The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

McW
Ok, azt hittem kézbe kell venni!

Mess with the best, and die like the rest...

Sheltem
Olvass vissza.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Looserke
jaaaajh...

Néha kiírja:
You are over-encumbered.
És nem csinál semmit.
Mit kell tenni?
McW
A shift+bal klikkre nekem nem dob el ló****t se!

PTW
végre valaki... 8)

DonnieBrasco
Hát nemtom, ha megnézed a "VGa kártyák erõsorrendje" c. topicot itt az SG-n, akkor a 6600GT már erõsen közepes... söt annak is az alsó felébe tart (lassan az enyém is középre csúszik! ) 😞(

DB

A ti kung-futok nem erős!

Mert ez a konfig egy medium felszereltségû gép, akárhogy is nézzük
[Jakuza]
Nem mukszik az F12 es en meg lusta vagyok frapset feltenni. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Fejes021
azt eddig is tudtuk hogy: KIADTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKK!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.panoramio.com/user/518310

Ja, kijutottam a csatornából és kénytelen vagyok szidni a grafikát. Persze minden szép mosott és ronda a távolban, de nem ez a bajom. A baj az, hogy van egy p4 3 gigás proci(szar prescott), egy geforce 6600 gt, meg 2x512 ram. Azért nehogy már mediumnak ismerje föl 640x480-ban. Engem ez most piszokul irritál és igen, nem a grafika számít. De akkor minek van ilyen gépem? Nem csak excel táblázatok kezelésére nyílván. Vagy külföldön a 100k-ba kerülõ kártyák általánosan elterjedtek?
Mindegy, azért a játék edig jópofa, majd este írok róla(és egy picit tényleg mûanyagízû, gondolom ez elmúlik és megszokom idõvel)

#7073 ra

mirol beszelsz? tutorialban elmondta hogy shift+balklikk inventoryban az itemen ami nem kell es akkro kidobja, nem kell ahoz kezbe venni semmitsem. nem art olvasni amit irnak, nem csak kattingatni az egerrel orrbaszajba.

PiszkosFred
Vadkeleten, eszakrol a redguardok tamadnak, keletrol a "kedves szomszedaink", delrol meg a Tisza..fog... ;] Az Oblivion meg nyugatra van, illetve lesz.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

R4VII
Kiatttákkkk!!!!!!Értitek ezt! Kiatták!!!!! Über fasza holnap már 5 ös szintû leszek!😄Nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!

\"Ha Ábrahám gyermekei lennétek,akkor úgy cselekednétek, ahogy Ábrahám....Ti apátoktól, az ördögtől származtok.\"-János 8 [39,44]

PiszkosFred
Hat lassan kezdem megizlelni, milyen is lehetett egy papnak a colibatus fogadalom utani elso evben, az apacak tomott zuhanyzojanak kozepen allni... De kibírom, ma este Dr House es Lost uj reszek, holnap szolgalat, aztan mar itt a pentek, es onnan mar csak 3 nap 😄

Viszont kepeket szurkalhatnatok be, de ne midnig ugyanazt, hanem erdekessegeket, Arenat, lovakat kozelrol, kulonbozo fajokrol kozeliket, stb, legalabb azokkal tudnek "dolgozni" ;] (de inkabb linket, mint 1280as kepeket direktben)

Teljesen egyértelmûen a játék elsõ 15 percében elmondják, hogy shift+click, erre dobod el ami nem kell. Tehát nem kell hullába vagy ládába "csomagolni"

Looserke
nah megjött a "posta" <#vigyor1><#hehe><#eplus2>

kill3r22
Hol laksz tes?

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

[Jakuza]
Ha nem laknal messze megkaphattad volna addig a probaverziot. 😛
Na persze igy, hogy te a keleti alvegen en meg a nyugati felvegen lakom, sztorno a dolog.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

PiszkosFred
Hehe 😄 Nalam fordiva. Manualt mar leszedtem 2szer is, at is olvasgattam, de a gamere varnom kell hetfoig, addig csak tippelgetek es csodalkozok az eldobas-hianyzik-felveteseken, es gyonyorkodok a kepekben, es probalom ekerulni a kesobb megjeleno spoilereket.

Sheltem
Majd te kipróbálod <#mf2>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

[Jakuza]
Es az mioert jo ha eldobod ami a kezedben van ?
Azt kene eldobni ami felesleges, ahhoz meg bekell menni az inventoryba.
Tehat tul van bonyolitva, ha mindent kezbe kell venni.
Raadasul nem is mindent lehet.

Yeltzin
már anno megmondtam, hogy ne nézzenek madárnak a "100% ingame" shotokkal 😊 úgy látszik, nem tévedtem

persze lehet h XBOX-on OLYAN lesz 😄

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Ch_Slater
lál 😄

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

[Jakuza]
Mint mar leirtam egyaltalan nem csunya sot.
De azert az az atutoero es megdobbento grafika nincs, mint amit a keszitok elmondtak a jatekkal kapcsolatban.
Szoval kicsit tulzasba estek. 😛
Mondjuk ez mindenhol elofordul, ezert nem is lepodtem meg rajta.

PTW
próbálja már ki valaki amit leírtam az ég szerelmére...

SHIFT+BAL KLIKK

DonnieBrasco
Mi van srácok, krónikus manual-hiány? 😊)
Kezdem sejteni, miért nem veszõdtek a védelemmel 😊)

DB

Looserke
7 perc és lejön <#vigyor1>

DonnieBrasco
Oké. Érdemi vitának addig semmi értelme, amíg nem csináltam meg a saját kis screenshotjaimat. Az itteniek engem se gyõztek meg, de mozgásban remélem más lesz!

