The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[Jakuza]
Miert nem hasznalsz Fraps-t ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Bandew
Odaseneki! <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Zsolo007
Fasza...ez a hülye hyprsnap, de utálom...

Zsolo007
LegionarR
nyíllal jó lesz a fejbelövés? 😊

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Bandew
Én torrenten töltöm, de sztem az éjszka folyamán le fog jönni.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hunnenkoenig
Ez teljesen legitim dolog.

Mivel a kiadok sokszor csak honapokkal a megjelenes utan adnak ki demo verziot, igy magukra vessenek.

En is le szoktam szedni, belenezek es ha jo, megveszem. Ha nem, megy a szemetbe.

Oblivion mar meg van rendelve es legkesöbb 24-en dobozosan all a polcomon, de hogy egy letöltesert nem fizetek, az biztos. Meg 10 fillert sem.

DonnieBrasco
Mindjárt meglesz az 1000 leecher, az elsõ órában.
Na ilyet még SOHA nem láttam.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Lazarus
Van egy pár eredeti játék a polcon...
Valaki DCzik, más torrentezik, nekem 1xûbb szarakodás nélkül max sávszéllel lehúzni egy éjszaka alatt 200 forintért. Lõjjetek fejbe
DonnieBrasco
Nekem 2 hónapja le van rendelve, de jó eséllyel csak jövõ héten jön meg ide is (ahogy a rendelésem állapotát látom a neten....) ezért hát - leech 😊

DB

Davidus
na holnap jönnek majd csak az igazi sírások!
2ghz celeron
fx5200
512 mega ram

megvan a minimum req mégis szaggat mint állat! meg ronda is! ezt a szart hájpoltázok??

V9ykn8_TZL0

DonnieBrasco
Nem olvastad a bannert? Szia, bye 😛

DB

Bandew
Egyetértek! Nem tagadom én is töltöm (ingyé), de ha elnyeri a tetszésemet beruházok egy eredeti példányra. Mindig így csinálom. ELõször kipróbálom, ielõtt megveszem. <#smile>

[Jakuza]
Ezt en sem ertettem soha.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

A gamez.fee.hu-n fent lévõ The.Elder.Scrolls.IV.Oblivion-RELOADED-t nyugodtan szedhetem?
DonnieBrasco
HEHE tetszik ahogy a magyar torrent site-on ki vannak akadva, hogy 90 meg 100 leecher, úristen!!

A külföldin (amirõl szedem) most éppen 806 leecher van... mi lesz még amikor a gyengébb ratiojúak is rácuppannak sorban... 10000 leecher??? 😛

Mégegyszer, KÖSZÖNÖM, Keresztapa! Ha te nem lennél, most kelhetnék hajnali 4kor hogy elindítsam a torrentet 😊))

DB

Hunnenkoenig
Hogy kepesek vagytok penzt fizetni warezert... inkabb a köcsögöknek nyomjatok a let, mint a fejlesztöknek...sose ertettem...

gergou
elindult a letoltes, 4.5 ora es lent van, YEEEEEEEEEEEE 😊

`Take a look to the sky just before you die`

Hunnenkoenig
na 1 giga mar lent van...

Serpa
Piszkosfred jóslata be fog következni?

Zsolo007
Mi?

Lazarus
Köszi! akkor nyugodtan mehetek aludni 😊
(most ért fel w4n4d00r4)
e-peen alert!

hen-tes
nah szedem én is, délutánra meglesz

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

ZsZso
r88

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

[Jakuza]
88

Lazarus
a reloaded verzió utolsó fileja r88 vagy r89?
Serpa
ja, h üldözési mániád van.
az más ...
😊

Serpa
másikon se rózsás a helyzet
5se 795le

Kitudja? 😛

www.gamekapocs.hu

Zsolo007
Jah, hogy úgy 😊

oké megnézem, köszi mégegyszer

Serpa
honnan fogják tudni, h te most ide teszel be képeket?

DonnieBrasco
Nekem az elõbbirõl jön... most belassult sajna de az elõbb már volt 2 seeder is...

DB

megyek jóéjt, jó játékot a töltögetõkenek és remélem holnap sok kép, tapasztalat , élménybeszámoló fog várni és két véreskezü moderátor😊

Szerkesztõségünkbe kapott tesztpéldány átvételekor aláírtuk, hogy a hivatalos mo-i megjelenés elõtt nem közölhetünk belõle képeket.

www.gamekapocs.hu

Hunnenkoenig
Amugy az http://www.themexp.org/ oldalon talalsz rengeteg skint.

Mondjuk az a baj ezeknel, hogy exebe csomagoljak es valami szart telepit a cucc, de nem veszelyeset. Ha egyszer telepitetted az exet, ami kibontja a skint, utana mar nem kell telepiteni.

Ha leszedted az összes skint, ami kellett, egyszerüen törlöd az exe-s f@szsagot...

Bandew
Nyomassatok vmi magán shotot! <#smile>

Zsolo007
Te lennél? Képeket!! 😊

Zsolo007
Photoshopban tuti 😄

Bõvebben? 😄

FL TL ??

<#idiota>

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

CarajoEsp
Sorry, már nem látok és nem oda írtam volna😄
Szóval csak annyi, hogy nem vágom mi lehet a két nagyobb külföldi.
Félreértés ne essék, nem link kell, csak kíváncsi vagyok😄
Szerk: Oké, így már megvan.

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

[Jakuza]
Mivel nem is mert UU mar reg beelozott teged. 😛

Hunnenkoenig
Meg 5 ora es lent van. Sajna majd csak holnap este tom megnezni asszem...

De lehet, hogy ma inkabb lemondok az alvasrol...

killer123
Na joccakát emberek.Holnap már jáccunk juhuuuuu.

Jó konfig.

Serpa
mi az, h a mai napig érdekelne?
FL TL

Nem te vagy 😛

www.gamekapocs.hu

Bandew
Na! Csordogál! <#beka2>
Sajnos csak hétvégén tudom kipróbálni, mert akkor jutok hozzá a gépemhez.

Zsolo007
Hamarosan teelepítési, karaktergenerálási képek 😊. Órákkal ezelõtt nem hittem volna hogy én leszek az elsõ 😊

oké megjött köszönöm😊