The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pakoltam fel parkep-et nem valogattam szal igy random osszevisszasag😊 800x600 ban tolom es brighntess azert magas mert fos a monitorom es gameben felkelett tolnom kicsit es fraps asszem azzal menti le. egyelore ez csak egy teszt kari meg nem tudom mivel is alljak neki tenylegesen😊

Sheltem
Ez semmi várjatok.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

DonnieBrasco
FL-en 2650 leecher, 400+ comment 😊)

DB

A ti kung-futok nem erős!

Mindjárt lennt van.
Kiváncsi leszek, az alább gépen mit fog tudni felmutatni:

P4-3 Ghz.
1024 Mb
msi nx7800gtx

Asus P5ND2-SLI,P4-640 [email protected],2*1GB 667MHz KINGMAX Mars,2*MSI NX7800GTX,Western Digital 250GB RE Raid Edition 7200rpm 16MB Cache (SATA),Enermax Liberty 620W,VIEWSONIC VX924(4ms.) 19\" TFT

Népszerû?

B@dsector
Este teszek be nektek 7800GTX képeket h megnyugodjon a kis lelketek. 😄
Hunnenkoenig
Mozgasban sokkal szebb.

A screenshotok nem adjak vissza az elmeny felet sem!

Este csinalok 6600GT full shotokat.

7800GT elég lesz a játékhoz? <#nyes>
bepe79
Geforce6 6600 + ForceWare 81.98 + Full minõség + 4xAA + 8xAF + Bloom + 1280x1024:

Suzuki Swift GL 1.3

j0nNyKa

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

dehogy, ki akar ilyenkor letölteni? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Voltan
Eh...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Bucser
túlterhelt talán?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Voltan
Bazzeg, az SMSweb nem jelzi vissza a regisztrációmat, mi a franc van?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

j0nNyKa

DonnieBrasco
Jah, hát egy 6600 ma már igen kevéske egy új játékhoz 😞

DB

bepe79
Igen, állítgatok a ForceWare 81.98-ban, és mindjárt nyomok szebbet.

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Mozgásban megöli a 6600-at. Sz@rrá akad 1280x1024-en 4xAA-val. (:

Suzuki Swift GL 1.3

Fejes021
kérhetünk egy képet ahol (fps nem számít) minden, télleg minden minden maxra van rakva?

http://www.panoramio.com/user/518310

bepe79
water reflection? Ammeg' miatököm? <#vigyor> És hol és hogyan tudom bekapcsolni?

Suzuki Swift GL 1.3

Sheltem
De van valami texture quality is nem ?
16xAF sokat segít a távolban lévõ textúrák részletességén.
Maxos képeket kérünk 😊 (nem mintha a grafika lenne csak a lényeg de lássunk szép képeket).
Amúgy nekem a #6914 tetszik csak a víz lófasz.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

[Jakuza]
Nem tudom, az elso benyomasimtol nem voltam elajulva.
Igaz csak HDR-t tettem ra medium beallitasok mellett.
Meg vegig kell neznem mennyit bir meg a 6600GT.
Bar nalam folyamatos volt a jatek, de olyan erzesem volt, mintha kozel lenne a hatar amit bir meg a kartya, viszont igy inkabb az ARX FATALISRA hasonlitott es semmi extrat nem lattam benne.
Na de majd kiserletezgetek, hogy lehet a legszebbet kihozni a jatekbol.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Egy kis jótanács,ha annyira nem fitti az fps, ki lehet próbálni más drivereket is,nekem eddig bejött, igaz csak ati9600XT, de kb 50%-os fps turbo elérhetõ velük!/pl bf2 35-40 --> 50-55fps/

Pl: Omegadrivers.nyet, ngohq dot kom,ati tray toolz, jamegaz atitool.Nekem az ngo-s modified driver a nyerõ, de ember ill. game válogatja.Szal ez az arzenál remélem elegendõvé teszi a 9600xt-met a gamehez<#felkialtas>

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

magus
nekem is az tunt fel

magus
hmm, hmm, biztato, nagyon biztato. az igy a 7-es szeria kozepretege? majus vegen aktualis, ha addig kijon es ilyen aron, akkor happy lennek, az egyetlen kis gond, hogy alaplapom csak agp-t tud, es a 7es szeria mar ki sem jott agp-re. ( az a vicc, h dragabb az agps kartya mint a pci-es, pedig gyengebb)

