The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyire nem lehet bena az egesz vilag, hogy egy szar müködö torrentet nem tudnak összehozni...
Tenyleg itt az ideje, hogy kipusztuljon az emberiseg...
Na mindegy... nekem legkesöbb holnaputan meglesz nemetül,a többi meg nem erdekel...
Én hülye meg bedõltem, és tényleg elhittem... Vagy akkor ez itt mi, ketchup? ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Kifizeted, letöltöd, játszol! 😊
Üdv.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Részemrõl annyi,hogy vmi nagy gáz lehet a játék védelmével,mert ennyi idõ alatt már rég kellene kinn lenni legalább egy clone-nak.
Az elkezdett IND feltöltés befejezetlenségét nem igazán értem,de remélem nincs akkora baj.
Az a helyzet,hogy ftp-kre éjjel elkezdték feltölteni,de vmi miatt a 4.rarnál elakadt.
Egyik torrenten sem elérhetõ.
Ennek 2oka lehet:
1.Idõközben kiderült,hogy mégsem müxik.
2.Valami nagy gáz van.(bármi okból is)
Ha vkinek nem lenne még meg azonnal szedje le😊
gamertag: kenobita
izé ircen tessék lenni gyakrabban 😄
eddig ebben az évben 2 játékot vártam(Godfather,Oblivion) de mind 2 csalodas volt.Medal ofhonor te vagy az utolso remenyem!!!" õ már lehet végigjátszotta? ^^
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Egykét oldalon betiltották a doom3as topikokat amíg hivatalosan meg nem jelenik Mo-n.
Nforce.nl:
HITS
56676
pár óra alatt😊
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
amugy üdv, látom szép nagy termékeny topic ez ^^
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros