The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Najó, de ez most egy alternatív sík ;]

j0nNyKa: thx, mentve, nagyon jók ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fronter feltámasztottad a reményt ááá je k szép a graf holnap el is kezdem😄
Mr_no_NaMe
Szal hogy vmi ilyesmi hogy:
Your video hardware is not detected on your system
vagy vmi hasonló fasságot.
Mr_no_NaMe
Megvolt a karbantartás 😊
Eredmény = 0 (zéró, semmi, nulla, nuku, annyisenem)
Viszont 800*600ban úgy, hogy mindent (egytöl egyik mindent) leveszek csurig sikerült elérni a kicsit zavaró de még mindig élvezhetetlen de talán jó minõséget...ezt nagyon nem vágom...amúgy mikor feltelepítettem kírta hogy your hardware is not detected vagy vmi ilyesmit...a kövi írás vaz volt hogy a beállítások most automatikusan lowra lesznek állítva...most nemtom mivan lehet vmit nem jól lát a kártyámon?
chalezlopez
Valaki tudott menteni a játékban (nem autosave)? Nekem nem sikerült. Pls help vki!

Vamos Argentina!

LegionarR
Nem lehet hogy még alacsonszíntû vagy? Nekem sincs még sajna meg a game, torrentel szedem, eddig a bittorrentel próbálkoztam, de úgy tûnik az azureus messze lekõrözi sebességben... fura. Na mind1 még kb. 2 és fél nap és végre elõttem is megnyílnak a kapuk 😊 Utána meg kb. 1 hét és elballagok megvenni, mert így látatlanba is ki merem jelenteni hogy megéri a pénzét.... Jó kirándulást mindenkinek!

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

j0nNyKa
for fred

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Davidus
na még egy kill az arénában és gladiátor vagyok😊 mondjuk már tizedszer próbálom de nem bírom leverni😛

V9ykn8_TZL0

raziel.

pedig a debreceni lányok se rosszak😊

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

PiszkosFred
Najó, szóval igaz, amiket eddig láttam, azokhoz képest szépek. Habár amúgy sincs velük - én ízlésem szerint - semmi gond, a hátsó kifejezetten a vesémbe lát ezzel a pillantással ;] De tessék, játéktulajdonosok, übereljétek. Lássunk szép lányokról shotokat 😄

kill3r22
Ez sem rossz !

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

PiszkosFred
Nemtudom, írtam hogy nem saját kép, nekem nincs game még egy hétig.. ;]

CarajoEsp
Az, hogy szép, azt azért vitatnám, inkább szebb, mint az eddigiek😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

reménytelen
Ez HDR effektel van vagy anélkül?
PiszkosFred
nem saját kép ofkorsz, de végre elõször látok szép nõket 😄

raziel.
Fraps nevü progi install

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Tojesz
Köszi a segítséget, de azért mégis.......

olvass vissza!!!!!!!!
kill3r22

Nem is tuttam hogy ijen is van...😊

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Lehet én vagyok béna, de az FPS-t hogy kell kiiratni?
j0nNyKa
bazdmeg #7665, nem tanitottak meg olvasni az iskolaban ?

j0nNyKa
romot falucskat szuletett felesegek utan lovok neked

Tojesz
Mivel lehet képet lopni a játékból?
Print Screan nem megy

PiszkosFred
Jöhet minden, ami érdekesnek tûnik. A fõváros képeibõl kaptunk már ízelítõt, kellene most vidékrõl pár farm, rom, falucska, esetleg iylesmi, ami ritkán voltak.

(ha megtaláljátok Chuck Norrist, azonnal fotózzon valaki pls)

#szerk: kezdõdik Dr. House mindjárt, Oblivion közben egy kis szünet nem árt 😄 Ha esetleg elfelejtette volna vki 😄

j0nNyKa
az iment talaltam repulo lovat, de mire lescreenshotoltam, landolt :[

VampireLord
Örök hála! köszi 😊

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

PiszkosFred
De az egy gebe 😄

j0nNyKa

Lacc
Na indítottam én is egy böszme ork rablógyilkost 😄
j0nNyKa
pihenj 24 orat

j0nNyKa
dokumentumok/my games/oblivion/Oblivion.ini <- bAllowScreenShot=1

utana print screen csinalja a screenshotokat

ZsZso
Még utána kell néznem milyen guildok vannak, és annak is, hogy knightként érdemes -e a "fight clubba" (fighter guild) beszálnom (bár valószínûleg ez lesz).

