The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Mo.-n valszeg news.chello.hu
Mas szolgaltatonal valtozhat.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
`Take a look to the sky just before you die`
Ja, most látom, ez csak a krekk 😞
DB
A ti kung-futok nem erős!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Servernek mit állítassz be?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
May the force serve you well!
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Úgy látszik, reloaded-ék megtalálták és kiszedték a cd check ellenõrzést, így már van crack is.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
A Reloaded versiont, vagy az elotte levot ?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion-RELOADED
most melyiket válasszam? <#vigyor1>#vigyor1><#idiota>#idiota><#fogmosas>#fogmosas><#taps>#taps>
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
baromállat 😄DDD
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
http://thepiratebay.org/details.php?id=3460740
Én még seedelem egy jó darabig, amúgy mindössze 30 mega.
Csak 30 napos trial...majd megnezem, lehet-e fullositani