The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem fent van biten 😛

Higyjétek el
:
Egyetlen külföldi privi torrenten sincs fenn!!!!!
És ez a gáz!
Zsolo007
Szerintem meg ne kiálts féket ha nincs bizonyítékod...

NEOreg3
FAKE!😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jeremy Soule-The Elder Scrolls IV Oblivion-OST-2006-RNS ezmár tölthetö 😄😄😄

Sztem fake
megvárjuk amíg vanadún fent lesz, az lesz a hiteles =)

hen-tes
de durvaaaa 😄
hogy kifeküdt 😄!

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Davidus
Completion: IN PROGRESS

GG😛

V9ykn8_TZL0

[Jakuza]
Majd kiderul, mert annyi ellentmondas van a dologrol.
Az biztos, hogy a Bethesda azt regen bejelentette, 100% hogy nem Starforce lesz rajta.
De az tuti, hogy ha lemasoltak szimplan Neroval, akkor nem lehet rajta Securom 7 hiszen akkor nem menne a jatek.
Na persze ha nem fake az a verzio.
Bar elegge annak tunik a mostani beirasok alapjan.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

PiszkosFred
Nem vicceltek, amikor azt mondták a srácok az privjúkban, hogy a patkányok nagyok...

ez nem kisegér ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

DonnieBrasco
Leállítottam, mert 0,2% után már tõlem is leechelni kezdték, ez levette a sávszélemet, ami nem jó, mivel még mindig uppolom a Godfathert, mert nincs meg még mindig a 0.7-es ratio 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

Davidus
"kicsit" gyorsan tölti fel valaki😛

V9ykn8_TZL0

ZsZso
Sokan mondják, hogy "incomplete", tehát nem teljes az .nrg file ... van itt kavar rendesen. Fura, hogy nem a mûködõ verzió (mármint az nforce -s változat) terjedt el torrenten, nem? 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Zsolo007
Te meg hülye vagy ha készpénznek veszed amit ígérnek. Tessék felnõni, ez a valóság. Ilyen az élet 😊)

Davidus

V9ykn8_TZL0

Csak nehogy vmi másértlegyen k-osz.
Ilyen utoljára a Toca RD2-nél volt 2 éve.
hen-tes
csak kipróbáljuk, hogy a drága fogyasztó nehogy valami gagyi cuccot vegyen meg <#beka2>

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

De a Morrowindben is utáltam de könyörgöm.ne igerjenek semmit ha nem tudják megcsinálni😄

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

Zsolo007
Ilyenkor utálom, hogy nem otthon vagyok :'(. Koliban tiltva van a torreent, így az egyetlen esélyem egy FTP. Így én nem tudok semmit sem próbálni :'(.

Ha lenne mûködõ rls már rég fennlenne a nagyobb kölföldi torrenteken,meg ftp-ken.
De valszeg egyik sem megy rendesen.....
PiszkosFred
Az elõbb még nem te sírtál valami link miatt? Jó ez a dackorszak, de ideje lenne kinõni belõle, hidd el sok tízezren érzik tehetetlennek, dühösnek és nyomorultnak magukat a helyzet miatt ;]

Kicsit lámaság a fake-k miatt pampogni mar ne is haragudjatok. Epp ellopni keszultok egy szoftvert es nem tetszik ha kibasznak veletek... <#lama>
DonnieBrasco
Már cáfolják is:

"The Elder Scroll IV - Oblivion (Morrowind) Nero (NRG) Works! Many have confirmed this!
F@cking slow torrent but it's the best we got.

that torrent is totaly corrupted

it says there are 11 seeders and its been snatched over 40 times

how could this be when the uploader has only upped 2.5 gigs maximum

even the uploader has questioned how there can be more seeders"

Vazz... MINDENT megcáfolnak, és persze az ellenkezõjét is azonnal. Mindegy, én most töltöm, arányt nem ront 😛

TOTÁLIS a káosz warez fronton 😊)) én bírom!

DB

Zsolo007
LOL. Ha emiatt nem fogsz játszani a gémmel, akkor megérdemled...

