The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cafu
De ha alszok is utána kiir mindenféle adatot de a szintlépõs jel is ott marad és Level 1😞

kill3r22
aludj eggyet egy ágyban....

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

kill3r22
jah ennyit értek kb az angol szövegböl ugy értettem..
amugy Franko lenne egy teljes tárgylista magyarositás meg varázslat stbstb at már sokat segitene szten nem vág bele valaki amitt itt a förumba feltöltökk kicsi hunt az nekem müxik az angol verzsönnel

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Cafu
Hello Arról érdeklõdnék hogy már megvan a 2-ik szinthez szükséges xp-m egy jó ideje és nem tudom hogy kell 2-ik szintre lépni pls help!

Köszi! Ha lesz idõm játszani, akkor megcsinálom. Nem gondoltam volna, hogy ilyen bugok is vannak. 😮
kill3r22
a magyarosittással kapcsoltatba..nekem a játék szövegeinek kb 70% magyar......

kössz
Minden mages guild hall-ban fel lehet tölteni a "lemerült" tárgyakat. Illetve egész pontosan van valaki aki feltölti. Ugyanott van az ikonja, ahol a trade-nek.

Másik megoldás, ha veszel feltöltött soulgem-et, több boltosnak is van, pl imperial cityben a mystic emporium (asszem ez a neve), ott 99%, hogy találsz. Ha megvan, akkor inventoryban klikk a soulgemre és onnan már egyértelmû.

Harmadik megoldás, veszel üres soulgemet, és soultrap-pel teszel bele kraftot. Megjegyzem, hogy a Morrowinddel ellentétben az Oblivionban ez nem jövedelmezõ elfoglaltság! Csak a gyakorlás miatt hasznos.

Én pl úgy fejlesztettem fel magam, hogy amikor meglett a Mithrill páncélom, akkor megidéztem egy csontvázat, óvatosan rávertem kettõt, nehogy megpusztuljon, aztán beálltam ellé, és hagytam hogy üssön. Ugyanezt lehet folyamatos blokkolással, akkor a block skill fejlõdik, nem az armor.

Fejlõdésrõl jut eszembe, a sneak fejlõdését egy kicsit elszúrták, ugyanis ha bemész egy olyan szobába, ahol alszanak (pl bármelyik guild hallban), csak annyi a teendõ, hogy beállsz egy sarokba arccal a falnak, és lopakodó üzemódban benyomod az automata futást... kb. 5 perc alatt 5-rõl 29-re javítottam a sneak képességemet.

Egyébként hasonló módszerrel az Acrobatics is jól fejleszthetõ, de ott nyomogatni kell az ugrás gombot.

Fejes021
"igaz csak collectors volt de nem baj"
mások meg itt sírnak hogy levelet kaptak a cdgalaxistól hogy kevés van belõle

http://www.panoramio.com/user/518310

minijáték? holhol? 😄
amúgy mágikus növényeket lehet valahol venni? mert az 1ik küldiben a faszi kér tõlem valami "N" betûs növényt de még nem találtam meg. pedig a fél erdõt átfésültem és semmi. boltban meg kicsit egyszerübb volna...

http://thenamelessphoto.com/

reménytelen
A mini játék segítségével bármilyen zárat fel lehet törni bármilyen skillel, csak türelem kell hozzá...
reménytelen
Piros szem, vámpír fogak. Ha csatlakozol a Dark Brotherhoodhoz, akkor ott, akitõl az elsõ küldetéseidet kapod, az egy vámpír.
a vámpírok hogy néznek ki? 😊

Vegre megvettem,igaz csak Collectors volt,de nem baj. Ultra High-ra rakta alapbol,es nagyon jol fut,bar neha be-be roccen,de nem gaz. Iszonyu jo a jatek,a dungeonok hangulata,lopakodas,harc. A taj pedig csodaszep. Erdemes volt varni😊

Triathlon for life

Na ilyenkor a szívem szakad meg ,h nemtudok zárat törni 😞

Laza
SPOILER

Pl vampirok vannak a leegett falutol (a falu delre van attol a varostol ahova az elso foszal kuldi szolt) 10-20m-rre ... kb eszak fele a romok kozt (ott szedtem ossze a teljes steel szetet leverve egy vampirrol 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

hen-tes
vámpír:
nemtudom pontosan, mert haverom játszott épp a karijával (neki nem megy a gépén), de valahol északfelé a hegyekben volt egy dungeon ami tele volt vámpírral

mondjuk azok se haraptak :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Zsolo007
Kettõ? Én csak eggyel találkoztam... Az meg baszott megharapni 😞((.
Hol van a másik?

