The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
Öcsem, most olvasgatom a torrent oldalakat...

Ennyire nem lehet bena az egesz vilag, hogy egy szar müködö torrentet nem tudnak összehozni...

Tenyleg itt az ideje, hogy kipusztuljon az emberiseg...

Na mindegy... nekem legkesöbb holnaputan meglesz nemetül,a többi meg nem erdekel...

PiszkosFred
Kopik az armor, mi? 😄

Én hülye meg bedõltem, és tényleg elhittem... Vagy akkor ez itt mi, ketchup? ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ja 49,95$.
Ha valaki nagyon meg akarja venni, itt megteheti: http://www.direct2drive.com/
Kifizeted, letöltöd, játszol! 😊
Üdv.
Zsolo007
Bizony nagy gáz van. Még nem tolom. Ez elég nagy gáz 😊

Tojesz
Nemhiszem
Ez eddig csak Chuck Norrisnak sikerült.....Neki viszont 2x is

[Jakuza]
Ez meg mindig csak 86*50MB 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Nos.
Részemrõl annyi,hogy vmi nagy gáz lehet a játék védelmével,mert ennyi idõ alatt már rég kellene kinn lenni legalább egy clone-nak.
Az elkezdett IND feltöltés befejezetlenségét nem igazán értem,de remélem nincs akkora baj.
Az a helyzet,hogy ftp-kre éjjel elkezdték feltölteni,de vmi miatt a 4.rarnál elakadt.
Egyik torrenten sem elérhetõ.
Ennek 2oka lehet:
1.Idõközben kiderült,hogy mégsem müxik.
2.Valami nagy gáz van.(bármi okból is)
ez se lesz jó
Tojesz
Most szedtem le az Oblivion zenéjét és nagyon tetszik
Ha vkinek nem lenne még meg azonnal szedje le😊

Davidus
ez nem jó

V9ykn8_TZL0

Serpa
és ki ez a spatrik?

Zsolo007
DB hol van? Valami progress reportot igazán írhatna <#nyes>

Davidus
The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.AlcoholCLONE-SKiNOTE

V9ykn8_TZL0

cenobite
Szerintem innen még senki sem nyomja. Egy totál saját ingame shot, vagy kép a karaktergenerálásról, ahol a név helyére mondjuk "yesimplaying" kerülne, esetleg meggyõzne.

gamertag: kenobita

Tepet
hjah hát ien ez... énis örültem volna ha már éjszaka tölthetem le de ebbõl asszem köv éjszaka lesz... 😞 mondjuk amugyis csak egy halvány remény él bennem hogy egyáltalán menni fog a gépemen.... gf5800 ftw!

izé ircen tessék lenni gyakrabban 😄

Hát nemtom találtam még 1-et ami nemtom....az a baj hogy nem 90X50mb hanem csak 86....de itt a link aki féknek találja szóljon thx [url=http://www.newtorrents.info/down.php?p=The.Elder.Scrolls.4.Oblivion-iND_.torrent]The Elder Scrolls IV (Talán nem fake)[/url]
Eisenhower
" © spatrik ma 20:12 | Privát | Válasz | #47
eddig ebben az évben 2 játékot vártam(Godfather,Oblivion) de mind 2 csalodas volt.Medal ofhonor te vagy az utolso remenyem!!!" õ már lehet végigjátszotta? ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

mekkora tahóság ez az egész fakezés... és szegény emberek meg elhiszik, és majd bámulnak amikor meglátják a feltöltõ pucér anyósát.... vagy vmi hasonlót... Nem igaz, hogy nem bírják végre feltenni az IGAZI obliviont...<#wow3><#shakehead>
PiszkosFred
Hát most beleszagoltam ebbe a warez szubkúltúrába, elég is volt ;] Egész nap szedegettem videókat meg képeket, lehet többet láttam a világból mint azok, akiknél kikopott már az F5 ;] Persze akik már játszanak, azok a mázlisták, de egy kukkot nem írnak, hogy mi a véleményük, esetleg egykét screen vagy vmi. Igy aztán tombol a xénia láz továbbra is 😄

deep
Köszönjük. Linket nehogy😛
Davidus
van új rilíz

V9ykn8_TZL0

cenobite
Na ebbõl se' lesz ma semmi. 😞

Léptem, meglátjuk mit hoz a reggel.

