The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a torrent szar

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Seeds:
7
Leechers:
3684

hûûûûûûûûû!

Serpa
"-Narkotikus függõséget okoz"

ez nem túl jó hír.
remélem nem kell majd pajszerrel eltávolítani tõle.
^^

kill3r22
nekem valaki ojan irjon aki letölti és eltudná nekem küldeni nem netes uton mert sajnos modemmel nemhiszem hogy lejönne egyhamar...😊
Privátot aki lenne ojan rendes 😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

fake
IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha lesz torrent link, mindeki meg fogja tudni, szóval ne aggódjatok ! :-)
Annak tükrében, hogy a legkritikusabb PC-s magazin a PC Gamer 93%-ra értékelte a játékot, és az összes többi magazin amely már hozzájutott az pedig efelett, meg már 1,5 éve lassan, hogy figyelem mit hogy merre és mit fog tudni a program, szerintem nem!

PC Gamer-ben ami plussz volt:

-Narkotikus függõséget okoz
-Brutális

Mínusz csak pár dolog NPC-kel kapcs. (ismétlõdõ párbeszédek a városlakók közt) ami még polirozásra vár, feltehetõleg patch.elik elõbb-útóbb....

De kattints a bannerra és olvasd el a dolgokat és az elég velõs lesz...
musha
ha csak 7 hsz-nyit visszaolvasnál...

Serpa
"Korszakalkotó lesz!"
ez nem elhamarkodott egy kicsit?

Figyi vki aki tud linket az oblivionhoz az monny meg msn-en:[email protected]
mivel a warez linkeket törlik és ezt tiszteletben kell tartani ezt így kell elintézni😄

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Zsolo007
Hajj de szívesen torrenteznék! De normális torrenten nincs kint 😞

musha
zero977 pont errõl a verzióról beszélt (#5762), és én is elég sok forrásból sajnos ezt hallom 😞

Ezt azért baszottul nem értem.....xal ha ez a fórumon a név is:
A játék megjelent, VAN MÁR WAREZ VERZIÓ!...
akkor miért töröltök warezcímeket?😄
Eye of Beholder I-II-t végigjátszottam, imádtam. Szerintem fogható! Sõt, sokkal több azoknál! Serpa: Ha van egy viszonylag jó géped, akkor ezt a játékot ne hagyd ki. Korszakalkotó lesz!
gergou
The.Elder.Scrolls.Oblivion.AlcoholClone-iND

Ez az egy nem fake, ezt kell szedni. En meg mindig arra varok, h fizetos ftpre keruljon, nem fogok torrnetezni...

`Take a look to the sky just before you die`

Serpa
én utoljára RPG vel már jóó rég játszottam.
fogható ez a játék az Ultima -hoz vagy az Eye of Beholder -hez?

Mininovaán is van kint egy : TES4Oblivion-iND 3460538 TPB , de :

"According to TPD comments, this release is corrupted. Meaning it doesn't work, even if it isn't a fake. Don't bother downloading."
Reggel óta ezt nézem...
Zsolo007
Szép szürke semmit mutat...

DonnieBrasco
Nesztek, ömöljön a nyál 😊

kénemi?

DB

A ti kung-futok nem erős!

grebber
LOL ezeket felejtsed el "legjobbat" mondtam ezeket inkább csak keresésre használom semmi másra.Cimet adnék szivesen de már nincs reg ugyhogy felesleges.

Next PC upgrade: 2022

Eisenhower
newtorrents.info itt van az IND féle ^^ igaz seeder már nuku^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

a fenébe félrenyomtam. az oblivion fórumra akartam felnézni erre véletlenül valami kesze-kusza csetre tévedtem<#wow1> na megyek is tovább

Melyik 3 ?
Isohunt?
Mininova?
Torrentspy?
grebber
Éppen ez az nem szar helyeket kell nézegetni speciel és 3-at nézek folyamatosan szerintem ezek a legjobbak és még se hire se mahva.

Már kint van nagyon sok, csak senki nem tudja melyik fake vagy norma és errõl folyik a vélemény és tapasztalat csere.

kthxbye
azt a kúrva!!! Irc-n dobtak egy linket és 500-ról felment 1600-ra a leecherek száma😞((

grebber
Nem kell ide irc ha kintlesz torrenten ugyis mindenki tudni fogja anélkül is.

Nézd meg az #5731 es üzenetem ott mindent megtalálsz, link, torr *köhh* gyulladás meg amit csak akarsz😉
Ha G3 vs TES4 flamet akarsz kezdeményezni, ne is csodálkozz

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

NA NE CSINÁLD CSAK IGY RÁMISMERSZ???😄😄😄😄😄
uu
szep beka😊

Valaki legyen olyan kedves és dobjon egy privát üzenetet egy linkkel!!!
PLLZZZZZ!!
Nagyon szép és érdekes kép, bár nem ingame de nem is off^^
http://img134.imageshack.us/img134/6691/fakeornot7qn.jpg
bazz ez a Hmuda gyerek tuti komcsi 😊 azok cenzúráznak igy...
SZÓLÁSSZABADSÁGOT!!!
uu
heh baz kemenyebben moderaltok mint eszak korea.

Hmuda
Na most ne lepõdjetek meg ha rohamosan romlani fog a topic. El kell mennem. Írjátok az egyetem számlájára a nyomingerinváziót.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

RaveAir
De gépigényben jobb... 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

B@dsector
Private helyrõl ahonnan már hajnalban 3:45-kor elkezdték feltölteni a játékot...
DonnieBrasco
Az volt akkor minden RPG-k istene... 1992-ben 😊 Én is kb 2 év alatt vittem végig, leírás nélkül. Irgalmatlan hosszú volt és sok helyen volt benne "megakasztó" feladat. Olyankor mindig 2-3 hét pihi, majd pihent aggyal újra neki, és megoldva 😊
A következõ király a Betrayal at Krondor volt (1993)....

DB

A ti kung-futok nem erős!

És mégis honnan irmscher? Vagy gondolod addigra rájövünk...
magus
felnek kitenni a torrent oldalak a jatekot vagymi?^^

PiszkosFred
Hát wiz7nél van aki években számol - jómagam is ;] Hasonló stílus, kábé akkora játéktérrel, szabadsággal, és a jól bevált "ha használod akkor fejlõdik a skill, ha nem, nem" rendszerrel.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hmuda

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Seth
Még mindíg ezen nevetek 😄
[ jó a képzelõereje]

PSN ID.: Beegabor

B@dsector
Amint hazaérek 21h felé tépem le ezerrel a játékot, és talán 0:00 környékén játszhatók is vele. <#violent>
Shep
Azért kérdezem, mert engem a falloutot kivéve az az egy kötött le igazán, emlékszem annak idején hónapokig nyomtam, de jó is volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Legfrissebb info folyamatosan:
IRC.RIZON.NET

#chatoblivion - leet spam
#obliviontorrent - moderált info

GLHF
Davidus
hát nem tudom... nekem 10 és 20k között ingadozik😊

V9ykn8_TZL0