Volt róla szó, hogy pacit hol lehet venni.
Elsõ város NORTH COUNTRY STABLESnél. De kaphacc ingyé is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõ misszió ... keresgélni kell egy pap srácot, akinek az amulettet kell átadni. Na azzal az ipsével kell beszélgetni, majd ASSISTANCE (vagy milyen címszó alatt) fel fogja ajánlani a lenti pap a paciját.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

reaper4
fraps?

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Szerintem a kártyámhoz képest nagyon szép ez. Az FPS számmal is épp meg vagyok elégedve, nem zavaró.

Képek

Most értem még ki a szabadba, és ez egyszerûean fantasztikus, hogy milyen varázsa van ennek a játéknak...
STREEX
Megatalálta már valaki a játék "Ghorak Manor"-ját?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

ZsZso
Feltettem az új nvidia drivert ... hát nem hozta meg a várva várt reményeket. Sebaj ... kicsit néha beakad a gamma, de írtó jól megy (2800 intel, 6600GT).

Hát mikor az alábbi missziót megkaptam, azt hittem kiugrom a bõrömbõl örömömben. Írtó jó móka:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elsõ város ... A várban a macának ellopták a festéményét. Megvannak a gyanúsítottak, s õket kell végigkérdezgetni, majd meggyanúsítani az egyiket. Már pár embert felkerestem, és alakul a történet. Hatalmas ez a nyomozósdi!!!! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

kill3r22
na megyek vadászok még valami érdekeset....
Tengeri rák volt már?

VampireLord
mivel szedjek ki képet a játékból?
print screen-nel nem mûködik, hypersnappel is próbáltam de azzal sem...

légyszi mondjatok valami ötletet, köszi

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

Dynamic
"az ellenfelem egybõl lefeküdt aludni amint elindult a verseny "

LOL😄
AI rulez
Crokin
Szerintem úgy gondolkoznak, hogy ha már voltál börtönben, akkor biztos nem árulod el õket, vagy valami ilyesmi 😊

Repatarurgyán

Ron Ragm
Csak azt nem értem miért imponál egy tolvajcéhnek ha valaki lebukik 😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan kell szintet lépni?
Már megvan a 10 primary skill növekedés, meg az iránytû mellett is ott van a kis ikon, de nem jövök rá, hogy mit kell tovább.

Köszi

Crokin
Egy kis segítség kezdõ thief guildeseknek:

Jó tolvajhoz híven elkezdtem kifosztani a várost. Házak, boltok, ami az utamba került azt már loptam is. Mondanom se kell, hogy még nem vagyok egy profi tolvaj így hát sajnos elkaptak. Irány a börtön, egész jól lehet aludni odabent. Miután másnap kiengedtek, épp a fõtéren sétalgattam, mikor is megszólított egy gyanús alak, és átadott egy üzenetet: "hallotak a tegnapi botlásomról, és ez igencsak imponál a thief's guildnek 😊 Ha érdekel a dolog, akkor legyek éjfélkor a kikötõben, a csövesek negyedében."
No, úgyis terveztem hogy belépek, hát elmentem a találkozóra. Kiderült, nem én vagyok az egyetlen jelentkezõ, ezért egy kis versenyt rendeztek közöttünk (én plusz két másik maki), aki gyorsabban elhoz egy naplót, az máris tag lehet. Sajnos ebben alulmaradtam, a csajszi egybõl tudta hova kell menni, én csak rohantam utána, de õ volt a gyorsabb. Eltelt egy nap, újra tudtam jelentkezni, megint verseny: most egy kardot kell elhozni a fegyverárustól. Ez már könnybben ment, lévén az ellenfelem egybõl lefeküdt aludni amint elindult a verseny 😊 A kardot visszahozni már gyerekjáték volt, hurrá, tagok vagyunk.

Repatarurgyán

PiszkosFred
Tetszett a kép, végre valami új ;]

LoCk
Puszikállak!
Na léptem ölni!😊

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

kill3r22
a C gombal de elötte nyomsz egy Tab-ot és ki kell választani a mágiát és elvileg menni fog

kill3r22
hamar felkerültem az Oblivion HQ-ra...😊

LoCk
?

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

ehh arra még emlékszem te hogy az milyen idegesítõ volt =)

LoCk
Na most tudtam igazán játszani a gaméval.
Hogyan kell varázsolni? 😊 Kicsit ittam uh. csak lassan hogy megértsem..
A Morrowindben tudtam ott ment ezerrel, itt nem megy.
Nyugi a kerakterem High Elf uh. vágja a mágiát..

???