The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lehetséges de ennyit nemér az egész....kaspersky-m van abban teljes mértékig megbízom vírus kilõve....minden pénteken full virus keresés van 😊 csak azt nemértem ha más gém nem érzékeny ez mi a faszért ilyen szar?
Fejes021
sõt ha maximalista vagy a kkor feladatkezelõben a folyamatok fül alól (szigorúan csak az ismert, tudd hogy micsinász!!! <#idiota>) ki lehet lõni néhány alkalmazást

http://www.panoramio.com/user/518310

Hol lehet állítani a gyorsgombokat? vagyis fegyókra meg varázslatokra

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

DonnieBrasco
Még1szer: telepíts új rendszert, és csak azt tedd fel amit muszáj.
Lehet víros, adware, malware, registry-gyebasz, akármi a gépeden, amit nem látsz...

DB

A ti kung-futok nem erős!

látom senkinemtuggya miért lép ki....mind1...nem írom le 6x ugyan azt ha nemtuggyátok hát nem 😞((((
B@dsector
Igen, tisztában vagyok vele.<#heureka><#idiota>
Akinek akadozik:vírusírtók ki!Az nekem 1280*1024 full high-ban+aa+meg minden szar kint 4-rõl 14 lett az FPS-em!Egyébként 1024*768-az nekem jo

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

senki nemtud nekem segíteni? remek 😞
j0nNyKa
kapcsold ki AA-t

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Me0w
Csak szolok, hogy a Hummer a terepjaro, a hammer a kalapacs.

Together we'll fly someday...

<#worship><#worship><#worship>thx

Me0w
Mindehez be kellett irnom a 'PIROS' szot az alant talalhato keresobe, es a 3. uzenet ez volt:

Akinek lángoló bizbazoknál, meg egyebeknél leesik az FPS (nálam másodpercekre megakad például az átjárónál (oblivion) meg az elején mikor a pirosruhás nyomikat leölik és elfüstölnek.....), az próbálja meg kikapcsolni az AA - t. Nem néztem menyyi FPS - t nyom egyébként, de semmi komoly szaggatás. Kikapcsolt AA - val az említett részeken is tökéletes. Viszonyításképpen x800XL kártyám van.... Gondolom csak bug..

Azt ne mondd mar nekem, hogy nem talaltad volna meg ennyi ido alatt...

B@dsector
crackeld meg.

http://thenamelessphoto.com/

mikor elindítanám akkor ezt írja ki : Insert the Oblivion Disc 😞

<#help>help please

szal elmondanád please ? 😊

wow-oztam 2 hónapig,meg egy keveset dungeon siege 2 -vel jáccottam,de azok jóval másabbak ,mint ez...
és a térképen csak elég kijelölni,h hova kell elmenni,és rögtön ott is vagyok?
most néztem megint kilépett.....a video kari 49 fokos úgy hogy nincs húzva egy x850 xt 256-os :S de olyan furcsa más gém soha nemfagyott ki ez az 1érzékeny rá:S beszarok...más kodekeket mondott mert a morowind is alerrgiás volt rá...de egy deka kodek nincs a gépen. szoal pls valaki help mert nem vágom mivan<#help><#falbav>
Fritz Von...
Full alapon megy minden nekem. Semmi overclock. Annyit sikerült szûkítenem a problémán, hogy ha városban vagy dungeonban vagyok, akkor semmi gond nincs. De ha kint vagyok a szabadban és lovagolok, netán harcolok, akkor lép ki.
És fogalmam sincs, hogy mitõl.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

B@dsector
Azt tudtátok h a misc cuccoknál ha van hummer-ed (kalapács) azzal tudod a fegyvereidet/páncélzatodat javítani.
Tatyla
jaja egy FAQ nem ártana!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Laza
Szvsz ha most kezdesz el RPG-kkel jatszni, nem ajanlom elsonek 😊
Egy konnyen emesztheto Diablo2-t jatszogass kicsit, es csak fokozatosan felfele, mert meg fogod utalni az egeszet 😄D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

[Jakuza]
Mert elofordulhat overclocknal fagyas, vagy mas hiba.
Eloszor teszteld le hatha jo lesz.
Ha nem mas megoldas utan nezunk. Esetleg nem melegszik a VGAd GPUja ?
Bar szvsz vagy az overclock vagy a memoria miatt fagyhat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Me0w
A memoria attol meg hogy auto-n van, nem biztos hogy jo. Van jopar alaplap, ami a CL3-as memoriakat 400 MHz-n CL2.5-re detektalja, stb.

1. Eldobni pár tárgyat. SHIFT+bal klikk
2. Alul van a kis iránytû, azon jelölve van egy háromszöggel az aktuális quest iránya
3. A pénzed nem, csak a magicka
4. Mennyit ér, milyen nehéz, támadó/védelmi érték
5. A misc cuccok a "mellékes" tárgyak, szal használni nem tudod, de lehet jó lesz még valamire.
6. Azt nemtom, thief vagyok 😊
a memoria az auto-n volt viszont a proci 10% os overklokon volt most azt is standardba raktam...megtudod nekem magyarázni így miért kéne mûködnie?
10000 thx<#vigyor2>
ZsZso
Télleg csinál már vki? Hasznos lenne, mert tényleg soxor ugyanazt a kérdést teszik fel emberkék.

