The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sheltem
Valaki #9939 re választ pls.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Shodan
most már ezt írja ki

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

ZsZso
3 az a completed quests, 1 pedig azok questek amit még nem csináltál meg, a kézben tartott meg az aktív quest.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Powell
Mage guild küldetésben tud vki segíteni?
Neve vahtacen's secret , vmi Pillar nevû dolgot kell aktiválni talán.
4 féle spellel kéne elvileg eltalálni a cuccot hogy mûködjön , de nagyon nemvágom mitkell csinálni :<
Tojesz

Itt tudod megnézni õket.Az egy kupa az a mellékküldetések, a 3 pedig a fõ story

Sheltem
Nem igaz...Hol lehet feltölteni a lemerült fegyvereket? Sehol nem találom imperial cityben már 3szor körbejártam az egészet. (Ez az egy dolog van amire nem sikerül rájönnöm most)

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ZsZso
TAB - aztán utsó ikon , majd
balról a 3. ikon - aktív quest
balról a 4. ikon - questjeid
balról az 5. ikon - kész questjeid

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

hi! a feladatokat hogy tudom megnézni? amiket meg kéne csinálnom!

W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...

Kandurex
Ott a hegyen, van egy összeégett hulla, na, azt kutasd át, nála lesz a papír, vidd vissza a mágus luvnyának, erre kapod majd a további instrukciókat, és mehetsz vissza a hegyre :p... aztán majd lesz még ennek a küldetésnek folytatása :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shodan
tök mindegy mert sehogy nem akar menni, se úgy hogy kiírtam dvd-re, se úgy hogy a gépen levõ isot bemountolom daemonba 😞( ekkora szopáast

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Kandurex
Ott én is átkozódtam. Kénytelen vagy kicsit tápolódni, jobb cuccokért, varázslatokért. (bár elbaszott fejlõdés rendszer miatt, hiába mész vissza erõsebben, ugyanúgy õk is fejledtebben várnak)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Valami please segítsen ebben:

Kaptam valami Fingers of... nevû küldit amikor a mage guildba próbáltam felvételt nyerni. Ennek a küldinek a második részében valami hegyre kell felmennem és elolvasni a csávó jegyzeteit amit a könyvbõl szedett ki majd az alapján csinálnom valamit. De nekem nincs az inventorymban az a papír!!! Mi a baj? Meg mi a neve annak a papírnak?

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

Halfer
rögtön az elsõ Oblivionba lépés után amikor a toronyban keresem az elhúrcolt embereket, mondtam az elsõ túlélõnek hogy maradjon velem. az a hülye folyton meghal, (1) másképp alakul ha hagyom meghalni? haladok haladok de az a hülye meghal mindig vhol. sokszor elhagyom magam mögött hogy várjon de utána megint baja lesz. (2) bizonyos cast tud csak gyógyítani mást? (3) uccsó kérdésem hogy sok torony van, mindbe vannak túlélõk vagy ha nem akkor melyikbe menjek h ne kelljen sokat hentelni?

Kockáspiton
Ha végképp nem megy állítsd easyre a nehézséget gampeplay optionsban, de ne maradj ezen a nehézségi szinten, mert így nagyon elrontja a játékot, hogy 1 daedra lord 1 csapás rusty iron daggerrel...

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

hen-tes
olvasd el a naplódat 😛

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

tegla
Muhahaha ja akkor elég nehéz beakasztani,el lehet aludni közben 😊

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

VampireLord
ott állok az ember eõtt (Skingrad / M. Guide / Vigge The Cautions) és csak beszélnitudok vele, nem tudom vele feltölteni a botom... nem értem

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

s0n1c
jah ált. szokott mûködni, kivéve ha sokat iszom 😊)
én simán winrarral.

http://thenamelessphoto.com/

tegla
Most akkor deamon tools v. nero verzió érdekel?
Bár sztem deamon tools-nál tökmind1
Nekem Deamon Tools 3.46 van fent.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Shodan
Oh már lehet tudom mi lesz a gond ti total commanderel tömörítettétek ki vagy simán winraral?

nekem a 4.0 daemonnal ment szépen. semmi gebasz nem volt.

én a 4-est használom
Shodan
#9914 valaki? legalább azt mondjátok csak hogy melyik nerot használjam 3.47 vagy 4est?

