The Elder Scrolls IV.: Oblivion

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tojesz
Én azt emiatt otthagytam😊
Pedig Keresztapa fan vagyok

reger
Na mind1 addig godfatherezek

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

reger
Akkor jó ,már ha egyszer végre lejön(37 órája szedem és még csak 47%😞 )

VKiller
Thieves Guildot hol találok? Mage meg Fighter az van sz*rásig.

Tojesz
Akkor szép látványban lesz részed😊

reger
Tudom ,elméletileg 2 héten belül ki lesz cserélve ha minden jól megy

Tojesz
jól el fog menni sztem, csak hát az a 266os ram nem tudom mennyit bír
Az a leggengébb láncszem

VKiller

VKiller

reger
A gépemen(aláírás) körülbelül milyen beállításokkal fog menni(most szedem)??

Ki ám 😊))
De ha feedelsz akkor jobban bírja a napot, csak sajnos visszaesnek Emberi-re a speckó vámpír képességei is.
Valamit valamiért. Dehát ott a várakozás opció a probléma megoldásához.

Kösz, megnézem
Kupo
#9724-es hozzászólásnál le van írva.Ott van egy link a hivatalos oldalra, elvileg mûködik.

ZsZso
Ha iszol vért, akkor bírod a napon is. Tán egy napot. De nem vágom igazán, mert ezt nem próbáltam ki, csak olvastam.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Bal alsó sarokban a kis ikonokra kell kattintani a feltöltéshez ott ahol a persuade is van.
Elõfordulhat, pl ha éjjel álmában felkelted, akkor nincs ott az ikon ha rossz a disposition-od.
Ekkor reggel 8óra után kell megpróbálni.

ZsZso

uhhh ... ez nem tiszára úgy néz ki mint Christina Applegate? (Rém Rendes Család Kelly -je)

itt találtam

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tojesz
mennyi a szállítási költség?
A CE ot kb. 15 ezer azt tudom, de mennyi behozatni?

BlackShadow
ha vámpír lesz az ember akkor a nappali játék neki kiesett v mi ? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

DonnieBrasco
Sehogy, azon a kártyán nem fog menni, nem támogatja.

DB

A ti kung-futok nem erős!

A könyvet két embernek lehet odaadni. Ha elõször Elanának adod oda akkor kapod csak meg a jegyzeteit, de ehez várni kell 24 órát.
Ekkor a könyvet elteszi, majd el kell tõle lopni és csak utána kell az M.G. be elvinni. igy meglesz a Recomendation is és a Notes is.

A papír neve : Erana's Notes.

DonnieBrasco
Már Európában a cuccos 😊)

Location Date Local Time Activity
KOELN (COLOGNE), DE 26/03/2006 18:11 ARRIVAL SCAN
LOUISVILLE, KY, US 26/03/2006 2:40 DEPARTURE SCAN
LOUISVILLE, KY, US 25/03/2006 2:24 EXPORT SCAN
25/03/2006 2:14 EXPORT SCAN
25/03/2006 1:34 ARRIVAL SCAN

Ha mákom van az éjjel áthozzák ide, aztán holnap megkapom. Elég lassúak voltak a srácok 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

Sziasztok! Valaki el tudja nekem mondani, hogy hogy lehetne mûködésre bírni a gémet Gef4 Ti szérián? Aki kipróbálta vagy hallott róla az plz mondja el hogy mit kell tenni 😊
PyRex
Soulgemekkel hogy buzerálod kedved szerint? Én eddig azt hittem, hogy azzal csak feltöltöd, ha lemerültek. Ezek szerint másra is jók? 😊 (/me láma)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Solid Snake
Sorry, csak találtam az nfo-t. 😞
ZsZso
Nálam nem mûködött. Sõt a Cure of Disease se. Fura volt ... lementem vámpírokat ölni, aztán boldogan, harapás nélkül jöttem fel. Na mondom alszok egyet, mert úgyis szintet tudok lépni. PAFFF megharapott 1. Még jó, hogy volt mentésem 😛. Azért kipróbáltam milyen vámpírnak lenni ... legalábbis "belekóstoltam" (hehe, szó szerint 😊.

PyRex
lol _😊

PyRex
És ez valóban PONTOSAN így van - én is ugyanígy nyitom a zárakat 😊

Kockáspiton
Anyám! A játék nagyon jó!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Épp fighter guildos ügyekben Chorolban jártam, gondoltam útbaejtem Waterleah-ben a Reynolds testvéreket, de nekem támadt egy farkas lecsaptam, szintlépés ok keresek vmi helyet aludni, Hackdirt pont útbaesik, ok odamegyek leszállok lórol, emberke odajön rámordít, bemegyek a kocsmába, sehol senki, látok egy csapóajtót, avarage lockkal, ok kinyitom. Lemegyek, barlang lent tólem rögtön balra egy ketrecben annak az Argorian kereskedõnek a lánya és koponya hegyek, lány könyörög, hogy szabadítsam ki, kiszabadítom visszaviszem annyához, gondoltam visszamegyek a barlangba. Ok ott vagyok elsõ hordó Drawen short sword, ok megyek tovább nekem támad egy Hackdirti Berthon, lecsapom, miután még 10-20at lecsaptam közben felfedeztem hogy a barlangból minden házba vezet létra ok fel a foagdóba, mald ki az ajtón. Kint látom emberkék jönnek ki a templomból, megnézem mi van benn, bent találok egy könyvet azzal a szöveggel hogy, vki adot nekik egy könyvet és õk ezt követik örökké. Beleolvasva a könyvbe hirtelen fura írásokat látok, pont olyanokat mint amiket akkor láttam amikor Oblivionban voltam, ok könyvet elteszem megyek ki. A lenti harcban eltörtek a dolgaim, és repair hammerem sincs gondoltam benézek a kovácshoz, bemegyek, kovács rögtön nekem ugrik, jó lecsapom. Megyek ki, emberke szól hogy menjek innen vagy a Brethonok elkapnak, ok még éppen látom amint egy félmesztelen emberke buzogánnyal csapkodja a lovam, odamegyek lecsapom erre huszan nekem támadnak, lekaszabolom az egész falut 0 bounty végeredménnyel (õk támadtak elõbb!!), jelenleg hordom az összes cuccot eladni, de annyi van hogy még napokig pakolászhatok.

