The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Bocs, ha volt, de még 500 hsz-on át kell rágnom magam és a meló is sok ma 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
De nekem is lenne egy kérdésem. Lock picket hol lehet venni???. Mert tolvaj a karakterem és kicsit kínos, hogy kifogytam a lockpickbol.
Amúgy nagyon fasza a játék. Morrowind hangulat, gyönyörû grafikával. Ami eddig nagyon tetszett az az élõvilág. Pillangók repkednek az erdõbe, meg õzek rohangálnak. A másik meg a critical sebzés. Ha lesbõl támadsz és nem vesznek észre, akkor íjjal 3x sebzés tõrrel meg 6x sebzés.
Pedig meg a jatek konyvtaraban levo .init is atirtam.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
(ez csak tipp, de már többen jelezték hogy ez így mûködik)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Igaz en csak utazasnal hasznalom, masik 2 opcional kikapcsoltam.
Furol nem nyilatkozom, mert kikapcsoltam a jobb sebesseg erdekeben.
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória
Jo lenne ha a makrokat attanulmanyoznad.
DB
Nem tudom ki hol tart, de én tegnap este csak a fõ küldetéssel foglalkoztam (az elejérõl kezdtem újra) és eljutottam oda, hogy Martint elvittem a templomba, ahol biztonságban van és vissza kéne szerezni az amulettet. Volt egy olyan küldetés, hogy egy könyv 4 kötetét kell megszerezni, ezen is túl vagyok (ezt pontosan nem vágom, hogy mire is volt jó - valaki leírhatná), de mit kell csinálni utána? Nincs aktív quest, nincs "piros nyíl", gondoltam visszamegyek a templomba (ahol Martin van), de ott is bárkivel beszélek, nem történik semmi. Elkezdhetek mellék küldetéseket csinálni, de én elõször végigvinném a fõ irányvonalat és a végén kalandozgatnék kedvemre 😊
Ja, pár tipp:
- Amikor Martint elviszed a templomhoz (a pappal együtt) és belépsz a Blades-be, onnantól kezdve bármikot fegyverre, vagy ilyesmire van szükséged, a templomban találsz bõven. Természetesen ez innentõl kezdve már nem lopásnak számít.
- Sajnos ha valamit ellopsz, akkor teljesen hülye helyzetekben, totál váratlanul támadnak majd meg az Imperial Legion katonái (nekem emiatt kellett újra kezdenem...). Pláne ha mondjuk megöltél egyet közülük... Nálam olyan helyzetet teremtett a game, hogy bementem egy kis kunyhóba és nem tudtam már kijönni, mert folyamatosan jöttek be a katonák és rám támadtak. Úgyhogy a lopással, gyilkolászással csak óvatosan. Persze gondolom lehet ezt okosan csinálni (mármint a lopást pl.), de én még kezdõ vagyok és nem jöttem rá, hogy hogyan 😊)))
- Ha lovat lopunk, az nem a mienk, ergo nem is amrad ott ahol hagyjuk. Ha lovat vezsünk vagy kapunk és a mienk, az ott marad. a sok ló van egy helyen és nem tudod melyik a tied, érdemes figyelmesnek lenni, mert velem volt olyan, hogy egy ugyanolyan lóra szálltam fel majdnem, mint a sajátom, de nem az volt. Ilyenkor ugye a patkó-jel piros (akárcsak a lopásnál). Amikor a városba mész, akkor a várostól nyugatra (ha jól emlékszem) lévõ kis istállóban találod meg a lovadat. Ott simán csak felülsz a sajátodra és eljössz. Kisebb bug: nekem volt olyan, hogy nem volt ott és vissza kellett mennem a városba, majd újra a karámhoz - és akkor mr ott volt.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
AMD A64 3500+ a proci
2x512 Samsung 400 DDR (Dualban)
ATI X1600XT PCI-Ex meg a kartya
Ezzel alapbol mindent HIGH-re ertekelt, es en meg be is kapcsoltam mindent, maxra huztam mindent, HDR benn van, es igy 1024-es febolntasban meg egy picit sem szaggat be sosem! Tehat nagyon pozitiv csalodas, talan meg megnezem az 1280-at, nemi mas felaldozasaval, hogy mit mutat.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Bocs az eltûnésért! Sajnos tegnap sok dolgom volt este, így alig 3 órám maradt a játékra, melyet félig tweakeléssel, félig önfeledt (VÉGRE!) játékkal töltöttem. Tapasztalatok:
!!!!! VGA-m: X850XT !!!!