Davidus
ha nem jön be akkor ne erõltesd😊

V9ykn8_TZL0

Ezt örömmel hallom😄
Neked müködik ez a módszer?

www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!

s0n1c
-CSAKIS a leggyorsabb visszaesés után lehet beakasztani!

Ez a mondat nagyon tetszik 😊))
van már vahahol végigjátszás ???
Látom már érted😄 De amugy 1 es Securityvel is kinyithatsz egy Very Hard zárat ezzel a módszerrel!
De hát akkor nem tudom mi értelme a security skillnek😄

Nekem is lenne egy kérdésem!!

Kaptam valami Fingers of... nevû küldit amikor a mage guildba próbáltam felvételt nyerni. Ennek a küldinek a második részében valami hegyre kell felmennem és elolvasni a csávó jegyzeteit amit a könyvbõl szedett ki majd az alapján csinálnom valamit. De nekem nincs az inventorymban az a papír!!! Mi a baj? Meg mi a neve annak a papírnak?

6 óra játékkal még mindig level 1 vagyok.
Vagy 1 rossz 5 ös kardom + 1 flare varázslatom.
kb 10 aranyam. Knight.
Mi lehet a gond?
Már másfél órája próbálok lenyomni 2 scram ot 1 teremben.
Nincs sikerélménye a játéknak.
Miért kell vaksötétben játszani?

Shodan
Most szedtem le, kíirtam dvdre telepítem, indítom, egy pillanatra felugrik egy fekete ablak és ennyi. gamecopyworldrõl leszedtem no dvd patcht de azzal se megy.valaki tudna segíteni? faqba nincs semmi. Ha daemonal mountolom akkor 3.47 vagy a 4.03ast használjam?

tegla
Olvass vissza,már leirtam.

köszi szépen megis nézem hamar 😊
na még 1x 😄

VKiller
Hi

A lopott cuccot.
A Thieves Guildon belül hol?
Melyik városéban?
Jó elõre tudni

Az volt az elso gondolatom hogy megnezem ott, de mondom magamban mit keresne a faq-ban egy ilyen huleseg, biztos csak en vagyok lumma 😊
Solid Snake
F.A.Q-ból ollózva:

Sûrûn kilép a játék, mi lehet a baj?
a, megkeresed a "mpeg2dmx.ax" nevû fájlt és átnevezed pl. "mpeg2dmx.ax.old" -ra.
b, elvileg HP nyomtató is okozhatja ezt. Ezért nyomj egy CTRL-ALT-DEL -t és a taskmenedzser folyamatok fülecskéjén törölj minden olyan processzt, aminek az elsõ két betûje "HP".
c, hallottunk már olyanról is, hogy az ffdshow zavarta meg a játékot. Szedd le a gépedrõl, egy próbát megér.
Áhááá! értem már 😊
6-os skill-lel kinyitottam egy hard Zárat 😊)
Köszi az infót.

sziasztok!
nekem nemjó a játék valamiért 😞((
felrakom elindul minden de 5 percenként kilép és nemír ki semmi 😞
ATI X700 videokarim van 6,3-as driverrel.
nemtudjátok mitõl lehet? ha volt már róla szó akkor bocsi.
Elõre is köszi a segítségeket!
BEAST
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
áááá , ez eszméletlen 😄 ... a kis assasinommal vettem mérgezet almát a Dark Brotherhood rejtekhelyén , mert miért ne , majd elmentem IC-be egy kocsmába aludni , gondoltam eladom hátha van olyan hülye aki megveszi , persze kinevetett a fogadós hogy ne nézzem már hülyének , majd miután "beszélgettem" vele egy kicsit , hogy megszeressen , a trade ablakban shift + klikk és ilyenkor nem eldobja hanem ingyen átadja a cuccot az npc-nek ... nem történt semmi mentem tovább lopkodni , másnak az újságok arról írtak és az emberek arról pletykáltak hogy valakit megmérgeztek a kocsmában 😄D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mekkora skill kell hozzá?

mellesleg válaszolni nem lett volna könnyebb ?
FAQ!!!
nem 16 vagyunk
BEAST
shift + klikk a tárgyra

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

hogy lehet targyat droppolni?
BEAST
4 guild van és egy nagy halom lovagi rend / egyébb rang

Természetesen!

Sheltem
3 guildhez lehet maximum csatlakozni összesen egyszerre? Vagy csak annyi fér ki de akár mind az 5höz is lehet?

JackDaniels
Utána mán csak a stáb lista van.😊)))))))

\"Never say never!\" W Churchill