The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amiga
GameDaily 3/21/2006 4.5 out of 5 90.0%
Games Radar 3/21/2006 10 out of 10 100.0%

Gamerankingson kint van az elsõ két mai értékelés...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Sheltem
Valahogy sejtettem, hogy A64 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Looserke
3200+os A64, de én 2500Mhz-en tolom neki... <#hehe>
és 1 GB 500Mhzes RAM

Sheltem
Még annyit mondj meg neked milyen procid van?
Gondolom az se gané ha very high az autodetect.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Looserke
nemsokára mennem kell az egyetemre, szal' majd csak késõ délután...

Sheltem
Ha very high jöhetnek a shotok. Elfér még sok 😉

Looserke
én maradok a HDR-nél...eddig sem hiányoltam az AAt és a Lost Coast után végre egy game ami megmutatja mire képes a 6800GTm...
egyébként very high qualityt lõtt be magának a game...

CarajoEsp
Én nekem még 6óra, míg lejön. Ha most elkezdek Defragolni, talán jövõ hétre készen lesz😄 Inkább a fél perces töltés😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Én a TL-en most seedelem vissza, 1085 seed, 1736 leecher 😊

Amúgy azért lépek itt ki be mert próbálom beállítgatni, végignézem minden felbontásban antialiasing meg hdr-el

Looserke
nah akkor ajánlok mindenkinek egy defragot az oblivion telepítési partíciójára, mert nekem egy nagy piros paca lett az egész, szal szerintem jót tenne mindenkinél egy defrag a töltési sebességnek...

Ch_Slater
nekem az 1.2-es <#idiota> athlon-on nem indult el. rögtön az elején hibaüzenet. gondolom kell neki sse meg hasonlók.
de hát nem is csodálkozok rajta. inkább azon lepödtem volna meg ha elindul...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

DonnieBrasco
Figyelitek, hogy akinek már lent van, az 1-2 screenshot után végleg eltûnik? Sorban szippantja be a cucc az embereket 😛 Kivéve persze Jakuzát aki Gothic forever és NWN is KING felíratú pólóban és sapkában fogcsikorgatva ellenáll a vonzerõnek 😊))) (kidding!)
Folyamatosan nézem hol tart otthon a töltésem, van egykis delay a dologban, de már kevesebb mint 1 giga kell és már majdnem ezren seedelik, szóval TUTI meglesz, ha csak valami egész durva be nem üt (áramszünet vagy ilyesmi).

DB

A ti kung-futok nem erős!

[Jakuza]
Valaki rajott mar hogyan lehet magabol a jatekon belul valami gomb-bal elocsalogatni a screenshot funkciot ?Mert nekem az F12-s modszer nem igazan akar mukodni, mint ahogy nezem Hmudanak sem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Looserke
az elég baj, mert a morrowindben mindig tele voltam enchantolt ruhákkal a páncél alatt...

Hmuda
Árgh, nem lehet rétegesen öltözködni...vagy ing van rajtad, vagy páncél. :-(

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Looserke
bakker már install közben is majdnem elmentem a vizuális orgazmus miatt... <#nyes>

Voltan
Nekem 1600-as Athlonom van, 512 RAM Radeon 9600 Pro 128. Elindul ezen egyáltalán? Nagyon low beállításokkal, mondjuk?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Sheltem
<#eljen>

Davidus
nem tudom ti hogy vagytok vele de engem tarkónbaszott a game😛 a játékra igazából még nem is tudtam figyelni csak kóvájgok a grafika meg a zene összhatásától😛

V9ykn8_TZL0

Ne csak a Graf-ról beszéjek! Miylen a game? A hangulat? A zene? A sztori? A feygverek?
Looserke
install... <#vigyor1><#vigyor>

DonnieBrasco
Errõl beszélünk 😊))

DB

CarajoEsp
Azért ez így már nem csúnya, fõleg ha megcsinálod azt a kis tuningot, amit belinkeltek. Huhh..de várom már😄 Igaz még a fáj a fejem a tegnapi várakozó alkoholizálás után😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Sheltem
Na ez már kép.

