The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Neve vahtacen's secret , vmi Pillar nevû dolgot kell aktiválni talán.
4 féle spellel kéne elvileg eltalálni a cuccot hogy mûködjön , de nagyon nemvágom mitkell csinálni :<
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
balról a 3. ikon - aktív quest
balról a 4. ikon - questjeid
balról az 5. ikon - kész questjeid
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
W.I.F.E. Washing, Ironing, Fucking, ETC...
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Kaptam valami Fingers of... nevû küldit amikor a mage guildba próbáltam felvételt nyerni. Ennek a küldinek a második részében valami hegyre kell felmennem és elolvasni a csávó jegyzeteit amit a könyvbõl szedett ki majd az alapján csinálnom valamit. De nekem nincs az inventorymban az a papír!!! Mi a baj? Meg mi a neve annak a papírnak?
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"
http://thenamelessphoto.com/
Bár sztem deamon tools-nál tökmind1
Nekem Deamon Tools 3.46 van fent.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Neked müködik ez a módszer?
www.tszt.atw.hu --> Gyertek fórumozni! Fórumtémák vannak mindenről!Szavazz a több mint 100 szavazáson!
De hát akkor nem tudom mi értelme a security skillnek😄
Nekem is lenne egy kérdésem!!
Kaptam valami Fingers of... nevû küldit amikor a mage guildba próbáltam felvételt nyerni. Ennek a küldinek a második részében valami hegyre kell felmennem és elolvasni a csávó jegyzeteit amit a könyvbõl szedett ki majd az alapján csinálnom valamit. De nekem nincs az inventorymban az a papír!!! Mi a baj? Meg mi a neve annak a papírnak?
Vagy 1 rossz 5 ös kardom + 1 flare varázslatom.
kb 10 aranyam. Knight.
Mi lehet a gond?
Már másfél órája próbálok lenyomni 2 scram ot 1 teremben.
Nincs sikerélménye a játéknak.
Miért kell vaksötétben játszani?
Sûrûn kilép a játék, mi lehet a baj?
a, megkeresed a "mpeg2dmx.ax" nevû fájlt és átnevezed pl. "mpeg2dmx.ax.old" -ra.
b, elvileg HP nyomtató is okozhatja ezt. Ezért nyomj egy CTRL-ALT-DEL -t és a taskmenedzser folyamatok fülecskéjén törölj minden olyan processzt, aminek az elsõ két betûje "HP".
c, hallottunk már olyanról is, hogy az ffdshow zavarta meg a játékot. Szedd le a gépedrõl, egy próbát megér.
6-os skill-lel kinyitottam egy hard Zárat 😊)
Köszi az infót.
nekem nemjó a játék valamiért 😞((
felrakom elindul minden de 5 percenként kilép és nemír ki semmi 😞
ATI X700 videokarim van 6,3-as driverrel.
nemtudjátok mitõl lehet? ha volt már róla szó akkor bocsi.
Elõre is köszi a segítségeket!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."