The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na jó megyek makrot tanulni holnap zh. Sok sikert mindenkinek!
Mindenki idióta csak én vagyok helikopter?😄
j0nNyKa
oket mar vegulis nem az izgatja, hogy Te mikor kapod kezhesz, hanem h megrendelted.. ertheto

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

uu
sztem az szanalmasabb amit a kunyeralok csinalnak, dehat te tudod. tartsd tovabb a markod.

Davidus
én már benyomtam volna 30 képet az tuti😊

V9ykn8_TZL0

Az egészben a legszánalmasabbak azok, akik ideírják, hogy igen van privát ftp, igen mûködik is a privát ftp-rõl letöltött verzió és utána örömittasan lubickolnak a nyálban ami a hozzáférésért ácsingózók nyelvérõl csöpögött le.
Ja és persze az ez által kiváltott erekció nincs kikommunikálva, sokkal inkább az ilyen "minek a kunyera" és "kéregess az aluljáróban" szintû átlátszó postok.
Önmaga paródiája az ilyen.

Sheltem
Hiába háborodsz fel kiscsillag. Ez nem warez oldal. Teljesen igaza van Kandurexnek. Mindannyian várunk kell egy kis türelem ennyi.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

PiszkosFred
Egész európa elméletileg. De mint mindig, most is borult a papírforma a preorder miatt, nomeg a két verzió is van hol nem egyszerre érkezik. Szal ezért mondta a Bethesda mindig, hogy 20tól kezdõdik a kiszállítás, és érkezik ahogy érkezik... ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem az a gond hogy nem adják meg a privát ftp-t sztem, hiszen én sem adnám meg!
De hogy egy nyomorult képet nem tud feldobni egyik sem! Ez fura! És nem bizonyításképpen hanem csak hogy örüljön a szegény halandó... 😊
Ja és mondjuk infokat is várnánk nem csak annyit hogy: én má' tolom de te meg nem bebe!
Hanem mondjuk: alaplap proci vid.kártya felbontás fps
x.
Csak azt nem értem, hogy mit keres az itt, akinek már megvan😛 Én le sem fogok szállni róla egy-két napig, az tuti...

j0nNyKa
az pont nem

uu
uh. teh horror

j0nNyKa
utan? az 1. heten belul :]

hogy fogod te kibirni a hetveget? nem lesz szornyu ? :]

csak a Reloaded-es verzió mûködik?

Hát nemtom rossz nézni amit müvelnek itt 1esek 😊 jonnnyka itt feszít a "privát" ftp-vel....pfff 😊 és osztja a másikat pedig semmi rosszat nemcsinált csak nem nyalta ki valakinek a seggét hogy privát ftp-hez jusson 😊sztem Kandurnak igaza van 😊 fejezzétek be 1más fusztrálását és inkább akinek emgvan küldjön képet a gémrõl élmény beszámoló stb...mert asszem a gémrõl szól a forúm ezen picin része és nem arról hogy ki hogy tud feszíteni a másikra. TÉNYEKET LÁSSUNK A GÉMRÕL KÉPEKET ÉS VÉLEMÉNYEKET!!!!
LoCk
😄😄😄

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Teljesen moderált vagyok. Miattad. Ami nem egyezik a véleményeddel azt kiszeded. Még jó hogy ez egy fórum.
PiszkosFred
Ilyenkor jó lenne az embereknek mondjuk egy hónapra 56ks analog modemes net. Kíváncsi vagyok hányan kötnék fel magukat az elsõ hét után 😄

LoCk
Nem baj. Türelem tornaterem.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

Jó látom elkezdõdött a dili, lassan jönnek majd a spoileres képek meg kérdések is szal részemrõl -fav majd pár hét múlva visszanézek <#wave>

Johnyka mondtam "nem érdekelsz". Viszlát.
j0nNyKa
nem biztos, meg a fizetos ftpk adminjainak is nagyon nehez beszerezni az elmondasuk szerint... ez most nagy falat na, lassuk be :]

Davidus
/signed 😊 és FPS is legyen rajta meg a konfig😊

V9ykn8_TZL0

LoCk
Én kivárom.
Igazán engem maga a hír érdekelt, hogy már valaki valahonnan le tudta fullba tölteni.
Lehet, hogy rossz helyen fizetek elõ?😊
Nem hinném..

Serpa
aki nem bír várni egy fél napot, vegyen be altatót, és fel se kelljen holnapig.

