The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
You are over-encumbered.
És nem csinál semmit.
Mit kell tenni?
DB
A ti kung-futok nem erős!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
http://www.panoramio.com/user/518310
Mindegy, azért a játék edig jópofa, majd este írok róla(és egy picit tényleg mûanyagízû, gondolom ez elmúlik és megszokom idõvel)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]
Viszont kepeket szurkalhatnatok be, de ne midnig ugyanazt, hanem erdekessegeket, Arenat, lovakat kozelrol, kulonbozo fajokrol kozeliket, stb, legalabb azokkal tudnek "dolgozni" ;] (de inkabb linket, mint 1280as kepeket direktben)
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Na persze igy, hogy te a keleti alvegen en meg a nyugati felvegen lakom, sztorno a dolog.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Azt kene eldobni ami felesleges, ahhoz meg bekell menni az inventoryba.
Tehat tul van bonyolitva, ha mindent kezbe kell venni.
Raadasul nem is mindent lehet.
persze lehet h XBOX-on OLYAN lesz 😄
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
De azert az az atutoero es megdobbento grafika nincs, mint amit a keszitok elmondtak a jatekkal kapcsolatban.
Szoval kicsit tulzasba estek. 😛
Mondjuk ez mindenhol elofordul, ezert nem is lepodtem meg rajta.
Kezdem sejteni, miért nem veszõdtek a védelemmel 😊)
DB
DB
Es en azt irtam, hogy megneztem fullban a tajat es nem gyozott meg, es nem kell 7800as kartya ennek kideritesehez.
Na de mindegy hagyjuk.
1., SHFT+Prt.Screen->Paint(beilleszt)->ment
2., Fraps elindít -> scr. save hotkey beállít -> játék közben hotkey nyomogat
Suzuki Swift GL 1.3
Mess with the best, and die like the rest...
Atirtam mind a dokumentumokban es az Oblivion konyvtaraban is az ini fajlban a 0 erteket 1-re de semmi kepmentes nincs.
DB
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3
Hat elvagy tevedve detto ugyanaz.
Betehetem a szignomba ezt ? 😛
Effekt ugyben semmi valtozas nincs a ket kartya kozott, ezt jobb ha tudod.
Csak annyi a kulonbseg, hogy a futoszallagok es feldolgozo egysegek szama kulonbozikk, valamint, egy orajelciklus alatt osszesen haromszorr tobbet tud vegrehajtani a gyakran használt szorzatosszeg (multiply add) utasitasbol.
Szoval ezt buktad. <#hehe>#hehe>
-Gamma érték alapú antialising
-transzparens textúrák antialisinja (pl kerítésminta, falevelek)
-normal map compression
Ezen kívül a shader pipelinekot agyonoptimalizálták, ugyanígy a HDR effekteket, a shader és vertex pipeok száma növekedett, órajel növekedett.
kb ennyi.
Suzuki Swift GL 1.3
Mess with the best, and die like the rest...
Az SM3.0 állítólag gyönyörû! Sajnos nekem sincs ilyen még a kártyámon 😞(
Amúgy Jakuza, ha a 6600-odat az én X850XT-mmel hasonlítod össze, akkor már majdnem igazad lett volna 😊 több effektet nem nagyon tud, de sokkal gyorsabb 😊 (na jó jobb benne az AA, de az már kicsi difi).
(azért írok ennyit kínomban mert még majdnem 6 óra mire hazaérek 😞((
DB
Suzuki Swift GL 1.3
Suzuki Swift GL 1.3