The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

piratebay -iND verzió
nah aze hl2vel ne vessunk osssze 1 ilyen jatekot..nah..😄 miben mutatkozik meg szamodra a nagy siker?hl2nel is volt ennyi hozzaszolas a forumban ha erre gondolsz..😄

Ilyen szintü érdeklõdést még 1 játéknál se láttam. Ez hihetetlen. Még a doom3-nál meg a half life 2-nél se volt ennyire dúrva a helyzet. Az biztos, hogy sokáig eladási rekordokat fog döntögetni.

Davidus
ja

V9ykn8_TZL0

www.mininova.org
TheElderScrollIVOblivion3115602 Demonoid

fake?
Kíváncsi vok az eladási adatokra

tomee14
hát szar ügy! de én láttam videót és igen fasza még ugy 1 hónapja láttam

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Ch_Slater
tolod. holnapra.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Looserke
pedig tegnap már azt hittem, hogy ma este tolom a gamet... <#rinya>

Ez bevett modszer. A filecserelo oldalakat fakekkal elarasztani. De ilyen szintu spamet meg nem lattam sose.
Kandurex
Még is alvás lesz a vége, érzem... bubharcos :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

gergou
Figyelem, tisztázás:

"README: DIFFERENT RELEASES

People keep getting all the different releases mixed up.

Just to make it clear, there is:
The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.Alcohol-Clone.iND
which is uploaded by a guy called ricochet on the usenet
and apparently is a corrupt zip archive. there is not a single
confirmed report of it working and most people think its
a fake.
now available on other major trackers, too.

The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.CLONEDVD.iND
is currently being uploaded, check the post below by zarniwoop
fake status of this release is unknown, assumed real.

The Elder Scroll IV - Oblivion (Morrowind) Nero (NRG)
Torrent at another major tracker, with a very slow uploader.
download is at 6%.
fake status is unknown, assumed real."

DB

Olvassatok el, aztan lathatjatok, h nincs konfirmalva, h barmelyik mukodne...

`Take a look to the sky just before you die`

ZsZso
jaja ... iND = independent (független)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ZsZso
Jeee ... lassan ott tartunk, hogy pénzjutalmat tûzhetnénk ki annak aki elsõként megtalálja az utsó még az Oblivion játékhoz kapcsolódó hozzászólást! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Zsolo007
AZ IND jó, annyi, hogy nem "hivatalos" ettõl még igazi, és mûködõ...

uu
de ezt most ki mondta neked hogy az alcoholclone szar?

Szerintem játszanak 😉

gergou
Akkor ezek szerint meg nincs hivatalos scene relase sem? akkor hiaba varjuk, h fent legyen barhol, ha az ind es alcoholclone szar, a sima indes meg meg nem ert fel, akkor nem tartom valoszinunek, h barki is jatszana a jatekkal.

`Take a look to the sky just before you die`

grebber
Na én go melo azt reggel egybõl nekiállok végigolvasni azt a párszáz hozzászolást ami lesz reggel 7-ig.
Ha addig kijönne jó töltögetést és annál jobb játékot mindenkinek!

Next PC upgrade: 2022

Zsolo007
Igen, én sem emlékszem ilyesmire....

PiszkosFred
Én nem értek a warezhez, de eddig nem úgy volt hogy a gold bejelentés éa a prmemier között kijött valamelyik csapat gondozásában, az ember letöltötte és kész. Most meg van annyi verzió, hogy élbõl fékelik már lassan a jó verziót is. Azért ekkora sz*rkavarásra nem emléxem mostanság, pedig voltam pár topikban, ahol "nagyon várt" játékokról volt szó. Lehet véletlen, lehet nem, de biztos vagyok benne hogy mérgében több ember állt fel a gép elõl és vette meg a gammát, mint általában ;] (persze odaát egyelõre, itthon még mindig van idõ a warezre 24. miatt)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Davidus
minden ATW site lehalt

