The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Mivel a kiadok sokszor csak honapokkal a megjelenes utan adnak ki demo verziot, igy magukra vessenek.
En is le szoktam szedni, belenezek es ha jo, megveszem. Ha nem, megy a szemetbe.
Oblivion mar meg van rendelve es legkesöbb 24-en dobozosan all a polcomon, de hogy egy letöltesert nem fizetek, az biztos. Meg 10 fillert sem.
Na ilyet még SOHA nem láttam.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Valaki DCzik, más torrentezik, nekem 1xûbb szarakodás nélkül max sávszéllel lehúzni egy éjszaka alatt 200 forintért. Lõjjetek fejbe
DB
2ghz celeron
fx5200
512 mega ram
megvan a minimum req mégis szaggat mint állat! meg ronda is! ezt a szart hájpoltázok??
V9ykn8_TZL0
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A külföldin (amirõl szedem) most éppen 806 leecher van... mi lesz még amikor a gyengébb ratiojúak is rácuppannak sorban... 10000 leecher??? 😛
Mégegyszer, KÖSZÖNÖM, Keresztapa! Ha te nem lennél, most kelhetnék hajnali 4kor hogy elindítsam a torrentet 😊))
DB
`Take a look to the sky just before you die`
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
www.gamekapocs.hu
DB
www.gamekapocs.hu
Mondjuk az a baj ezeknel, hogy exebe csomagoljak es valami szart telepit a cucc, de nem veszelyeset. Ha egyszer telepitetted az exet, ami kibontja a skint, utana mar nem kell telepiteni.
Ha leszedted az összes skint, ami kellett, egyszerüen törlöd az exe-s f@szsagot...
FL TL ??
<#idiota>#idiota>
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Szóval csak annyi, hogy nem vágom mi lehet a két nagyobb külföldi.
Félreértés ne essék, nem link kell, csak kíváncsi vagyok😄
Szerk: Oké, így már megvan.
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
De lehet, hogy ma inkabb lemondok az alvasrol...
www.gamekapocs.hu
Sajnos csak hétvégén tudom kipróbálni, mert akkor jutok hozzá a gépemhez.