The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Esrohnoil
Gothic-féle tigrisbukfenc rulez! 😄D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Lacc
Hát a lovak elég érdekesen ugranak mitagadás. Persze a karakterem is, kívülrõl nézve... Valahogy nem nagyon foglalkoztak ezzel a résszel 😄

Meg velem is volt pár érdekes nyílvesszõs szitu, olyan voltam mint a sündisznó. Lágyékon meg hasonló érdekes helyeken voltam átlõve.
PyRex
lool

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Laza
LOL - bug-e?! 😄DDD

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

PiszkosFred
Megvárod amíg újra kinyit a bolt ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Biológiából jó voltam, vidéki is vagyok, lovon is ültem már, de ez a szitu most felrúgta minden eddigi ismeretemet ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Laza
Load game ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ha mar teljesen kijottel a bortonbol (a szabadban vagy) akkor nem, ha meg bent vagy akkor a kijaratnal meg felajanlja a modositas lehetoseget.

Hülye kérdés: azt, hogy mi legyen fõképesség a börtön után már nem lehet megváltoztatni?
tnx, sirály vagy

bepe79
Bementem egy házba, és nem tudok kijönni. Kifelé minden ajtó lockpick/key-es, és kulcsom nincs, a pickeket meg mind beletörtem. Ilyenkor mi van?

Suzuki Swift GL 1.3

Nyomsz egy tab-ot majd az itánytûre kell klikkelni az új ablak jobb alsó sarkában, ezután a kupákra klikkelsz akkor a küldikhez jutsz.

Laza
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Probaltam mar megvadolni, de elutasit. Meglesem azt a szonyeget. koce

ZsZso
csajszit kell ACCUSE -lni (megvádolni) - amúgy én még az ebédlõbe (trónterembõl nyílik a földszinten) is találtam egy nyomot. Foltos volt a szõnyeg.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

help! ha rányomtam egy szövegre mielött elolvastam volna hogy tudom megnézni a dolgom? tehát a küldetést?

dronkZero

Ha vámpírként megharapok valakit, azzal mi fog történni? Nagyon megtetszettek a vámpír képességei, és együtt tudnék élni a sötétséggel. Csak azt viselném nehezen, ha idõvel fél Cyrodiil piros szemmel, éjszaka rohangálna fel-alá, vagy ha kiirtanám a küldit osztó/boltos NPCket. Szal.. A megharapott áldozatok elkapják a kórt, csendesen elpusztulnak, vagy csak simán megharaptam õket, azt' annyi?

Vicces volt, mikor teljesen vámpírrá váltam... Gondoltam kipróbálom az új képességeimet, irány az aréna, még aznap. Éjjel értem oda, harcolni persze nem lehetett. Vártam pár órát, elfogadtam a meccset, kimentem a kifutóra, pofánvert a napfény, alig láttam valamit,aztán majdnem meghaltam, mire a konferátor elmondta a szövegét. Egy fél zsáknyi méreggel, a legdurvább varázsfegyveremmel, meg folyamatos gyógyítással azért sikerült nyernem!

Az a gond, hogy nem akarom elbaxni a világot azzal, hogy mindenkit körbefertõzök... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Laza
Lehet hogy hulyen hangzik, de ma meg egy kardsuhintast sem tettem, megis egesz este 1 kuldit csinaltam 😊)) raadasul kicsit elakadtam benne 😊
Vki egy csipetnyi tampontot ha adna megkoszonnem ...
(nem fo kuldetes)

Az elso varosban vagyok, ahova el kellett vinni a nyakeket. Itt a varban megbizott az urno, hogy deritsem ki, ki lopta el a kedvenc festmenyet. Odaig mar eljutottam, hogy mindenkit kikerdeztem, megtalaltam a kepet a toronyban, es megtalaltam a csajszi festokeszletet is, de innentol senki nem mond semmitsem 😞

Hatalmas thanx annak az arcnak, aki irta, hogy az 576hoz erkezett 30 peldany a colletors editionbol! Az arkadbol sikerult az utolso elotti peldanyt elvinnem. 😊 Bar van egy kis probelmam, az ermenek nincs olyan szep csengese, mint pl a fem ketszazasnak. Na jo, egyaltalan nincs neki. Majd igyekszem kibirni valahogy. 😊 Azert a forgalmazo szopjon lovat...

neha a hulye iconok eltunnek :/
akkor szopas ha ugy talakozol egy masussal, hogy nincs neki ott pedig lenni kene es ott hagyon :/

May the force serve you well!

varazsloktol lehet tanulni, most talatam egy 707 mannas varazslatot meg 110-140 szint es mar el is tudom mondani 😛

köszönöm szépen 😊

Bocs ha már volt: stabil a 84.25 Beta Nvidia Driver? Megéri lecserélni a 84.21-es WHQL-t?
Esrohnoil
Te is Gothic-hoz szoktál? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Venni kell Magic guide vagy templomban az ott lévõ NPC-ktõl
Bal alsó sarokban vesz egy ikon oda vissza nyilakkal az a vásárlás 😊