" Do Not Trust Any1 -- until you see a PROOF." <#nevetes1>

uu
10 perc.. baze el se hiszem hogy ilyen kozel vagyok😄

Amíg nincs más én ennek hiszek "The Elder Scroll IV - Oblivion (Morrowind) Nero (NRG) Works! Many have confirmed this!" hátha valami pöcs megvette lecopyzta és feltöltötte....amíg ehez van torrent megpróbálom ha fake reggel szólok bár lehet addigra lessz normalis release
rage
Rá meg ment a válasz, hogy simán lemásolta Nero-val, s mûködik neki a másolattal a game. Protection scanner meg azt írja, nincs rajta védelem.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

én nem jaccottam vcégig de láttam a guard fight videót és láttam hogy a guardon átmegy a kard.Azt ígérték ien nem lesz.innentõl nem izgat.Letöltöm,nyugtazom hogy megy a gépemen azt uninstall

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

PiszkosFred
Én mondom, hogy a nero-s (nrg)lesz a jó, meglátod. Filestruktúrája egy-az-egyben ugyanaz, bitre pontosan. Aztán persze kiderül. Csak tetû lassú, 6% után bedugult nagyon, és hisztizik mindenki hogy má'mér' ;]

hen-tes
GYÁ
ilyeneket ne! légyszi :C

DonnieBrasco
Hmm az elõbb belinkelt infóm alapján ez a -nrg-s is jó, és eddig ezt az egyet tudtam megnyitni Bittornadóval, de ez jön is mint a veszedelem, egybõl 50 KB/s. Seeder az nincs 😊

DB

Davidus
csak annak a fekete páncélos enemi fajtának porlad a páncélja mikor meghal😛

V9ykn8_TZL0

Ugyanezt írta a BF2:Europe Force-ra is, csak amcsiknak, és minõ érdekes, én kifizettem, letöltöttem, játszom vele. szóval ki hagyja abba? 😊
Zsolo007
Thank You! <#worship>

Keep us updated 😊

[Jakuza]
Hat nem tudom, ugyanabban a topicban az elso hozzaszolas ami a release hitelessegerol ir, azt irja le, hogy Securom 7 van rajta.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

PiszkosFred
Azért robbant bele a többi is a pofámba, mi? Na megnézem újra, mert lehet valami ismeretlen termeszraj zabálja az ellenfeleket, miközben ütjük õket 😄 Azt hittem viccelsz az elõbb, na mostmár alaposan utánanézek ennek, mert kezdem magam nagyon megvezetve érezni ;]

raziel.
most akkor fake vagy nem amit linkeltem...mert mindenki mást ir:S

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

gergou
en nem hiszem, h tulzottan kemeny vedelme lenne a jateknak. inkabb arra gondolok, h valami baromarcu hulyiti itt a nepet, aki elkezdte meg az official relase elott feltolteni a sajat szutykat, amirol senki se tudja, h micsoda,
talan az ejjel jon megfelelo relase.

`Take a look to the sky just before you die`

DonnieBrasco
Ez a legújabb:

"Get your facts right.

The one on the nforce NFO section is the ClONEDVD.iND, what you are downloading is the Alcohol-Clone.iND

There are tons of people on the nforce forums talking about the Alcohol-Clone.iND, some claiming its working, some claiming its fake. However most of those are just copy-pasting other peoples opinions. Follow some of those that claim its working and you'll see that a few posts further down they admit that it doesnt work and they really just wrote that because they read it somewhere else.

Cut through the crap. Do Not Trust Any1 -- until you see a PROOF."

Újabb:

"The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.AlcoholCLONE-SKiNOTE

being upped"

Aztán van ez is:

"The Elder Scroll IV - Oblivion (Morrowind) Nero (NRG) Works! Many have confirmed this!
F@cking slow torrent but it's the best we got."

(de kinek higgyek? 😊)

DB

Zsolo007
Olvasni tudni kéne 😊

This title is available for purchase in North America at this time.

hen-tes
Ha így lenne, akkor már rég fent lenne valahol egy clone :|

Hunnenkoenig
ez allitolag megy, csak 6 %-on all az egesz.

Davidus
ja

V9ykn8_TZL0

Hunnenkoenig
Csak amerikaiak tölthetik le!
(Meg egy dán irta asszem, hogy neki sikerült. Masnak nem müködik europabol)

Szal abba lehet hagyni...

rage
Ha elolvasod mondjuk a Gamecopyworld fórumát (ahol kint többen megvették a játékot) simán le tudták maguknak másolni, mintha semmilyen védelem se lenne rajta (max CD Check)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Davidus
mondom!😊 gamespotos videoban láttam ma a saját szememmel😛

V9ykn8_TZL0

raziel.
Erre a verziora mit mondtatok? ez is fake

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Davidus
#6176-nak nézz utána plz😊 most került ki a.b.g-re

V9ykn8_TZL0