V9ykn8_TZL0

Zsolo007
LOL. Ez nem rendes scene release. Ez egy magánakció, egy ember csinálja 😄DD

reménytelen
Az Oblivion countdown videó résznél a hivatalos honlapon szerintetek lesz OUT videó? Vagy simán lejárt a visszaszámlálás, aztán kész?
LoCk
Na megyek is Veszek egy Ati X200033-as kártyát, amit összekötök egy NVIDIA87745-al.
Remélem nem veszem meg túl korán, és olcsó lesz😊

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

uu
Zsolo007
Igen? Hol? Mi a neve? Nforceon kintvan?

OFF Hiába jönne ki ma úgyse menne<#gun> holnap délelõtt meg boltokba császkálás money leperkálás az új videokártyáért aztán meg egy heti hideg élelemmel bezárkózás mobil kikapcs tesókák spájzba bezárva és uccu neki OFF vége
uu
mar van reggel ota...

LoCk
Hozzá kell tennem nem mindíg.😄

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

miért nics mostanában 1 jó játék??????????????????????????????<#nemtudom><#falbav><#bdead>

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

[Jakuza]
Latom meg mindig nincs valtozas. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Ch_Slater
pont ezt akartam irni én is 😊) összeesküvéselmélet rulz.

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Zsolo007
A másik dolog ami nem fér a fejembe az az, hogy miért nincs még rendes scene release...Hirtelen sztrájkolni kezdtek a csapatok, hogy mindenki vegye meg a gémet, vagy mi? <#nyes>

DonnieBrasco
simán lehet 😊
Üvegtigris-effekt? 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
kamukamukamukamukamukamukamukamukamukamukamukamukamukamukamukamukamukamukamukamu

😊

DB

PiszkosFred
Hát a nero image már elég régóta 6%os. 😄

Kezdem azt hinni, hogy a Beth emberkéinek a keze van a dologban, és sikerült úgy megkavarni a népet, hogy lassan mindenki megy a boltba a haját tépve, látva a sok nuke, fake meg mittomén milyen verziót. Ezért sem raktak rá komoly védelmet, minek? 😄 #gonosz

Zsolo007
Ezek után nem értem, mit beszélnek itt egyesek, hogy privátokon fentvan, ha egyszer ez a rls még fent sincs teljesen? 😮

de ez a guard fight video ez egy xar.Azt igérték hogy amikor eltalálsz valakit akkor nem megy át rajta a kard😞.Egy újabb csalódás.Nah majd talán a MoH:Airborne..

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Viktorr
OK Köszi
AMD Athlon 2200+,768 ram
Ati Radeon 960xt

ezen a gépen szerinted/tek hogyan fut?
mien grafra kell vennem hogy tuggyak vele akadás nélkül jáccani

uu
The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.Alcohol-Clone.iND
ez nem fake.

Cafu
sztem a wndoo-ra most pakolják és reggel indul be nehogy belassuljon estére!

WNDOO már több, mint 3/4 órája nem jön be nekem....esetleg?

DonnieBrasco
Értelmes javaslat... ja, nekem se ártana 100 megabit, de mit csináljak ha ilyet nem árul az ISP-m??

DB

PiszkosFred
Lesznek nagy csaták, nemsok, de lesz. Társaid is lehetnek, de csak mint kísérõk akik segíenek harcolni (harcolnak helyetted), nem olyan mint BGben vagy NWN/Diabloban a hirelingek/henchmanok. Azt majd modderek oldják meg. Nagy csaták alatt azt kell érteni, hogy több(tucat) ember harcol a deadrák ellen, és te is ott vagy köztük.

hen-tes
nah ja, már rég fentlehetne egy jópár helyen :S
csak azt nem értem, hogy akkor 'egyesek' hogyan szerezték meg? :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

nem ártott volna vmi izmosabb net mögé ülni annak a tagnak

Zsolo007
Viccelt 😊