A fél dvd-t én a színészekkel felvett hangokra értettem. Persze nem kell chatprogi. Csak szinte mindenkinek van neve (legalábbis azoknak akiket eddig láttam). Máshol ilyenkor citizen, vagy worker a nevük, így nem is akar senki sem beszélni velük. Csak fura hogy egy jó nagy városban 4-5 óra játék után senki nem mondott nekem semmit, meg összesen kaptam kb 1-2 küldetést. Persze lehet nekem nem jött össze, hiszen este 10-tõl nyomtam olyan reggel 2-ig, lehet kicsit le voltam már amortizálva én is.<#smile> A másik ami izgatna az az, hogy csak nálam tûnik mindenki tök "satunak". Mert Radiant Ai ide vagy oda, de pl 3 emberke már képtelen egymást kikerülni, volt akitõl a szeme láttára vettem el a kaját az asztaláról (miközben persze evett a drágám) és meg sem szólalt (talán tele volt a szája?<#smile>), az, hogy magasba emelt fegyverrel rohangálok az nem izgat senkit, az õrök meg ahogy ellopok valami komolyat és elmenekülnék egy házból azonnal ott vannak persze az orrom elõtt, aztán mehetek skill-t veszteni a börtönbe<#smile>. Meg én eddig nem sok életet láttam, a kezdõ városban max 4-5 embert láttam egyszerre a képernyõn (pedig az azért nem egy isten háta mögötti apró kis putri), a kocsmában is ültek nálam 3-an. Szal kicsit olyan kihaltnak tûnik nekem ez a játék. Persze lehet, hogy csak én vagyok a maximalista, vagy csak sok helyen olvastam, hogy tele lesz a játék élettel meg ilyenek, és ehhez képest meg... Na ezt persze csak én látom így, na nagyon szidjatok azért!
lehet (sõt biztos 😊 ) de lenne egy nagyon láma kérdésem:
eladni illetve vásárolni pénzel hogyan lehet?
az istenért sem jövök rá 😞
köcci elõre is

Sheltem
Gyerekek nagyon láma kérdésem lenne. Lvl 3 vagyok de arra még nem jöttem rá hogyan tudok új varázslatokat könyv szinten megtanulni. Spelleket ugye találok de azokat x-szer lehet használni. Elõre is bocs a lámaságért, gondolom nem csak én vagyok ezzel így.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ZsZso
OFF:
Jóvan most már megy újra a TVN is ...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hú az engem is megviccelt, ugyanis rosszul mutatja a nyil. Az a következõ feladat lesz amit mutat --> bug.

Itt ki kell menni az udvarra ugyanis a kút fedelét nyitó kulcsot adtta oda a gyíkfejû. Le kell menni és a hullától a gyûrût el kell hozni a gyíkembernek.

Pár perc után lehal a billentyûzet és az egér de csak a játékban, a ctr+alt+del-es taskmanager mûködik és csak onnan tudom kilõni 😞

Ilyen volt már valakinek? Van valami megoldás?

mazsa
Akik jártak már Anvil-ban és vettek ott házat:
A házhoz tartozik egy quest. A helyiek mondták, hogy éjszaka furcsa hangokat hallanak odabentrõl, a pincében találtam is a falon egy ábrát, ami valami portál lehet, de nem lehet kinyitni se éjjel, se nappal. Mit kell csinálni? És fel lehet újítani a házat valahogy? Mert jelenlegi állapotában még aludni se szivesen járok oda, nem ám hogy otthagyjam a cuccaimat.

ZsZso
OFF:
Vmelyik kedves moderátor lenne oly szíves és az FAQ linkjét átírná erre? TVN besz@rt, most áttettem TAR.hu -ra az oldalt. (try.hu -ról meg átirányítom) Köszke.

ehh enemies explode splell 707 manna 😛
nekem 250 mannam van 71 koruli iqval 100 van fajbol meg csillagjegybol.
Szoval 1Iq 2 manna. Nem kell csak 300iq hozza 😛
Amit el is lehet erni ha minden jol megy es 2 szintenketn tudnam 3al novelni az iqt akkor meg 120 szint. Ha csak 2vel szamolok szintenkent meg 150 szint van a hatra😛
Azt hiszem 10 vagy 11 szinten vagyok jelenleg 😛

Lazarus
OFF

Anno leoptimalizáltam az XPmet hogy csak 8 process fusson, no témák, plug&play, hálózat, nyomtató stb

Szépen futott csak semmire nem volt alkalmas 😛
Esrohnoil
"55 processes" = "A teszt közben csupán az Explorer és egy feladatkezelõ futott."
????? 😄DDD

PyRex
LOL, talán ki kéne kapcsolni a fos témákat meg effekteket és máris felszabadulna 1GB ram 😄DDDDDD

tegla
Nos a "fél dvd" szöveg sztem nem text-ben értendõ ha van annyi egyáltalán.
De mondjuk egy szimpla járókelõ mit tudna mondani a titkos dolgokról vagy ami a "nagyvilágban" folyik?
A "neves" küldetéseket adó,vagy szereplõ karakterek meg eleget dumálnak meg ez nem egy chat progi 😊
Sztem igy jó ahogy van.
Hónapokat játszottam a Morrowinddel is és ott sem zavart.