DB

PiszkosFred
Olyan nincs hogy nem lehet eldobni. Kizárt. Direkt hangsúlyozták, hogy az eldobott tárgyak nem okoznak sérülést NPCken, mert egy véletlen kattintás után is kitörhet a polgárháború. Szóval biztos valami idióta kombináció lesz, de tutira van. (ez persze csak tipp, õrület szélén álló játéktalanok naívságával;])

[Jakuza]
Most nem ez a lenyeg ezt te is tudod, hanem az, hogy detto ugyanolyan lesz a kinezete a jateknak a ket kartyan, csak az egyiken lesz 5fps a masikon 30fps.
Es en azt irtam, hogy megneztem fullban a tajat es nem gyozott meg, es nem kell 7800as kartya ennek kideritesehez.
Na de mindegy hagyjuk.

bepe79
Dehogy sikerült. Kétféleképp mentettem scr shotot:

1., SHFT+Prt.Screen->Paint(beilleszt)->ment

2., Fraps elindít -> scr. save hotkey beállít -> játék közben hotkey nyomogat

Suzuki Swift GL 1.3

McW
Te jó ég! Kösz a segítséget, én is pont láda mellet álltam, de mi van ha csak a földrõl szedek fel valamit? Iszonyat nagy gáz ha nincs lehetõség eldobni, persze lehet csak én vagyok láma és nem tudom.

[Jakuza]
Bepe neked sikerult az F12-vel menteni screenshotot ?
Atirtam mind a dokumentumokban es az Oblivion konyvtaraban is az ini fajlban a 0 erteket 1-re de semmi kepmentes nincs.

DonnieBrasco
Látod, ma jó napom van... legyen neked is - tényleg van SM3.0 is a kártyádban, ezt elnéztem. De minek, ha vérgyenge 😛 😛

DB

bepe79
Miután a .ini-kkel széjjelb@szt*m a játékomat, most fölment újra, és kezdõdhet a game 'ELÖLRÕL'.. <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

PiszkosFred
Udv neked, piszok mazlistak egyike ;]

PTW
próbáld SHIFT+BAL KLIKK

(legalábbis ezt olvastam valakitõl)

bepe79
Eldobni én is csak véletlenül tudtam valamit. Te is fölveszel minden szart, amit az útadba kerül? <#nyes> Én úgy tudtam megszabadulni tõlük, hogy pont egy láda mellett álltam, és belepakoltam a cumókat, így már tovább tudtam menni.

Suzuki Swift GL 1.3

[Jakuza]
"de SM3.0 pl és a HDR se ugyanaz."

Hat elvagy tevedve detto ugyanaz.
Betehetem a szignomba ezt ? 😛
Effekt ugyben semmi valtozas nincs a ket kartya kozott, ezt jobb ha tudod.
Csak annyi a kulonbseg, hogy a futoszallagok es feldolgozo egysegek szama kulonbozikk, valamint, egy orajelciklus alatt osszesen haromszorr tobbet tud vegrehajtani a gyakran használt szorzatosszeg (multiply add) utasitasbol.
Szoval ezt buktad. <#hehe>

a 7-es Geforce konkrétan az alábbi fícsörökkel tud többet a 6-os szériánál:
-Gamma érték alapú antialising
-transzparens textúrák antialisinja (pl kerítésminta, falevelek)
-normal map compression

Ezen kívül a shader pipelinekot agyonoptimalizálták, ugyanígy a HDR effekteket, a shader és vertex pipeok száma növekedett, órajel növekedett.

kb ennyi.
bepe79
Óhh, nézd csak! Kikkel nem fut össze az ember.. (: PiszkosFred a HWSW-rõl! <#worship>

Suzuki Swift GL 1.3

McW
Oké, valaki mondja meg nekem, hogy a picsába kell eldobni cuccokat, mert kiírja hogy túlterhelt vagyok és nem tudok mozogni se elõre se hátra! Képtelen vagyok rájönni és már qrvára idegesít! Kösssz...

DonnieBrasco
Ez a kettõ valóban nem megy együtt egyik kártyán sem. A legtöbb elmondás szerint az AA sokkal szebb eredményt ad mint a HDR - ez saját tapasztalataimmal is megegyezik. Nincs hangulatrombolóbb az ocsmány fûrészfogaknál!
Az SM3.0 állítólag gyönyörû! Sajnos nekem sincs ilyen még a kártyámon 😞(
Amúgy Jakuza, ha a 6600-odat az én X850XT-mmel hasonlítod össze, akkor már majdnem igazad lett volna 😊 több effektet nem nagyon tud, de sokkal gyorsabb 😊 (na jó jobb benne az AA, de az már kicsi difi).

(azért írok ennyit kínomban mert még majdnem 6 óra mire hazaérek 😞((

DB

PiszkosFred
Nem is állította senki hogy egyszerre... ;]

bepe79
yea, of course (:

Suzuki Swift GL 1.3

bepe79
Jah, ha már VGA téma: 7800GT / 7800GTX256 / 7800GTX512 / 7900GT / 7900GTX sem tud HDR+AA-t tudtommal. Úgyhogy ha valaki benyomja nVidia kártyánál az antialiasingot, akkor pápá HDR effekt.

Suzuki Swift GL 1.3

DonnieBrasco
Legközelebb javasolt az eredeti .ini biztonsági mentése ;-)

DB

bepe79
LMAO. <#csodalk> Kicsit belehákoltam a .ini file-okba, és utána a game elindult ugyan, de a pálya töltése után mindig kivágott a desktopra, meg teljesen összegányolódott. Úgyhogy most megy a reinstall, az eddigi mentéseknek reszeltek. <#nyes> Úgyhogy csak óvatosan! <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3