The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Games Radar 3/21/2006 10 out of 10 100.0%
Gamerankingson kint van az elsõ két mai értékelés...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Gondolom az se gané ha very high az autodetect.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
egyébként very high qualityt lõtt be magának a game...
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Amúgy azért lépek itt ki be mert próbálom beállítgatni, végignézem minden felbontásban antialiasing meg hdr-el
de hát nem is csodálkozok rajta. inkább azon lepödtem volna meg ha elindul...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Folyamatosan nézem hol tart otthon a töltésem, van egykis delay a dologban, de már kevesebb mint 1 giga kell és már majdnem ezren seedelik, szóval TUTI meglesz, ha csak valami egész durva be nem üt (áramszünet vagy ilyesmi).
DB
A ti kung-futok nem erős!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
V9ykn8_TZL0
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
Kemény 2-3 FPS-eket nyöszörgött ki magából a GeForce 6600. <#csodalk>#csodalk>
Suzuki Swift GL 1.3
Newfronter: legújabb Omega van fent, a hétvégén telepítettem rendszer... este mondom az okosat 😊
DB
Huh mi csak a grafikáról gagyogunk, de ha már jó a játékélmény, akkor azt úgy akarjuk élvezni, hogy a maximumot hozzuk ki a gépbõl...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Suzuki Swift GL 1.3
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Suzuki Swift GL 1.3
Elég szépen megy, szerintem a súlypont a videókártyán van...
Viszont még nem jártam külsõ helyeken.
1: aktiváltam a screenshotokat az INI-ben, de nem angyon akarja használni.
2: próbáltam a spechcraft minijátékot, de valamiért nem tudok kilépni belõle, csak ha valami nagy sértést vágok az NPC fejéhez, mert akkor automatikusan kidob belõle.
Ezeket leszámítva eddig minden szép, minden jó és mindennel meg vagyok elégedve. Megyek is vissza, mert Sok még a tennivaló. :-)
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
1 éve majdnem fél miller volt a gépem ára, azóta csak egy újabb winyót vettem bele... na ja de nem mindenkinek van olyan "szerencséje", hogy darabokra töri a bokáját, és közben van egy jó zsíros céges biztosítása... :-/.
(ne gondolkodjatok rajta, NEM érte meg... focinak annyi... 😞(
DB
Mindegy, én most telepítem..., de félek, az nf7+bartonom kevés lesz neki.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
A viccet félretéve azért én mindig a közepes jobb kategóriájába gondoltam ezt a konfigot. A videokártya a szûk keresztmetszet de akkor már jót kéne venni. Viszont az 100k fölött van, meg pci-e alaplap hozzá, jujj.
Várom az nvidia drivert, nem mintha támogatná majd a low-end kategóriát de reménykedek az 1 fps javulásban.
Na, kiadtam a dühöm.