The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LoCk
Ja az X850XT-met számoltatom bele.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

mennyibe? beszámítással adod tovább? vagy hogy?
LoCk
Ha minden jól megy olcsón megúszom.

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Nem ! 😊

Hamarosan érkezik az X1900XTX kártyám.

LoCk
X850XT

😞 mész át fogadjunk te áruló 7800 ra 😊
LoCk
Én nem csodálkozom, egyáltalán ezen n minden jól megy..

Mr_no_NaMe
Miened van? 850 xt,pro vagy mi?
van itt mellettem egy, azt mondja hogy: 2,26GHz Pentium M, 2x512MB ddr2, geforce 6600 go, 17-es wide-os tft 😊
csak nincs mit feltenni rá (egyelõre)
LoCk
Már nem sokáig vagyok X850-es klubbtag. 😊

LoCk
😊

Mr_no_NaMe
Csodálkozol? 😊
Lock 😊 legalább mi 850 szériások tarcsúnk össze 😊))))köszi az infót megnyugodtam<#love12>
LoCk
Nyugi jól fog menni, nekem is X850-es van és fincsin megy High-ba.

Mr_no_NaMe
Fenét mindent amit csak tudtam megpróbáltam kilõni...
Bár a winfosom mostanában elég hülyén viselkedik...elkezd tölteni és a piros led fél óráig megsem mozdul csak világít. Közben pedig alig tölt valamit (hallás alapján).
Lehet winfos reinstall lesz belõle de nemhiszem hogy jobban fog futni...Hamár teljesen lowon sem megy 20 fps fölé akkor mi a francot várjak? Pedig a recommended gépigény is megvan...ehh
Én most izzitom az installt <#wave>remélem 64+os 3200+ amd-n és egy x850 xt 256-n 1giga rammal szaggatni fog ledobom a 4.rõl 😄 valaki kapja el lent pls<#puszi>
LoCk
Lehet nem vettem észre, annyira a kinézetemmel voltam elfoglalva?😊

LoCk
pl erre gondolok

LoCk
http://iaro.srv.hu/kep/gen.JPG[/img]

Hunnenkoenig
Nezd meg mi minden fut a hatterben es a sok szar windowsos szolgaltatast meg a sok szar icont az ora mellöl allitsd le...

Vagy neked mindenkepp kell, hogy az ofice elöre betöltsön, meg hogy a driver settingset egy jobb kattal tudd elerni? ;-)))

Yeltzin
igazad van, sorry

bár azon a képen is látni sötét foltokat a nagyobb tárgyak tövében, de talán ott is felhõs az idõ 😊

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

ini bruhera (köszi a linket!)

"Go to My Documents->My Games->Oblivion->Oblivion.ini

Look for the lines...

uGridDistantCount=25
uGridsToLoad=5

uGridDistantCount controls how much of the actual detailed game world is loaded at a time, and uGridsToLoad controls how much it will move the boundaries every time you move in and out of an area.

Fair warning guys, it takes MUCH longer to load a save game (if you're outside) if you increase the first option. I have mine set to 50, and it takes about twice as long to load."

Screens:
Athlon XP-M 2500+ @ 2.5Ghz
1GB PC3200 DDR
Geforce 6800GT @ Ultra

uGridsToLoad=5
http://img.photobucket.com/albums/v456/enigmatic_cat/Oblivion1a.jpg

uGridsToLoad=7
http://img.photobucket.com/albums/v456/enigmatic_cat/Oblivion2a.jpg

uGridsToLoad=5
http://img.photobucket.com/albums/v456/enigmatic_cat/Oblivion3a.jpg

uGridsToLoad=7
http://img.photobucket.com/albums/v456/enigmatic_cat/Oblivion4a.jpg
Mr_no_NaMe
Meg már ahogy a karaktergeneráláshoz érek szaggat mint a fene alig lehet az egérrel navigálni...
Miért van ez? Mert nem hiszem hogy egy húdeszargépen próbálnám futtatni :S
LoCk
Amúgy szép a game!

LoCk
Hol lesz a karakter generáló lap?
Nem az ahol a kinézetét állítom be, hanem ahol a speciális értékeket állíthatom be.

magus
majd ha vki eljutott egy varosba ami nem ez a tornyos mutatna arrol is kepet?^^

Mayday
Nos, nekem is feltelepult, most toredezettsegmentesitek 😊

Van egy sms kodom, 3 napos, ma reggel regisztraltam. A leggyorsabban privatban jelentkezo viheti, csak annyit kernek, ha Oblivion lejott, adjuk tovabb a kovetkezonek, aki ezt szeretne tolteni!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

JuanG
én a #7120-as képre írtam, hol van ott esõ meg este? 😄D

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

magus
na igy mar jobb, es csata kozben sem kell kapkodnod, van idod gondolkodni.

