The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
j0nNyKa: thx, mentve, nagyon jók ;]
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Your video hardware is not detected on your system
vagy vmi hasonló fasságot.
Eredmény = 0 (zéró, semmi, nulla, nuku, annyisenem)
Viszont 800*600ban úgy, hogy mindent (egytöl egyik mindent) leveszek csurig sikerült elérni a kicsit zavaró de még mindig élvezhetetlen de talán jó minõséget...ezt nagyon nem vágom...amúgy mikor feltelepítettem kírta hogy your hardware is not detected vagy vmi ilyesmit...a kövi írás vaz volt hogy a beállítások most automatikusan lowra lesznek állítva...most nemtom mivan lehet vmit nem jól lát a kártyámon?
Vamos Argentina!
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
V9ykn8_TZL0

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

olvass vissza!!!!!!!!
Nem is tuttam hogy ijen is van...😊
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
(ha megtaláljátok Chuck Norrist, azonnal fotózzon valaki pls)
#szerk: kezdõdik Dr. House mindjárt, Oblivion közben egy kis szünet nem árt 😄 Ha esetleg elfelejtette volna vki 😄
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
utana print screen csinalja a screenshotokat
Volt róla szó, hogy pacit hol lehet venni.
Elsõ város NORTH COUNTRY STABLESnél. De kaphacc ingyé is:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Képek
Most értem még ki a szabadba, és ez egyszerûean fantasztikus, hogy milyen varázsa van ennek a játéknak...
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Hát mikor az alábbi missziót megkaptam, azt hittem kiugrom a bõrömbõl örömömben. Írtó jó móka:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Tengeri rák volt már?
print screen-nel nem mûködik, hypersnappel is próbáltam de azzal sem...
légyszi mondjatok valami ötletet, köszi
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
Repatarurgyán
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Már megvan a 10 primary skill növekedés, meg az iránytû mellett is ott van a kis ikon, de nem jövök rá, hogy mit kell tovább.
Köszi
Jó tolvajhoz híven elkezdtem kifosztani a várost. Házak, boltok, ami az utamba került azt már loptam is. Mondanom se kell, hogy még nem vagyok egy profi tolvaj így hát sajnos elkaptak. Irány a börtön, egész jól lehet aludni odabent. Miután másnap kiengedtek, épp a fõtéren sétalgattam, mikor is megszólított egy gyanús alak, és átadott egy üzenetet: "hallotak a tegnapi botlásomról, és ez igencsak imponál a thief's guildnek 😊 Ha érdekel a dolog, akkor legyek éjfélkor a kikötõben, a csövesek negyedében."
No, úgyis terveztem hogy belépek, hát elmentem a találkozóra. Kiderült, nem én vagyok az egyetlen jelentkezõ, ezért egy kis versenyt rendeztek közöttünk (én plusz két másik maki), aki gyorsabban elhoz egy naplót, az máris tag lehet. Sajnos ebben alulmaradtam, a csajszi egybõl tudta hova kell menni, én csak rohantam utána, de õ volt a gyorsabb. Eltelt egy nap, újra tudtam jelentkezni, megint verseny: most egy kardot kell elhozni a fegyverárustól. Ez már könnybben ment, lévén az ellenfelem egybõl lefeküdt aludni amint elindult a verseny 😊 A kardot visszahozni már gyerekjáték volt, hurrá, tagok vagyunk.
Repatarurgyán
Na léptem ölni!😊
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Hogyan kell varázsolni? 😊 Kicsit ittam uh. csak lassan hogy megértsem..
A Morrowindben tudtam ott ment ezerrel, itt nem megy.
Nyugi a kerakterem High Elf uh. vágja a mágiát..
???