The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja neztem kicsit azt a gamespotos lamagyereket es ott sem volt feher felvillano aura a bevitt uteskor szal az valami magia lesz vagy allithato optionben esetleg😊

nah akkro megint elleszek jopar orat a karigeneralassal😄 imadtam mar morrowindben is. meg 4 ora es en is tolom😊

Hmuda
Na vagyok...gõzerõvel csorog lefelé, reggelre meg is érkezik. Csak a rusnya grafikán kell túltennem magam (9600xt, ismétcsak a "legjobbakat" kívánom a PCX dolgozóinak és minden kedves hozzátartozójuknak a jólvégzett munkájukért). Amit megnéztem a felrakott lamespotos videókból (direkt ügyeltem hogy amint spoilert látok azonnal ALT-F4), nos a patkányok irtó szépen repülnek a bevitt ütésektõl... 😄 Amúgy a bevitt találatkonál látható aura valószinûleg az ellenfél protection aurája lehet, bár akkor nem tudom mit keresett azon a Land Dreugh-on...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Macccy
Valaki legyen oly drága és ossza meg velem is privátban annak a torrent adatbázisnak a címét ahonnét leszedhetem a reloaded verziót, mert elkezdtem ugyan, de ez amit találtam marhalassú ... 3-4 KB

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

LegionarR
KÖSZ MINDENKINEK! JÓ8-T, ÉS HOLNAP VÁRJON AZ OBLIVION VILÁGA MINDENKIT AKIT MÉG NEM ÉRT EL. VAGY MI... <#idiota>

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Hunnenkoenig
Na en mentem szunnyadni...
Meg harom ora aztan lent van...reggel belenezek melo elött.

Hunnenkoenig
nem kell hozza crack...eddig legalabbis arrol volt szo, hogy sima clone es siman lehet mountolni...

musha
te nyertél 😊

musha
az a 3 megás cumó egy nodvd exe, tehát nem crack.

Bandew
A 3 megás az csak no-dvd (asszem), legalábbis sztem nem kõ crackelni, vagy alapból van a 4 gigás verzióban.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Zsolo007
Bizony! Nagyon brutális. A videók ezt nem adták vissza. Az arcgenerálásban soimán el lehetne veszni, az önmagában egy mini-játék. Szal én csak randomgenerálást csináltam, de így is 5 perc volt legalább mire egy nekem tetszõ arcot kaptam 😊

A játék gyönyörû, leírhatatlan.

X800gtm van és nagyon faszántosan fut a default beállításokkal, bár nyílt terepen még nem voltam....

Elképesztõ a gém, hangultatos, nah merülök megint 😊

LegionarR
Meg tudja valaki hogy a cracket külön kell valahonnan leszedni, vagy benne van e a Reloadedes verzióban? Csak mert ahonnan én szedtem a torrentet (t0rr3ntspyz), ott nem volt az a 3 megás reloadedes cumó, csak a 4 gigás (ami már jön ezerrel lefele)...

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Bandew
Kiváncsi vok itt is meglesz-e az a kis desktopos kilépegetés, mint a Morrowindnál. :-)

Persze azért csak nem...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hunnenkoenig
Igaz a seed-et vitte siman, de az mondjuk wow szintü grafika...

Hunnenkoenig
En tegnap felhuztam a procit 2170 Mhz-re (amd 2600+ volt eredetileg 1900Mhz-en) es a video karit is tuningoltam.

Most kivancsi vagyok, hogy mennyire birja majd a jatekkal.
Felek, hogy be fog halni kek halallal...

PiszkosFred
Nem rusnya, csak hiányos ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Green Ghost
lucky bastard <#idiota>
bárcsak már nekem is lent lenne...

Nem a győzelem, a részvétel, hanem a fontos.

Esrohnoil
Látom a mount és a crimsonland ikonja neked is ott a gépeden. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Zsolo007
Én fiúk elmerültem 😊. Alapból high settingsre állította a dolgokat 😊

Dynamic
hazi=hazai
Dynamic
Gondolom "bizonyos" hazi oldalak védelme és titkossága érdekében, az sms web meg ott dögöljön meg😊
Bandew
Meg, hogy mást ne reklámozzunk...

ZsZso
Mára ennyi. További szép éjszakát mindenkinek!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Bandew
Hmmm...
Ez tényleg elég "érdekes".

Hunnenkoenig
Hat szegyellem is magam, meg mondom öszinten.

Arra szamitottam, hogy hetfön mar a gepemen lesz az eredeti... :-(

Hunnenkoenig
Most nezem a bannert...mi az hogy SMS WEB-et nem erint a dolog?

Csak nem a müködtetök közül valaki apolja itt az oldalt/topikot?

Szerintem meg inkabb azt kene...

ZsZso
én így nem mernék utcára menni 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hunnenkoenig
bye

Mi asszem 5:30-kor kollektivan atvonulunk a "Ki van fenn legtovabb" topikba, mielött folytatjuk itt a csevejt es a telepitest...

Hunnenkoenig
en meg csak a 24. rar-nal jarok...

[Jakuza]
Na tovabbi elvezetes estet vagy ejjelt vagy hajnalt vagy mit tudom en.
Jo8t all.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Hunnenkoenig
Buuuuuh!

Bandew
Hááát....
Az túl spolieres. :-)

Zsolo007
Csináljak videót az elejérõl? 😄 :o

Bandew
Fel vagyok spanolva! <#vigyor>

Hunnenkoenig
Tök edi!
Ugy megnyalogatnam!

Bandew
Nem az a baj, hanem, hogy rossz ember zsebét tömjük vele.

Sephi
Na eleg volt. 6 ora non-stop jatek mar faj a szemem. Megyek alszani majd holnap irok tobbet.

Ekkora elmenyt regen nem eltem meg egy jatekban az is bisztos.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Zsolo007
Leszedtem, thx 😊

Hunnenkoenig
hehe
jo vicc...

Zsolo007
Dynamic
Mit nem lehet rajta érteni?Tized annyiba sem kerül a warez.Nemde?
Hunnenkoenig
Videok keszitesehez ajanlom Fraps helyett aCamStudio-t.

A 2.0 verzio ingyenes es lenyegesen kevesebb resourcot eszik mint a Fraps.

Bandew
Na gyerekek! Végigvittem! Egész jó volt, csak a végén az a fránya fõmonszta...

[Jakuza]
Egy szar mit varsz ettol a mouse haknitol? <#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zsolo007
telepítés alatt egyébként a hivatalos szkrínshátokat mutogatja a progi 😊

[Jakuza]
Mondjuk en inkabb az Any Capture Screent hasznalom, mert tud atmeretezestol kezdve ezer dolgot, de nem ingyenes. (bar minden megoldhato)

Zsolo007
Mindjárt lesz az is 😊

Játszott már vele valaki? Milyen?
Serpa
monsztánsnak jobban örültem volna ... ^^

Zsolo007
Az lesz...