:
- Fut régi kártyákon is a játék :)
- van külön watershader package, amivel a víz ugyan nem mozog, de ez még mindig jobb, mint az eddigi régi videókártyákhoz kreált package a lila folyóival. :lol:
Hátránya:
- Gondolom nem olyan szép, mint jó videókártyával :)
- Néha kissé furcsák a szinek, de ez nem nagyon zavaró
- Nálam a fák textúra nélküliek voltak, kékes foltnak látszott a levelük de az oldalon ott van a segítség, "setfog 15000 20000" konzolparanccsal már jól néznek ki.
Ajánlom még ezt az oldalt (majdnem ugyanaz mint az előző), főleg a fórum részét:
http://gamingsupport.sunrisetechnicalgroup.com/ -
Árnyvadász #12249 Vagy igen. Megelőztél. Bár azért 9600-9600XT és 2GHz-2.4Ghz van azért különbség rendesen. De a Ram sokat számít az biztos. -
cuccok #12248 már a banyánál vagyok és ezeket kéri -
cuccok #12247 grand -
Goth #12246 szerintem még egy 512 ramot vegyél mindenképp.
nekem 9600xt van 1 giga ram meg 2.4 proci és 800x600-ba médiumon megy jól.
-
cuccok #12245 gran soul gems -
cuccok #12244 hol lehet találni grand solu gems-eket ??please help ez kell hogy kigyógyuljak a vámpírságból -
Árnyvadász #12243 Remélem nem haragszol meg, ha azt mondom: Mindegyik. Tényleg nem szenyózás miatt írtam, egyszerűen ez gyak. a minimuma a játéknak. -
#12242 rendes p4 -
CUCLI #12241 rendes pentium vagy celeron? -
#12240 Sziasztok ! Tegnap tettem fel a drágát...
640*480-ban teljesen butítva minden, és még így is be-be szaggat néha, mikor nagyobb grafikai falat jön.
Szerintetek melyik a konfigomban ezért a leginkább felelős elem ?
p4 2.00Ghz......512RAM/266Ghz......Radeon 9600. -
Tomi2345 #12239 Hát csak kérdeztem :) de nem fogom kipróbálni, mert nem szeretek cheatelni :) -
#12238 Lényeg hogy akkor van értelme ha a játék 60fps felett fut. De ha már azt kérded hogy gyorsit e vagy sem, akkor kétlem:D -
#12237 a vsync azt csinálja, hogy nem enged a frissítési frekvenciánál több fps-t a monitorra, vagyis ha 60hz-en megy, akkor 60fps-re limitálja a játékokat, mert ha mondjuk 120fps-el menne, akkor valóban szétesik a kép, hiszen a monitor még javában rajzolja a képet, amikor már egy másikat kellene megjelenítenie, tehát a szétesős játékok esetén érdemes a vsync-et bekapcsolni. -
#12236 Ez ugyanaz, mintha beírod cheatben. :)
Annyi azért mégis a javukra szól, hogy egy ilyet megtalálni nagyon sok és nagyon aprólékos munka, nem hiszem, hogy én bemászkálnék így a házakba. :) -
#12235 A "Vertikális szinkronizálás mennyit nyom fel illetve le a grafikából? Jelentős annyira a teljesítménykülönbség, hogy helyette mást húzhatok feljebb? -
Tomi2345 #12234 Akkor nem is gondolok rá :) -
#12233 exploit , nem szép dolog , és ha már a gondolat megfordul a fejedben hogy használni szeretnéd nem leszünk jóban xD -
#12232 csönd :D -
Tomi2345 #12231 Sziasztok!
Szerintetek mennyire számit csalásnak az ami abban a videoban, ami megmutajta hogy lehet 500 000 aranyat szerezni?
-
#12230 énis 23as vagyok , most kezdem el a fősztorit , szerintem minden mást meglestem , házasodni nem lehet :)
amúgy 20 felett még izgalmasabb a főszál , amikor lvl13as szinten fejeztem be , élveztem meg minden , de 20 feletti daedra hordák ellen még jobb :) -
Pukkka #12229 Köszike neophunk =) -
#12228 amire rávésték hogy created by Beast :p ... heavy armorban a daedric , light armorban a glass , az hogy milyen mágikus tulajdonságaik vannak már random , egyszerübb ha egy alap cuccot te enchantolsz olyanra amilyenre szeretnéd -
Babylon56 #12227 hogy lehet harcolni az arénába Imperial city-ben?
nem enged átmeni a kapukon -
Lyan Kyj #12226 Ha van házam, lehet házasodni a játékban?
Már 23-as szintű Nord War vok, de a főküldibe bele se néztem^^ -
Pukkka #12225 Azt lehet tudni mik a legjobb megszerezhető cucock a játékban? -
#12224 olyat csak Jagi tud :P -
#12223 Úgy nézed a karakteredet mint a Gothic 2-ben? -
#12222 gyerekek árulja már el valaki hogy kell snake-ben lenni, mert én csak sneak-et találtam -
#12221 Arcane University-n csinálhatsz saját fegyvereket