A kockás piton akár 8m-re is megnőhet, de nekem csak 200 betű helyem van!

Magnum PI
Hi sikerült elsõ nap kitiltatni magam mages guild-bol 😊 és ahhoz hogy visszavegyenek szerznem kéne még 20 vámpr "valamit". Hol találok vámpírokat a térkép melyik részén?

Tojesz
Ha kell CE, akkor sztem hozzas be külföldrõl
Még olcsóbb is......

Ugyanez van nálam is. Valószínûleg egy fake verzióról van szó. Én öt napig húztam le, éjjel-nappal. Ki kell dobni, és keresni egy másikat. A CE verziókat tegnap néztem, már elfogytak. Állítólag holnap jönnek a mezei változatok az 576-ba. Viszont azt mondták, hogy az dvd-és lesz, az meg nekem nem jó.
VKiller
Thief's Guildot hol találok?

Tojesz
El kell érnie egy bizonyos szintet a skillednek, akkor sztem menni fog
Eleinte nekem sem volt

Voltan
Tudom, már lerágott csont, és a FAQ-ban is benne van, de nálam az "Admire" körcikkes marhaságnál nem lehet elforgatni a körcikkeket (A FAQ-ban az van, hogy 1x lehet.) Mi lehet az oka? Enélkül elég nehéz...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Jajj, de jó nekem. 😊
Laza
bug lehet, mert amikor visszamesz es beszelsz vele le kell zarodjon a kapu, es elkuld pihenni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Na most én valamit nem értek az Arénával kapcsoaltban.
Lemegyek oda, ahol a többiek gyakorolnak.
Beszélek ezzel a Oxyn-al vagy kivel.
"Bevesz" a klubba.
Ad páncélt.
Mondom neki, hogy kész vagyok a harcra.
Kimegyek, megölöm az ellent.
És ezután hogy lehet megint harcolni?
Mert ha visszamegyek a faszihoz, akkor õ csak üvöltözik velem, hogy menjek ki harcolni, de az Arénában csak az ellenfelem holtteste van.
ReTeK

kipróbáltam, mûködik Ti4200-assal (P3-1.3,512Mb) még játsz6ó <#kacsint>

szerintetek a legújabb ati driver mennyi fps növekedést hozhat?
az a goddom hogy eszméletlem lassú néha a játék,tök mindegy hogy leveszem az efekteket vagy sem az fps 15-35 között változik
az érdekes az hogy ha bent vagyok a városban akkor is ennyi meg kint a terepen is!
olyan mintha nem a konfigomon múlna ezért gondoltam driverre
kb.olyan seb.fut most mintha egy 6600 vidkártyám volna meg 1GB ramom(a lenti íráskból következtetve)
viszont X800pro kártyám és 1.5GB ramom van,ezért nem értem
még ha csutkára lebutítom akkor is 70-90fps között mozog,pedig akkor már szinte nincs is semmi a képernyõn csak pár forulós papírfa meg kibasz nagy köd...azért ez durva😮

Sheltem
Köszönöm

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

ZsZso
Frissült a FAQ ... most már ez is benne van!

tegla
Nem,mondjuk ha guild tag vagy lehet olcsóbb-ezt nem tudom.
De tuti guild-tagság nélkül is feltölti vki.

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

jazzy
Varla Stone feltolti neked a charget a fegyverekben, ruinokban talalod.
tigeroo
próbáltál aludni?? ágyban
Sheltem
Guildben csak akkor töltik ha tag vagyok ?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

tegla
Varla Stone a recharges cucc neve ami katakombákban van 1-1,oszlop tetején itt-ott 😊

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Solid Snake
Még nincs tesztelve a módszer, akinek muszály ugyis kipróbálja: ha elkap egy vámpír, akkor 3 napod van elmenni egy templomba és "megfürdeni" a szenteltvízben ami a szentélyrészen van.
tegla
"lemerült" cuccot mágus-guildben töltenek fel 1érték-1gold szal elég drága v. catacombokban vannak kristályok kék-50gold-t ér és ha használod akkor manát tölt,van egymásik is(nem jut eszembe a neve) ez ritkább és 1000g az "ára" viszont ez újratölti a lemerült cuccokat-csak teljesen lemerültre érdemes elhasználni imo

Tojesz
Akkor lehet, csak én még a fõ storyból csináltam egyet, azért hittem hogy az😊
Most valami paranoiás elfnek végzem a küldijét😛

Sheltem
Lemerült = mágikusan lemerült fegyverekre gondolok. Valami templomban lehet ? Ha igen melyikben ?