Mondjuk nem csoda, mert az elmúlt 1 nap hozzászólasainak fele az tuti arról szól, hogy kinek milyen videókártyája van, mennyiért vette, vagy milyet szeretne (akinek nem inge ...) 😞

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

akkor csinaljatok egy FAQ-t

Me0w
/seconded <#smile>

ZsZso
1.ha azt irja,h:"you are over encumbered"-akkor mit kell csinálni?
túl sok cucc van nálad, tegyél le párat (SHIFT + bal klikk a tárgyon)
(amúgy nézz körül a tárgyak ablakában ... ott kell lennie egy X/Y számpárnak, ami megmondja, hogy mennyi cuccot bírsz el)
2.és azt honnan tuggyam,h merre kell menni?mer qrva nagy a játéktér
angol tudás szükségeltetik hozzá nagyon. Ha nincs, akkor add fel szvsz 😞. Amúgy F4 ott asszem a 3. ikon balról az aktív quest, a 4. pedig az ahol kiválaszthatod melyik legyen az aktív quest. (s onnantól kezdve az aktív quest célpontját/helyét fogod látni a térképen - piros/zöld 3szög)
3.és ha gyógyitom magam(c),akkor csak a manám megy le,a pénzem nem?
ha varázsolsz a manából megy le a varázslathoz szükséges manapont-mennyiség (és itt gyanítom errõl van szó)
Gyógyítani még potionokkal is tudod magad, de azt hiszem ez egyértelmû számodra hogy megy - megiszod => elfogy 😊
4.a fegyvereknél/pajzsoknál az a 3 dolog mit jelent?(pénzére féleség(ezt tudom 😄),toll,kard)
ÉRME - az ára
TOLL - milyen nehéz
KARD/PAJZS - mennyit sebez, mennyit véd
5.mik azok a "misc" cuccok?
Ezt a kérdést most nem vágom 😊 Ha igen, akkor még én se tudom 😊
6.spelleket hogyan lehet kitanulni?
Na ezt még nem csináltam ... szóval passz.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Me0w
Nekem meg nincs kedvem ezredszerre is kikopizni amit mar masok leirtak.

az elejen vagyok 😊
a piros ruhás enemy megölésénél lévõ effekt belassítja a gamet, hogy lehet ezt a problémát megoldani ?😊
thx elõre
bocs ha már volt de nincs kedvem 1000 üzenetet elolvasni :S

Ugyan nem szeretnék itt okoskodni, de a sok értelmes embernek akik nem értik mi miért van: töltsétek le a kibaszott manualt. Akkora primitívségeket kérdezgettek hogy feláll a szõr a hátamon. Minden ugyan olyan mint a morrowindben, ha nem játszottál vele vagy újítás azt meg elmondják tisztán és érthetõen ill. a manualban minden benne van. Spellkészítéstõl kezdve karakterekkel való minijátékig minden!

Tehát javaslom isohunt vagy akármi keresõben rákeresni aztán torrentel két perc lehúzni. Vagy talán a dvd-n is rajtavan, nem néztem.
Aki meg nem tud angolul, nos nem panaszkodni kell hanem tanulni, remek alkalom és nyílván nem kényszerít senki hogy letöltsd és játszál.

Elnézést a kifakadásért és stílusért

Laza
Igy 10 ora jatek utan nekem is olyan erzesem van neha, mintha a Morrowinddel jatszanek 😊))
Es tenyleg van 1-2 illuzio rombolo dolog benne ... pl az, hogy kulso nezetbol full jatszhatatlan a jatek, es a karakter ugy csuszkal, mintha nem is erne a laba a talajt ... futsz elore, es ugyanazokkal a mozdulatokkal oldalaz is, es korcsojazik ... ilyenkor hiaba a szep grafika.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Na megnéztem én is a játékot.
Nektek nem szaggatnak az animok? Egyszerûen nem tudok velük mit csinálni, letöröltem a codeceket, semmi, felvettem a radtools semmi, másnek elõjött ez a probléma?
Más, nem akarok telhetetlennek tûnni, de titeket nem zavar a messzi táj hihetetlen mosottsága? Graf fullon van, leszámítva az AA-t.

aha. thx

ZsZso
Vki már nagyon jó leírta ... keress rá pl. az ADMIRE szóra alul.

Próbálj innen modified drivert használni, hátha!
//nem omegát, hanem ngo optimized...//
Én ezeket használom!
link

Me0w
Tedd vissza a procit + memoriakat az alap idozitesekre es frekvenciakra es nem fog kilepkedni.

Mr_no_NaMe
Cseréljünk gépet, az enyimen nem dobna ki 😊
na mentem teszetelni bye all

eszem faszom megáll.....nekem ugyan ez a problémám idönként kilép....és élvezhetettlen állandóan menteni....fullon fut a game hihetettlen gyors és nem hiszem el nagyon elegem van lehet letörlöm a gecibe nemtok mit csinálni vele 😞 nincs kodek a gépemen már leszedtem mindet leszedtem az omega drivert hátha az uj catalyst semmi......valaki help pls mert felrobbanok <#duhos2><#falbav><#fejvakaras><#guluszem1><#help>
ez amúgy mi a tö*mre jó?

koszi kerek, lehet eza baj
Me0w
Megis honnan... <#wow3><#wow3>

nemaz.. csak volt vagy 30zippelt mappa.. és azt honnan kellett volna tudnom hogy melyiket csomagoljam ki ?

installálom 😊

Akinek még nincs meg a game az tudja tesztelni a konfigját, hogy birja-e a sok fát meg füvet a speedtree-vel,mert vmi hasonló engin lett beépitve az Oblába is.
speedtree
igaz egyéb effektek miatt ossza el az fps-t 2-vel //chuck norris 0-val//