1. nem tudok screenshotot csinálni, mit kell .iniben átírni? <#vigyor3>#vigyor3><#lama>#lama>
2. A kártyámon 1280x1024, 4xAA-n ha MINDENT maxra rakok, a játék külsõ-belsõ terekben is 30-40 FPS-sel fut....
3. ... kivéve egyetlen effektet: a FÜVET! Max fû látótávon 10-15 FPS, közepes fõ látótávon 15-20 FPS, ha nincs egyáltalán fû: 30+ FPS!!!! Egy órát szarakodtam az állítgatással, de ez az egyetlen effekt ami baromira lassít, még a soft shadows vagy a 6x AA sem fogja meg feleennyire sem a gépet! Elég gáz 😞
4. Sajnos memory leak is van, autosave-k után baromira belassul (25->10 FPS!!), és nem is javul meg, csak ha kilépek/belépek. Autosave-ek kikapcsolása után meggyógyult (nagyjából).
Nem összegezném hosszabban, mint amit már Ti is tudtok: az eddigi legszebb játék (ha minden effekt maxon van!), ez kétségtelen. A játékmenet pedig egészen biztosan jó lesz, errõl majd 1-2 hónap múlva írnék 😊))
DB
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
Ez az ingame options/video beállitás a "kintiben" nem állitottam el semmit csak ami alapban megad a kártyámhoz.
Biztosan lehet finomitani de amig nincs gondom ez igy klafa.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Megnezem majd miutan levertem azokat a ruhes magusokat. 😛
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Neked hogy megy? döcög vagy szalad, jah és milyen beállításokkal?
"Rajott valami topplayer, hogyan lehet feltolteni a kardokat ?
Van egy kardom, amiben nincsen toltet es igy nem mukodnek az enchantjai."
Amugy ne butaskodjatok, miert ne irna ki a kard ertekeit ?????
1.ikon - fej ikon: a kard ara
2.ikon - toll ikon: a kard sulya
3.ikon - kard ikon: a kard alap sebzes erteke (tobbit az ember ereje hatarozza meg, valamint a fegyver tipussal valo banas merteke)
4.ikon - sziv ikon: a kard allapota (valtozhat tole a sebzesertek, ha nem 100%-os a minosegi allapota)
Ha kulon statokkal rendelkeznek, akkor pedig elojon egy masik ablakban a statok erteke, ha kurzort raviszi az ember az inventoryban a targyra.
A pajzsoknal, panceloknal ugyanez a helyzet, csak ott a vedelem merteke van kiirva, alul osszesitti is ez alapjan a program a felvett pancelzat ertekeinek osszeget.
Nos, ezekutan mondja mar meg valaki hogyan lehet ujra feltoteni azt a k***a kardot. <#nevetes1>#nevetes1>
Nyugodtan használgasd el a lockpicket,sok van a ládákban,itt-ott ahogy eddig látom és természetesen ne egy "hard" zárnak ess neki hanem kezd egy "very easy"-vel aztán szép sorban egyre erõsebb elzettnek ess neki<#hehe>#hehe>
fejlodott is a lockpick kepesseg rendesen.
(aztan megtalaltam a kulcsot ...)
Nekem is az van és hiába fut az elején csodálatosan, kerülsz olyan helyre ahol 1(igen 1) fps re leesik és a menüt nem tudod behozni(pedig elég hozzá egy lángoló torony vagy egy olyan effekt amit nem tud, nem beszélve ha 4-5 ember csapkodja elõtted egymást). Állítgathat az ember bármit a menüben offra és lowra nem változik semmi.
Maradjunk annyiban,hogy 6600gt az alap neki. El is fogom adni a picsába a 9800pro mat.
P4,2.8G Intel proci,1G ddr ram,Radeon 9600xt 128mb videokártya,Asus IS-7 alaplap
Amit még javaslok egy kicsit rendberakni a gépet(rendszertakaritás,regtisztitást)és mindenféleképpen frissiteni a driverokat(vidkártya,directx9.c).
Nálam eddig semmi gond nem volt 1024x768-ban játszom és nagyon szép de még k<#integet2>#integet2>alibrálom a lehetõségeket mert éjjel vágtam neki a kalandnak és ugye...
http://www.panoramio.com/user/518310
Nézhetek új után. Sajna amit akarok azt nem áll módomban megvenni, szal be kell érjem valami kisebbel. Milyen karin fut, úgy a játék, hogy még élvezhetõ de nem bûn ronda?
Venned kell másikat!