Looserke
egyébként egy ekkora játéknál szerintem install után nem árt egy defrag, mert a töltéseken sokat gyorsíthat...

bepe79
Na, sikerült beszaratnom a 6600-at. <#vigyor> 1280x1024+4xAA+8xAF+Bloom effekt:

Kemény 2-3 FPS-eket nyöszörgött ki magából a GeForce 6600. <#csodalk>

Suzuki Swift GL 1.3

thx
DonnieBrasco
Asszem ma kihasználom a VGA-m brutális hûtõventijét (HIS Icecool edition), és feltolom neki PE órajel fölé, hadd melózzon a kicsike (még egy játékhoz se kellett eddig 😊))

Newfronter: legújabb Omega van fent, a hétvégén telepítettem rendszer... este mondom az okosat 😊

DB

Amúgy aki ATI-s az elmondhatná hogy mit tapasztalt a különbözõ driverekkel, most azon vagyok hogy netán lecserélem omegára.

Huh mi csak a grafikáról gagyogunk, de ha már jó a játékélmény, akkor azt úgy akarjuk élvezni, hogy a maximumot hozzuk ki a gépbõl...
Davidus

V9ykn8_TZL0

Mayday
Teljes magyarositassal, ugye? 😊)))))))))))))))

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Davidus
shift+click a invertoriban cuccokra amiket el akarsz dobni

V9ykn8_TZL0

ati2002
<#eljen>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Na szal mit kell csinálni?
ati2002
Hmm, az jó lenne, mert akkor meghajtom a GT-met, amíg nem nyöszörög. 😄

AA kivételével minden fullon van,fps-t nem mérttem,de szépen megy
bepe79
Ez nekem is elég gyakran elõjön. Már soxor kellett kitaskolnom, mert taszk-váltogatás után megfeküdt.

Suzuki Swift GL 1.3

[Jakuza]
Belul meg nem veszes annyira, viszont a kulso terepeken erezheto a lassulas.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Nekem meg volt olyan problemam is hogy konfig menunel taskot valtottam es utana mar nem tudtam kilepni a CFG menubol task visszavaltasa utan, igy az egesz jatekot kikellett loni a taskmanagerrel.

bepe79
Nah, végigtoltam a gamét, elég rövidre csinálta a Bethesda... <#vigyor>

Suzuki Swift GL 1.3

Hohó én is Bartonos vagyok 😊
Elég szépen megy, szerintem a súlypont a videókártyán van...
Viszont még nem jártam külsõ helyeken.
Looserke
én majd azzal fogom, de egyelõre DVDt írom...

Hmuda
Na tesztelgettem. Tényleg jól van optimalizálva. Közeleps részletességnél (látótávot is beleértve) türhetõ (épp játszható) sebességgel megy 9600TX-n. Már csak pár dolog homály:

1: aktiváltam a screenshotokat az INI-ben, de nem angyon akarja használni.
2: próbáltam a spechcraft minijátékot, de valamiért nem tudok kilépni belõle, csak ha valami nagy sértést vágok az NPC fejéhez, mert akkor automatikusan kidob belõle.

Ezeket leszámítva eddig minden szép, minden jó és mindennel meg vagyok elégedve. Megyek is vissza, mert Sok még a tennivaló. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

DonnieBrasco
Totálisan megértelek. Kiakasztó dolog ez! Kiadsz egy fél vagyont egy gépre, és másfél év múlva a játékok lefikázzák. Hányszor megéltem ezt 😊)
1 éve majdnem fél miller volt a gépem ára, azóta csak egy újabb winyót vettem bele... na ja de nem mindenkinek van olyan "szerencséje", hogy darabokra töri a bokáját, és közben van egy jó zsíros céges biztosítása... :-/.
(ne gondolkodjatok rajta, NEM érte meg... focinak annyi... 😞(

DB

ati2002
Neked hogy megy?

ati2002
Senki nem tolja 6800GT-vel?
Mindegy, én most telepítem..., de félek, az nf7+bartonom kevés lesz neki.

Szóval medium. Nos nem fogok mostanában százezreket költeni az biztos, tehát bekell érnem vele. Esetleg túlhúzom a dolgokat. Ha szerencsém van tönkrevágok mindent és vehetek egy új gépet. Aztán nem kajálok 😊
A viccet félretéve azért én mindig a közepes jobb kategóriájába gondoltam ezt a konfigot. A videokártya a szûk keresztmetszet de akkor már jót kéne venni. Viszont az 100k fölött van, meg pci-e alaplap hozzá, jujj.
Várom az nvidia drivert, nem mintha támogatná majd a low-end kategóriát de reménykedek az 1 fps javulásban.
Na, kiadtam a dühöm.

Bazz, újabb kártyacsere... :-(
Looserke
jól érted...

Jól értem, hogy GF 7800GTX-en nem megy a HDR + AA együtt, de ATI X1900-on igen???