The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
mashol

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Én ey árva vámpírral se találkoztam abban a küldetésben, mégis quest completed lett. Bár lehet, hogy nem mentem be mindenhová (sõt, ez inkább biztos).

PiszkosFred
plusz még a soulgembe is jól jön a lelke a késõbbiekben enchantre/rechargera (feltéve ha ez a módszer mûködik megint)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Kár szépíteni a dolgot. El van ba... a dolog. Évente két játék van, amelyet tömegek akarnak megvenni, és 13-17.000eket mosolyogva fizetnének azonnal, de nem tehetik meg, mert minden olyan ember, aki meghatározza az ide küldött példányszámot, tudja nagyon jó, hogy piciny hazánk ilyen tekintetben rizikós. És habár nem fog rájukrohadni a polcon mint a keserû banán, de anyagilag buknak ha majd leviszik budget szintre, hogy el tudják adni. Õszinte legyek? Én sem kokcáztatnék itthon.

DE!!!

Ha végre fel tudná mérni valaki elõre, hogy kábé mekkora igény van egy játékra, és a WoWot/Obliviont nem venné egy kalapba a Barbie Fashion Kittel, akkor lényeges javulás lenne. De ilyen nincs, ha van is, el van cseszve, úgyhogy marad a morgás és idegeskedés. És persze marad a külföldrõl rendelés. (na ott meg a magyar pista jó hírneve kavar be folyamatosan)

2006, Magyarország - hurrá

(jó, nekem jutott CE, szal pofázhatok, de WoWnál életemben nem mozgosítottam annyi embert, mire sikerült szereznem...)

ui: westend 576ban van CE, HQ fórumról most vett ott egy látogató, és mosolyog most is mint a vadalma... ;]

j0nNyKa
kesobb lesz konnyen penzed, magasabb szinten jonnek a magasabb szintu szornyek magasabb szintu itemekben, magasabb eladasi arral :]

mostansag dobalnak deadra (jol irtam?), glass, elven, dwaren cuccokat a dungeonok lakoi nekem (lvl 14), amiknek az alap ara 500-1000 kozott mozog... ezeket en kb 70% aron tudom eladni, tehat 1 itemert olyan 350-750 goldot kapok
egyebkent most van 15k-m

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hogy lehet kinyitni a kaput? Van egy nagy kapu a pálya elején, de azt írja, hogy máshol kell kinyitni. De hol?

[Jakuza]
Hat nem talaltam egy darabot sem.
Es mar nagyon zavarnak ezek a negativ modositok.
De papot se talalok aki leszedne.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Fejlõdéssel kapcsolatban: Nagyon sok skillt lehet gyakorlással piszok gyorsan (már-már pofátlanul) fejleszteni, ilyen pl. a Sneak, vagy az Acrobatics.

Ugyanakkor ha jól láttam, akkor a vívást (bármilyen fegyver) csak éles helyzetben lehet fejleszteni, és ugyanez igaz a támadóvarázslatokra. Ezt én hibának is tartom, a Fighters Guildben, vagy az Arénában vannak gyakorlóbábúk, de hiába gyakorolsz, nem fejlõdsz. (legalábbis én ezt tapasztaltam, bár lehet, hogy nem voltam elég kitartó)

Mindenesetre az én módszerem az, hogy megidézek egy csontvázat, aztán nyomom rá a tûzlabdákat, majd a végén meggyógyítom magam heal spellel. Így egyszerre fejlõdik egy csomó minden. Alternatív módszer, ha karddal ütöm, akkor az fejlõdik.

j0nNyKa
en mar fortban is talalkoztam vele, tehat akarmien dungeon jo sztem

PiszkosFred
Igaz, csak kérdés hogy honnan kapta a negatív módosítót ;] Ha betegség, akkor persze, elõbb a gyógymód, aztán a kezelés..

Kandurex
De elõ volt rendelve, számítani lehetett az igényre....

