The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LegionarR
Van benne közepes fokozat? Én általában azzal szoktam elkerülni a vért izzadást <#vigyor2>

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

Köszi... <#duma>

Jakuza:
Te próbáltad crack nélkül is?

VRSDM
de amik ott vannak file-ok, azokat hova tegyem? bocs hogy lámázok,

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
ja köszi, megvan... ( bocs a privikért akkor )

CarajoEsp
Noh lenne egy kérdésem. Volt olyan, aki legnehezebb fokozaton kezdett bele? Mert én most így csinálom, és szó szerint vért izzadok😄

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

GeForce 6600
ottvan az aláírásában.

http://thenamelessphoto.com/

JuanG
jujj <#wow3>...ez milyen kártya is??

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

[Jakuza]
Hat en a noDVD crackel tolom es eddig meg egyszer sem lepett ki.
Csak taskvaltasnal szall el neha, ezert azt nem is nagyon eroltetem.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Kandurex
Bocs VRSMD

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Visszalépegetés <#hehe>

Valakinek van már megoldása a kilépegetésre? :-\

reaper4
milyen géped van? csak kiváncsi vok.

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Kandurex
Engem egy egyszerûbb kérdés foglalkoztat: Miért futtatsz a háttérben játék alatt olyan programot, ami a teljesítmény 20 - 50% elveheti?

hol lehet a lopott cuccokat eladni? mar meg sem tudok mozdulni tolluk 😛

May the force serve you well!

k-lite-on én is röhögtem 😊))) na mind1 megpróbálom amit mondtál net ki vírus irto off emoba minden off na addig pill
[Jakuza]
Pedig a K-Lite nevetesre ad okot 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Milyen procid van ?
Ha Duron Model 7 vagyAlthon 4/MPm akkor probalkozzal itt.
http://www.geocities.com/uart0/k7som.html

Ryleh
Nem..nem a kabaréban vagy...sztem ez az blivion topik!!!!!

vagy tévedek??nem!!!<#wink>

bepe79
3DAnalyze nevû progival lehet pl. dx8 és dx7-es kártyákon emulálni sw-bõl a dx8.1 és dx9 effekteket, meg magát a d3d9-et, és így elindulnak pl. olyan gamék is, amik az adott kártyán amúgy el sem indulnának.

Suzuki Swift GL 1.3

VRSDM
hehe... SSE kell neki, de ezt hallgassátok.
a procim régen vitte az SSEs cuccokat aztán az uj alaplap is támogatja az everest szerint, de mégsem passzol a kettõ, és igy azthiszi hogy nem támogatja, emiatt nem indul :S:S:S :'( ... valakinek erre 5lete?

[Jakuza]
Mi az a hullamtores a folyoban ? 😛
Szoval ezert mondtam, hogy altalaban igy szoktak az ilyen drivereket optimalizalni.

[Jakuza]
TAB es valaszthato a lap aljan sok menu, mi szem es szaj ingere.
De mukodnek az F1-F4 funkciogombok is.

tényleg ezzel akarsz te játszani? 😄D

http://thenamelessphoto.com/

bepe79
ForceWare 84.25 Oblivion optimized driver:

ohh yeah!!!

Suzuki Swift GL 1.3

[Jakuza]
K-Lite.
Most ugye nem a kabareban vagyok ?
Csak azert kerdezem, mert olyan jot rohogtem ezen. 😛

[Jakuza]
Eloszor is probald meg ugy, hogy mindent kilosz a memoriabol, amire nincs szukseg.
Persze ne legyel a neten fent, igy a virusirto es egyeb szarokat is kilehet loni.
Ne legyen mas betoltve a jatekon kivul.
Ha ugy is fagy akkor komolyabb gond van.

Ryleh
K lite 138 ..igen...semmi ütközés,és minden ok....

Emellett mivel eléggé leköti ez a game az embert..ha valoban külön particion jáccol...akkor a legjobb ha offline vagy...no tüzfal,virusirto,kéretlen dolgok..és fullben a gaménak pörög a vas😊))))

DonnieBrasco
Ha gyakran kilépeget annak MINDIG megvan az oka, és az az ok nem az Oblivionben van!

DB

A ti kung-futok nem erős!

B@dsector
Én is így használom a gépem, játékoknak érdemes külön partíciót fent tartani.
DonnieBrasco
Nem hülyeség. Nekem 1 hete installált XP-m van, és csak 3 játék van fent eddig.... (ja nem, már 4😊

Az egyetlen codec pack ami megbízható: K-Lite.

DB

[Jakuza]
Na akkor megegyszer elmondom utoljara a beszelgetos minijatekot.

Spoiler Ha esetleg nem akarnad elolvasni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4 fele van osztva egy kor, megpedig 4 reszre melyek neve
Admire=csodalat
Boast=magasztalas
Joke=viccelodes
Coerce=eroszakoskodas
Vegulis nem ez a lenyeg, mivel minden NPC mashogy reagal, viszont annal fontosabb, hogy az arckifejezesukbol lathato, melyik tipusra hogyan reagalnak.
Mosoly=novekszik a bizalma felenk
Vicsorgas=csokken a bizalma felenk
ezt jelzi a kor kozepen levo szam, ami raadasul folyamatosan csokken, nehezitve a legjobb 4 valasztas lehetoseget

Egyertelmu, hogy ahol nevetnek ott erdemes azt a lehetoseget valasztani, amelyik legjobban bejon szamara es legjobban ki van szinezve van a korcikkely.

