The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raziel.
hm még két és félora és lejör wanadorol de 1. filét kihagyta nemtudom miért :S

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Serpa
TL en fennt van a reloaded -es.

PiszkosFred
Annyiban netes, hogy most onnan töltöd. De egyébként két dolog sosincs a TES sorozat játékaiban: multiplay és chuck norris.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Zsolo007
Nekem nemsoká lentvan teljesen wanaról, amint ott teljesen fentvan, nekem telj4esen lentvan 😊)

Hunnenkoenig
En a news.chello.at-t, mert ausztriaban azt kell.

Mo.-n valszeg news.chello.hu

Mas szolgaltatonal valtozhat.

kill3r22
lehet h a Clonos verzio besthedás kamu volt...bár állitolag valakinek megy ment...

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Eisenhower
izé ez most netes rpg ? boccsi láma vok én inkább fps de videok alapján elég jónak tûnik.

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

gergou
hu vazz, alig birom ki, h kiproszaljam, az ejjel mindenkepp lejon 😊

`Take a look to the sky just before you die`

DonnieBrasco
Magyar torrent siterõl már szedhetõ. Sajnos nekem ott kaka az arányom, +24 óra 😞((

Ja, most látom, ez csak a krekk 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

ZsZso
Köszi az infót! Jó ezt hallani 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

[Jakuza]
Nem is tunik rossznak ez a Grabit, lehet lecserelem a NewsLeechert.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

uu
olyan benne a lockpicking mint a splinter cellbe ha jatszottatok vele😄

ZsZso
OFF:
Servernek mit állítassz be?

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

uu
uh elkepeszto durva grafikaja van. felejtsetek el a nemet kepeket. 1024be nyomom mediumon es kb gatyamon ott a barna folt olyan szinten durva a graf... es tok faszan megy is a gepemen (meg1x: 9700pro, 768mb ram). istentelen jol meg lett csinalva.

Eszed tokja
PiszkosFred
Reloaded kinnvan nemzetkozi vizeken is.. Ugylatszik jobban megszerveztek ;]

Tetris.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

[Jakuza]
Mert nem kell majd nyustolni az eredeti DVDt a meghajtoban.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Most ez milyen game?Fps,Rpg vagy mi?
rage
Még teljesen fent sincs 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

gergou
jo hir, nekem 9800 prom van, azon megjobb lesz 😊

Serpa
minek ha a klón is megy, minden herce-hurca nélkül?

aki mar leszedte dohatna nekem egy wanado passt priviben koszi 😛

May the force serve you well!

kill3r22
akkor valami képet lécci.....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

[Jakuza]
Mindegy kell ez is.

Serpa
már biztos észrevetted, az csak a NODVD.

[Jakuza]
JA hogy ez csak egy crack. 😛

uu
jatszok kozbe, ezt most a masik gepen irom😊 kuurrrvajol fut, felnyomtam 1024be baromi szepen nez ki es jol megy.

[Jakuza]
Méret 2.51 MB (2,631,623 byte) <#ijedt>

rage
Tök mindegy
Úgy látszik, reloaded-ék megtalálták és kiszedték a cd check ellenõrzést, így már van crack is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Serpa
betonra felkerült ...

killer123
Neked megy az ftp mert nekem azt irja hogy idötullépés ahogy rányomok mit tegyek??

Jó konfig.

[Jakuza]
Most melyiket szeded onnan ?
A Reloaded versiont, vagy az elotte levot ?

hen-tes
játszál már... 😄

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Kandurex
Kétséges 😄

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

magus
en mar tudok egy oldalt ahol fenn van a reloaded ;p bar seeder/leecher 1/500 es rohamosan no a leecherek szama^^

uu
nemtudja valaki az introt game enginel rendereli? mer ha igen akkor kurvajol fut nalam a game😄

Nincs semmilyen konvertáló progim...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Eisenhower
The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion.NoDVD-RELOADED

The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion-RELOADED

most melyiket válasszam? <#vigyor1><#idiota><#fogmosas><#taps>

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Hunnenkoenig
Ja nem is, most nezem, hogy a GrabIt freeware! Na kiraly!

: ::::::::::😄SADASDSADASD: 😄: D😄😄 D

baromállat 😄DDD

VampireLord
ahogy mondod! detto 😄

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

Akit érdekel az OBLIVION MAUAL:

http://thepiratebay.org/details.php?id=3460740

Én még seedelem egy jó darabig, amúgy mindössze 30 mega.

na végre kijött a RELOADED változat
gergou
kirra, wanadoorol ejjel lejon 😊

PiszkosFred
Esetleg konvert jpg, és send me? ;] Úgy már nem oly' nagy mb gondolom...

És már fenn a magyar ftp-ken is😊
Hunnenkoenig
Ja newsleechert epp probaltam, de komplikaltnak tünik...a grabit-el nyomom most, az egyszerü es fasza...

Csak 30 napos trial...majd megnezem, lehet-e fullositani

rage
Én csak örülnék neki...
De a képeket teljesen vegyes konfigokon készítették.