#9272:

1. kérdés: Erre én is kíváncsi lennék, mintha olyat olvastam volna itt a fórumon, hogy a mges guildekben lehet...

2.: Tamriel-i pokol 😊

3.: Egy bizonyos szint után...de nem minden!

hen-tes
hát ez marha jó lett.. 😄
komolyan mondom, nekem az év játéka címet kapásból viszi
és nem a grafika, mert az gyenge gépem révén nem valami csicsás
hanem inkább a küldetések, és a rengeteg dungeon és npc
végre kijavították a morrowind féle halottságot a világból és elérték a ma elérhetõ játékok csúcsát 😄
igaz, vannak hibái (bugok), de elnézhetõek
minden tiszteletem a fejlesztõknek mert tényleg isteni játék lett, és még nagyon sokáig el fog szórakoztatni

amit nem tudok:
-ha van egy mágikus fegyverem, ami ugye x használat után 'lemerül', akkor azt hogy tudom újratölteni?

-ez az "Oblivion" most tulajdonképpen mi is?

-erõsebb pajzsok illetve fegyverek csak bizonyos szint után lesznek elérhetõk a kereskedõknél, vagy náluk nem is lesz beszerezhetõ? :S

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

PiszkosFred
Pedig elvileg vannak hozzájuk kötõdõ kvesztek.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
keress este valakit aki éppen alszik , kattints rá mintha beszélni szeretnél vele és válaszd ki a feed opciót , megint "ember" leszel és beszélhetsz mindenkivel ... énis megszívtam ezzel mert azt hittem rosszabb ha elkezdek vért inni , ezért én a "charm" skillekkel vettem rá az npc-ket hogy beszéljenek velem

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A csicsás Daedra szentélyeket hiányolom a gameböl

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

Na most teljesen beszippantott

CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB

Fritz Von...
Na most van az, hogy fingom nincs mit tegyek. Megszereztem a vámpít gyógymód questet a Dark Brotherhoodtól is. Más a neve, de ugyanoda kell mennem, az arcane toronyba egy bizonyos mágushoz.
DE AZ A TETVES B.ZI NEM ÁLL SZÓBA VELEM!!!

Ez marha jó, most hogy gyógyítsam meg magam????

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Fritz Von...
Az arénában lent van egy félork. Annak kell a származására utaló bizonyítékot szereznem. Egy kriptába megyek le, és ott van kettõ.

Zsolo007
Írd le pls, hogy hol találtál vámpírokat?

Egyébként akibõl te hamizol vámpírként nem lesz vámpír, tehát te nem fertõzöl meg senkit, sõt semmi baja sem lesz... Csak ne ébredjen fel, õrök ne lássanak 😊

Véres kard dologra én is kíváncsi lennék...

LoCk
Köszike a tanácsot, megyek leellenörzöm😊

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Én nem vagyok mágus-guild tag.
Csak találtam a botot, és ki is használtam belõle a kraftot😊

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

LoCk
Nekem is van itthon egy másik gépem, amiben egy 6600GT van, de semmi gond sincs a gaméval, jól fut 1024x768as felbontásban. És aránylag szépen néz ki a game.
Egy P4 3GHz segít neki.
Bár az én gépemen fincsibb..😊

tegla
Szerintem a mágus-guildekben nézz szét;mintha láttam volna vkit aki recharget csinál jópénzért vmelyik városban/mage guildben.
Bár aki mágus-guild tag biztosan jobban tudja...

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

tegla
Hm én is megcoptam ezt a vámpir létet pedig a fõküldit csináltam és ott kaptam el egyik ganétól szal most kiélvezkedtem;szivornyáztam a jó kis csajokat esténként de le kéne errõl szokni szal megpróbálom magam kikúrálni a questtel.
Ha nem sikerül új karit csinálok 😊 mert ahogy látom tolvajként jóbban jön a mani pickpokettel ilyen 2-300g-t/koponya simán ellopok báritõl ha van nála meg a vérem is hajt ha meglátok vmi fényeset ellopom 😛

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

AMD 2500+
1 giga ram
6600GT

5-15 fps a tutorialban, minden low-n 800x600-ban és tíz percenként elszáll az egér és a billentyûzet 😞
Körbenéztem külföldi fórumokon és rengeteg embernél ugyan ez van plusz még egy csomó más "nyalánkság", remélem hamar jön egy patch.

