The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...
Jakuza:
Te próbáltad crack nélkül is?
u dont have to listen anybody else but me
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
ottvan az aláírásában.
http://thenamelessphoto.com/
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Csak taskvaltasnal szall el neha, ezert azt nem is nagyon eroltetem.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
May the force serve you well!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha Duron Model 7 vagyAlthon 4/MPm akkor probalkozzal itt.
http://www.geocities.com/uart0/k7som.html
Suzuki Swift GL 1.3
a procim régen vitte az SSEs cuccokat aztán az uj alaplap is támogatja az everest szerint, de mégsem passzol a kettõ, és igy azthiszi hogy nem támogatja, emiatt nem indul :S:S:S :'( ... valakinek erre 5lete?
u dont have to listen anybody else but me
Szoval ezert mondtam, hogy altalaban igy szoktak az ilyen drivereket optimalizalni.
De mukodnek az F1-F4 funkciogombok is.
http://thenamelessphoto.com/
Most ugye nem a kabareban vagyok ?
Csak azert kerdezem, mert olyan jot rohogtem ezen. 😛
Persze ne legyel a neten fent, igy a virusirto es egyeb szarokat is kilehet loni.
Ne legyen mas betoltve a jatekon kivul.
Ha ugy is fagy akkor komolyabb gond van.
Emellett mivel eléggé leköti ez a game az embert..ha valoban külön particion jáccol...akkor a legjobb ha offline vagy...no tüzfal,virusirto,kéretlen dolgok..és fullben a gaménak pörög a vas😊))))
DB
A ti kung-futok nem erős!
Az egyetlen codec pack ami megbízható: K-Lite.
DB
Spoiler Ha esetleg nem akarnad elolvasni:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Admire=csodalat
Boast=magasztalas
Joke=viccelodes
Coerce=eroszakoskodas
Vegulis nem ez a lenyeg, mivel minden NPC mashogy reagal, viszont annal fontosabb, hogy az arckifejezesukbol lathato, melyik tipusra hogyan reagalnak.
Mosoly=novekszik a bizalma felenk
Vicsorgas=csokken a bizalma felenk
ezt jelzi a kor kozepen levo szam, ami raadasul folyamatosan csokken, nehezitve a legjobb 4 valasztas lehetoseget
Egyertelmu, hogy ahol nevetnek ott erdemes azt a lehetoseget valasztani, amelyik legjobban bejon szamara es legjobban ki van szinezve van a korcikkely.
1 korben kell a legjobb kombinaciot megadni, amitol no a reputacionk az NPC szemeben.
A korcikkelyek korbe forognak balrol-jobbra, de egy lehetosegunk van a forgatasra, ha esetleg olyan valasztasi lehetogunk lenne, amikor tul nemtetszo reagalsnal teljesen kiszinezett korcikkely nez velunk farkasszemet.
Ilyenkor forgasunk el, hogy minnel kevesebb legyen a levonas.
Lathato nagyjabol az ahogy forognak a korcikkelyek mi fog a kovetkezo korben a negyedkorbe kerulni, ezek alapjan valasszuk ki a megfelelo kombinaciot.
De mint mar leirtam igyekezzunk, mert idoaranyosan csokken a gondolkozas kozben a szamlalo a kor kozepen.
Egy kor akkor telik le, ha mind a 4 kommunikacios lehetoseget kivalasztottuk.
Termeszetesen hasznalhatjuk kozben a Bribe opciot is, de az kemenyen a penztarcank rovasara megy.
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Erre már régen rájöttem,és sok bosszúságtol megkimélt:
--ha egy olyan játékot futtatsz ami full,de überdurvára fullosan kihasználja a gépedet,ráadásul nem is bolti a game...akkor rohadtul megéri külön erre egy szabad particiot,steril systemmel fenntartani.....anno a morrowindet is,és a minden oan gamét igy használtam ami ilyen volt....erre még plusszban rájön majd a sok patch,mod,kieg,stb....---
remélem nem okoskodtam sokat fenti soraimmal,de hidd el megéri,és a mai vinyóárak mellett nem nagy kaland ez....1xer 2 ora munka,és utána zavartalanul nyomhatod....mindig...<#eljen>#eljen>
Rakj fel új drivert, és szabadulj meg a gány codec packoktól (pl Ace).
DB
<#worship>#worship>
végre kicsit ugy érezhettem, hogy az oblivion-ben kalandozok. simán elindult, nem is szaggatott (csak néha)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
Ha mindenki másnak megy ilyen VGA-val, akkor miért nem hiszed el, hogy más a gond?
DB
Állandóan sírsz csak, de nem vagy képes megcsinálni egy reinstallt.
Amíg nem telepíted újra az egész rendszered addig feleslegesen szenvedsz itt...
DB
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”