Hoppá, enchantoltam a fegyómat, eladhatnám 500 pénzér...az elsõ komolyabb bevételem lenne...meglátjuk az arenát..

ettõl a vámpírságtól félek, asszem kihagyom az arenás ork küldetését

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem vagyok Battlemage. Ettõl függetlenül az egyetlen armor ami nálam van, az egy pajzs, páncélt nem viselek. (Asszem most valami piros selyemköpeny van rajtam.)

Fritz Von...
Sajnos ez nem így mûködik. Hanem ez úgy megy, hogy érdekes módon itthon elfogy egy-egy játékból full áron pár száz darab. Miért? Mert mindenki warezol.
Tehát mit csinál a külföldi kiadó? Azt mondja, hogy minek ide több száz collectors, mikor soha nem veszi senki. Örüljön Mo., ha egyáltalán kap valamennyit. Tehát nem a kiadók szarják le a gamereket, hanem a sok warezoló lopja meg saját magát és a játékostársait az ilyen lehetõségektõl.
Ha elmenne átlag több ezer játék, akkor az ilyenbõl is többet kapnánk. Ugyanez volt anno amikor a WoW kijött. Mo kapott 2000 darabot és kész. Csak ugye mivel az online game volt, hirtelen kiderült, hogy azért itthon is van ám pénz játékokra, ha nem lehet kalózmásolattal játszani. És így a 6-8000 darabos igényre senki se számított.
Szóval ez nem a kiadó, hanem a sok warez miatt van.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Hmuda
Ha egy reggel nekiállsz arénázni akkor hamar jó pénzt lehet vele keresni, mivel minél jobb a rangod, annál több a nyeremény. Ha meg már maxon van a rangod akkor mégtöbb fog befolyni, de csak hetente egyszer.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Tudom. De nem fogom elkövetni azt a hibát, hogy pénz nélkül ilyesmirõl dumcsizzak a grófokkal. 😛

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Vannak, bár elõbb célszerû magából a nyavajából kigyógyulni, ugyebár.

Kandurex
Jó, de most lettem 2 -es szintû, és lassan haramdik, de még egy tréninget setudok bevállani annyira csóróság van. Dark elfem meg nem fog lopni, csalni, hazudni...az arena jó helynek tûnik, csak küzdelmenként 100-150 pénz se túl sok 😞

Akkor több házad is lesz 😊)

Hmuda
Könnyen? Sehonnan. :-) Harcoltam az arénában, csinálgatom a Fighters Guild küldiket, stb. Most sikerült összekaparnom 25k körüli összeget, de azt rögtön elherdáltam egy skingradi "viskóra", mert a játék küldetésnek rakta be a megvételét és utálom, ha egy megoldatlan küldetés virít a journalban. 😛

Szerk: a trainingre nem sok pénz kellett, mivel csak ötös volt az alteration skillem, ott meg még nagyon olcsón lehet fejleszteni.

Kandurex
Pénzt többinyre honnan szereztél? (könnyen)

Kandurex
Choral város templomában is lehet átkokat leszedetni!

Hmuda
Egy apróság. Nem tudtam nem észrevenni, hogy a trainerek most szintenként max ötöt hajlandóak tanítani a skillekbõl, Mivel nemtudom, hogy skillenként ötöt vagy összesen traininggel lehet max ötöt, nos az a nagy kérdés, hogy most normális "tereptréninggel" is szintenként maximum ötöt lépnek a skillek, vagy csak tanítóknál? Mert akkor nem aggódok, hogy esetleg túlfejlesztem a karim szintlépés elõtt.

Me0w
Ebben az a szomoru, og amerikaban elvakkantja magat a kiskolyok, hogy nem kapott a boltba mar CE-t es a kedveert utangyartanak, nalunk meg 😊

Together we'll fly someday...

Kandurex
Köszi! (J0nNYka is)

PiszkosFred
Vagy restore spellek, feltéve a most is vannak.

Hmuda
Egész pontosan az Ayleid romoknál. Kis kék kristályok.