Mr_no_NaMe
Mért van az hogy MINDENT amit lehet az ég világon levettem, és szaggat mint a rohadás???
Amd Athlon xp 3000+
9600XT
1,5 giga ram

Egyszerûen már a lownál is lowobban van és szaggat mint a p*csa.
Ilyenkor mivan?
JuanG
tudom, rosszul fejeztem ki magam, a kép olyan mintha nem lennének árnyékok, túl világos, és valahogy ronda...de kiváncsi vagyok mit tudok majd a gépemen alkotni vele 9700pro-val 😊...

meg nem tudom minek 1024 felett AA-t használni (sokan írták hogy be van kapcsolva), persze hogy szaggat...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Yeltzin
ilyen idõben (este, felhõs égbolt) a valóságban sincsenek árnyékok, a gyenge. szórt fény miatt

ahhoz egy konkrét irányból érkezõ erõsebb fényre van szükség

PiszkosFred
Csak nyugodtan, en raerek, hetfoig "semmi dolgom", idom mint a tenger ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hunnenkoenig
na, ma 11-kor hivtak az üzletböl es 11:30-kor mar a kezemben volt 1db dzsörmen vörzsön.

Kar, hogy majd csak este tudok jatszani 1-2 orat...

Dr4gonlord
Csak a játékos, az npc, az épületek és a fák rendelkeznek árnyékkal.

Dr4gonlord
Pedig az NWN2 eléggé elõrehaladott állapotban van a hirek szerinte. Más: NVIDIA driverrol még semmi hir? Szétnéztem hivatalos oldalon, nZONE.on, de még semmi.

[Jakuza]
Igyexem csak mindig lefagy ez a szar taskvaltaskot. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

JuanG
ez nagyon csúnya <#wow1>...kicsit sok a fényerõ nem? nincsenek árnyékok?

szükségem lenn e két darab raros filera SKINOTE releasebol aki tudna segiteni megkoszonnem!
[Jakuza]
Ez van en a D&D-ben hiszek, ha mar nincs isten. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Mar lefagyott vagy 4szer.
Igaz mindig csak task valtasnal, de annal rendszeresen.
Ugyhogy csak ovatosan vele.

bepe79
Az NWN2-nek már a jövõje/sorsa is kérdéses..:
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=17459

Suzuki Swift GL 1.3

Yeltzin
én leszek az elsõ bátor és vakmerõ idióta, aki notebook-on fut neki? 😄DDD

PiszkosFred
Na vegre, meg meg meg ;]

PiszkosFred
Oh, te istenkaromlo ;]

Kedd: warez nap, linkek, torrent hiszti, stb
Szerda: technikai tuning/tweak nap, mit merre hogy allitsunk be
Csutortok: talan lesz mar szo RAIrol is? ;]

DonnieBrasco
Senkinél nem fagy a játék? 😊 nocsak nocsak....

(3,43 DL-nél tart... yessszokkééé!!)

DB

A ti kung-futok nem erős!

[Jakuza]
Hogy egy kis varosi kep is legyen.

[Jakuza]
Ne felj en az NWN2-nel fgogok eltunni. 😛
Igy most csak megmaradok szimpla egyszeru jatekosnak, akinek nem rohad ra a szemere a monitor tobb heten at. 😛

DonnieBrasco
Ez reménykeltõ... nekem 3000-es van csak és nem tolom fel, de remélem a VGA-val együtt csak lesz egy very high 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Üdv, lassan nekem is leér, csak egy kis bibi van, közben lassan elfogy a hely a vinyóról, a DVD-író meg éppen nem üzemel. És még ki is kellene tömöríteni valahogy, na meg feltelepíteni, szóval érdekes lesz.

Grafikával kapcsolatban: néhány képen jól látszik, hogy pont olyan a játék, mint amilyen a korábbi képeken volt. Meg a gépigénye is pont olyan. 😊 Szóval szvsz azt kaptuk, amit vártunk. Még jó, hogy pár hónapja bedöglött a 8500-as kártyám, különben tuti nem cserélem le, és most sírnék rendesen. 😊