The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
thx
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
gamertag: kenobita
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
nekem belátható idõn belül nem lesz ~150k-m teljes konfigváltásra... szóval lehet, hogy idén nem kalandozok benne. ééén, aki 2 és fél évig nyomtam a morrowindet és nem értem a végére (mert tényleg kalandoztam)<#nyes>#nyes>
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Találtam egy luvnyát és meg is fosztottam a ruhájától😊
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
köszi #7617
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Könyörgöm akkor nyisson valaki egy Oblivion-tech topikot és ott lehetne mindezt az idióta ezen és ezen a konfigon fog e futni-val egyetemben.
De az aktuális questeket mivel tudom megnézni? Vagy Elder Scroll alatt nincs ilyen?
Bocs, de (tudom, ez itt égõ) még egy ES-el sem játszottam még, de mostantól igyekszem pótolni. 😊
Respect a fejlesztõknek!
Annyira izgalomban vagyok,le sem tudom írni!
KIRÁLY!
Totálisan rabul ejtett!
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Nem hoz egy kis Plussssz FPS-t 😊)))
www.gamekapocs.hu
Ha valaki véletlen mégis rájön hogy lehet átállítani a számbillentyûkrõl a quickswapot légyszi szóljon.
Közben a menüben mindent(!) off ra raktam csak a felbontást hagytam 1024ben meg a bloomot hagytam meg...hát semmit nem változott bazmeg...Egy köcsög effekt miatt nem fogok tudni játszani.
nagyyábol belöttem
1024x768 HDR
Shadow OFF minden fullon a látotávolság 3/4 en...igy átlag 25 fps jácchato....a hdr kikapcsolásán gondolkodom...hátha jobban menne majd meglátjuk
megtaláltam a Csontis katakombát...😊 nagyon brutál
AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ilyen terjedelmû játékhoz teljes végigjátszás (mégha csak a fõszál) kb egy-két hónap
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Itt nincs helye spoilernek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A64 3200+@2500Mhz 1GB 500Mhzes RAM duálba és egy GF6800@Ultra társaságában benti tereken nincs gond, de ha kimegyek akkor már 25-45 között mozog és ja jön valami ellen akkor negyon leesik, akár 6-8ra is...
mik azok a beállítások amik a legjobban befolyásolják az FPSt???
Ez az új NV driver mennyit gyorsít?
teszteld le mittud
válaszd kia játékot és kiírja a végén hogy mien lesz a teljesítmény
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.