Más.
Hm az szép kis fegyver lehet,mondjuk kiváncsi lennék mit fizet érte egy "vendor" 😛

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

bepe79
Windows Vista - több mint 2 GB memória kell a játékokhoz

A The Inquirer csapata úgy döntött kipróbálja a Windows Vistát élesben, játék közben. Egy Athlon 4000+-os processzorral, 2 GB memóriával és GeForce 7800 GTX videókártyával felszerelt gépet üzemeltek be az új operációs rendszerrel, majd telepítették rá a Far Cry-t.

A ma már korántsem gépgyilkosnak nevezhetõ FPS indításához egy 1,23 gigabájtos fájl generálása volt szükséges, azaz rengeteg memória szükségeltetik a játékokhoz. A teszt közben csupán az Explorer és egy feladatkezelõ futott.

A csapat feltételezései szerint annak, aki igazán játszani akar majd az új os-en, annak körülbelül 4 gigabájt memóriára lesz szüksége. Teszteredmények itt, kép alant:

Forrás: GS

Na ez alatt hogy fog futni az Oblivion?! <#vigyor> 4 GB RAM <#miaz><#csodalk><#conf> Hol élnek ezek???

Suzuki Swift GL 1.3

PyRex
Kellene kis help azoktól, akik a fõ küldetéseket már végivitték.

Ott tartok, hogy minden városból katonákat kell küldetnem Burmaba, vagy hova 😊 Na a lényeg az, hogy Skingradban a várban sehol nem találom azt, akivel beszélni kéne ezügyben. Van viszont Oblivion kapu a várostól nem messze. Meg kell semmisíteni, vagy mi legyen??

PyRex
Skingradtól északkeletre. "Derelict Mine" a barlang neve, pontosabban bánya. Lényeg az, hogy nem quest miatt mentem be, csak úgy (mert már tapasztalatból tudom, hogy az ilyen helyeken vannak a legjobb cuccok 😊 Eredmény: 7760 arany értékû Goblin totem Staff mágikus fegyver, amely villámot lõ ki és brutálisat sebez, ráadásul könnyû és ha jól emlékszem egykezes fegyver, de ebben nem vagyok biztos. Emellett még vagy 100 arany volt kül. ládákban... Meg egy rakat nyílvesszõ, tolvajkulcs meg ilyenek. Viszont érdemes legalább egy mágikus fegyvert vinni mert elég agresszíven támadnak a is genya goblinok 😊

nekem a max egy 602es könnyûpáncél, de égõ

mek dungoenok-ba

AMD Athlon 64 3000+,X800,1 Giga Ram. II. vh 4\'ever!

én amit eddig max találtam az Kvatch-nál Oblivionban egy 2700-as ruhát

7700arany, beszarás! hát ott még sajna nem jártam! merre vagy?

PyRex
4. szintû vagyok közben 😄 Rájöttem, hogy a barlangokban találhatók a legjobb cuccok. Most pl felszedtem egy fegyvert, 7700 arany az ára 😊

Nekem az lenne a kérdésem, hogy ti mi mindenrõl tudtok beszélni az NPC-kel. Mert én speciel a királyt meg 1-2 alakot leszámítva MINDENKIVEL, ugyanarról a kemény négy dologról tudtam diskurálni, és ezekre általában ugyanazt a 4-5 választ kaptam. Még csak a kezdõ városban vagyok, ha jól tudom ez valami fõbb város is, és eléggé aggaszt, hogy nem tudok semmirõl sem beszélni. Pedig nekem úgy rémlik, hogy eleinte fél DVD-nyi párbeszédet ígértek a fejlesztõk. Ez remélem nem abban merül ki, hogy minden mondatot felvettek 60-szor, csak hogy változatosabb legyen. Amúgy meg tetszene ez a game, remélem csak én nem találtam a megfelelõ alanyokat eddig.<#wink>
bocsi, csak gondoltam kicsit kiakasztok pár embert! bocsi befejeztem!

j0nNyKa
te figyelj mar felfogtad mit kertel ? igy nem biztos h teljesen okos vagy :] egyebkent azert vannak szepen leirva a jatekban a questek, hogy ne kelljen forumrol kerni helpet

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

végre egy jó arc!<#violent><#violent>

nem!én ideges vok