LoCk
Van egy tuti varázsbotom..találtam😊
Kifogyott belõle a kraft. Hol lehet újratöltetni?
A goblinoktól szereztem.

Fritz Von...
Grrrr....
Most kezd szopó lenni. Ugyanis már elég vámpír vagyok és nem állnak szóba velem azok az emberek, akik a questhez kellenének, hogy az orvosságot megtaláljam...
Egyik mage guild feladatot csináltam éppen. Érdekes módon a questet megadta a nyanya, de amikor visszahoztam neki az elüldözött emberét, nem akart szóba állni velem többé. Gondoltam, elmegyek a fõvárosba és elkezdem az antivámpír questet. Persze nem tudtam, mert az se állt velem szóba. Na most mi legyen?

BEAST
jaja ezért van tûz sebzéses kardom xD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Tûzlabdától csak úgy repkednek a halott testek akár 8-10 métert is 😊

PiszkosFred
Najo, de ez helyben lebegett a levegoben ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

BEAST
néha furcsa dolgokat mûvelnek a testek , de örök kedvencem lett az amikor egy erõs támadás után nekivágok valakit az alacsony korlátnak, és átesik rajta xD

Hunnenkoenig
Na megyek dögleni, mert lefordulok a szekröl.

Eddig nyomtam.

Nagyon tetszett, hogy az egyik goblin laba felakadt az egyik falbol kiugro csapdaba es az meg nem csuszott vissza a falba, hanem nyekergett es ide oda csuszkalt. Probalt visszamenni a falba, de a goblin labatol nem sikerült.

Mint amikor valami fotocellas ajto megakad...

A goblin meg csak rangatozott, ahogy a labanal fogva toszogatta a cucc.

köszi!

Hunnenkoenig
Menj ki az oblivion kapuhoz, de ne menj at rajta, hanem nyomj egy SPACE-t, amikor megjelenik a neve. Atkerülsz egy masik sikra es elöbb ott kell szerencsetlenkedned es bezarnod a kaput.

Utana folytatod ujra a varosban.

a pöcs martinnal vagyok kvatch-ban, de nem tudok a templomból a városba beljebb menni! a martin nem jön velem az õr azt mondja arra nem mehetek amíg a kapitány nem mondja, de a kapitány baszik bejönni a városba. Na a kérdés az hogy itt mi a f...t kéne csinálnom? help

A Kardok harc közben mér nem lesznek véresek? Az elõzetes videókban azok voltak! Lehet hogy nálam van a hiba?

AMD Athlon64 3200 Socket939, 1024MB Infineon 400MHZ ram, HIS Excalibur IceQ II X800XT PE, MSI K8 neo 2 platinum mobo, 200G Seagate Barracuda......+ Slim PS2

Hol van az az oldal ahol le lehe tesztelni a gépet?
Ezek a speciálisan a hatalmas birodalom számára kitenyésztett lovak, nem holmi tucatcsõdörök. Ezt jól jegyezzétek meg. 😊
PyRex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LOL, meglett az elveszett bárányka (Skingrad Lord) csak azért nem volt sehol a várban, mert én mindig nappal kerestem ugye, de mivel vámpír (legalábbis a szemei és fogai alapján 😊), nem jött elõ. Így egy "hard" zártörés után meg is volt 😊

Amúgy engem rohadtul idegesítenek már a copy+paste-elt oblivion gate-ek (meg ami mögöttük van - lol)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Mindenki másra gondol. Szerintem sokan nem is jöttek rá, hogy a játékban a graf. beállitásoknál le is lehet scrollozni 😊

LegionarR
Ja és ritkán hallottam itt a topicban a játék hangjáról (akkor is csak arról hogy mintha hiányozna valami hang, bugos stb.), pedig szerintem iszonyatosan jók a hangok, a "lépészajok", a szél, meg minden (eddig a HL2 volt a kedvencem a hangok terén, de ez asszem most megváltozott).

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

PyRex
Én tényleg át voltam lõve, mármint... keresztbeállt belém a nyílvesszõ és úgy mentem, hogy az eleje a hasamnál kint volt, lol 😊

LegionarR
Lehet hogy bolond kérdés lesz, na de: amikor azt írjátok hogy medium-ra van állítva a graf, akkor a textúrákra gondoltok? Tegnap szereztem meg végre a game-t, és amitõl féltem, beigazolódott: vége minden más játéknak legalább egy hónapra... kira game!!!

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...