Hmuda
Nem lesz utánrendelés. Asszem az elõzõ levélben volt (lehet máshol, de tuti olvastam valahol), hogy ennyit kaptak, érjék be ennyivel, ezek után szokás szerint le van sz*rva Kelet-Európa. Ha tesóm nem tudja amcsiban beszerezni a CE-t akkor maradok a wareznál. Nekem nem kell a dvd-tokos putrikiadás.

j0nNyKa
valameik varos templomaban kell az altarnal imadkozni

j0nNyKa
ruinoknal

[Jakuza]
Ha negativ modositot kap az ember valamitol azt hogyan lehet leszedni ?
A karakteremen piros lett egy ket stat a negativ modositoto, de nincsen semmi ikon a jobb felso sarokban.
Hogy lehet kikuraltatnia az embernek magat ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Me0w
(to) console - vigasztal(ni)

Kandurex
Ha átmentél, akkor zárd be a teleport kaput, majd, ha kijöttél duma Martinnal, vissza a kapu õrökhöz, rohamozd meg a Kvatch -ot

#8879?

PiszkosFred
Hát nemtudom, de szerintem offline játékok között eladási csúcsot fog beállítani az Oblivion, még itthon is.

Átmentem az oblivionba, amikor már beszéltem Martinnal, de még nem jön ki. Most itt pontosan mit kell csinálni? A köcsög kis impek elég ügyesen elintéznek. Ráadásuil olyan kurva sötét van, hogy a fáklyával se látiok semmit, pedig a brightness maxon van mindenhol.

deep
Grat, sztem tök jó😄
Zsolo007
nincs benne ilyesmi....és másik karaktertõl sem lehet átveni arcor sajnos 😞.

#8886: Hát igen, az a necces a dologban hogy hülye a progi, ugyanis elvileg ilyen világosszükre hajat kapott (mivel ez közelebb áll a valósághoz), de az eleje valahogy barna maradt. Az õ hajában az a vicces, hogy elõl szõkésebb, hátul viszont inkább branásabb, tehát még ez a szín sem az igazi, de már annyira fáradtak voltunk, hogy inkább hagytuk... 😊

Egyébként nem tervezem egyik mesterség gyakorlását sem 😄DD

cenobite
Mindegy, úgyis lesz utánarandelés, ezen a pár héten már nem múlik.

gamertag: kenobita

cenobite
?

PiszkosFred
Le a kalappal, jó lett nagyon.

Valaki említett valami face importról fénykép alapján, ennek van reaálitása, vagy kérdés volt csupán vagy csak felvetés? Én nem hallottam ilyet, de az elmúlt napokban kerültem a hiv fórumot, a spoilerek és a szívfájdalmak miatt 😄 Info vki?

Ch_Slater
azt ezek után ne legyen warez az országban, mi? bah. megvenné a jónép, de nincs mit..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Me0w
/console

cenobite
Ne legyek ideges?

Kandurex
valamennyire? <#ravasz1> hát komám, ne menj se festõnek, se fodrásznak

cenobite
Gggggggggggrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!

"Tisztelt Érdeklõdõ!

Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy az
Elder's Scrolls 4: Oblivion Collector's Kiadás
c. PC-s játékból, ahogy elõzõ levelünkben is jeleztük, erõsen
limitált példányszám érkezett, melybõl Önnek sajnos már nem
tudunk példányt biztosítani."

<#wilting><#bdead>

Zsolo007
Szõkítve van az...valamennyire...egyébként korrigálnám magam, a félprofil kép (2.) közelebb áll a valósághoz, mint a tisztán profil.

ZsZso
Ha vki kíváncsi lesz a topikra, akkor CTRL + A, azt kész 😛

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Nem rossz!!! <#taps>
mé' nem szõkítettétek ki az ipse fejét is? 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

cenobite
Nem azért írtam, mert hülyeség, hiszen aki most kezd el játszani, annak majd' minden hozzászólás spoiler. 😊 Hasznos dolog ez a tag.

Kandurex
Kaptam választ 😊

Welkynd stonet hol lehet szermányolni?