The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt
De ha feedelsz akkor jobban bírja a napot, csak sajnos visszaesnek Emberi-re a speckó vámpír képességei is.
Valamit valamiért. Dehát ott a várakozás opció a probléma megoldásához.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Elõfordulhat, pl ha éjjel álmában felkelted, akkor nincs ott az ikon ha rossz a disposition-od.
Ekkor reggel 8óra után kell megpróbálni.
uhhh ... ez nem tiszára úgy néz ki mint Christina Applegate? (Rém Rendes Család Kelly -je)
itt találtam
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ekkor a könyvet elteszi, majd el kell tõle lopni és csak utána kell az M.G. be elvinni. igy meglesz a Recomendation is és a Notes is.
A papír neve : Erana's Notes.
Location Date Local Time Activity
KOELN (COLOGNE), DE 26/03/2006 18:11 ARRIVAL SCAN
LOUISVILLE, KY, US 26/03/2006 2:40 DEPARTURE SCAN
LOUISVILLE, KY, US 25/03/2006 2:24 EXPORT SCAN
25/03/2006 2:14 EXPORT SCAN
25/03/2006 1:34 ARRIVAL SCAN
Ha mákom van az éjjel áthozzák ide, aztán holnap megkapom. Elég lassúak voltak a srácok 😞
DB
A ti kung-futok nem erős!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!
Még olcsóbb is......
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Lemegyek oda, ahol a többiek gyakorolnak.
Beszélek ezzel a Oxyn-al vagy kivel.
"Bevesz" a klubba.
Ad páncélt.
Mondom neki, hogy kész vagyok a harcra.
Kimegyek, megölöm az ellent.
És ezután hogy lehet megint harcolni?
Mert ha visszamegyek a faszihoz, akkor õ csak üvöltözik velem, hogy menjek ki harcolni, de az Arénában csak az ellenfelem holtteste van.
az a goddom hogy eszméletlem lassú néha a játék,tök mindegy hogy leveszem az efekteket vagy sem az fps 15-35 között változik
az érdekes az hogy ha bent vagyok a városban akkor is ennyi meg kint a terepen is!
olyan mintha nem a konfigomon múlna ezért gondoltam driverre
kb.olyan seb.fut most mintha egy 6600 vidkártyám volna meg 1GB ramom(a lenti íráskból következtetve)
viszont X800pro kártyám és 1.5GB ramom van,ezért nem értem
még ha csutkára lebutítom akkor is 70-90fps között mozog,pedig akkor már szinte nincs is semmi a képernyõn csak pár forulós papírfa meg kibasz nagy köd...azért ez durva😮
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
De tuti guild-tagság nélkül is feltölti vki.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Most valami paranoiás elfnek végzem a küldijét😛