The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZsZso
OPTION ON/OFF
Könyök szikrázás 0
Szájpadlás-fény 1

😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

[Jakuza]
Amugy lehet megint ezek az oroszok lesznek a befutok ? 😛
NzBsRuS.c0m - Tested/Working

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ittmondjuk tested/working van 😊

Az is lehet <#idiota><#zavart2>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

rage
A játékban lévõ ini file egész jól szerkeszthetõ, millió dolog
lesz majd általa állítható.

A videok bik, a zenék mp3 formátumban lesznek.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

hen-tes
nem is, meglepetésbõl mellékelték hozzá a morrowindet is 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Kandurex
Mondj valami jó hírt is

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zsír. Meg tudod nézni a kommenteket is? Ha igen, értesíts minket a fejleményekrõl, légy szíves.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

[Jakuza]
Na akkor varunk valami brutal letoltot, hogy kinyilatkoztassa a frankot.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Davidus
perceken belül kiderül hogy mûködik é😛

V9ykn8_TZL0

Zsolo007
Vedd már észre hogy még töltik fel 😄

gergou
ja ez nagyon gyanus...😊 a morrowind nem eppen az uj gamre utal, hiaba van utana ott az `oblivion` szo...😊

`Take a look to the sky just before you die`

PiszkosFred
Majd mosolyogsz, hogy az a tuti befutó 😄

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

uu
pill

Davidus

V9ykn8_TZL0

hen-tes
sztem is 😊
itt nagyon látszik, hogy a morrowind milyen kocka volt ehez képest 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

PiszkosFred
Igaza volt Bandew-nek délután, néhol nagyon mûanyag kinézete van a dolgoknak. És ami a legjobban feltûnõ - de remélem csak a screenek bugja - hogy a karakter testrészeinek az árnyékai (arc, kar, haj, láb, miegymás) minden, csak nem reális. Olyan idióta helyeken fénylik ahol ember nem csillogott még 😄 De ez lehet csak a pillanatfelvétel miatt van így, futásban jobb sokkal.

gergou
😄

hát ez szép tempóban csusszan fel ha ez életképes verzió talán reggelre már tölthetövé is válik

gergou
es ki mondta, h mukodik? amig nem latom videon, h valaki nyomult vele, a start menubol valo inditastol kezdve, en nem hiszem el, 100 fele nfo jott mar ezekrol, h melyiknek mi a baja.

mas: 2.2 giga az nagyon keves, kb 4.7 giga kerekitve a game merete.

A ló éppen átugrani készült a kerítésen de félúton meggondolta magát és úgy döntött inkább hintázik egy jót rajta a hasával.

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Voltan
Az is. Csak a játék végén jön rá emberünk, hogy egész eddig egy viaszbábu s*ggét nyalta, és a missionokat csak egy beépített magnetofon mondta el neki. Az igazi császárt elrabolták.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

LegionarR
kicsit tényleg furcsák az emberek még mindíg, de az elõrelépés a Morrowind óta a karakterek terén így is gigászi sztem

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Tízezer láma:

14:05 Morrowind Oblivion - DVD 2048 Mb SE 11 LE 9570

Hogy lehet már egy "Morrowind Oblivion" nevezetû fájlt tölteni? <#wilting><#lama>

uu
hat azt valszeg a kaosz miatt nem rakjak ki. valoban kell egyebkent fix hozza, szal ez tuti.

Hunnenkoenig
Lol

Nem baj, majd a Gothic3 meg nekünk lesz meg elöbb, az amcsik meg majd jol varnak megint 3 evet ra.

Davidus

V9ykn8_TZL0

j0nNyKa
vakarja a hasat

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Zsolo007
Még tölti fel...

ZsZso
És abból is a rosszabbik (fényes) fajta 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

[Jakuza]
Akkor is kiszoktak tenni ra a nuke jelzes, hogy need fix vagy valami hasonlo szoveggel.

uu
pihen😊

Olyan a császár mintha egy viaszfigura lenne 😊)

uu
ahoz van fix es nem fake.

[Jakuza]
Nforce forum is ettol lehet visszhangos. 😛

"Due to high load we have disabled the forum for a while"

rage
Ez a ló itt egészen pontosan mit csinál?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Hunnenkoenig
Ez a Skinote eleg kicsinek tünik, vagy felreolvasok valamit?
Valami 2,279.3 MB ir...

Az testverek közt is csak 2 giga, nem?

rage

Azért én iszonyat jókat röhögök a különféle fórumokon/torrent oldalakon írt kommenteken. Ne értsetek félre, én is iszonyúan várom, de vannak akkora retardált arcok, hogy nem igaz... 😄

gergou
Ami nforceon kint van, az tutko mar, h nem mukodokepes, mert egy corrupt zip filet tartalmaz. mast nem is irtak ki oda, mert apszolut nem komfirmaltak, h mukodnek e, ugyanis meg SENKI nem probalta oket.
Szerintem.

Voltan
A collectors edition miben lesz más?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ja én is csak ezt nem értem, hogy torrenten miért nincsen ez az IND féle verzió. Ez legalább is relytéjes 😊))

gergou
<#ejnye1> o fogja hozni nekem szemelyesen 😄

The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.CLONEDVD-iND

Ez a verzio kezdett el trejedni,de vmiért megakadt.Valahol.Demiért?
Ez nyugtalanít.
uu
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

PiszkosFred

ZsZso
LOL ... ez nagggyon jó 😊

kivi leszek rá hogy szegény logo hogy fog reagálni ha fék amit szed 😊
uu
az hogy te nem tudod letolteni nem azt jelenti hogy nem jelent meg.

Davidus