Türhetõen néz ki. Bár a távoli talajtextúrák rettentõ rondák. Mozgásban amúgy milyen?
kurva water reflectiont kapcsold mar be bazd mert az ha offon van leronditja kemenyen😊 nalam szebb amd2500+ radeon9700pro val😊

Fejes021
de a részletesség még mindog low. Nem?
Nem nagyon látok füvet sehol, pedig az elõzetes képeken mindenhol bokáig érõ fû volt.

http://www.panoramio.com/user/518310

DonnieBrasco
Na, alakulgat 😊
Mondom este nyomok egyet 6xAA-val és 16x Anisoval, egy fákkal sûrûbben benõtt területrõl. Asszem FPS-sel nem lesz gondom, ha egy 6600-on 13 így...

DB

j0nNyKa
ah es igen, a befuto en vagyok

C:\Documents and Settings\'akarmi'\Dokumentumok\My Games\Oblivion\Oblivion.ini

bAllowScreenShot=0 -t allitsuk 1-re, es f12-vel csinalja szepen bmpbe a screenshotokat

Amiga
Ez így egyszerûen rondább, mint a Gothic 2...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

bepe79
Az elõzõ "buta" kép 1024x768 noAA + noAF + noBloom + noHDR mellett készült.

De csináltam egyet 1280x1024-ben 4xAA (antialiasing) + Bloom mellett (mivel HDR+AA-t nem tud a 6600-am):

Suzuki Swift GL 1.3

j0nNyKa
nem jott meg ra senki h fraps nelkul hogy a halalba lehet screenshotot csinalni ? legalabb a vagolapra kicsalni 1 kepet, vagy akarmi ?!

Sheltem
Bloom, Hdr bekapcsolva gondoltam.

Sheltem
Valaki csináljon külsõ térrõl képet minden maxon, 2-3 dbot.
Nem baj ha 1fps de látjuk hogy néz ki.
Megtenné valami jó arc?

DonnieBrasco
Szerintem nagyon csúnya 😞 Morro szebb volt nekem modolás után.
De egy screenshot még nem árul el semmit. A belsõ terek meg csodaszépek még így is!

DB

deep
Ez a medium? Milyen lehet a low?<#idiota>
[Jakuza]
Az a gaz, hogy az nem low detail.Mar leirta bepe milyen beallitasokkal nyomja.
Medium HDR es AA kikapcsolva.
Es igy ugy nez ki minden mint az osszefolyt takony. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Most jonnek a 7600GT kartyak, 40-50k brutto koruli ertekben es azok allitolag jobbak lesznek a 6800GT-nel.

JuanG
így néz ki low detailben gondolom...ez van, ehhez a játékhoz durva vas kell 😊

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Majdnem jól tippeltem. 7000 hsz-t vártam és 6900 hsz lett 😊
OK köszi srácok megnyugodtam.......de honnan tudod hogy pedofil vagyok?<#hehe>
deep
PNY márkájú, itthon ritka madár, amcsiban menõ😊
Használtan vettem. Odaadtam érte a 9800pro-t meg 45 rongyot. Asszem😄
OFF: Nyugi már, le van fizetve mindenki. Nem kapja el õket senki...

Ha van egy Radeon 9800PRO-val készített shot, akkor lökhetitek. Nem a németre gondoltam.
magus
nemtom, nekem most nincs 3d kartyam, felmondta a szolgalatot az fx5200, ugyhogy abban remenykedem lemegy majd egy 2-3 honapon belul az ara a 6800gt-nek, legalabbis az agp-snek.

[Jakuza]
Userekkel nem nagyon foglalkoznak, tul reagalod a dolgokat.

Sheltem
Álltalában a szolgáltatót veszik elõ(õket elég durván).
SMSwebnél rengeteg user van, nem olyan dolgos hangyák azok, hogy mindet egyesével elõvegyék.
Ez Magyarország itt a BSA sincs túlfizetve.
Bár én nem használok smswebet...

magus
elobb kapnak el pedofiliaert mint egy nyamvadt jatek letolteseert

ez milyen beállítások mellet készült?
ZsZso
Nem elfeledni, hogy a 6600 a 6600GTnél mérföldekkel "butább"!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.