gamertag: kenobita

raziel.
olvad el a kommenteket alatta megoszlik a vélemény hogy fake vagy nem😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Serpa
jól esne még 1-2 ingame képet látni.

lol, 2 perccel késõbb: 58686

uu
sot, sztem ok rendeztek az egeszet. gondolj bele, lehetett latni hogy meg sehol se tartottak a fejlesztesben es ezzel ugy tudtak egy egesz evet csusztatni hogy senki se tudta oket okolni erte...

Serpa
ja.
faltörõ kossal.

Dehogynem. DC-n folyamatos téma volt.
Egykét oldalon betiltották a doom3as topikokat amíg hivatalosan meg nem jelenik Mo-n.

Az már csak az õ hülyeségük, hogy hagyták ellopni a forrást. A megjelenés elõtt nem volt ekkora perpatvar, mint most.

Nforce.nl:
HITS
56676
pár óra alatt😊

[Jakuza]
The Gates of Heaven. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

uu
jaujj...

Viktorr
fél óra és feltörik?

Serpa
Oblivion kapui.

uu
na mitgondolsz.

Viktorr
milyen kapuk?

Davidus
lenne a kártyámon pénz megvenném a neten😊 állítólag lehet fizetni europábol is

V9ykn8_TZL0

uu
nah meg fel ora es megnyilnak a kapuk😊

Tepet
hát Fred mostanság legtöbb nagy játéknál ez van hogy eleinte van kb 2-3 verzió amirõl semmi se tudni aztán majd kb 2 napon belül lesz stabil a helyzet mikor biztosat lehet majd tudni minden versionrõl... emléxem anno hl2nél 2 nappal megjelenés elõtt egyik ftpre egyik admin felrakott egy fake könyvtárat teli rarokkal és vmi hl2 nevet adott a könyvtárnak csak hogy szopassa a másik admint kb 1 órán belül már fent volt az összes torrent oldalon az egész 😊

amugy üdv, látom szép nagy termékeny topic ez ^^

Davidus
454545 fórumhozzászólás elolvasása meg irc bányászás után 100%-ra állítom😊

V9ykn8_TZL0

Zsolo007
Én nem így emlékszem, annak a rls-e kijött 2 vagy 3 nappal a hivatalos megjelenés elõtt, és nem rémlik ilyen szintû fékezés 😄

Honnan tudod, hogy fake? Neked megvan az összes verzió? Én mindenesetre töltök egy "fake" szart amíg ki nem jön egy olyan amirõl 100%-ig tudom, hogy nem fake. Ha meg lejön és nem fake akkor meg lehet neki örülni. Veszteni valóm nincs, mert ha nem kell letörlöm, az arányom meg ki a faszt érdekel free/publikus torrent siteoknál?

uu
hl2nel egy evvel a release elott le lett lopva a jatek forrasa meg az egesz beta build😊 azer az kicsit nagyobb dolog mint az hogy smswebre meg nem toltottek fel a cuccot.

Davidus
azis szar

V9ykn8_TZL0

A doom3-nál nagobb volt.

PiszkosFred
Az a hülyenevû morrowindoblivion vagymi nrg lesz a befutó, tutira veszem 😄 Az már kinézetre is hülyeség, de a végén kiderül, hogy az idióta külsõ "gazdag belsõt" takar ;]

Zsolo007
De nem volt ilyen fake-elés, meg hogy nem volt rls.....és itt errõl van szó, nem másról.

tomee14
csak mondom h egy délelõtt alatt 576 db szöveget irtatok ebbe a topicba😄

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

csak azt furcsállom, hogy 7 seeds van össz-vissz...