Kandurex
Utóljára szólok a moderációval kapcsolatban,.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

DonnieBrasco
Na elegem lett, írtam az én drága, kocka rendszergazda warezguru öcsémnek, hogy küldjön egy privátftp l/p-t, most élethalál kérdése. Még sose kértem ilyet tõle 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Zsolo007
Aki játszik legalább csináljon pár képet, hadd csorogjon a nyálunk 😊

LoCk
Ja és én nem kunyeráltam most! 😊

Csak érdekelne, hogy ki volt az a gyorskezü feltolto. 😊

nah jó! nem akarok beszólni senkinek, de ezek a sóvárgó mondatok, hogy "meghalok, ha 5 percen belül nem jácchatok" vagy "képes vagyok mindenre, csak jácchassak" egy kicsit szánalmasak. istenem! mi lesz veletek, ha esetleg csak holnap reggel tudjátok leszedni azt a játékot! természetesen én is szeretnék jáccani, mert télleg nagyon jónak ígérkezik, de ez nem jelenti azt, h itt rinyálok, h valaki adjon már egy rohadt privát ftp-t, amirõl leszedhetem. ha csak holnap játszhatok vele, akkor csak akkor fogok. vagy ha hétfõn, hát istenem. így jártam. utána úgyis ezt fogom tolni hónapokig. és ha eddig tudtam várni, akkor valszeg ezután is fogok tudni.

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

LoCk

Engem is éredekelne privátba, hogy honnan töltötték le fullba, ha egyáltalán letöltötték.

Az a kép amelyikben az The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.CLONEDVD-iND Mappája van van az még nem teljesen feltöltött dolog, csupán 4 file található benne, hogy hol azt nem árulhatom el.

De aki tud egy fullos linket kérem privátba közölje! 😊

Üdv!

j0nNyKa
a sok kunyeralos bal**sz legalabb azt fogja mar fel, hogy hamarosan elerheto lesz mindenfele smswarezeken, torrenteken, meg egyeb undorito helyeken, akkor MINEK A KUNYERA ?

Kandurex
Emberek. Egyezzünk meg, hogy itt nem kapzsiság kérdése a dolog. De fogadjuk el, hogy a publikus torrenteken kívül senki nem adja le a privát linkeket.

Egyszerûen nem azért, mert az illetõnek fájna, ha esetleg más is játszana! Szó sincs ilyesmirõl. Csak bizonyos terhelhetõségek és érdekek közbe szólnak. Egész biztos vagyok benne, hogy a 85% a népnek, holnap estére már vidáman tolja a játékot. Nem kell idegeskedni, se egymást szekálni. Inkább üröljetek, hogy játszhattok majd vele.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Ha-ha.
j0nNyKa
nem igazan fogtad fel amit irtam neked, nem problema, ajanlom, hogy menj le a nyugatiba, es kunyeralj penzt, az kb. ezen a szinten van

Vagynemott... 😉
j0nNyKa
24.e az konkretan magyarorszag, vagy konkretan minden ami nem nemetorszag es usa ? :]

Hát vazze FTP-tulaj arcok: találkozunk személyesen, megnézem mi van az ftp-n. Ti megnézitek azt hogy idióta címmegosztós/rendõr vagyok e. És megegyezünk ennyi. Nektek kell a zs nekem a game. ennyi. Holnap BME-n tali?😄 Úgyis ottvan az összes ftp szerveretek.
Sheltem
Azt olvastam sokkal rövidebb lesz mint a morrowind, mert a next-gen grafika miatt kevesebb idö maradt. Ennek nem örülök 😞

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

uu
innen lehet majd szedni nemsoka, gyorsan fog jonni.

Mindenesetre aki kinött abból a ténybõl hogy kapzsi irigy és önzõ és esetleg az is jól esik neki ha másokon segíthet nem csak önmagán az küldjön valami linket privibe. elõre is thx és písz mindenkinek<#puszi>
Szerinted egy alsó-középkategóriás gépen lehetne 1920*1200as widescreen? Nem hinném...
bakker, wanadoo kiakadt, remélem már rajt van<#vigyor2>

Kb olyan érzés nekünk, hogy ti itt privát ftpkrõl magyaráztok, mint a zsidóknak lehetett a konc táborban amikor látták, hogy a dagatt ss katonák szalonnát zabálnak.😊

j0nNyKa
ajanlok 1 lexikont, amiben leirjak a privat szo fogalmat......................... Kandurex: torold mar a kunyerakat 😞(((

szóval? szerintetek el fog futni? #5815

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

PiszkosFred
Hja, hétfõn jön a postás, köszönhetõen a fantasztikusan kitalált 24ei premiernek ;]

Serpa
személyes kontaktus.

j0nNyKa
az a baj h itt nem csak a rendorbeallitottsagu nepek a veszelyesek.. jon 1 buta juzer, megosztja az ftpaccat dcn, es kesz a baj.. ezt kellene atlatni.. es ez csak 1 pelda volt

Mr_no_NaMe
Privátba adjon már valaki fizetõs FTP linket mert már meghalok...ne legyetek már ilyenek.