1 korben kell a legjobb kombinaciot megadni, amitol no a reputacionk az NPC szemeben.
A korcikkelyek korbe forognak balrol-jobbra, de egy lehetosegunk van a forgatasra, ha esetleg olyan valasztasi lehetogunk lenne, amikor tul nemtetszo reagalsnal teljesen kiszinezett korcikkely nez velunk farkasszemet.
Ilyenkor forgasunk el, hogy minnel kevesebb legyen a levonas.
Lathato nagyjabol az ahogy forognak a korcikkelyek mi fog a kovetkezo korben a negyedkorbe kerulni, ezek alapjan valasszuk ki a megfelelo kombinaciot.
De mint mar leirtam igyekezzunk, mert idoaranyosan csokken a gondolkozas kozben a szamlalo a kor kozepen.
Egy kor akkor telik le, ha mind a 4 kommunikacios lehetoseget kivalasztottuk.
Termeszetesen hasznalhatjuk kozben a Bribe opciot is, de az kemenyen a penztarcank rovasara megy.

mindjárt rakok fel új drivert azt +nézem, de 1ébként nincs fent semmi codec pack, fent van divx és xvid ennyi, és 1ébként más fórumokba is írják emberek hogy kilép szóval nem csak nekünk kettõnknek😊

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

B@dsector
Event log-ban találsz hibaüzenet bejegyzést?
Ryleh
Üdv!!!!!
Erre már régen rájöttem,és sok bosszúságtol megkimélt:
--ha egy olyan játékot futtatsz ami full,de überdurvára fullosan kihasználja a gépedet,ráadásul nem is bolti a game...akkor rohadtul megéri külön erre egy szabad particiot,steril systemmel fenntartani.....anno a morrowindet is,és a minden oan gamét igy használtam ami ilyen volt....erre még plusszban rájön majd a sok patch,mod,kieg,stb....---

remélem nem okoskodtam sokat fenti soraimmal,de hidd el megéri,és a mai vinyóárak mellett nem nagy kaland ez....1xer 2 ora munka,és utána zavartalanul nyomhatod....mindig...<#eljen>

Kar, hogy a szabadban mar nem lehet pihenni. Nem ertem ezt miret vettek ki. Meg spell krealast is..
DonnieBrasco
Nem másnak, csak nektek kettõtöknek.
Rakj fel új drivert, és szabadulj meg a gány codec packoktól (pl Ace).

DB

Ch_Slater
köszi ezt a speedtree demo-t
<#worship>
végre kicsit ugy érezhettem, hogy az oblivion-ben kalandozok. simán elindult, nem is szaggatott (csak néha)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

na látom másnak is ez a probléma, de nekem nem ír ki semmit mikor kilép, sõt 1x már olyan is volt hogy miután kilépet gondoltam hagyom és elkezdtem mást csinálni, erre pár pec után hirtelen beugrik a játék és folytatódik

Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon

DonnieBrasco
Persze, pl. vírus...
Ha mindenki másnak megy ilyen VGA-val, akkor miért nem hiszed el, hogy más a gond?

DB

kb 10 percenkét kilép a játék ha húzva van a gép ha nincs. így lehetetlen játszani, valaki nem tudja miért lehet? talán régi driver az oka? 72es van fent de nem akarok most feleslegesen drivert installálgatni

figy nincs rommátelepítve 😊 teccik vagy sem....szépen rendben van rakva regiszterbõl szoktam törölgetni minden uninstall után ha maradna valami szoal evvel ne traktálj pls. kell lenni valami másnak is.
DonnieBrasco
Vedd már észre hogy a géped/Winfosod van összeszakadva, gondolom rommá telepítettél minden fost rajta.
Állandóan sírsz csak, de nem vagy képes megcsinálni egy reinstallt.
Amíg nem telepíted újra az egész rendszered addig feleslegesen szenvedsz itt...

DB

ennyit róla.....ngo 1 kalap szartsem ér feltettem és ahogy a continue-éra mentem rögtön kilépett és winfos üzenet....hihetettlen....
deep
Béta drivereket nem szabad feltenni!
Tatyla
valamelyik szám nyomva tart,majd inventoriba klikk a fegyveren...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

feltettem azt az ngo ptimazed drivert....kicsit érdekes....lassúlt a winfosom tõle megnézem a játékot és mondom mivan
Vki tudja a gyorsgomb beállítás hol van? Vagyis hogy azt a fegyót amit mondok azzal szedje elõ... mert mennék játszani de jobb lenne úgy...

PiszkosFred
Nem olvastam még végig a maradék 200 kommentet, ezért lehet hogy kaptál már választ. Nincs soultrap varázslatod? Mert elvileg azzal tudod csak, egy lény lelkét bezárni a kõbe. Daedra lelkek többet érnek mint a mezei halandóké.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Tojesz
Nekem a Kaspersky volt jó ideig, csak valamiért nagyon sok erõforrást elvett😊Volt hogy 100%ot, sztem kapcsold ki....

rendben most kipróbálom amit adtál leszedtem a catalyst 6.3 -at és a legfrissebb ngo optimazed-et szedtem le. remélem hátha müxik